bilgihane konya / Historical People’s House Building – Sultan Abdulhamid Bilgehane - Konya Deneyim Platformu

Bilgihane Konya

bilgihane konya

- , Güncelleme: -

Pencereyi Kapat

Bilgehane’de yaz okulu etkinlikleri başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak, tamamen ücretsiz ve yüz yüze, eğitim-öğretim hizmetlerine devam eden Seydişehir Seyyid Harun Veli Bilgehane'de, Yaz okulu-etkinlik kayıtları; Haziran tarihleri arasında alınacaktır.

Yaz Okulu-etkinlikleri kapsamında; sınıflardaki öğrenciler, ●Milli-Manevi Eğitimler, ●Ders Destek Programları, ●Atölyeler-Etkinlikler, ●Rehberlik(PDR) Desteği, ☆Kur'an-ı Kerim, ☆Kamp, ☆Yüzme, ☆Okçuluk, ☆Playstation, ☆Akıl-Zekâ Oyunları, ☆Sportif, Sanatsal ve Müziksel aktiviteler, ☆Tarihi ve Kültürel geziler, Ve daha birçok etkinlikler olmak üzere dolu dolu ve eğlenceli bir yaz dönemi geçireceklerdir. Yaz Okulu-Etkinlikleri 3 Temmuz'da başlayacak olup, kayıtları internet üzerinden yapılacak ve bilgi almak isteyenler aşağıdaki numaradan ulaşabileceklerdir. Kayıt Tarihleri: Haziran Bilgi:  0() 39 01 Kayıt: funduszeue.info

Pencereyi Kapat

Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak, tamamen ücretsiz ve yüz yüze, eğitim-öğretim hizmetlerine devam eden Seydişehir Seyyid Harun Veli Bilgehane'de, Yaz okulu-etkinlik kayıtları; Haziran tarihleri arasında alınacaktır.

Yaz Okulu-etkinlikleri kapsamında;

sınıflardaki öğrenciler,

●Milli-Manevi Eğitimler,

●Ders Destek Programları,

●Atölyeler-Etkinlikler,

●Rehberlik(PDR) Desteği,

☆Kur'an-ı Kerim,

☆Kamp,

☆Yüzme,

☆Okçuluk,

☆Playstation,

☆Akıl-Zekâ Oyunları,

☆Sportif, Sanatsal ve Müziksel aktiviteler,

☆Tarihi ve Kültürel geziler,

Ve daha birçok etkinlikler olmak üzere dolu dolu ve eğlenceli bir yaz dönemi geçireceklerdir.

Yaz Okulu-Etkinlikleri 3 Temmuz'da başlayacak olup, kayıtları internet üzerinden yapılacak ve bilgi almak isteyenler aşağıdaki numaradan ulaşabileceklerdir.

Kayıt Tarihleri: Haziran

Bilgi:  0() 39 01

Kayıt: funduszeue.info

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz

Habere ifade bırak !

Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.

Habere ait etiket tanımlanmamış.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

wassp
Sonraki

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

Detay Tamam

 SEYDİŞEHİR GÜNDEM

Pro

Reklam engelleme uygulamanız açık.

Bizlere destek vermek için uygulamayı kapatabilir yada ayarlardan funduszeue.info adresini beyaz listeye ekleyebilirsiniz.

Konya’daki Bilgehane Aydınlıkevler'de dualarla açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Aydınlıkevler Sultan Alparslan Bilgehanesi'nin açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı.

Açılışta konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, hizmetlerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ederek, "Başkanımız gece gündüz demeden çalışıyor; şehrimiz için, ilçelerimiz için hizmet üretmeye, yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Hizmetleriniz daim olsun inşallah. İşte AK Parti belediyeciliği bu. Konya Modeli Belediyecilik bu. Biz laf üretmiyoruz, iş üretiyoruz, hizmet üretiyoruz, yatırım yapıyoruz, açılış yapıyoruz, temel atıyoruz. Birileri de laf üretmeye devam ediyor. Varsın laf üretmeye devam etsinler. Milletimiz kimin ne yaptığını görüyor. Büyükşehir belediyemizin bu yatırımı sadece mahallemize değil, tüm ilçemize ve hatta şehrimize değer katacak" diye konuştu.

4 günde 3 milyarlık açılış ve temel atma

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çok yoğun bir çaba içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, Konya'ya sadece son 4 günde açılışını yaptıkları ve temelini attıkları yatırımların tutarının 3 milyar lira olduğunu, Konya için gece gündüz demeden gayret ettiklerini söyledi. Konya Modeli Belediyeciliğe vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Başkan Altay, "Burada önceki dönem büyükşehir belediye başkanımız var. Şimdi milletvekilimiz ve milletvekili adayımız. Başkanımız zamanında Bilgehane markası oluşturuldu ve şu anda Bilgehane'yi açıyoruz. 25 bin çocuğumuza eğitim vermeye başladık. Bizler aldığımız çıtayı daha yukarı taşımak için çalışıyoruz. Yine görevi devrettiğimiz Selçuklu Belediye Başkanımız burada. O da bizden aldığı çıtayı daha yukarıya taşımak için çaba sarf ediyor. Biz hiç yıkıp yapmakla uğraşmadık, hep temelin üzerine yeni şeyler inşa etmeye, yeni şeyler söylemeye ama aynı zamanda eskiye de sahip çıkmaya çalıştık. "Konya Modeli Belediyecilik" modeliyle böyle güzel eserler ortaya çıktı" ifadelerine yer verdi.

"Sultan Alparslan Bilgehanesi 38 milyon liraya mal oldu"

Sultan Alparslan Bilgehanesi'nin güncel bedelle 38 milyon liraya mal olduğunu belirten Başkan Altay, "Bu tesis, sadece Aydınlıkevler Mahallemize değil, bu bölgedeki çocuklarımızın eğitimine ciddi bir katkı sunacak. Buradan bakınca hafızlık eğitimine çalışan çocuklarımızı görüyorum. Bu da Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdığı önemli bir yenilik. Artık çocuklarımız ortaokul hayatlarına devam ederken aynı anda hafızlık eğitimi alıyor. Şehrimizde bu eğitimleri veren okullarımız öğrencileri sınavla seçiyor. Bizler de Bilgehanelerimizde bu çocuklarımıza dördüncü sınıftan itibaren eğitimler vererek o sınavlara hazırlıyoruz. Şu anda öğrenci alınan hafızlık okullarının 'ı Bilgehane öğrencilerimizden yetişen çocuklardan oluşuyor. "Bir Hafız Yetiştir Bir Nesil Değiştir" Biz de neslin değişmesi için çaba sarf ediyoruz" dedi.

"Bir yılda 85 bin öğrencimizin eğitimine destek olacak projeler yürütüyoruz"

Büyükşehir belediyesinin yeni markalarından olan Lise Medeniyet Akademisi'nin (LİMA) artık çoğalmaya başladığına da dikkat çeken Başkan Altay, "LİMA'lar vasıtasıyla da lisedeki çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Genç KOMEK'lerimiz, Lise Medeniyet Akademilerimiz, Bilgehanelerimiz ve kamplarımızla bir yılda 85 bin öğrencimizin eğitimine destek olacak projeler yürütüyoruz. Lise ve sınıf öğrencilerimizi "Edcadın İzinde" programı çerçevesinde İstanbul'a götürüyoruz. Şu an itibariyle 38 bin öğrencimiz hızlı trenle Ayasofya başta olmak üzere İstanbul'un güzelliklerini temaşa ettiler. İnşallah yıl sonuna kadar bu sayı 60 bine ulaşacak" şeklinde konuştu

.

"Nesillere, çocuklara yatırım yapıyoruz"

"Biz dertliyiz. Biz, bu ülkenin büyük ve güçlü olacağına inanıyoruz" diyen Başkan Altay, "Nesiller yetiştirmemizin en önemli iş olduğunu düşünüyoruz. Bunun için de nesillere, çocuklara yatırım yapıyoruz. İnşallah bu çocukların inşa ettiği Türkiye, çok daha büyük ve güçlü olacak. Biz buna inanıyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı bu çocuklar, bu gençler inşa edecek ve Türkiye sadece mazlum coğrafyaların değil, tüm dünyanın umudu olan bir ülke haline gelecek. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bunu başaracağımıza inancımız tam" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili ve Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, "Aydınlıkevler Mahallemize, şehrimize, Selçuklu ilçemize değer katacağını gördüğüm bu muhteşem eserin yapılmasını sağlayan büyükşehir belediye başkanımız ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Buradan istifade edecek mahallemizin gençlerimize, çocuklarımıza da başarılar diliyorum. Bir seçim sürecindeyiz fakat bir taraftan Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, belediye başkanlarımız sürekli olarak açılışlarda buluşuyoruz. Zamanımız yok; ya temel atıyoruz ya açılış yapıyoruz ya da bir hizmeti halkımızın emrine sunuyoruz. Bu büyük bir fark oluşturuyor. Bu güzel bir gelenek oluşturuyor. Birçok esere imza atıyoruz fakat bunların hep yol göstericisi, bunların aslında esas sahibi ve belediyeciliğin de hizmetlerin de yatırımların da ustası Recep Tayyip Erdoğan'dır. Allah daha nice hayırlı hizmetlere Cumhurbaşkanımıza vesile kılsın. Biz insanımızın emrinde, onların ihtiyaçları için çalışıyoruz. Milletimizin hizmeti için çalışıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Küçükçöğen'in de katıldığı programda, yapılan duayla Aydınlıkevler Sultan Alparslan Bilgehanesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Program sonunda Hafızlık Hazırlık Sınavında başarılı olan öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Konya’daki Bilgehane dualarla açıldı

Konya’daki Bilgehane dualarla açıldı

Konya’daki Bilgehane dualarla açıldı

Konya’daki Bilgehane dualarla açıldı

Konya’daki Bilgehane dualarla açıldı

Konya’daki Bilgehane dualarla açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Konya Bilgehane kayıt başvurusu başladı

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİLGEHANE NEDİR, BURADA NE YAPILIR?

Çocukların eğitim alacağı; kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini geliştirmelerini ve okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan donanımlı eğitim merkezleridir. 

Bilgehane; arkadaşlığı, dostluğu ve paylaşımı, paylaştıkça artan sevgi ve bilginin gücünü keşfettiği yerlerdir. Bilgehanelerle öğrencilerin, gençlerin, bilgi ve becerilerinin artırılmasını, onların zararlı ortamlardan uzak tutulması amaçlanıyor.

funduszeue.info

KONYA BİLGEHANE DÖNEMİ KAYIT BAŞVURULARI NE ZAMAN? 

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehaneler’de dönemi kayıtları Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

BİLGEHANE DÖNEMİ KAYIT BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Bilgehanelerde dönemi kayıt başvuruları Eylül tarihleri arasında aşağıdaki linkten yapılabilecek.

KONYA BİLGEHANE DÖNEMİ KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

konya-bilgehane-kayit-basvurusubasliyorjpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyalı çocukların ve gençlerin hem akademik yönden hem de milli ve manevi yönden en güzel şekilde yetişmeleri için gayret gösterdiklerini belirterek bu manada hizmet veren Bilgehanelerin de önemli görevler üstlendiğini söyledi.

KONYA’DA KAÇ BİLGEHANE VAR?

Şubat ayında Meram Yavuz Sultan Selim, Karatay Celaddin Karatay ve Ereğli Bilgehanelerinin de hizmete girmesiyle birlikte yılına kadar 25 Bilgehanede 30 bin öğrenciye hizmet verilmesi planlanıyor.

konya-bilgehane-kayit-basvurusubasliyorjpg

Konya Bilgehane Kayıt Formu, Bilgehane Kayıt Formu, Bilgehane Kayıt Formu , Bilgehane Konya Başvuru, Konya Bilgehane Kayıt Tarihleri, Bilgehane Konya Şubeleri Kayıt, Bilgehane Konya Başvuru Gibi Aramaların Sonuçlarına Bu Sayfadan Ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası