kova ile akrebin uyumu / Kova Burcu Kadını Akrep Burcu Erkeği Uyumu Yorumu (Aşk, Arkadaşlık, Sevgi, Evlilik ve Cinsellik)

Kova Ile Akrebin Uyumu

kova ile akrebin uyumu

Akrep Erkeği Kova Kadını Bur&#; Uyumu Kova Kadını İle Akrep Erkeği Nasıl Anlaşır?

Akrep Erkeği Kova Kadını Burç Uyumu

Akrep erkeği ve kova kadınının birlikteliği hava ve su elementinin birlikte olması demektir. Uzun soluklu bir ilişkinin ortaya çıkması için iki tarafın da üstün çaba göstermesi gerekmektedir. Akrep erkeklerinin ruhsal zekaları ağır basarken kova kadınlarının ise sayısal zekaları ağır basar. Bu nedenle ilişkide uyumun yakalanması zordur çünkü ilişki içinde hem sosyal hayat hem de iletişim sorunları ortaya çıkabilir.

Akrep erkeğinin karizmatik ve gizemli halleri kova burcunu etkiler. Kova kadını ise sıra dışı halleri ve pratik zekası ile akrep erkeğini etkilemeyi başarır fakat sonrasında anlaşmaları için isteklerini doğru anlamaları önemlidir.

Kova Kadını İle Akrep Erkeği Nasıl Anlaşır?

Kova burcu ve akrep burcunun ilişkisini evlilik ile sonuçlandırması çok zordur. Eğer eksiklerini tamamlamayı başarırlarsa elbette ilişkileri evlilikle sonuçlanabilir fakat bunun birbirlerini olduğu gibi kabul etmeleri gerekir. Bu ilişkideki aşk ve sevgi zamanla yerini güven ve huzura bırakabilir. Çünkü iki taraf da aşkını tutkulu yaşayan değildir.

Aralarındaki güven ve sadakat devam ettiği sürece birliktelikleri devam edebilir. İkili arasındaki cinsel uyum daha çok akrep erkeği sayesinde olur. Çünkü kova kadını için tensel uyum çok önemli değilken akrep erkekleri için cinsellik önemlidir.

Akrep Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Deyim yerindeyse akrep erkeklerinde şeytan tüyü olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü akrep erkekleri hiçbir şey yapmasalar bile her ortamda sevilir ve saygı duyulurlar. Her ne kadar hiçbir şeyle ilgilenmiyormuş gibi gözükseler de her şey hakkında fikirleri vardır ve her şeyi bilirler. Çekici bir karakterleri olduğu gibi dış görünüşleri de oldukça çekicidir.

Yalana ve güvensizliğe hayatlarında yer olmayan akrep erkekleri karşı cinste de en çok sadakate dikkat eder. Güvenmediği ve şüphe duyduğu kimsenin yanında duramayan akrep erkekleri böyle kişilerle arkadaşlık da kuramazlar. Algı yeteneği gelişmiş olan akrep erkeklerinin iletişim kurma yetileri de gelişmiştir. Sezgileri sayesinde doğru karar verirler ve genelde iç sesleri kendilerine yardımcı olur.

Kova Kadını Özellikleri Nelerdir?

Zeki bir yapısı olan kova kadını dışa dönük ve arkadaş canlısı olarak da bilinir. Bu nedenle kova kadınının genelde çevresinde çok insan vardır. Ayrıca eğlenceli ve neşeli olmasından dolayı kova kadınlarının aranan arkadaş tipi olduğu da söylenebilir. Kova burcu kadınının yanında sıkılmak neredeyse imkansızdır. Kova burcu kadınları çoğunlukla mantıklarıyla hareket ederler ve kendi doğrularından da aslan vazgeçmezler.

Herkesi dinleseler de yine en sonunda kendi bildiklerini yaparlar ve kararı kendi doğruları ile alırlar. Kendisine hiçbir şekilde karışılmasını istemeyen kova kadınları kimseye karışmazlar. Doğal olmayı seven kova kadını genelde doğallığı ile ön plandadır ve karşısındakini de samimi ve doğal davranışları ile etkiler.

KADIN KOVA - ERKEK AKREP

Akrep burcu erkeğinin derinliğinden, her olayı en ince ayrıntısına kadar bilmek ve aydınlatmak isteğinden etkilenebilirsiniz. İçsel ve ruhsal zenginliği de sizi ona çekecektir. Ancak şüpheci tutumu, kıskançlığı, gizliliğe düşkünlüğü özgür bakış açınızı zorlayabilir. Akrep’in sezgileri inanılmazdır. Sizin akıl boyutunuzu, içten gelen sezgisel ve genellikle de haklı çıktığı savlarıyla, önerileriyle aslında çok iyi tamamlayabilir. Ancak Akrep erkeğinin gizemli, tehlikeli bir savaşçı olduğunu da aklınızdan çıkarmayın. Hiç ummadığınız bir yer ve anda sizin farkında bile olmadığınız ancak kendi içinde biriktirdiği duygularını dışa vurmaktan asla çekinmeyecektir. Bu da çok duygusal olmayan, akla, zekâya önem veren yapınızı sarsabilir. İlişkiyi bir rekabete taşımamanız sizin için iyi olabilir.



KADIN AKREP - ERKEK KOVA

Kova’nın orijinal, marjinal, sıra dışı özellikleri dikkatinizden kaçmayacaktır. Ancak yenilikçi ve özgürlükçü olduğu kadar, sert, katı ve soğuk tarafları da vardır. Bu da muhtemelen daha önceki döneminde, erken yaşlarında yaşadığı sıkıntılar ve aldığı sorumluluklardan kaynaklıdır. Kolay bir ilişki değildir ancak onun bilgisinden ve tecrübelerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Kova erkeğinin sosyal ve toplumcu yönleri, sıra dışı yaklaşımlar, sizin ise sezgisel ve metafizik gücünüz birleştiğinde birbirinizi besleyici bir ilişki yaratabilirsiniz. Ancak bunun için uğraşmanız ve onu iyice anlamanız gerekiyor.



Geri Dön

Kova Burcu

Oldukça kıskanç, talepkâr davranışları olan Akrep ile, bağlanmayı ve söz vermeyi sevmeyen Kovanın anlaşması çok güçtür. Fiziksel olarak ilk anlarda ortaya çıkan çekim, Akrebin ihtiraslı yapısıyla karşılaşınca, Kovayı ürkütebilir. Aşka karşı daha mesafeli bir davranış şekline sahip olan Kovanın, Akrebin yoğun duygularını ve kuvvetli cinsel dürtülerini anlamakta da güçlük çekmesi çok normaldir. Ancak her ikisinin de keskin bir zekâya sahip olması, ortak bir alanın doğmasına ve alış-verişe girmelerine neden olabilir. Zodyakta oldukça zor bir etkileşim içinde bulunan, Sabit burçlardan Akrep ve Kova günlük yaşamda olduğu gibi, hayatın geri kalan kısımlarında da anlaşmakta zorluk çekerler. Akrebin stabilizasyon ve önünü görmek arzusu ile Kovanın özgürlüğe ve yeniliğe merakı ortak noktanın bulunmasını iyice zorlaştırarak, genellikle kısa süren bir ilişkinin yaşanmasına neden olur. Cinsel yaşamda da benzer problemlerin yaşanması söz konusudur. Akrebin hayatında cinselliğin önemi oldukça büyüktür. Oysaki Kova cinsellikten çok daha uzak bir yapıdadır. Akrebin tutkulu yaklaşımları, Kovayı ilk zamanlarda harekete geçirse de, zamanla Akrep ile yaşanan cinsellik bir angarya halini alabilir.

Kova Burcu ile Akrep Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Aslan Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Balık Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Başak Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Boğa Burcu Uyumu

Kova Burcu ile İkizler Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Koç Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Kova Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Oğlak Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Terazi Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Yay Burcu Uyumu

Kova Burcu ile Yengeç Burcu Uyumu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası