miles&smiles shell kayıt / Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas’tan dev bir işbirliği

Miles&smiles Shell Kayıt

miles&smiles shell kayıt

 

Shell’de Millerle kat kat Smart Puan kazanın!

Miles&Smiles üyeliğiniz ile Shell ClubSmart kartınızı kolayca eşleştirebilmek için shopandmiles.com’a giriş yaptıktan sonra Shell detay sayfasında Shell ClubSmart’ Kart Numaranızı eşleştirmeniz gerekmektedir. Eğer SMS ile eşleştirmek isterseniz, KAYIT yazdıktan sonra boşluk bırakmanız ve başına TK ekleyerek üyelik numaranızı kodladıktan sonra SHELL ve Shell ClubSmart kart numaranızı da yazarak 8490’a göndermeniz yeterlidir.

Örnek: KAYIT TK432789123/SHELL/700441234567891

Eşleştirme sonrasında Shell ClubSmart kartınız ile Shell’den yaptığınız her Shell V-Power alımınızda Miles&Smiles üyelik statünüze göre 5 kata varan Smart Puan kazanabilirsiniz.

Classic Kart: 2 kat Smart Puan

Classic Plus Kart: 3 kat Smart Puan

Elite Kart: 4 kat Smart Puan

Elite Plus Kart: 5 kat Smart Puan

Dilediğinizde shopandmiles.com web sitesinden Shell’de yakıta çevirmek istediğiniz Mil miktarını belirleyip, Shell kalitesi ile karada da yol alabilirsiniz. Milleriniz, eşleştirdiğiniz Shell ClubSmart kartınıza Smart Puan cinsinden yüklenecektir. Her 1.000 Miliniz, 5.000 Smart puana eşittir. 5.000 Smart puan ile Shell’den 50 TL değerinde yakıt hediyesi alabilirsiniz. Çevirim talebinizden 72 saat sonra ClubSmart üyesi Shell istasyonlarında Shell ClubSmart kartınız ile yakıt hediyenizi kolayca alabilirsiniz. Shell’e gelin, havada karada kazanın!

GENEL ŞARTLAR

İşbu kampanyadan yararlanabilmek için müşterinin Shell ClubSmart karta sahip olması ve Miles&Smiles Yolcu Programı’na üye olması gerekmektedir. Shell ClubSmart kart numarası ile Shop&Miles resmi web sitesinden işbu kampanyaya kayıt olan Miles&Smiles üyeleri, Millerini Shell ClubSmart Puana çevirebilecektir. Miles&Smiles üyesi tarafından çevrilen Miller, Shell ClubSmart Puana dönüştürülecek ve Shop&Miles resmi web sitesine müşteri tarafından beyan edilen Shell ClubSmart kart hesabına yüklenecektir. İlgili Smart Puanlar ile yakıt alımında Shell istasyonlarında Shell ClubSmart kartların kullanılması gerekmektedir. 30 gün içerisinde Miles&Smiles üyesi en az 1.500, en fazla 75.000 Milini yakıt hediyesine dönüştürülebilir. Tek seferde en az 1.500 Mil, en fazla 7.000 Milini Shell Smart Puana dönüştürülebilir. Her 1.000 Mil, 5.000 Smart puana eşittir. 5.000 Smart puan ile 50 TL değerinde akaryakıt ve Shell otogaz hediyesi alınabilir.

Söz konusu, Shell ClubSmart Puan harcamaları 500 puan ve katları şeklinde yapılabilecektir. Shell ClubSmart genel şartları gereği Shell ClubSmart kart sahipleri, ayın başı ve sonu esas alınmak üzere 1 ay içerisinde en fazla 300 TL değerinde yakıt hediyesi alabilirler. Smart Puana çevrilen Miller, Miles&Smiles üyelik hesabına geri yüklenemez. Classic Plus, Elite, Elite Plus statüsündeki üyeler ayrı bir doğrulama adımı olmadan Shop&Miles/Program Ortağı Platformlarından giriş yaparak Millerini harcamaya başlayabilirler. T.C. vatandaşı olan Classic statüdeki üyelerin; Miles&Smiles üyeliğinde beyan ettikleri kimlik bilgilerinin ve T.C. kimlik numaralarının MERNİS bilgileriyle eşleşmesi gerekmektedir. Yurt dışı kayıtlı Classic statüdeki üyelerin; Türkiye’den hizmet almayı talep etmesi durumunda, Türk Hava Yolları web sitesi üzerinden “Geri Bildirim” Formu ile başvurularını tarafımıza iletmeleri gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak için Shop&Miles resmi web sitesinden veya SMS aracılığıyla Miles&Smiles ve Shell ClubSmart kart numaralarının mutlaka eşleştirilmesi gerekmektedir. Eşleşen kart numaraları işbu kampanya kapsamında web sitesi üzerinden 1 yıl içerisinde en fazla 1 defa değiştirilebilir. Bir Shell ClubSmart kart ile aynı anda en fazla bir Miles&Smiles üyeliği eşleştirilebilir. Shell ClubSmart kartları ile shopandmiles.com veya SMS aracılığıyla işbu kampanyaya kayıt olan Miles&Smiles üyeleri anlaşmalı Shell istasyonlarından yapacakları akaryakıt ve Shell otogaz alımları karşılığında ekstra Smart Puan kazanacaklardır: Classic kart sahipleri toplam 2 kat, Classic Plus kart sahipleri toplam 3 kat, Elite kart sahipleri toplam 4 kat, Elite Plus kart sahipleri ise toplam 5 kat Smart Puan kazanacaktır. Kazanılan standart ilk kata ait Shell ClubSmart Puanlar anında, diğer katlara ait puanlar 48 saat sonra ilgili Shell ClubSmart kart bakiyesine yüklenecektir. Shell ve Türk Hava Yolları kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Shell Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri, Shell ClubSmart Extra kart sahipleri ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Miles&Smiles Yolcu Programı ve Shell ClubSmart Sadakat Programına katılanlar yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Mil çevrim kampanyası Türkiye’de geçerlidir. Ayrıntılı bilgi için www.havadakaradakazan.com veya https://www.shellsmart.com/ tıklayınız.

 

 

Millerinizle alışveriş yapabilirsiniz!

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartlarınız ile Türk Hava Yolları Miles&Smiles Yolcu Programı üye hesabınızda biriken Millerinizle ayrıcalıklı onlarca firmada alışveriş de yapabilirsiniz.

Üstelik yeterli Miliniz yoksa bile alışverişlerinizin bir kısmını Millerinizle kalan tutarı Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartlarınızı kullanarak yapabilirsiniz.

Alışverişlerinizde Mil kullanımıyla ilgili ayrıntılı bilgi için Türk Hava Yolları internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Mille alışveriş aşağıdaki firmalarda yapılabilir:

E-TİCARET

Shop&Miles’ta yapılacak Mil kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgi için shopandmiles.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

GİYİM ELEKTRONİK
ELEKTRONİK

Shell ve BP’de yapılacak Mil kullanımları sadece akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerlidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası