zonguldak amasra otobüs / Amasra Otobüs Bileti TL'den Başlayan Fiyatlarla

Zonguldak Amasra Otobüs

zonguldak amasra otobüs

Amasra ve Safranbolu bayramda ziyaret&#;ilerini doğa ve tarihle i&#; i&#;e ağırlayacak

Cenevizliler döneminde yapılan kalesi ile el değmemiş koyları, temiz kumsalları, az dalgalı denizi ve doğayla bütünleşen güzelliklerinin yanı sıra balık ağırlıklı mutfak kültürüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Amasra'da, bayram için otel ve pansiyonlarda rezervasyon yoğunluğu yaşanıyor.

Bayram tatili hazırlıklarının tamamlandığı ilçede, konaklama mekanlarında doluluk yüzde 90'a ulaştı.

Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, AA muhabirine, ilçenin 'li yıllarda ev pansiyonculuğunun başladığı ilk tatil merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Turizm ve tatil kültürünü geliştiren ilçenin her yıl artan sayıda ziyaretçi ağırladığını aktaran Boran, "Şu anda ilçemizde 3 bin yatak kapasiteli otel ve pansiyonumuz var. Bayram tatillerinde ve hafta sonları günübirlikçi ve otelde konaklayanlarımızla ilçemize gelen günlük ziyaretçi sayısı 50 bine ulaşıyor. Bayram süresince 6 bin nüfuslu ilçemize yaklaşık bin turistin geleceğini tahmin ediyoruz." dedi.

Boran, Amasra'ya gelenlerin "deniz, kum ve güneş" üçlüsünün yanı sıra 3 bin yıllık geçmişe sahip tarihi yapıları ve doğal güzellikleri de görebileceğini dile getirerek, "Misafirlerimiz Amasra Kalesi, Amasra Müzesi, Çekiciler Çarşısı'nı gezebilir, günübirlik yat gezilerine katılabilir. Yakın köylerimizdeki şelaleleri, sınırlarımız içinde kalan Küre Dağları Milli Parkı'nı görebilirler. Ayrıca hemen yakınımızdaki Safranbolu'yu da görebilirler. Tarihi yaşamak isteyenler, burada 3 bin yıllık tarihi yaşayabilirler. Yine balıkçı lokantalarında misafirlerimiz taze çeşitlerle balık ziyafetini yapma imkanı bulacak. Yöremizin bağ ve bahçesinde yetişen organik yeşilliklerle yapılan ve 30 çeşit ürünle hazırlanan Amasra salatasını da tadabilirler." diye konuştu.

İlçede 20 Haziran'da kuvvetli yağışlar sonucu yaşanan taşkının izlerinin tamamen silindiğini vurgulayan Boran, "Şu anda belediye ve kaymakamlığımıza birlikte lokanta, restoran, otel, plaj tesislerimizle 9 günlük bayram tatiline hazırız. Taşkınla ilgili en küçük bir sıkıntımız kalmadı. Misafirlerimiz gönül rahatlığıyla gelebilir." ifadelerini kullandı.

Bayram tatilinin 9 güne çıkarılması turizmcileri sevindirdi

Karabük'ün UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu ilçesi de Kurban Bayramı tatilinde tercih edilen yerler arasında bulunuyor.

Osmanlı döneminden kalma han, hamam, cami, çeşme, köprü ve konakların eşsiz güzelliğinde konaklamak isteyenler tarafından tercih edilen Safranbolu, bayram süresince İstanbul, Ankara, Kocaeli, Eskişehir, Sakarya, Düzce, Bolu ve Zonguldak başta olmak üzere yurt içi ve dışından misafirlerini bekliyor.

19 ve yüzyıl başlarında inşa edilen, 3 katlı odalı, ihtiyaçlara uygun tasarlanarak estetik biçimde şekillendirilmiş geleneksel evlerin yer aldığı Safranbolu'daki konak, otel ve pansiyonlarda doluluk yüzde 90'lara ulaştı.

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Şebnem Urgancıoğlu Ergüder, AA muhabirine, ilçede bayram rezervasyonlarının yüzleri güldürdüğünü söyledi.

"Dünyanın en iyi korunan ilk 20 kenti" arasında yer alan tarihi ilçeye gelen misafirlerin Arnavut kaldırımlı sokakları, müzeleri ve tarihi konakları gezeceğini, kafe ve restoranlarda yöresel lezzetleri tadacağını, lokum ve hediyelik eşya dükkanlarından alışveriş yapabileceğini anlatan Ergüder, "Doluluk oranımız şu anda yüzde 90'larda. Bayrama kadar bunun yüzde olacağını düşünüyoruz. Yaklaşık bin bir turistin gelmesini bekliyoruz, günübirlik ve konaklamalı olarak. Tatilin 9 güne çıkması tabii ki bize de yarayacak. Oldukça yoğun bir bayram geçirmeyi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

Amasra - Zonguldak Otobüs Bileti Ara

Zonguldak merkezine sadece 1 km uzaklıkta, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde yer alan Zonguldak Otogarı’ndan pek çok ulaşım aracı ile rahatça istediğiniz noktaya gidebilirsiniz. Yürüyerek de merkeze ulaşabileceğiniz otogarda yolculara belediye otobüsleri, minibüsler, yolcu servisleri ve taksiler de hizmet veriyor.

Belediye Otobüsleri

Son yıllarda yenilenen otogarın çıkış kapısı önünde durağını göreceğiniz belediye otobüsleriyle, sabah ve gece arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Zonguldak Valiliği, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve İstasyon Caddesi gibi merkezi noktalara ulaşabilirsiniz.

Belediye otobüslerinin güzergahları arasında Tepebaşı Mahallesi, Terakki Mahallesi ve Karaelmas Mahallesi gibi yoğun nüfuslu mahalleler de bulunuyor.

Yolcu Servisleri

Zonguldak Otogarı içerisinde onlarca ulusal ve yerel otobüs firmasının bilet satış ofisi hizmet veriyor. Yolculuk yapacağınız firmanın size sunacağı ücretsiz yolcu servisiyle de kısa sürede şehrin ana caddelerine gitmeniz mümkün. Otobüslerin varış peronu önünden hareket eden yolcu servisleri; Liman Caddesi, Kapuz Caddesi ve Ahmet Kışlalı Caddesi gibi pek çok büyük caddeye uğruyor.

Minibüsler

Otogar içerisinde hem şehrin bütün ilçe ve köylerine hem de her mahallesine yolcuların ulaşımını sağlayan şehir içi ve ilçe minibüslerini bulabilirsiniz. Yerel firmaların işlettiği minibüsler de belediye otobüsleri gibi gece saat ’a kadar hizmet veriyor. Bu saatten sonra ulaşım için taksilerden faydalanabilirsiniz.

Taksi

Aceleniz veya çok bavulunuz varsa otogardan Zonguldak merkezine ve ilçelerine ulaşım için taksileri de kullanabilirsiniz. Otogar içerisinde durağı bulunan Terminal Taksi, 7 gün 24 saat açık ve durağa 46 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Otogar çevresinde yine 24 saat hizmet veren 10 66 numaralı Soğuksu Taksi ve 54 56 numaralı Emniyet Taksi de yolculara hizmet veriyor.

Zonguldak Amasra Arası

En Ucuz Sefer

-

Zonguldak - Amasra Arası Kaç Km

0 km

Zonguldak - Amasra Arası Kaç Saat

2sa 10dk

Günlük Sefer Sayısı

1

En Çok Sefer Yapan Firma

Sefer Yapan Firma Sayısı

0


Zonguldak Amasra Online Otobüs Bileti
Zonguldak Amasra otobüs bileti, yerel ve ulusal birçok otobüs firması seçeneği ve en uygun fiyatlar ile funduszeue.info'da! Birkaç kolay adımla biletinizi dakikalar içerisinde satın alabilir, hemen yolculuğa başlayabilirsiniz.

Online Otobüs Biletimi Nasıl Alabilirim?
Türkiye'nin her yerine en uygun otobüs biletlerini birkaç adımda kredi kartı veya banka kartınızla satın alabilirsiniz. Üstelik 12 aya kadar taksit ile ödeme seçeneğiniz de bulunuyor.

Arama motorumuz üzerinden Zonguldak Amasra güzergahı için arama yapın, Zonguldak - Amasra arası sefer düzenleyen otobüs firmaları, tüm sefer saatleri ve fiyatları listelenecektir. Ardından sizin için en uygun saat ve fiyatlı otobüs biletini kolayca satın alın! Biletiniz online olarak oluşturulacak, tarafınıza sms ve email yolu ile bilet bilgileriniz gönderilecektir.

Zonguldak ve Amasra Şehirlerinde Ulaşım
Zonguldak ve Amasra şehirlerindeki otogarları, otobüs firmalarının şubelerini ve şube telefonlarını funduszeue.info’da bulabilirsiniz. Şehir içi ulaşım bilgileri için ilgili şehrin otogar sayfasını inceleyebilirsiniz. Zonguldak Amasra seyahatinize başlamadan önce, Zonguldak ve Amasra hakkında detaylı bilgilere göz gezdirmeyi unutmayın.

Neden funduszeue.info?
funduszeue.info, yılından bu yana kolay online bilet alma, güvenli ödeme sistemi ve bünyesinde yer alan ’den fazla otobüs firması ile birlikte her zaman ve her yerde yolcularının yanında!

İyi Yolculuklar Dileriz

Amasra Otobüs Bileti

Bartın’ın ilçelerinden birisi olan Amasra daha ilk gördüğünüz anda kendisine hayran bırakır. Fatih Sultan Mehmet’in çeşm-i cihan (dünyanın gözü) adını taktığı ilçe her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Eğer siz de burayı ziyaret etmek isterseniz otobüs biletini sitemizden satın alabilirsiniz. funduszeue.info’u tercih ederek size en uygun olan bilete kolaylıkla ulaşabilir ve satın alma işleminizi güvenli bir şekilde gerçekleştirirsiniz.

Amasra’da Yapılacaklar

Ülkemizde gezilip görülmesi gereken birçok yer vardır ve Amasra da bu yerlerden birisidir. Bu ilçede tarih, deniz ve doğal güzellikler iç içedir. Daha ilk adım attığınız anda masmavi deniz sizi karşılar.

Bu ilçede yapılacak birçok şey vardır. Bunlardan birisi Küçük Liman’da yer alan mekanlardan birisinde çayınızı yudumlamak ve aynı anda manzaranın da tadını çıkarmaktır. Aynı zamanda Küçük Liman’da yer alan Direkli Kaya da görülmelidir.

Osmanlı, Bizans ve Selçuklu gibi hükümdarlıkların eserlerini bulabileceğiniz Amasra Arkeoloji Müzesi de gezilmelidir.

Alışveriş için ise Amasra Çekiciler Çarşısı’na gidilebilir. İlçe merkezinde yer alan bu çarşıda yer alan dükkanlardan sevdiklerinize hediyelik eşyalar satın alabilirsiniz.

Gezilebilecek diğer yerler Amasra Antik Tiyatro, Amasra Edhem Ağa Konağı, Göldere Şelalesi, Amasra Plajı, Tavşan Adası, Amasra Feneri, Ağlayan Ağaç, Kuş Kayası Yol Anıtı, Gürcüoluk Mağarası, Amasra Kalesi, Boztepe ve Kemerdere Köprüsü’dür.

Ne Yenir?

Buraya kadar gelmişken meşhur Amasra salatasını tatmalısınız. Dilediğiniz bir restorana gidip balık ve salata yiyebilirsiniz. Salatanın içerisinde 20’den fazla malzeme bulunuyor. Ballı yoğurt tatlısı ve pirinçli mantı ise deneyebileceğiniz diğer lezzetler.

Ne Alınır?

Merkezde yer alan çarşıda yer alan dükkanlardan ahşap ürünler satın alabilirsiniz.

Amasra Hakkında Genel Bilgiler

Amasra’ya hakim olan bir tepe vardır. Fatih Sultan Mehmet bu tepede durmuş, bu kadar güzel bir yere zarar vermek istemediğini söylemiş ve kalenin anahtarını kendisine getirmelerini istemiştir. Bunun sonucunda anahtar Fatih’e getirilmiştir. Böylelikle bu güzel yer savaşmadan ele geçirilmiştir.

Amasra’ya kadar gitmişken, eğer vaktiniz varsa, yaklaşık 2 saatlik mesafede bulunan Safranbolu’yu da ziyaret etmeniz tavsiye edilmektedir.

Barış Akarsu Amasralıdır ve ilçede şarkıcının heykeli bulunmaktadır.

İlçede konaklayabileceğiniz birçok pansiyon ve otel bulunmaktadır.

İlçenin Bartın merkeze uzaklığı yaklaşık 17 kilometredir.

Eğer piknik yapmak isterseniz Amasra Feneri’ne ya da Göldere Şelalesi’ne gidebilirsiniz.

Ankara’ya uzaklık yaklaşık kilometre, İstanbul’a uzaklık yaklaşık kilometre, Safranbolu’ya uzaklık yaklaşık kilometre, Zonguldak’a uzaklık ise yaklaşık kilometredir.

FacebookTwitter

directions_bus
'den fazla
Otobüs Firması

lock
Güvenli Ödeme
(0 Komisyon)

done
Kolay ve hızlı bilet alma

event_busy
Online İptal Kolaylığı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası