konya öğretmenevi mevlana / Mevlana Öğretmenevi: Fiyatları, Telefon ve Adres Bilgileri

Konya Öğretmenevi Mevlana

konya öğretmenevi mevlana

MEVLANA ÖĞRETMENEVİ KARATAY KONYA

mevlana öğretmenevi karatay konya

mevlana öğretmenevi karatay konya

mevlana öğretmenevi karatay konya
mevlana öğretmenevi karatay konya

KONYA KARATAY

Mevlana Öğretmenevi

Mevlana Öğretmenevi'nin Genel Özellikleri

Odalarda televizyon, klima, minibar ve sıcak su mevcuttur. 

Mevlana Öğretmenevi Fiyatları

KİŞİ BAŞI

- Öğretmen: 80 TL

- Kamu Personeli: 80 TL

- Sivil: 90 TL

2 KİŞİLİK ODA

- Öğretmen:  TL

- Kamu Personeli:  TL

- Sivil:  TL

Öğretmenevi fiyatları ile ilgili notlar;

Güncel fiyatlar için mutlaka telefon ile teyit ediniz.

Mevlana Öğretmenevi Karatay Konya Adres ve İletişim

Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. Şehit Mehmet Gökhan Sok. No Karatay/Konya

Mevlana Öğretmenevi Yol Tarifi Al

yol tarifi al

NOT: 

Akşehir Öğretmenevi 86 oda ile hizmet vermektedir. Mevlana Öğretmenevi ayrıca restoran, dinlenme odası, otopark, çay bahçesi ve toplantı odası bulundurmaktadır. 

UYARI

Güncel fiyat ve rezervasyon bilgilerini ve müsaitlik durumunu telefon numaralarından ilgili kurum ile irtibata geçerek teyit ediniz.

Mevlana Öğretmenevi

Mevlana Öğretmenevi, KONYA ili Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi Şehit Mehmet Gökhan Sokak No Karatay Konya adresinde yer alan - oda ve - yatak kapasiteli bir işletmedir. Ayrıca tesiste restoran, lokal, çok amaçlı salon 24 saat sıcak su da mevcuttur.

Konya şehir merkezine yaklaşık 4 km mesafede Karatay&#;da yer alan Mevlana Öğretmenevi, merkezi konumu, geniş bahçesi ve sosyal olanaklarıyla öğretmen ve kamu görevlilerinin yanı sıra tüm vatandaşlara hizmet vermektedir.

Suit oda, aile odası ve VIP oda seçenekleriyle 2 ve 3 kişilik konaklama imkanı sunan Mevlana Öğretmen evi otel bölümünde talep edilmesi durumunda 4. kişi de odada yer alan çekyatlarda indirimli olarak konaklayabilmektedir. Otel odalarında TV, mini buzdolabı, ücretsiz Wi-fi ve 24 saat sıcak su olanakları bulunan tesiste ısıtma merkezi sistem üzerinden sağlanmaktadır.

Otel bölümü dışında restoran, kafeterya/lokal, toplantı ve konferans salonu ile otopark ve kamelyaların yer aldığı geniş bahçeye sahip olan Mevlana Öğretmenevi, düğün, nişan, kına, doğum günü, toplu yemek vb organizasyonlara da ev sahipliği yapmaktadır.

Mevlana Öğretmenevi Fiyat Bilgileri Hatalı Fiyat Bildir
Not: Rezervasyon ve güncel fiyat bilgileri için sol kısımdaki telefon numaralarından kurum ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. funduszeue.info öğretmenevleri hakkında bilgi veren rehber bir sitedir, kurumlar ile ilişkimiz bulunmamaktadır.
Kişi Başı Konaklama Fiyatları
ÖğretmenKamuSivil
Kişi Başı
ÖğretmenKamuSivil
2 Kişilik Oda
Suit Oda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası