çukur 115 bölüm izle / Çukur Bölüm Fragmanı | Video

Çukur 115 Bölüm Izle

çukur 115 bölüm izle

Çukur son bölüm izle Puhu Tv! Çukur bölüm full izle! (Çukur funduszeue.info Bölüm)

Çukur bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'un yayınlanan son bölümünde (Çukur funduszeue.info Bölüm); Yamaç'ı Afganistan'a kaçıran Kulkan, türlü işkencelerle onun aklını kaçırmasına neden olur. Sevenleri Yamaç'ın izini sürerken Aliço, Afganistan'da onu bulur ama Yamaç artık eskisi gibi değildir. Çukur son bölümü Puhu Tv veya Show Tv'den full izlemek isteyenler için Çukur son bölüm tek parça olarak haberimizde yer alıyor.

Çukur son Efsun'un annesi tarafından evden kovulduğunu ve Kulkan tarafından kaçırıldığını öğrenen Yamaç öfkeyle Kulkan'ın peşine düşmüştü. Aksiyonun hız kesmediği dizinin yeni bölümünde Yamaç düştüğü tuzaktan nasıl kurtulacak? Çukur bölümü full izlemek isteyenler aşağıdaki Show Tv, Puhu Tv linkleri üzerinden ulaşabilirler.

ÇUKUR SON BÖLÜM FULL İZLE (SHOW TV)

ÇUKUR BÖLÜM İZLE PUHU TV!Yamaç'ın bir anda ortadan kaybolması Koçovalılar'ı endişe içinde bıraksa da Vartolu'nun Cumali Amca'yla birlikte Çukur'a geri dönmesi aileyi daha büyük bir sürprizle karşılaştıracak.

Çukur dizisi bitiyor mu?

Çukur bölüm full izle (Çukur funduszeue.info Bölüm)

ÇUKUR BÖLÜM ÖZETİ (ÇUKUR 4. SEZON BÖLÜM)

Çukur bölümde Kulkan tarafından Afganistan'a kaçırılan Yamaç'ın işkence gördüğü anlar Çukur son bölüme damga vurdu. Yamaç'ın içinde bulunduğu zor durum korku dolu anlara sahne oldu.

Yamaç'ın Kulkan tarafından Afganistan'da tutulduğu yerden geri dönüp dönemeyeceği ise merakla beklenecek.

Yamaç'ın yaşadığı değişim dikkat çekerken, Aliço ile karşılaştığı anlar ise büyük heyecan uyandırdı.

Çukur 4. Sezon Bölümünde Aliço, Yamaç ve Emmi İstanbul'a dönerlerken bir dinlenme tesisinde mola verdiler. Yamaç kendisine işkence yapan Yadigar'ı elindeki izden tanımayı başardı.

Yıllar sonra Çukur'a dönmeyi başaran Yamaç, Aliço ve Emmi büyük bir sürprizle karşılaştı. Muhittin'in berberi yerini bir kafeye bırakırken mahalleye asılan dev "Çukur'un çehresi değişiyor" afişi de değişiklikleri gözler önüne serdi.Çukur yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 'de Show TV'de!

Çukur 4. Sezon Bölümünde ( Bölüm) Efsun gazinodan çıktıktan sonra hemen kızına koştu. Birlikte geçirebileceği zaman bitince yanındaki adamlar Efsun'u bodruma kapattılar.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Koçovalı'nın evden kovduğu Efsun'un gidişine dayanamayan Yamaç, onu bulmak için harekete geçmişti. Öte yandan Efsun'u evden kovduğu için annesine rest çekti. Efsun'u yakalayıp darp eden Kulkan Erdenet ise Yamaç için büyük bir tuzak kurdu ve onu Afganistan'a kaçırdı.

8 Şubat Pazartesi reyting sonuçları açıklandı!

Maraşlı 5. bölüm izle tek parça!

Yasak Elma son bölüm izle!

Masumlar Apartmanı bölüm izle!

Hekimoğlu bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu son bölüm izle!

Çukur

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. "Ölene kadar mutlu" olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası