thera pearl göz maskesi ne işe yarar / Jel goz bandi ne ise yarar? – Cevap-Bul.com

Thera Pearl Göz Maskesi Ne Işe Yarar

thera pearl göz maskesi ne işe yarar

Koltuğumuza oturan her kadın yeni ve birbirlerinden farklı bambaşka tuvallerdir ve her tuvalin hikayesi de kendine ait olmalıdır’diyen CHI Saç Artisti ve Elçi Kuaförü Osman Canbulat kuaförleri ve kadınları anlattı.

Bize kendinizi tanıtır mısınız, kaç yıldır bu mesleğin içindesiniz?

Ben Osman Canbulat. Kuaför mesleğine 1998 yılında Us Kuaför Uğur Öner’in salonunda başladım, şuan Osman Canbulat Cut&Color Salonun sahibiyim. Gelecek yıl bu meslekte 20. Yılımı kutluyor olacağım.

Mesleğinizi çok sevdiğinizi biliyoruz, nedir size bu mesleği bu kadar sevdiren?

Mesleğe olan tutkumu aslında çok sonradan anladım. Birçok sanat eserine, tablolara, notalara ilham olmuş kadının her gün tam arkasında duruyordum ve onunla göz gözeydim. Şuanda da olduğu gibi her an yeni bir ilhamdı benim için… Herkesin istediği fakat çok az kişinin ulaşabildiği bir ilham denizinin ortasındaydım.

Fiziksel değişim; saç rengi, şekli olarak kimi kadının çok sık tekrarladığı kiminin ise asla cesaret edemediği korkulu rüyası… Sizin müşterileriniz bu değişimlere nasıl bakıyorlar?

Değişim her kadın için vazgeçilmezdir. Bazen kişinin fiziksel bir kusurunu kapatacak teknik bir bilgi, bazen bir resim ya da kadının bilinçaltında olmak istediği kişiye dönüşme isteği... Bazen sadece karşındaki kişiyi hissederek, konuşmadan göz göze gelinen bir an bile müşteri size güvenebiliyor ve bu da değişimin başlangıcı olabiliyor.

Size güveniyorlar ve sanatçının ellerine kendilerini teslim ediyorlar…

Müşterilerimizin güvenini kazanmak bizleri çok yönlü olmak zorunda kılıyor çünkü çok özel bir alan içerisindeyiz. Bir kadının saçına kaç kişi dokunabilir? Eşi yada erkek arkadaşı ve kuaförü! Bir kişiye duyulan güven belli yaşanmışlıklar sonucu oluşabilir. İnsanların sizin sanatınıza güvenmesini sağlamak ise belki giyim tarzınızla, salonunuzun dekorasyonuyla, özgeçmişinizle, daha önceki çalışmalarınızın tavsiye ediliyor olmasıyla, salonda tercih edilen markaların güvenilirliğiyle, dinlemesini bilmek ile, müşterilerin sizi dinlemesini sağlayabilecek donanımda olmak ile mümkün olabilir. Bunların hepsinin toplamında muhakkak ki asgari bir noktada buluşulabileceğini düşünüyorum.

CHI markasını ile nasıl tanıştınız, bu markayı tercih etme sebebiniz nedir?

Farouk Systems CHI Markasını yurtdışı seyahatleri sonrası müşterilerimden oldukça çok duymaktaydım daha sonra kısa bir süre önce markanın Türkiye pazarına girdiğini duydum ve hemen ürünleriyle çalışmaya başladım. Ayrıca uluslararasında büyük bir firma olmalarının avantajlarından da yararlanabiliyorum. Mesela 2015 yılında gerçekleşen Farouk Systems 50.yıl kutlaması vesilesiyle Cancun’da bugüne kadar adını dahi bilmediğim birçok ülkeden 5 bine yakın meslektaşımla aynı ortamda bulundum. Birçok farklı kültürü, dili, sanatı ve modaya bakış açılarını görmeme vesile oldular bunun için Farouk Systems’a çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca şirketin kurucusu Farouk Shami’nin kendisi de bir kuaför ve ilkeleri arasında yer alan iki duygu beni çok etkiliyor. Birincisi sağlığa verdiği önem, likit boyalar neredeyse ekmek banıp yiyecek kadar iştah açıcı :) İkincisi ise teknolojisi. Bu konuda dünyada çok önemli bir yere sahip NASA ile birçok alanda ortak çalışmalar yapılıyor. Bu arada CANCUN seyahatimiz sırasında HOUSTON’a da giderek NASA’nın merkezini ziyaret etme fırsatı bulduk ve NASA’nın sadece uzay araştırmalarının değil her türlü bilimsel konuda birçok araştırmanın yapıldığı bir kurum olduğunu gördük. Hatta orada karşılaştığımız Türk dostumuz zürafaların boyunlarının bu kadar uzun olup nasıl kalp krizi geçirmediğini araştırdıklarından bahsetmişti. Kısacası teknoloji ile ne kadar yakın dost olursak kuaförler olarak o kadar faydasını göreceğimize inanıyorum, pratik ürünler bizler için zaman açısından büyük önem taşıyorlar.

Müşterilerinize kimyasal işlemler sonrası hangi saç bakımını öneriyorsunuz?

Ekseriyetle kimyasal işlemler sonrası saçın yapısında bulunan doğal keratinini kaybediyor olduğu durumlarda bu onarımı sağlayan CHI Keratin Şampuan ile birlikte Keratin Saç Kremini önerirken işlemler sonrası bende salonda müşterilerime uygulayarak etkisini hissetmelerini sağlıyorum.

En çok sevdiğiniz ve sattığınız ürün hangisi?

Genel olarak CHI’nin tüm ürünleri kendi kullanım alanlarında bizleri çok yararlı sonuçlarla buluşturuyor fakat Farouk Royal Treatment serisinden Pearl Complex İnci Tozu içeren Saç Serumunu kelimelerle anlatmaya hiç ihtiyaç duymadan saça uyguladığınızda bile müşterilerin yüzünde bir tebessüm uyandırarak neden kullanmaları gerektiklerini ürünün kendisinin anlatması beni çok mutlu ediyor.

Son olarak bayanlara saç bakımı, kesim ve renklendirmeler ile ilgili vereceğiniz küçük sırlar var mı, onlara saçları konusunda tavsiyeleriniz nelerdir?

Her kadın bakımlı görünerek daha etkili olabileceğini net bilir. İki haftada bir düzenli olarak saçlarının ihtiyaç durumlarına göre saç bakımı yaptırmalarını, iki ayda bir de saç kırıklarını aldırmaları gerektiğini belirtmek isterim. Bu periyodik cetveli her kadının ‘ben bakımlıyım’ diyebilmesi için uygulaması gerekir.

Günün ya da dönemin getirdiği moda akımları çok ufak bir kesimin anlamını ve hikayesini gerçek anlamda yansıtır, gerisi modanın gereğini sosyal hayata yansıtır. Bizler için koltuğumuza oturan her kadın yeni ve birbirlerinden tamamen farklı bambaşka tuvallerdir ve her tuvalin hikayesi de kendine ait olmalıdır. Saçlarımız ve giyim tarzımız, yaşamımız ve kişiliğimiz hakkımızda başkalarına birçok fikir verir. Bazen bize ait olmayan bir duyguyu yanlış seçimler ve istekler sonucunda taşıyor olabiliriz… Bunun için bizi, bizden uzaklaştırmadan ifade edecek saç artistini iyi seçmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Lansinoh Therapearl Sıcak - Soğuk Göğüs Terapisi

Açıklama

 

Thera°Pearl® Sıcak Soğuk Göğüs Terapisi emziren annelerin yaşadığı göğüs kanallarının tıkanması ve mastit sorunlarına pratik bir çözüm sunmak üzere geliştirilmiştir.

Sıcak Terapi: Thera°Pearl® paketleri kılıfı ile mikrodalgada ısıtılarak ya da kılıfsız sıcak suda bekletilerek sıcak olarak uygulanabilir. Tıkalı göğüs kanallarının açılması, mastit tedavisi ve süt akışının artması için kullanılır.

Mikrodalgada ısıtma talimatı:

Her bir Thera°Pearl® paketi kılıfı içinde en fazla 15 saniye ısıtınız.

İhtiyaç halinde 5’er saniyelik ek ısıtmalar yapılabilir.

                   Her bir Thera°Pearl® paketi için ısıtma talimatı:

 

                          700 watt   15 saniye

 

                         1000 watt   13 saniye

 

                         1200 watt   11 saniye

Soğuk Terapi: Thera°Pearl® paketleri kılıfsız olarak buzdolabı ya da dondurucuda bekletilerek soğuk uygulama yapılabilir. Uygulamadan önce kılıfına koyulmalıdır. Emzirme aralarında acı veya yanmayı azaltmak için kullanılır.

Göğüs pompası ile sağım sırasında sıcak terapi uygulanması: Yapılan araştırmalar sağım sırasında uygulanan sıcak terapinin süt akışını arttırdığını göstermiştir.

Isıtılan Thera°Pearl® paketlerini sıcak terapi talimatına uygun olarak ısıtın ve süt sağarken göğüs pompanızın göğüs aparatının dışına sararak alttaki bağlama lastiği ile sabitleyin.

2011 yılında yapılan bir araştırma göğüsten süt sağımı sırasında ya da emzirirken uygulanan sıcak terapinin, süt akışını önemli ölçüde arttırdığını göstermiştir.*

Araştırmaya katılan anneler önce normal göğüs pompası ile sonrasında da göğüs pompasının göğüs aparatının çevresine sıcak THERA°PEARL® sararak sağım yaptılar. Araştırmaya katılan tüm anneler sıcak terapi uygulandığında kendilerini daha rahat hissettiklerini belirtmişlerdir.

Cevap-Bul.com

  • Yönergeler
  • İçindekiler

    Jel göz bandı ne işe yarar?

    Göz ağrılarını dindirmeye yardımcı olur. Gözlerinizi dinlendirir ve zinde kalmanızı sağlar. Göz çevresinin daha gergin gözükmesini sağlar. Migren ağrıları ve ateşi düşürmek için kullanılabilir.

    Jel buz göz maskesi nasıl kullanılır?

    İçerisindeki jel uzun süre ister sıcak, ister soğuk olarak ısısını tutabilir. Soğuk kullanım için maskeyi bir müddet buzlukta bekletiniz ve kullanıma hazır! Sıcak kullanım ise bir müddet sıcak su içerisinde bekletiniz ve kullanınız.

    Roll Termojel göz ne işe yarar?

    Soğuk kullanımda, göz şişlikleri ve morlukları ile baş ağrısı migren ve sinüs tipi ağrılarda; Sıcak kullanımı ile göz kuruluğu ve arpacık gibi durumlarda rahatlamaya yardımcı olur. Tekrar Kullanılabilir.

    Thera Pearl soğuk Sıcak göz Terapi Maskesi Nasıl Kullanılır?

    Soğuk Kullanım:2 saat süreyle buzdolabında dondurulmuş olan Thera Pearl, uygulanacak bölgeye 20’şer dakikalık seanslarla uygulanır.Sıcak Kullanım:Thera Pearl mikrodolga fırında ısıtılır.

    Gel Eye Mask ne işe yarar?

    Göz altlarındaki kırışık ve çizgilerin hafifletilmesine yardımcıdır. Gamma PGA formülüne sahip altın, cildi nemlendirerek, pürüzsüz bir görünüme kavuşturmayı amaçlar. Nasıl Kullanılır Temizlenmiş ve tonik uygulanmış göz altına maske yerleştirilir. 20 dakika bekletilir.

    Uyku bandı ne işe yarar?

    Göz bandı uyku esnasında gün ışığını tamamen kestiğinden konforlu bir uyku sağlarken aynı zamanda da uyku süresini daha da uzatarak uzun süreli uyumak isteyen kişiler için gerçekten faydalıdır. Uyku gözlüğü ya da diğer adıyla göz uyku bandı kullanan kişiler daha ilk uykularında kalite farkını hissedebilirler.

    Soğuk Sıcak göz Terapi Maskesi Nasıl Kullanılır?

    KULLANIM: Diamond Touch Göz Maskesi’ni hem soğutarak soğuk terapi amaçlı hem de ısıtarak sıcak terapi olarak kullanabilirsiniz. Soğuk Kullanım: Kutusundan ve poşetinden çıkarttığınız ürünü, en az 2 saat süre ile, buzdolabının buzluk bölümünde bekletiniz.

    Göze buz konur mu?

    * Buz torbalarını gözünüze beş dakika uygulayın. Bu hem damarları daraltacak hem de gözünüzü rahatlatacaktır. Buzu direkt olarak göz kapağının üzerine koymaktan kaçının, çünkü buz yanıklarına sebep olabilir.

    Sıcak soğuk kompres nasıl kullanilir?

    Nasıl Kullanılır?

    1. Soğuk kullanım için; kullanmadan en az 6-8 saat buzlukta bekletiniz.
    2. Sıcak kullanım için; ocaktan alınan, kaynatılmış suyun içinde 3 dakika bekletiniz.
    3. Mikrodalgada ısıtmak için; Mikrodalgada güvenli bir kabın içine sıcak su doldurunuz.
    4. Kullanmadan önce, paketin zarar görmediğinden emin olunuz.

    Soğuk Sıcak Göz Terapi Maskesi Nasıl Kullanılır?

    Thera Pearl göz maskesi ne ise yarar?

    Sıcak kullanım için mikrodalga ya da 45 derecelik sıcak suda ısıtılan TheraPearl Göz Maskesi; kuru gözleri ve sinüsleri rahatlatıyor, kan akışını arttırarak kaslarda rahatlama sağlıyor. Şişliği inen yaralanmalarda ise iyileşme sürecine yardımcı oluyor.

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır