flo internet alışverişi güvenli mi / Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekom

Flo Internet Alışverişi Güvenli Mi

flo internet alışverişi güvenli mi

Flo Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Flo'da Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler

 Flo, ayakkabı ve çanta alanında sezonun en moda olan parçalarını sunan adreslerden biridir. Pek çok kişinin tarzına uygun şekilde üretilen ayakkabı çantalar site kategorilerinde yer almaktadır. Flo kapıda ödeme fırsatları ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Hizmetlerden kesintisiz yararlanmak ve hızlı sipariş vermek için pek çok kişi bu adresi kullanmaktadır. 

Flo Kapıda Ödeme Var mı, Yok mu?

 Flo kapıda ödeme fırsatı sunan web alışveriş sitelerinden biridir. İnternet üzerinden sezonun en moda olan ayakkabı ve çanta modellerine ulaşmak isteyen kişiler Flo adresini ziyaret etmektedir. Site içerisinde bulunan kapıda ödeme yöntemi alışverişin güvenli ve hızlı bir şekilde tamamlanmasına da yardımcı olmaktadır. 

Flo'da Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

 Flo web sitesi içerisinde kredi kartı başta olmak üzere banka kartı ve kapıda ödeme yöntemleri hazırlanmaktadır. Ürün seçenekleri geniş olan bu site herkese uygun ödeme yöntemi geliştirmektedir. Bu yöntemler sayesinde hızlı alışveriş yapma imkanı doğmaktadır.

False

Flo Alışveriş Sitesi Güvenli mi, Kapıda Ödeme var mı?

Ayakkabı alışveriş sitesi olarak hizmet veren Flo, 1960 yılında ticari hayatına başlamış ve gelişimini artırarak sürdürmüştür. Flo alışveriş sitesi güvenli mi?

Aylık 10 milyon tekil ziyaretçiye ulaşan mağaza fiziksel mağazaların haricinden online internet sitesinde de bu başarısını sürdürmektedir. Flo online alışveriş sitesinde alışveriş yapılabilir mi, bunu sizler için araştırdık, gelin birlikte bakalım.

Flo Alışveriş Sitesi Güvenli Mi?

Flo alışveriş sitesinde alışveriş yapmakta herhangi bir sakınca yoktur. Geçmişte olduğu gibi bugünde kaliteden ödün vermeden tamamıyla müşteri odaklı çalışan marka hızlı kargo, güvenilir hizmet anlayışı ile hizmetlerine devam etmektedir.

Flo Alışveriş Sitesi Kapıda Ödeme

Flo alışveriş sitesi kapıda ödeme mevcuttur. Farklı ödeme seçenekleri de bulunmaktadır.

Flo sitesini ziyaret etmek için tıklayabilirsiniz

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: mobil

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Online Alışverişte Tüm Markalar FLO’da!
FLO uygulaması ile hızlı ve güvenli alışverişin tadına varacaksınız! Adidas, Nike, Puma, Lumberjack, Skechers, New Balance, Hummel, Reebok, Crocs, Calvin Klein, Vicco, Dockers by Gerli, U.S. Polo ASSN, UGG, Ceyo, Kinetix, Polaris, Diesel, İgor, İnci, Nine West, Buff, Badbear, Lotto, Superga ve aradığınız diğer tüm markalar burada! İndirim fırsatlarıyla ve kolay ara yüzüyle FLO mobil uygulama sizlere alışverişin kapılarını açıyor!
Özel Günler İçin Aradığın Tüm Ürünler Burada!
Özel günlerde sevdiklerinizi mutlu etmek için aradığınız tüm ürünler burada. Anneler günü, babalar günü, sevgililer günü, doğum günü gibi özel günlerde hediye mi arıyorsunuz? Saat, ayakkabı, elbise, çanta… Ne ararsanız bir tık uzağınızda sizleri bekliyor. Özel günleri unutulmaz kılmak için aradığınız tüm ürünlere FLO ayrıcalığıyla sahip olabilirsiniz.
Markaların En Özel Koleksiyonları
Yerli ve yabancı tüm önemli markaların ürünlerinde en özel koleksiyonlar, trend ürünler ve cazip fiyat avantajları FLO uygulama mağazasında yer alıyor. Nike Air Force, Adidas ayakkabı, en güzel sweatshirt modelleri, trend mont çeşitleri, erkek spor ayakkabı modellerinde yeni sezon ürünler, erkek bot kreasyonları, crocs terlik çeşitleri, krampon ve daha fazlası burada! FLO, sizlere aradığınız tüm ürünleri en avantajlı fiyatlarla sunuyor.
Kaliteye FLO ile Ulaşın!
Basketbol ayakkabısı mı arıyorsunuz? Topuklu ayakkabı modelleri içerisinde bu sezon en çok tutulanları hangisi? Puma ayakkabı çeşitlerinde yeni sezonlar geldi mi? Erkek ayakkabı renklerinde hangi seçenekler mevcut? Nike Air Max kampanyası var mı? Güneş gözlüğü indirimleri başladı mı? Nike krampon modellerinde en son çıkan ürünler geldi mi? Seyahate çıkacaksınız, valiz ihtiyacınız mı var? Yaz tatili için terlik mi bakıyorsunuz? Erkek arkadaşınıza pantolon mı alacaksınız? Tüm soruların en kampanyalı cevapları FLO online mağazada sizleri bekliyor!
Sporcuların İlk Tercihi
FLO mağazası,spor ayakkabı erkek modelleri ve kadın spor ayakkabı çeşitlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü sizlere sunuyor! Adidas,Puma,Nike kadın spor ayakkabı modelleri ve daha fazlası için uygulamayı hemen indirebilirsiniz! Koşu ayakkabısı,kız çocuk spor ayakkabı,halısaha ayakkabısı ve aradığınız tüm kategoriler burada!
Futsal ayakkabısı, koşu ayakkabısı, voleybol ayakkabısı, tenis ayakkabısı, kadın ya da erkek basketbol ayakkabısı, trekking ayakkabısı ve daha fazlası! Sporcuların ihtiyaç duyacağı tüm ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyoruz.
Aradığın Ne Varsa Burada!
Halı saha ayakkabısı, kadın ve erkek kol saati, yılbaşı hediyeleri, erkek ve kız çocuk bot, etek, gömlek, sandalet, laptop çantası, kadın ve erkek eşofman altı ya da üstü, kol saati, polar, bluz,askeri bot,outdoor ayakkabı,kar botu,forma,topuklu terlik…vs her ne arıyorsan FLO ile kapında! Aradığınız tüm ürünlere hızlı bir şekilde FLO mağazasından ulaşabilir,kampanyalı fiyatlarla hemen sipariş verebilirsiniz.
Yaz Günlerinin Aranan Tüm Ürünleri!
Erkek ve kadın mayo,terlik,sandalet,şort,güneş gözlüğü,plaj terliği,tişört ve aradığınız tüm yazlık eşyalar FLO’da sizlerle!Yerli ve yabancı markaların klasik ürünlerinin yanı sıra yeni sezon için tasarladıkları modelleri detaylıca inceleyebilirsiniz.
Kış Aylarının En Çok Arananları
Yağmur çizmesi, outdoor bot, yağmur botu, su geçirmez ayakkabı, mont gibi kış aylarında ihtiyaç duyacağınız tüm ürünler sizleri bekliyor! FLO ayrıcalığıyla tüm markaların kışlık ürünlerine anında ulaşabilirsiniz.
FLO Ayrıcalıklarıyla Tanışın!
Erkek ev terliği,erkek ve bayan sandalet,crocs terlik kadın ve erkek modelleri, çocuk ayakkabı, kadın ve erkek panduf,abiye ayakkabı,erkek ya da kadın tişört,kışlık ve yazlık ayakkabı çeşitleri,yetişkin ve çocuklar için atlet modelleri,çocuklar için ışıklı ayakkabı seçenekleri ve binlerce ürün..FLO dünyasının ayrıcalıklarını hemen keşfetmek için uygulamayı indirebilir,en avantajlı fiyatlarla dilediğiniz ürünü satın alabilirsiniz!
Yüzlerce marka FLO’da sizi bekliyor!

Uygulamamızı güncellemeye devam ediyoruz. Yeni konseptimizle alışverişte her an yanındayız. Akıllı alışveriş asistanı FLO Asist ile alışverişin tadını çıkar.
Uygulamayı hemen güncelle, yenilikleri keşfet!

Oylar ve Yorumlar

Bilemedim ?

Uygulamadan ayakkabı alacaktım ama o kadar kötü yorumu okuduktan sonra alsam mı almasam mı bilemedim ayakkabılar elimde patlar diye korktum

Reziller.

10 gündür ayakkabı bekliyoruz.Ne müşteri temsilcisi ne maillere cevap yok.
Parayı aldılar sesleri kesildi.
En geç 5 günde gelir yazıyor ama hikaye.
Muhatap bulamıyorsunuz bile.
Ayıp size be.
Basılı tutup yararlı deyin lütfen arkadaşlar.

Pazardan alın buradan almayın

Flo internet mağazasından aldığım ürün hatalı ve defolu çıktı. İade ettim 1,5 aydır paramı vermediler. Muhatap yok. Defalarca aradım “biz size döneceğiz” yalanıyla sürekli kandırıldım.
Ellerinde kalmış iade edilmiş ve hatalı ürünleri bu siteden satıyorlar. Sakın buradan alışveriş yapmayın. Parasını çöpe atmak isteyen bu siteyi yüklesin ve alışveriş yapsın.
Parasında değilim vallahi zoruma giden salak yerine konulmak .
Kurumsal bildiğiniz FLO da maalesef pazardaki esnaf kadar kurumsallık yok.
Bu yorumu okuyan FLO Yetkilisi var ise bu söylediklerimi ispatlamaya hazırım.
Tek kelimeyle; YAZIKLAR OLSUN!!
FLO olmuşsunuz ama esnaf olamamışsınız..

FLO MAGAZACILIK VE PAZARLAMA ANONIM SIRKETI adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Finansal Bilgiler
  • Kişi Bilgileri

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Konum
  • Kişi Bilgileri
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
FLO MAGAZACILIK VE PAZARLAMA ANONIM SIRKETI

Boyut
141,7 MB

Kategori
Alışveriş

Uyumluluk
iPhone
iOS 12.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS 12.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS 12.0 veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS 11.0 veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© 2020 Flo Mağazacılık ve Pazarlama Anonim Sirketi

Fiyat
Ücretsiz

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir