spor toto nedir nasıl oynanır / Spor Toto - Yardım - Bilyoner

Spor Toto Nedir Nasıl Oynanır

spor toto nedir nasıl oynanır

Spor Toto

  • Spor Toto oyunu, Spor Toto Teşkilatı’na bağlı, bir maçın sonucunu tahmin etmeye yönelik bir bahis oyunudur.

    Spor Toto bülteninde yurt içi ve yurt dışında, hafta sonu ve hafta içi içerisinde oynanan futbol müsabakaları arasından belirlenen 15 karşılaşma yer almaktadır. Bu 15 karşılaşmanın sonuçlarının doğru tahmin edilmesi istenir. Her maç için 3 ayrı sonuç tahmin seçeneği bulunur.

    Yani her maç için 3 tane ayrı sonuç tahmin seçeneği bulunmaktadır:

    - 1: ev sahibi takımın galibiyeti
    - 2: deplasman takımının galibiyeti
    - X: beraberlik.

     

  • Spor Toto oyununda en fazla kaç kolon oynayabilirim?

    Bir kuponda en fazla 2500 kolon oynanabilir.

  • Spor Toto kuponumu iptal edebilir miyim?

    İddaa oyun kuralları gereği oynamış olduğunuz bir Spor Toto kuponun iptalini, kuponunuzu oluşturduktan sonraki ilk 15 (on beş) dakika içinde gerçekleştirebilirsiniz. 15 dakikalık süre sonunda ise kupon ile ilgili hiçbir değişiklik yapılamamaktadır.

    Kuponunuzda yer verdiğiniz bir maçın başlama saati 15 dakikanın altında ise kupon iptal süresi maçın başladığı saate kadar geçerlidir.

    Kuponunuzda yer alan müsabakalardan herhangi biri başlamadıysa ve 15 dakikalık kupon iptal süresi henüz dolmadıysa, iptal işlemi gerçekleştirmeniz durumunda kuponunuz iptal edilecek ve kupon bedeli üyelik hesabınıza iade edilecektir.

  • Spor Toto Dağıtılan İkramiyeler

    15 adet futbol maçının sonuçlarından (galibiyet, beraberlik, yenilgi) en az 12'sinin doğru tahmin edilmesi gerekir. 15, 14, 13 ve 12 karşılaşmanın sonucunu doğru tahmin edenler ikramiyeye hak kazanır.İkramiye dereceleri arttıkça kazanılabilecek ikramiye tutarı da artar.

    Spor Toto oyunu, havuzda biriken paraların kazananlara dağıtılması kuralıyla oynanır. Toplanan paranın miktarına göre dağıtılacak tutar da değişir.

    İkramiye derecelerinden (15, 14, 13 ve 12 bilenler) herhangi birinin bilinememesi durumunda ilgili dereceye ait ikramiye miktarı, takip eden haftanın Spor Toto oyununun aynı derecesine devredilir. Bu derecelerden herhangi birinde kazanan kolon çıkıncaya kadar devam eder.

  • Spor Toto bülteni ne zaman yayınlanır?

    Spor Toto oyunu Pazar günü oyuna açılır, Cuma ya da Cumartesi günleri oyuna kapanır.

  • Spor Toto oyununda kolon bedeli ne kadardır?

    Bir kolonun fiyatı 0.50 TL'dir. (50 Kuruş)

  • Spor Toto oyununda sistemli kupon olur mu?

    Spor Toto oyununda şansını artırmak isteyen üyelerimiz, aynı maç için birden fazla tahminde bulunabilirler.

    Oynanılan kuponun olası ikramiye miktarını artırmak için misli seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

    Listede bulunan maçların sonuçları için ikili tahmin yaparak; 1-X veya 1-2 veya 2-X işaretlenebildiği gibi, üçlü tahmin yapılarak hem 1, hem 2, hem de X seçeneklerini işaretleyebilir ve ‘Sistemli’ oynayabilirsiniz.

    ‘Sistemli’ oynandığınızda kupon bedeliniz oluşturduğunuz kolon sayısının 0.50 TL ile çarpımıyla oluşur. Aynı doğrultuda ‘Sistemli’ oynandığında, oynanan kolon sayısı ve ödenecek miktar da artacaktır.

     

  • Spor Toto oyununda hiç bilen olmazsa ne olur?

    İkramiye derecelerinden (15, 14, 13 ve 12 bilenler) herhangi birinin bilinememesi durumunda ilgili dereceye ait ikramiye miktarı, takip eden haftanın Spor Toto oyununun aynı derecesine devredilir. Bu derecelerden herhangi birinde kazanan kolon çıkıncaya kadar devam eder.

  • Spor Toto oyununda maçlar iptal edilirse ne olur?

    Spor Toto bülteninde yer alan ancak oynanması gereken tarihlerde oynanamayan ya da yarıda kalan maçların sonuçları aşağıdaki kurallar dikkate alınarak değerlendirilir:

    Oynanmama ya da İkinci Yarı Başlamadan Kesilme/ İptal Durumu: İptal edilen bir müsabaka ilgili oyun dönemi kapanana kadar yeniden oynanmazsa veya müsabaka ikinci yarının başlamasından önce tehir edilmişse ve oyun dönemi kapanana kadar başlangıç anından itibaren veya tehir edildiği dakikadan itibaren oynanmazsa veya hangi takımın ev sahibi, hangisinin deplasman takımı olduğuyla ilgili olarak değişiklik yapılmışsa, o müsabakanın sonucu noter tarafından yapılacak çekilişle belirlenir.

    İkinici Yarıda Erteleme / İptal Durumu: Bir müsabaka ikinci yarıda tehir edilmişse ve oyun dönemi kapanana kadar başlangıç anından itibaren veya tehir edildiği dakikadan itibaren yeniden oynanmazsa, o müsabaka için tehir edildiği andaki sonuç nihai olarak değerlendirilir.

    Noter Çekilişi: Spor Toto bülteninde yer alıp iptal edilen ya da oynanması gereken tarihlerde oynanamayan bir karşılaşma olduğu takdirde, o müsabakanın sonucu çekilişle belirlenir. Teşkilat bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından her iki takım için ayrı ayrı geriye dönük son beş haftadaki resmi lig müsabakası sonuçlarına göre, birinci takımın aldığı her galibiyet için 1 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 2 numaralı top, ikinci takımın aldığı her galibiyet için 2 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 1 numaralı top (toplam 10 adet top) içinden noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenir ve 1 numaralı top çekilirse birinci takım kazanmış sayılır, 0 numaralı top çekilirse maç sonucu berabere olarak kabul edilir, 2 numaralı top çekilirse de ikinci takım kazanmış sayılır.

     

kaynağı değiştir]

21 Kasım 2016'da, 2017-18 sezonundan itibaren beş sezon boyunca Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının devri için ihale gerçekleştirildi. İhale sonucunda Digitürk; 1. Lig'in yayın ve isim haklarının ile görüntülerin mobil ortamlardaki yayın haklarının da aralarında bulunduğu ihalede verdiği $500 milyon+KDV'lik teklifiyle bu haklara sahip oldu.[4] 10 Eylül 2020'de Digiturk, 1. Lig'i TRT'ye verdi.

Takımlar ve Stadyumları[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası