n900 efs file / Çözüldü - Samsung Galaxy Note 3 SM-NQ Yazılım Sorunu | GSM TURKEY

N900 Efs File

n900 efs file

Requirement Rooted Samsung Galaxy Note2 N and Note3 N [DON'T USE ON ANY OTHER DEVICE]

It is small utility to backup/Restore EFS for Smamsung galaxy NOTE 2 N and Note3 N

Installation and Activation

-Needs Rooted device

-Enable USB debugging

-Click on App Icon - This will prompt for backup and Restore menu, select your choice.

-When you select backup - It will backup and make funduszeue.info file onMyEFS_mm_dd-yyyy-hr-mm_Device IMEI folder on Int SD card, also it will create text file just to stamp time,date and device model while you created backup. Now move both file to safer place.

-When you needs to restore, put funduszeue.info file (your backup) on root directory of Int SD card, run application and select to Restore. Once restore done, Reboot device.

Note : This application is not for just playing around, DON'T restore just to check/test application, Restore option must be used only when you really needs it.

If you don't know what is EFS and why you needs to restore, Don't use it. Read XDA thread for further info/query/discussion.

</div> <div jsname="WJz9Hc" style="display:none">Samsung Galaxy Not2 N ve Note3 N Köklü Gereği [başka herhangi bir aygıta KULLANMAYIN]

Bu yedekleme / Smamsung Galaxy Note 2 N ve Note3 N için EFS Restore küçük bir yardımcı programdır

Kurulum ve Aktivasyon

 Köklü bir cihaz-İhtiyaçları

 USB hata ayıklama etkinleştirin

 App Simge-tıklayın - Bu yedekleme için istemi ve menü Restore, seçiminizi seçecektir.

 Eğer yedeği seçin-zaman - Bu yedekleme ve funduszeue.info dosyayı Int SD kartta onMyEFS_mm_dd-yyyy-hr-mm_Device IMEI klasör yapmak, ayrıca bu yedek oluşturduğunuz ederken sadece saat, tarih ve cihaz modeli damga metin dosyası oluşturun olacaktır. Şimdi daha güvenli bir yere dosya hem de hareket.

Eğer geri ihtiyacı-zaman, Int SD kartın kök dizininde (yedek) çalıştırın uygulama funduszeue.info dosyası koymak ve Geri Yükleme öğesini seçin. Bir kez yapılır, Reboot cihaz geri.

Not: Eğer gerçekten ihtiyacı sadece bu uygulama sadece oynamak için değil, Restore, sadece / test uygulamayı denetlemek için geri VERMEYİN seçeneği kullanılmalıdır.

EFS ne olduğunu bilmiyorum ve neden geri gerekiyorsa, bunu kullanmayın. Daha fazla bilgi / sorgu / tartışma için XDA konu okuyun.</div> <div class="show-more-end">

EFS Yedekleme ve Geri Yükleme

EFS Nedir? SamsungTool v ile yedekleme nasıl yapılır?

EFS nin açılımı Encryption File System olup, işlev olarak içerisinde telefona özel bilgilerden olan IMEI, Wifi Mac Adresi, ürün kodu gibi bilgiler saklanır. Bu klasör Custom rom yüklemeleri ve firmware yüklemeleri gibi işlemler esnasında zarar görebilir, silinebilir yada değiştirilebilir. Bu durumda telefonunuzun IMEI numarası , , şeklinde bir hal alır ve şebekeye erişilemez. Böyle bir durumda yapılabilecek tek şey teknik servisten yardım almaktır.

Böyle bir duruma düşmemeniz için bu klasörün yedeğini önceden alırsanız daha sonra olası bir problemde geri kopyalayarak sorununuzu kendiniz çözebilirsiniz.

verygy8e


Bu uygulama denenmiş Samsung modellerinde basitce EFS yedeği alır ve geri yükler cihazınızda bulunması gereken bir uygulamadır

Menü;
  • *Backup EFS(from internal or external sdcard)
  • *Restore EFS(from internal or external sdcard)
  • *Reboot
  • *Hot Reboot
  • *Reboot Recovery
  • *Reboot Download
  • *Donate
  • *Show Thead

Test edilen Modeller,
  • Samsung galaxy S2
  • Samsung galaxy S3(GT-i)
  • Samsung galaxy S3(GT-i)
  • Samsung galaxy S4
  • Samsung galaxy S4 L (Sprint)
  • Samsung galaxy S4 (Verizon)
  • Samsung galaxy note 2
  • Samsung galaxy note 3 SM-N
  • Samsung galaxy note
  • Samsunh galaxy nexus
  • Samsung galaxy note 3 N
- bu model için ayrı bir uygulama geliştirilmiştir

Kaynak: funduszeue.info


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası