kardeşlerim berk kimdir / Kardeşlerim Dizisi Berk Kimdir? [Doruk'un Arkadaşı Berk] | DiziCenter

Kardeşlerim Berk Kimdir

kardeşlerim berk kimdir

Kardeşlerim dizisindeki Berk karakteri kimdir? Recep Usta nereli, yaşı kaç?

Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarına gelen ve ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizinin konusu kadar kadrosundaki oyuncuları da merak ediliyor. Her hafta yayınlandığı bölümlerle izlenme rekorları kıran reyting birincisi Kardeşlerim dizinde Berk karakterine hata veren Recep Usta'nın gösterdiği performans ona karşı olan ilgili biraz daha artırdı.

Başarılı oyunculuğu ile tüm dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Recep Usta'nın kim olduğu ve daha önce hangi yapımlarda rol aldığı sıklıkla araştırılıyor. Peki, Kardeşlerim'de Berk karakterine hayat veren Recep Usta kimdir? İşte Recep Usta ile ilgili tüm merak edilen bilgiler..

Kardeşlerim Berk rolünü oynayab Recep Usta kimdir

Kardeşlerim Berk rolünü oynayan Recep Usta kimdir?

2 Kasım yılında İstanbul'da dünyaya gelen Recep Usta, tiyatro ve dizi oyuncusudur. yılında Sinema Güzeli yarışmasına katılan Recep Usta, bu yarışmayla tanınmıştır.

yılında ekranlarda yayınlanan 'Şahsiyet' isimli dizide rol alan Recep Usta, burada Deva karakterine hayat vermiştir. 'de Mavera: Hace Ahmed Yesevi- Mansur Ata projesinde yer alan ve yeni projeleri devam eden yakışıklı oyuncu şimdilerde ATV ekranlarında fırtına gibi esen Kardeşlerim dizisinde Berk karakterini oynuyor.

Kardeşlerim dizisi Berk kim? Doruk&#;un en yakın arkadaşı Berk karakterini kim oynuyor? Kardeşlerim Berk karakteri ve bu karaktere hayat veren oyuncu ve bilgilerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

İlk defa ATV ekranlarında 20 Şubat Cumartesi günü gelen ve ilk bölümden itibaren dört kardeşin acı dolu hikayesini konu alan dizide en çok sinir olunan karakter elbette Doruk&#;un arkadaşı Berk oldu. Zira Berk tıpkı Kardeşlerim Dizisi Harika gibi dört kardeşe yapmadıkları eziyet kalmadı.

Berk&#;in özellikle Ömer ve Kadir&#;e karşı kin ütmesinin arka planında Ömer&#;in Melisa&#;ya, Melisa&#;nın da Kadir&#;e aşık olması var. Zira Berk Kardeşlerim Dizisi Melisa karakterine aşık olsa da Melisa asla Berk&#;e yüz vermediği için Berk Melisa&#;nın çıktığı erkeklere baskı kurup, dünya da bir tek kendisi var gibi davrandığı için dört kardeşe Berk yapmadığı eziyet kalmadı.

Ömer ile Berk&#;in kavgasına şahit olan Kardeşlerim dizisi Orhan da gençlerin kavgasını ayırmak isterken, Berk&#; yanında getirdiği adamları ve kendisi Orhan&#;ı darp etmesi sonucunda, Orhan ölümden döndü. Kadir ve Ömer, Berk&#;e haddini bildirmek istese de Kardeşlerim dizisi Akif bey araya girip Ömer&#;e para teklif etmesi işleri allak bullak etti.

Kardeşlerim dizisi Berk; Doruk&#;ın en yakın arkadaşıdır. Dizide Melisa&#;ya aşık olan Berk, anne ve baba sevgisi görmemiş, sevgiye muhtaç şımarık sengin çocuğudur. Berk ile aynı okulda okumaktadır.

Kardeşlerim Dizisi Berk Kimdir

Kardeşlerim Dizisi Berk - Recep Usta

20 Şubat tarihinde başlayan dizide Doruk&#;un en yakın arkadaşı aynı zamanda sınıf arkadaşı olarka Kardeşlerim Berk karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Recep Usta&#;dır. En son yılında internet dizisi olan Şahsiyet dizisinde Deva karakterine hayat vermiştir.

Oyuncu Recep Usta Kimdir (Kardeşlerim Berk)

2 Kasım yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Annesi Samsunlu, babası ise Karamanlıdır. Recep Usta aslen Karamanlıdır. Lakin İstanbul da doğup büyümüştür. Ailenin en küçüğüdür. Kendisi dışında 3 kardeşi vardır.

Oyuncu Recep Usta Kardeşlerim Berk

Recep Usta Marmara Üniversitesi Dış ticaret bölümünden mezun olmuştur.  Ancak aklında hep oyuncu olmak olduğu için oyuncu seçmelerine gidip kendisini göstermek istemiştir. yılında Şahsiyet dizisinin seçmelerinde Deva karakterini yorumlaması ile bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Recep Usta&#;nın Dizileri

  • &#; Mavera &#; Mansur
  • Kardeşlerim
  • Şahsiyet / Deva (İnternet Dizisi)

Recep Usta Kardeşlerim dizisi Berk karakterini sezon sonunda kadar kesinlikle devam ettirecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası