mania bulmaca / Water Balloon Mania

Mania Bulmaca

mania bulmaca

Bulmacada Mani mania cevabı nedir?



Mani mania nedir sorusunun cevabı, Mani mania bulmaca cevabı nedir, kare, Mani mania çengel, gazetelerin tüm bulmaca cevapları, arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz.





  • mani mania bulmaca
  • mani mania anlamı
  • mani mania bulmaca cevabı
  • mani mania ne demek
  • Bulmacada mani mania nedir





Bulmaca cevaplarına kolayca ulaşmak için arama kutusunda sorunuzu yazınız.

Bulmaca; gazete ve dergilerin yayınladıkları eklerinde bulunan özellikle haftasonlarının vazgeçilmez eğlencesi olan Kare bulmaca, Çengel bulmaca, sudoku şeklindeki zeka, mantık, dikkat ve hafıza gibi zihinsel yeteneklerini kullanarak çözdükleri bulunması istenilen şeyi düşündürerek, aratarak buldurmayı amaçlayan bir sözcük bulma oyunudur,

En çok Sabah, Hürriyet, Habertürk, Posta, Milliyet gazetesi tercih edilmektedir, gazete bulmacaları Çengel bulmaca, Kelime Bulmaca, Kare bulmaca, sorularının cevaplarını bulmaca sözlüğü sitemizden öğrenebilirsiniz, takıldığınız sorularda sizlere yardımcı olacaktır, bu sayede diğer kelimeleride kolaylıkla çözebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz, tüm güncel bulmaca cevapları sitemizde mevcuttur, yaklaşık adet sorunun cevaplarını sitemizde bulabilirsiniz.

Ayrıca sitemizde kelime anlamı, eş anlamlısı, zıt anlamlısı, ters anlamlısı, ödev ve ders konularınıda takip edebilir, türkçe sözlük bölümümüzden faydalanabilirsiniz, okulların açılması ile işlenen ders konularına yardımcı ödevler kitap özetleri, matematik, coğrafya, edebiyat, din kültürü, tarih konulu ödevlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz,

Bulmaca sözlüğü, Bulmaca cevapları, çözümlerinde eksik gördüğünüz herhangib bir sorunun cevaplarına dilerseniz sizde katkıda bulunabilirsiniz, yolladığınız her cevap sistemimize eklenecektir, ayrıca bulmaca sözlüğü sitemizde bulamadığınız sorular olursa bunlarıda bildirerek sözlüğümüze eklenmesinde katkı sağlayabilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Mükemmel şeker toplama-bulmaca oyunu! Zalim Şeker Ayı Kralına karşı mücadelede Şeker Kız’a ve köpeğine yardım etmek için 35 milyondan fazla oyuncuya katıl!

Başka hiçbir bulmaca oyununda bulamayacağın heyecan dolu görevler ve turnuvalarımız var! Bu leziz bulmaca macerasında eğlencenin sonu yok!

Seviyelerden daha fazlasını mı istiyorsun? Emsalsiz etkinliklerimizde arkadaşlarınla birlikte oyna, Krallığın en iyi şeker toplayıcısı kimmiş herkese göster!

Sadece Candy Blast Mania’da bulabileceğin özgün görev modları:
・Yüksek Skor Etkinliği: Toplayabildiğin kadar fazla puan toplayarak liderlik tablosunda yukarılara zirveye tırman ve Şeker Şampiyonu ol!
・Takım Maçları ve Topluluk Etkinlikleri: Dünyanın dört yanından oyuncularla takım oluştur, birlikte rengarenk şekerleri toplayın birlikte kazanın!
・Turnuvalar: En yüksek skoru yapmak için diğer oyuncularla yarış. Global liderlik tablosunda yerini al, muhteşem ödüller kazan!

Candy Blast Mania özellikleri:
・Stratejik oyun tarzına yeni bir boyut: Oyunda patlayıcı kombo alanları ve dev çoklayıcı bonuslar oluşturarak Zalim Şeker Ayıyı alaşağı et!
・Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor!
・Leziz ödüller için Facebook arkadaşlarınla yarış!
・Eşleştirme eğlencesinin sonu yok – her hafta yeni seviyeler geliyor!

Candy Blast Mania’yı oynamak ücretsiz ama oyun içi öğeler gerçek parayla satın alınabilir. Bu özelliği devre dışı bırakmak için cihazınızda “İzin verilen içerik” bölümünden uygulama içi satın alımları sınırlayabilirsiniz. Ayrıca Candy Blast Mania, Facebook gibi sosyal medya hizmetlerine bağlanabilir ve Storm8, bu gibi hizmetler yoluyla bilgilerinize ulaşabilir.

Bizden haber almak istiyorsan, takip et:
funduszeue.info
funduszeue.info
funduszeue.info

Candy Blast Mania’nın keyfini çıkar. Şekerleme Krallığında görüşmek üzere!

- Hata düzeltmeleri
- Performans geliştirmeleri

Oylar ve Yorumlar

Oyun acilmiyor

Uzun suredir oynadigim oyunu iki gundur funduszeue.infogi bir guncelleme de gorunmuyor

Hatalı

Güncellemeden sonra oyun açılmıyor.o kadar level boşa mı gitti funduszeue.info önce iyileşmesini istiyorum.

Yeni level

cı level da takıldı kaldı ne zaman yeni level lar yüklenecek.

Storm8 Studios adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

  • Satın Alınanlar
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Satın Alınanlar
  • Kullanıcı İçeriği
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Storm8 Studios LLC

Boyut
,2 MB

Kategori
Oyunlar

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.
Diller

Almanca, Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, Japonca, Korece, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© Storm8 Studios LLC

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. 22 Gems₺19,99
  2. Gems₺,99
  3. Gems₺,99
  4. Gems₺,99
  5. Bundle Pack₺,99
  6. VIP Energy Pack - 7 Days₺19,99
  7. Bundle Pack₺19,99
  8. VIP Energy Pack - 7 Days₺,99
  9. Bundle Pack₺,99
  10. Gems₺,99

Destekledikleri

  • Game Center

    Arkadaşlarınıza meydan okuyun, puan cetvelleri ve başarıları denetleyin.

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Telif hakkı

Genel BakışSistem Gereksinimleri

A&#;ıklama

Block Mania is quite simple. You move blocks around until you can get the light wood block out. As you progress through the levels, it will take brainpower to get the wood block out of this jam. But you will have so much fun doing it!

Ekran g&#;r&#;nt&#;leri

&#;zellikler

  • unique puzzles: That's enough to keep you busy for a long time
  • 4 Levels: Easy, Intermediate, Hard and Expert
  • 6 unique themes
  • Beautiful Graphics

Ek bilgiler

Yayımlayan

Larocque


Telif hakkı

Copyright &#; , Larocque

Copyright &#; , Larocque


Geliştiren

Larocque


&#;ıkış tarihi


Yaklaşık boyutu

92,95 MB


Yaş derecelendirmesi

3 yaş ve &#;zeri i&#;in

3 yaş ve &#;zeri i&#;in


Kategori

Klasikler


Bu uygulamayla yapılabilecekler

İnternet bağlantınıza erişin

İnternet bağlantınıza erişin

İzin bilgileri


Y&#;kleme

Microsoft hesabınıza oturum a&#;tığınızda bu uygulamayı edinin ve en fazla on Windows 10 cihazına y&#;kleyin.


Dil destekleniyor

English (United States)
Fran&#;ais (France)

English (United States)
Fran&#;ais (France)


Sistem Gereksinimleri

İşletim SistemiXbox, Windows 10 s&#;r&#;m veya daha &#;st&#;
MimariARM, x64, x86
İşletim SistemiXbox, Windows 10 s&#;r&#;m veya daha &#;st&#;
MimariARM, x64, x86

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası