çukurova bölgesel havalimanı ne zaman açılacak / Çukurova Havalimanı Ne Zaman Açılacak?

Çukurova Bölgesel Havalimanı Ne Zaman Açılacak

çukurova bölgesel havalimanı ne zaman açılacak

Çukurova Havalimanı Ne Zaman Açılacak?

Kısa bir süre önce göreve seçilen Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu üyeleri, Adana ve Mersin’deki temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Çukurova Bölgesi’nin sosyal, toplumsal ve ekonomik kalkınmasına yönelik çabalarını artıran ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Adana’da gerçekleştirdiği temasların ardından bu kez de Mersin Valisi Ali İhsan Su ile bir araya geldi.

ÇUKUROVA BÖLGESEL HAVALİMANI 29 EKİM’DE AÇILIYOR

Önemli buluşmada bir de önemli açıklama yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su, Adana ve Mersin’in geleceği için büyük önem taşıyan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın 29 Ekim ’de, Türkiye’nin bayramında, Cumhuriyet Bayramı’nda açılacağını kaydetti. Vali Su, Türkiye’nin 5. Büyük havalimanının hem kargo hem de yolcu taşımacılığında hizmet vereceğini dile getirdi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ne zaman açılıyor? Bakan Nebati tarihi verdi

AK Parti'nin Mersin milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Nebati, Mersin Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde şehir turu yaptı, vatandaşları selamladı, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Daha sonra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın nisan ayı meclis toplantısına katıldı.

"ESNAFIN İŞLERİ İYİ"

Bakan Nebati, yaptığı konuşmada esnafın yüzünün güldüğünü belirtti. Nureddin Nebati "Size çok enteresan bir şey söyleyeyim. Normal şartlarda bayramın ertesi günü bir konfeksiyona girdiğinizde işlerin durduğunu hissedersiniz. Niye?  Bayram öncesinde yoğun alışveriş yapılmıştır, sonrasında da bir sakinlik beklersin. Şimdi gelin çıkalım. Ben dolaştım ve esnafta bir canlılık olduğunu, işlerin devam ettiğini gördüm. Çok mutlu da oldum" dedi.

"KAVGA ETMEYE GELMEDİK"

Mersin'e bu zaman kadar birçok yatırım yaptıklarını aktaran Nebati "Biz hizmet erbabıyız. Buraya kamplaşmaya, kavga etmeye, yerel siyasetle kavga ederek günümüzü geçirmeye gelmedik. Tek bir işimiz var, hizmetkarlık yapmak, üretmek" diye konuştu.

"4 MAYIS'TA UÇAĞI İNDİRİYORUZ"

Şehrin hizmeti hak ettiğini dile getiren Maliye Bakanı Nebati "Niye? Üretiyor, büyüyor. Daraldığı yerde de diyor ki, 'önümü açarsan katma değer sağlayacağım'. O zaman bizim işimiz gelen bu taleplerin karşılanması noktasında her türlü adımı atmak. Sulama birliği, limon İnşallah şu anda hazır göletler, barajlar var. Bunların karşılanması, toprakla suyunun buluşması için cumartesi başlıyoruz. Müjdeyi verebiliriz, borularımız hepsi gidiyor. Çukurova Bölgesel Havalimanı uzun yıllardır bitmedi. 4 Mayıs'ta test uçuşuna indiriyoruz uçağı. Haziranın sonuna tarifeli uçuşlar. Bölgesel olarak Çukurova'ya en iyi hizmeti verecek. Mallarımızı satacağız, uluslararası iniş çıkışlar gerçekleştirilmiş olacak" ifadelerini kullandı.

(AA)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası