o ses türkiye 2015 izle / O Ses Türkiye () | VK

O Ses Türkiye 2015 Izle

o ses türkiye 2015 izle

O Ses Türkiye'nin Şampiyonu Kim O Ses Türkiye Final İzle

O Ses Türkiye finalinde izleyicilerden en çok oyu alan Elnur Huseynov O Ses Türkiye şampiyonu oldu.

 O Ses Türkiye yayınlanan final bölümüyle bu sezona noktayı koydu. Yarışmayı ise izleyicilerden en çok oyu alan ve Ebru Gündeş'in takımında yer alan Elnur Huseynov kazandı.

ZEO JAWEED İLK TURDA ELENDİ

Final gecesinde ilk iki şarkının ardından bir kişi yarışmaya veda etti. İlk üçe kalan ve birincilik için mücadele eden isimler Elnur Hüseynov , Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe oldu. Zeo Jaweed ilk turda şarkıyı unutmanın talihsizliğini yaşadı ve elendi.

ACUN ILICALI : BENİM FAVORİM ELENDİ

İlk üçe kalamayan Zeo için Acun Ilıcalı "Açık söyliyeyim benim favorim sendin. Senin kazanmanıgönülden istedim. Ben rap seviyorum. Biz rap sevenler çoğunlukta değiliz. Son 4'e kaldın ki bu çok büyük başarı. İnan çok üzgünüm şu anda. Hadise ile birlikte elendik" dedi. Zeo ise 'Bir nesil raple büyüyecek' diyerek yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı Zeo Jaweed 'in elenmesine çok üzüldü ve 'Zeo eve gitme gece değerlendirme yaparız' diyerek teselli etti.

İKİNCİ TURDA EMRAH ELENDİ

İkinci tur elemelerinde ise Emrah elendi. O Ses Türkiye Finalinde ise iki isim baş başa kaldı. Elnur ve Kaya birinci olmak için kıyasıya bir yarış içine girdi.

ELNUR ŞAMPİYON OLDU

O Ses Türkiye'nin birincisi de SMS oylarıyla belirlendi. Rakibinden daha fazla SMS alan Elnur bu sezonun şampiyonu oldu. Elnur Huseynov, yarışmada Ebru Gündeş'in takımında yer alıyordu.



ELNUR HUSEYNOV KİMDİR?

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Elnur Hüseynov sesiyle jüriyi büyüledi. O Ses Türkiye'de jüriyi kendine hayran bıraktıran Elnur Huseynov'ın performansı herkesin takdirini almayı başardı. Şarkılar sonrasında Jüriden Özkan yarışmacıyı ayakta alkışladı. Elnur Huseynov karar anında Ebru Gündeş'i seçmişti.

Elnur Hüseynov'un, ülkesi Azerbaycan'da da oldukça ünlü olduğu biliniyor. Azerbaycan'da katıldığı 2 yarışmada da birinciliği olan Hüseynov, Ebru Gündeş'in takımında olmayı seçti. Oldukça iddalı bir yarışmacı olan Elnur Hüseynov 'de müzik eğitimi almaya başlamış.

27 yaşındaki Hüseynov ′de konservatuara girerek piyano eğitimi almaya başladı. ′da Bakü'ye taşındıktan sonra, tıp okumaya başlayan Elnur, bir yıl sonra tekrar müzik eğitimine döndü.

Şu anda eğitimine hala devam ediyor. Bu süre içinde Azerbaycan Devlet Opera ve Bale Salonunda çalıştı. yılında Şarkını Söyle yarışmasında birincilik ödülü aldı ve yılında imaj ve stil üzerine eğitim almaya başladı.

O Ses Türkiye TV8 Final - O Ses Türkiye birinci kim oldu - o ses türkiye finalı izle . o ses türkiye finali kim kazandı. o ses türkiye final - o ses türkiye yarılmasını kazanan kim oldu o ses türkiye - o ses türkiye final izle - o ses türkiye tv8 izle tv8 o ses türkiye final

O Ses Türkiye son bölüm: Gecenin performanslarını izle (14 Aralık )

O Ses Türkiye son bölüm, 14 Aralık gecesi ekranlara gelen yarışmacılar jüriyi etkilemek için gösterdikleri O Ses Türkiye gecenin performansları haberimizde.

Yayınlanma:

O Ses Türkiye son bölüm: Gecenin performanslarını izle (14 Aralık )

O Ses Türkiye, ekranların en çok izlenen yarışması Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden çok farklı sesleri tanıtmaya devam ediyor. O Ses Türkiye’de 14 Aralık’ta ekranlara gelen son bölümde performansları ile jüriyi kendine çevirmeye çalışan yarışmacıların performanslarını haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz.

O Ses Türkiye son bölüm gecenin performansları izle

O Ses Türkiye’nin 14 Aralık Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Selahattin Cengiz, ‘Şimdi Uzaklardasın’ şarkısını seslendirdi. Hiçbir jüri üyesinin dönmediği Selahattin Cengiz yarışmadan elendi. Selahattin Cengiz, uzun zamandır müzikle uğraşıyor. Küçüklüğünden bu yana Zeki Müren’e olan hayranlığını dile getirirken Gökhan “Şarkıya başladığınızda rahmetli geri geldi” sandım diyerek bu konuya vurgu yaptı. O Ses Türkiye izleyicilerinin isteği üzerine Selahattin Cengiz bir şarkı daha söyledi. Acun Ilıcalı, jürinin Selahattin Cengiz’e dönmemesine şaşırdığını söyledi.

O Ses Türkiye son bölümünde jüri Gökhan Yağmur’un performansına bayıldı. Tüm jüri üyeleri yarışmacının sesine dönerken jüri üyeleri tek tek birer tane yeni şarkı isteğinde bulundular. Gökhan Yağmur, istekleri kıramadı ve önce Ebru Gündeş’in isteğini yerine getirdi. daha sonra Gökhan’ın isteği üzerine Doktor şarkısını söyledi. O Ses Türkiye’de finali kesin görür denilen Gökhan Yağmur, jüri seçimini Hadise’den yana kullandı.

O Ses Türkiye son bölümde sesiyle herkesi etkilemeye başaran bir başka yarışmacı da 20 yaşındaki Emre Sertkaya oldu. O Ses Türkiye’de Emre Sertkaya “Haydi Gel İçelim” şarkısıyla Gökhan – Hakan ile Ebru Gündeş’i kendine çevirmeyi başardı. Ebru Gündeş ile Gökhan – Hakan ikilisi, Emre Sertkaya hakkında çok olumlu şeyler söyledi. Konservatuar öğrencisi olmak isteyen Emre Sertkaya, O Ses Türkiye yarışmasında yoluna Gökhan – Hakan ikilisi ile devam etmeye karar verdi.

AcunAcun IlıcalıdoktorEbru GündeşHadiseO Ses TürkiyePazartesişarkıTürkiyeyağmur

O Ses T&#;rkiye G&#;khan'a gelen selamla yine &#;ok g&#;ld&#;rd&#;! - İzle

Haberin Devamı

Sezona bomba başlayan O Ses Türkiye yarışmasının bu sezon jüri koltuklarında Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Athena grubuyla ünlü olan kardeşler Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz yer alıyor.

HADİSE'NİN TAKIMINDA YER ALAN İSİMLER:

Murat Kahraman, Özgür Özkan, Ozan Olgun, Yunus Erdoğan, Sibel Karabaş, Özgür Hasar, Berkay Coşkuner, Pınar Demirkal, Cansu Özkan, Namık Erten, Nesli Çınaroğlu, Tayfun Solmaz, Gürkan Saltaç

MURAT BOZ'UN TAKIMINDA YER ALAN İSİMLER :

Derya Ayan, Serhat Yıldız, Ercan Cicigil, İlayda Su Çakıroğlu, Gamze Tan, Levent Karabacak, Aida Çayır, Özlem Biter, Berkin Bekret, Gözde Özyurttaş, Furkan Gündüz, Ezgi Yıldız, Mehmet Mustafa Sarmış, Özlem Başar.

EBRU GÜNDEŞ'İN TAKIMINDA YER ALAN İSİMLER:

Özcan Demir, Ayhan Yiğit, Adnan Orhan, Fatih Kaner, Seçil Kazankıran, Gülnur Badakal, Ömür Tatar, İlker Karataş.

HAKAN VE GÖKHAN'IN TAKIMINDA YER ALAN İSİMLER:

Melek Davarcı – Cemil Demiray, Murat Zümrüt, Elbi Eken, Ali Rıza Aryan, Erdinç Kırbaç, Anıl Çelik, Hacer Yıldırım, Mine Berna Ataş, Sinem Kayadibi, İbrahim Purkazemi.

Haberin Devamı

GÖKHAN'A GÖNDERİLEN SELAM ORTALIĞI KARIŞTIRDI!

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır