burhaniye balıkesir kaç km / Burhaniye Urla otobüs bileti, En ucuz fiyat TL - ENUYGUN

Burhaniye Balıkesir Kaç Km

burhaniye balıkesir kaç km

Burhaniye, Balıkesir ile Susurluk, Balıkesir arası karayolu mesafesi Km'dir. Bu mesafeyi aracınızla 1 saat 42 dakika gibi bir tahmini bir sürede alabilirsiniz, yani şimdi yola çıksanız, saat gibi varmış olursunuz.

Yakıt konusundan bahsedelim biraz da;
Aracınız benzinli ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınız dizel ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınızda LPG takılı ise ortalama Lt LPG tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.

Bu arada, Burhaniye, Balıkesir bölgesinde tahmini hava sıcaklığının olduğunu ve havanın olacağını tahmin ediyoruz. Susurluk, Balıkesir civarlarında ise, hava sıcaklığı dolaylarında olup, olduğu noktasında ciddi bulgular mevcut.

Yol Haritam size Türkiye'nin bütün il ve ilçeleri arasındaki mesafeyi söyler, gitmeniz gereken en doğru rotayı çizer ve bölgelerin hava durumlarıyla ilgili bilgi verir.

Eminiz, bu uygulamayı çok seveceksiniz..

Balıkesir Şehir Haritası


Balıkesir İlçelerinden Diğer Şehir İlçelerine Yol Mesafeleri

Burhaniye Nerede ? Nasıl Gidilir

Plaka kodu 10 olan Burhaniye Ege'ye kıyısı bulunan ilçelerden bir tanesidir. 

Nereye Bağlı

Ege Bölgesinin bu şirin ilçesi için en çok aranan kelime hangi ilde olduğudur.  Balıkesir ilinin bir ilçedir.  Kuzeyinde Edremit ve Havran, güneyinde Gömeç ve Ayvalık ilçeleri vardır .

Nereye Nerede ? 

Balıkesir'in Ege denizi kenarında bulunan bu ilçe Edremit ve Gömeç ilçeleri arasında kalan geniş bir ova içinde yer alır. Kuzeyinde Edremit ve Havran, güneyinde Gömeç ve Ayvalık ilçeleri vardır .Karayolu ile ulaşım son derece hızlı ve kolay olan Burhaniye'de Balıkesir'in üç havaalanından biri bulunur. Uluslararası uçuşlara açıktır

Burhaniyu yol tarifi  ? 

Burhaniye'ye birçok yol bağlantısı vardır. Türkiye'nin her yerinden karayolu ile son derece kolay ulaşılır. Sadece gemi ile ulaşım yoktur

Balıkesir Burhaniye kaç km ? 

Büyükşehir Belediyesinin de yaz aylarında otobüs seferleri koyduğu Burhaniye'ye yol yaklaşık 1 saat sürmektedir. 90 Km'dir

 

Burhaniye İzmir kaç km  ? 

km olan mesafe için aracınız ile 2 saat kadar yol almalısınız. Ayvalık üzerinden geliyorsunuz.

Burhaniye Ayvalık km? 

35 km olan yolu aracınız ile yakşalık dakika da funduszeue.info aylarında her yarım saatte bir, kışın her 2 saatte bir otobüs ve minibüsler mevcut. 

Bursa Burhaniye Kaç km ? 

Bursa ile Burhaniye arası ~ km'dir. Otomobil ile yaklaşık saat süren yolu yeni otobandan daha da kısa sürede gelebilisiniz.

Akçay Burhaniye Kaç km ? 

Sürekli dolmuşlar ile ulaşım kolaylığı olan Akçay-Burhaniye arsası 13 km'dir. Orjan - İmko bölgesinden daha da kısa sürede gelebilirsiniz. 

Edremit Burhaniye Kaç km ? 

Gün içinde her yarım saatte bir dolmuşların kalttığı Edremit 14 km mesafededir. Yaz aylarında dolmuşlar gece 02 ye kadar çalışır.

İstanbul Burhaniye Kaç km ? 

İstanbul ile arası karayolu   km dir ve yaklaşık 4 saat sürmektedir. Yeni İstanbul-İzmir otobanından geldiğinizde ( Balıkesir batı ) çıkışından sağa dönerek Önce Havran ve Edremit'e sonra Burhaniye'ye ulaşabilirsiniz. İstanbul'dan Balıkesir Burhaniye'ye Yenikapı Bandırma üzerinden arabalı vapur ile gelebilirsiniz. 

 

Çanakkale Burhaniye Kaç km ? 

Yakşalık km olan mesafe özel otomobil ile 2 saat kadar sürmektedir. ,

İstanbul Bursa Balıkesir Edremit Burhaniye yol güzergahı yaklaşık km'dir. Özel aracınızla gelmeyi tercih ediyorsanız İstanbul’dan km (yaklaşık 2, 2,5 saat) sonra Bursa’ya, Bursa’dan km. (yaklaşık 1,5 saat) sonra Balıkesir’e, Balıkesir’den 89 km. (yaklaşık 1 saat) sonra Edremit'e Edremit'ten  sonra Burhaniye'ye sonra da 4km sonra da Ören'e ulaşabilirsiniz.

Bu güzergah diğerlerine göre biraz daha trafik akışı yoğun olan yoldur. Bu yolu tercih ederseniz konaklama, yemek ve alışveriş için daha fazla imkan ve seçenek bulabilirsiniz. Susurluk'ta yemek ve alışveriş için birçok tesis bulunmaktadır. Susurluk Ayranı ve Susurluk Tostu bu yörenin meşhurları arasındadır. Eğer bu güzergahı tercih ediyorsanız yemeden geçmeyin deriz. Ulusoy Alışveriş Tesisleri, Yörsan, Yasa Tesisleri de yine alışveriş ve yemek yeme imkanı bulabileceğiniz yerler arasında.

Susurluktan yaklaşık yarım saat sonra Balıkesir sınırlarına girdiğimizde merkeze 8 km kala Balıkesir'in ünlü ve oksijeni bol mesire yeri olan Değirmen Boğazı'nda dinlenme ve piknik yapabilme imkanı bulabilirsiniz. Yine Değirmenboğazı civarlarında Boğaz Restoran ve Yücel Et Restoran et, ızgara çeşitlerinin yanı sıra kahvaltı çeşitlerini de bulabileceğiniz mekanlardan birkaçı.

Bundan sonraki yolculuğunuzda, 2 dakika sonra, Balıkesir terminaliyle karşılaşacaksınız. Balıkesir Otogarı’ndan çıkan otobüslerinde takip ettiği, şehir merkezine girmeyen yolun sağından ayrılan, Edremit yolundan gidebileceğiniz gibi, direk yolu takip ederek de, diğer Edremit yoluna doğru ilerleyebilirsiniz. Eğer bu yolu takip edemeden direk yolu takip ettiğinizde dakika ilerledikten sonra yolun solunda kalan Yay/ada Alışveriş Merkezine uğrayıp, yemek yeme ve alışveriş yapma imkanı bulabilirsiniz.

Edremit’e direk döndüğünüzde km sonra Gökçeyazı’ya, Gökçeyazı’dan hemen sonra da İvrindi’ye ulaşabilirsiniz. Balık sevenler için özellikle, İvrindi’den 2 km. sonra, yolun sağında bulunan  Durmaz Alabalık Restoran'a uğramadan geçmeyin.
 

İvrindi ve Havran arasında Gelin Deresi diye adlarından bölgede yol oldukça daralıp, virajlar artıyor. Özellikle bu yolda sürücünün dikkat etmesi önemli… Bu yolda çevre köylerinden gelen taze meyve-sebze, zeytin ve zeytinyağı alınabilecek pazarlarla karşılaşıyorsunuz.

İstanbul Bandırma Üzerinden Feribotla Burhaniye'e Nasıl Gidilir?

İstanbul’dan  Bandırma Feribotlarına binerek yaklaşık 1 saat 45 dakika sonra Bandırma'ya ulaşırsınız. Bandırma'dan özel aracınızla geliyorsanız Susurluk yolu üzerinden Balıkesir'e ulaşıyorsunuz Balıkesir'den Edremit'e Edremit'ten Burrhaniye'ye sonrada Ören'e ulaşabilirsiniz. Aracınız yoksa Bandırma feribotlarından indikten sonra Feribotların iniş saatine göre düzenlenmiş Edremit Burhaniye otobüslerine hiç beklemeden binerek direkt ulaşabilirsiniz.
 
İstanbul Tekirdağ Çanakkale Yolu Üzerinden Ören'e Nasıl Gidilir?

İstanbul’dan Tekirdağ, Çanakkale ve Burhaniye güzergahını takip ediyoruz. Bu yol güzergahı yaklaşık km' dir. Özel arabayla gitmeyi tercih ediyorsanız; Tekirdağ-Çanakkale yolu trafiği daha az olmakla beraber, manzarası da güzel olan bir yol. İstanbul Kınalı arası otoyolunu kullananlar Tekirdağ'dan Keşan'a sonra da Gelibolu'ya ulaşacaksınız. Buradan Lapseki'ye veya Eceabat'tan Çanakkale'ye saat başı kalkan feribotlarla karşıya geçebilirsiniz. Buradan Ezine yolunu takip ederek Küçükkuyu'ya buradan da Edremit istikametine giderken Edremit'ten 13km sonra Burhaniye'ye  ulaşabilirsiniz.

 
İzmir’den Burhaniye'ye Nasıl Gidilir?
 
İzmir’den Ören arası toplam km. İzmir'den Burhaniye Ören'e doğru yola çıktıktan 53 km. sonra Aliağa’ya ulaşıyorsunuz. Aliağa’dan 52 km. sonra Dikili'ye Dikili'den 53 km sonra Ayvalık'a…Ayvalık’tan 32km sonra Burhaniye'ye  ulaşabilirsiniz.
 
Ankara’dan Burhaniye'ye Nasıl Gidilir?

Karayolu ile ulaşmak isterseniz:
Bursa Karayolunu tercih etmelidirler. Bursa ve Ankara arası km. yaklaşık 5 saattir. Bursa’dan km. sonra (yani 2 saate yakın), Balıkesir’e ulaşacaklardıfunduszeue.infoıkesir’den 90 km. sonra (yaklaşık 1 saat 15 dakika) Edremit'e, 13km sonra Burhaniye'ye  ulaşabilirsiniz.
 
Demir Yolu ile ulaşmak isterseniz: Ankara’dan, Balıkesir Trenine binerek, (yaklaşık saat arası) sonra Balıkesir Tren Garı'na ulaşacaksınız. Balıkesir şehir merkezinde indikten sonra hemen karşıdaki toplu taşıma merkezinden Balıkesir otogarına giden ve 15 dakikada bir kalkan otobüslere binip ,otogara ulaştıktan sonra, Burhaniye'ye hemen hemen her saat başı otobüs bulmanız mümkündür. Otobüsle 2saat sonra Ören'e ulaşabilirsiniz.

Burhaniye Nasıl Gidilir Sen Anlat

Daha önce bu konuda hiç yorum yapılmamış

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası