mangalın yanına meze ne gider / Mangal Yanında Ne Gider Kadınların Yeri

Mangalın Yanına Meze Ne Gider

mangalın yanına meze ne gider

MANGALIN YANINA NE İYİ GİDER - MANGALCILAR

Yaz-kış demeden her mevsime hitap eden mangal ayrı bir kültürdür. Kimisi mangalı kendisi yapmaktan hoşlanır ama mangal yapmak ayrı bir meziyet isteyen oldukça güç bir iştir. Ayrıca tek başınıza yapacağınız mangalın pek de keyfi olmaz. İşte bu noktada Ankara'da bulunan restoranlar, kebapçılar, ocak başı gibi mekanlar devreye girerek size eşsiz bir mangal keyfi yaşatır. Uzman eller tarafından hazırlanan mangalın yanına içeceklerinizi de söylediniz mi mangal ateşinde pişmiş etlerinizi bir güzel afiyetle yiyebilirsiniz. İster tek başınıza olun ister kalabalık bir grup halinde olun Ankara'da ki mekanlar sizi her harukalde eşsiz mangal lezzetleriyle buluşturacaktır.




Mangalda pişmiş etinizin yanında bu enfes lezzete eşlik edecek diğer lezzetler de eklenebilir. Klasik olarak közlenmiş domates ve biberin dışında Hollandez soslu buharda sebze, sarımsak olmazsa olmaz diyenlerdenseniz sarımsaklı tereyağı ile enfes bir mısır, farklı salata sunumları arayanlardansanız çıtır yufka sepetinde salata, etin yanına her daim yakışan dilimli patates ya da bezelyeli patates püresi, patlıcan ve mantar, közlenmiş biberin efsane lezzetiyle enfes bir form kazanan ve mangal menüsüne oldukça yakışacak meze olan yoğurtlu köz biber mezesi bunlardan birkaçı. Tabi ki mevsimine göre yapılan büyükçe bir salata tabağını da unutmamak lazım.

Meyzende Meyhane

Çayyolu


Ailecek keyifli vakit geçirip eğlenmek hatta özel günlerinizi kutlamak istiyorsanız Ankara'nın yeni nefesi MEYZENDE tam sizlik. Haftanın 4 günü canlı müzik eşliğinde tadı damağınızda kalacak mangal ateşi ile pişen yemek ve çok çeşitli enfes mezeler ile keyfinize keyif katacağız.
Şömine başında keyifli muhabbetler özel gün kutlamaları ile sizlere ayrıcalıklı ,nezih , lezzetli bir akşam vadediyoruz.

Sizleri ağırlamak için sabırsızlanıyoruz hiç vakit kaybetmeden rezervasyon yaptırın.
devamını okuAdres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay


yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını okuAdres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No/A Kızılay Ankara

Fiz Meyhane

Ümitköy


Mekanımız şık ama mütevazı dekorasyonu ile gözünüze hitap ederken, nefis soğuk mezelerimiz, güveçte sıcak yemeklerimiz ile damak tadınıza da hitap ediyoruz.

Keyifli rakı masalarının, birer kadeh şarabın yanında edilen hoş muhabbetlerin veya eğlenceli bira toplantılarının Ümitköy'deki adresiyiz.

Sizleri yeşilin içindeki küçük saklı bahçemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gelin, ailemizin bir parçası olun.

Not: Mekanımızda Pazar hariç her gün - saatleri arasında Fasıl yapılmaktadıfunduszeue.infoını okuAdres: Mutlukent Mahallesi Sokak No:3 Ümitköy-Ankara

Kaliruha Ocakbaşı

Tunalı


devamını okuAdres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Bestekar Sokak 86/A Tunalı-Ankara


Mevsim salatalar genel olarak mangalların yanında en fazla tercih edilen salata türlerinden bir tanesi olarak da bilinmekte. Çünkü bu salatalar iyi pişmiş tavuk, balık ve kırmızı et ile birlikte çok iyi bir şekilde gitmektedir. Özellikle de lavaş olarak da tabir edilen ekmekler ile birlikte artık insanlar diledikleri her zaman öğle ya da akşam vakitlerinde lezzetli bir şekilde zamanlarını geçirmeye başlayabilirler. Ancak mangal yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmakta. Bunların başında ise doğru lokasyonların seçilmesi geliyor.

Aksi bir durumda ne yazık ki yenilecek olan mangal istenilen lezzeti veremeyecektir. Düşünülenin aksine aslında mangalın yanında birbirinden farklı meze de özel olarak hazırlanmaktadır. Gidilecek yere bağlı olarak artık istemiş olduğunuz her türlü lezzeti mangalın yanında görebilirsiniz.

MANGALIN YANINA NE İYİ GİDER - MANGALCILAR

Mangal Yanında Ne Gider ?

Arkadaşlarımızla , ailemizle veya evimize gelen kalabalık misafirleri ağırlayacağımız zaman yapabileceğimiz en kolay yemeklerden birisi olan ve aynı zaman da lezzetli olan mangal yemeğini yapacağımız zaman dikkat etmemiz gereken bir nokta vardır. Dikkat edeceğiniz o nokta etleri ve sebzeleri yakmamak oluyor. Mangal ateşinde yapacağınız etler ve sebzeler ziyafetlerde en çok tercih edilenler arasındadır. Mangal yapacağınız zaman ise yanına mutlaka meze ve salatalar tercih edilmektedir. Bunların yanı sıra tercih edebilecek diğer yemekler de şöyledir ;

ARNAVUT CİĞERİ

Mangal yaptığınız zaman yanına yapabileceğiniz en lezzetli yemeklerden birisi de arnavut ciğeridir. Arnavut ciğeri aynı zaman da mükellef sofraların da en çok yapılan ara sıcak yemeği olarak bilinir. Özellikle yanına da bir de kırmızı soğan keserek ve lavaşta tercih ederek harika menü hazırlayabilirsiniz.

BABAGANNUŞ SALATASI

Babagannuş salatası günümüzde son zamanlar da çok tercih edilen salata çeşitlerinden birisi olmaya başladı. Bu salatayı tercih edeceğiniz zaman nar ekşisi ile sızma zeytinyağını kesinlikle kullanın salataya çok lezzet verir. Mangalda yapacağınız pişen etlerinizle babagannuş salatasını tercih ederek afiyetle ziyafet yapabilirsiniz.

GAVUR DAĞI SALATASI

Hem soğan hem domates hem salatalık ve hem de maydanozu ince kıyın ve daha sonra içerisine sızma zeytinyağı ile nar ekşisini bol koyarak harika gavur dağı salatasını hazırlayıp yaptığınız mangalın yanına tercih edin. Bu salata mangalda pişen etler ile çok uyumludur.

ÇİĞ KÖFTE

Mangal dendiği zaman akla genel olarak lavaş , ayran ve çiğ köfte gelmektedir. Mangalda pişirmekte olduğunuz etlerinizden önce çiğ köfte yiyebilirsiniz. Çiğ köfteyi mangaldan önce yiyecek başlangıç açılışı yapabilirsiniz.

PATATES KIZARTMASI

İster normal patates dilimli olarak isterseniz de elma dilim patates olarak mangalın yanına patates kızartmasını tercih edebilirsiniz. Mangalın yanına gidebilecek alternatif yiyeceklerden birisidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası