tam kapanma kargo çalışıyor mu / Kapanma da kargolar çalışıyor mu? Kargo firmaları açık mı? ÇALIŞMA SAATLERİ)) (25 Mayıs Salı)

Tam Kapanma Kargo Çalışıyor Mu

tam kapanma kargo çalışıyor mu

Arefe g&#;n&#; kargolar a&#;ık mı, &#;alışıyor mu ? Arefe g&#;n&#; PTT, MNG, Yurti&#;i, Aras, S&#;rat, UPS kargo dağıtım yapıyor mu?

Arefe günü kargolar çalışıyor mu sorusunun yanıtını merak eden vatandaşlar, kargo firmalarının açıklamalarına odaklandı. Daha önceki bayram dönemlerinde farklı kararlar alan şirketler Ramazan Bayramı'nda tam kapanma nedeni ile farklı kararlar alabilecekler. Bayram tatilinde kargo firmalarının çalışıp çalışmadığı hususu, firma genel merkezleri tarafından belirleniyor.

AREFE GÜNÜ(BUGÜN) KARGOLAR AÇIK MI ?

Kargolar bayramda çalışıyor mu sorusu, 3 buçuk günlük bayram sürecinin tam kapanmaya denk geliyor olması dolayısıyla merak edilmeye başlandı. Normal şartlarda Pazar günü ve resmi tatillerde kargolar çalışmıyor. Arefe günü yarım gün olması sebebiyle kargo şirketleri de yarım gün çalışıyor ancak bazı kargo firmaları tam gün de çalışabiliyor.Bayramda ise resmi tatil olması sebebiyle kargolar hizmet vermiyor.

PTT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

PTT Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam ’da başlar ve ’a kadar devam eder. Bu saatten sonra ise bir saatlik bir mola veren Kargo daha sonra öğlen ’da  mesaiye başlar. Kapanış saati olan ’a kadar hizmet vermeye devam eder. PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati ile arasıdır ve öğle tatili bulunmaz.

SÜRAT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta sonları Cumartesi günü ’dan ’a kadar çalışan Sürat Kargo, pazar günü kapalı. 

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Cumartesi Çalışma Saatleri: – olan MNG kargo pazar günleri kapalı. 

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Yurtiçi Kargo'nun Cumartesi günleri saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece Yurtiçi Kargo şubelerinde yapılmaktadır. 

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta sonu cumartesi günleri ’dan ’a kadar hizmet vermeye devam eden Aras kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir. 

Bayramda kargolar açık mı? Ramazan Bayramı'nda kargolar çalışıyor mu?

13 Mayıs Perşembe günü başlayan Ramazan Bayramı 17 Mayıs'a kadar sürecek. Tam kapanma, Ramazan Bayramı'nı da kapsıyor. Peki bayramda kargolar çalışıyor mu

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan tam kapanma genelgesinde 17 günlük sokağa çıkma yasağınından muaf olacak kişilerin listedi yayımlandı. Bu listede kargolara da yer verildi. 

Genelge, sokağa çıkma kısıtlamalarının uygulanacağı günlerde istisna kapsamında olduğunu belgelemek ve muafiyet nedeni ve güzergahı ile sınırlı olmak kaydıyla; yurt içi ve dışı taşımacılık ve lojistiğini yapan firmalar ve bunların çalışanları, ürün veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanların muaf tutulacağı belirtildi.  

Bayramda kargolar aç&#x;k m&#x;? Ramazan Bayram&#x;'nda kargolar çal&#x;ş&#x;yor mu? - 1

KARGOLAR RAMAZAN BAYRAMI'NDA ÇALIŞIYOR MU?

Ancak Ramazan Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle bayramda kargolar da kapalı olacaklar. Kargolarda en erken 17 Mayıs’ta işlem yapılabilecek.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası