iphone kalıcı olarak silinen fotoğrafları geri getirme / Silinen Fotoğraflar iPhone'dan Nasıl Kurtarılır 14/13/12/11/X/8/7/SE/6

Iphone Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

iphone kalıcı olarak silinen fotoğrafları geri getirme

iPhone'da silinen fotoğrafları geri getirme işleminin nasıl gerçekleştirileceğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırladığımız rehberde yer alan adımları sırası ile uygulayarak cihazınızda silinen görselleri geri getirebilirsiniz.

Veri kaybı, iPhone kullanıcılarının da karşılaştığı sorunların başında geliyor. Yanlışlıkla silme, iOS güncellemesi, fabrika ayarlarına sıfırlama, iPhone’un çökmesi, kilit şifresini unutma, su kaçması gibi durumlar veri kaybına neden olabilir.

Tüm fotoğraflarınız, videolarınız, mesajlarınız, WhatsApp sohbetleriniz, rehberiniz ve daha fazlası gidebilir. Bu noktada eğer iTunes/iCloud yedeğiniz yoksa, iPhone veri kurtarma programları hayat kurtarır.

Bu blog yazımızda yeni bir iPhone kullanıcısının da rahatlıkla kullanabileceği bir iPhone veri kurtarma programından bahsedeceğim. Sadece 3 adımda iPhone’da silinen fotoğrafları ve diğer verileri geri getirmeniz mümkün.

iPhone modellerinde zaman zaman yazılımsal sorunlardan kaynaklı veri kayıpları yaşatabiliyor. Çoğu kullanıcı iCloud veya iTunes ile yedekleme yapmıyor ve iPhone’da silinen verileri nasıl geri getirebileceklerini soruyor.

Eğer hiç yedek almadıysanız veya iOS güncellemesi yaptığınızdan eski yedeği kullanamıyorsanız, fotoğraflar, numaralar, WhatsApp mesajları başta olmak üzere silinen verileri kurtarmanın tek yolu iPhone veri kurtarma programı.

iPhone'da Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Adımları Neler?

  • Recover from iOS Device programını indirin.
  • Programı bilgisayarınıza yükleyin.
  • "Start" butonuna basın.
  • "Photo" seçeneğini seçin.
  • iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın.
  • "Scan" butonuna tıklayın.
  • "Only Show the Deleted" seçeneğini etkinleştirin.
  • Fotoğrafları seçin.
  • "Recover" butonuna basın.
  • Fotoğraflarınız seçtiğiniz klasöre kaydedilecek.

Akıllı telefon kullanıcılarının bir kısmı, zaman zaman birtakım problemler ile karşı karşıya kalabiliyor. Bu problemler arasında veri kaybı da yer alıyor. Yaşanan veri kaybı sonucunda cihazda yer alan fotoğraflar silinebilir. Bunun sonucunda kullanıcılar, silinen görselleri nasıl geri getireceğini merak ediyor.

Windows ve Mac için birçok iPhone veri kurtarma programı mevcut. Dolayısıyla seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. iPhone’da silinmesi muhtemel tüm verileri desteklemesi, iCloud ve iTunes

yedeklemelerini görüntüleme, dışa aktarma ve seçme imkânı vermesi ve teknik bilgi gerektirmemesi nedeniyle iMyFone D-Back iPhone Data Recovery tercihimiz oldu. Ayrıca iPad ve iPod da destekliyor.

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery programı ile silinen veya kaybolan verileri kurtarmak gerçekten çok kolay. İlk adımda kurtarma modunu seçiyorsunuz (Akıllı Kurtarma, iOS Cihazlardan Kurtarma, iCloud ve iTunes Yedeğinden Kurtarma).

İkinci adımda Tara’ya tıklayıp verileri ön izliyorsunuz. Son adımda kurtarılacak öğeleri seçip veri kurtarma işlemini tamamlıyorsunuz. Bir örnek teşkil etmesi açısından iPhone silinen fotoğrafları geri getirme nasıl yapılıyor? bir bakalım.

iTunes veya iCloud yedeğiniz yok ve iPhone’unuzdaki fotoğraflar silindi ne yapacaksınız? Programı açın ve “Recover from iOS Device”ı seçip Start’a tıklayarak devam edin.

Fotoğrafları kurtaracağınızdan “Photo” seçimini yapın ve Next’e tıklayarak devam edin.

iPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlayın ve ardından Scan’e tıklayın. Bu aşama iPhone’unuzda ne kadar fotoğraf bulunduğuna bağlı olarak uzun veya kısa sürecek.

Tarama tamamlandığında “Only Show the Deleted” butonunu etkinleştirin. Fotoğrafları ön izleyin ve ihtiyacınız olanları seçin. Ardından “Recover” butonuna tıklayın. Fotoğraflarınız seçtiğiniz klasöre kaydedilecektir.

İşte iPhone’da silinen fotoğrafları geri getirmek bu kadar basit! Silinen WhatsApp mesajlarını geri getirmek için de aynı adımları izliyorsunuz. Aşağıda videolu olarak da görebilirsiniz:

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery Özellikleri Neler?

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery programını aşağıdaki durumlarda kullanabilirsiniz:

  • iPhone silinen mesajları görme ve geri getirme
  • iPhone silinen numaraları (rehberi) geri getirme
  • iPhone silinen fotoğrafları geri getirme
  • iPhone silinen videoları geri getirme
  • iPhone silinen WhatsApp konuşmalarını (mesajlarını) geri getirme
  • iPhone silinen arama geçmişini görme
  • iPhone silinen notları geri getirme (kurtarma)
  • iPhone silinen Safari geçmişi bulma ve geri getirme
  • iPhone silinen ses kaydını geri getirme

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery isimli program, fotoğraf geri getirmenin yanı sıra pek çok sorunu çok kolay ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturur. Programın çözdüğü sorunlar arasında silinen mesajları görme ve geri getirme, silinen numaraları geri getirme, silinen video geri getirme, silinen arama geçmişini görme ve daha fazlası mevcut.

 

iPhoneiPadiPod Touch
iPhone 13 serisi, iPhone 12 serisi, iPhone 11 serisi, iPhone Xs serisi, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 6 serisi, iPhone 5 - iPhone 4Tüm iPad Air, iPad mini, iPad Pro ve iPad modelleriiPod Touch 6,iPod Touch 5, iPod touch 4, iPod Touch 3, iPod Touch 2, iPod Touch 1

Oldukça kullanışlı bir program olan iMyFone D-Back iPhone Data Recovery, çok fazla sayıda cihazı destekliyor. Desteklenen cihazlara yukarıdan göz atabilirsiniz. Yukarıda da gördüğünüz üzere program, iPhone’un yanı sıra iPod ve iPad cihazlarını da destekliyor. Dolayısıyla söz konusu cihazlarda veri kaybı yaşamanız halinde program sayesinde silinen verileri kurtarabilirsiniz.

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery Programı Neden Seçilmeli?

  • Doğrudan cihazdan kurtarma
  • Kurtarılacak verileri seçme
  • iTunes yedeğini ön izleme
  • iCloud yedeğini dışa aktarma ve verileri kurtarma
  • Verileri kısa sürede kurtarma
  • iOS sorunlarını çözme
  • Kolay kullanım

Başarılı bir arayüze sahip olan program, bu sayede kullanıcılara çok kolay bir kullanım imkânı sunuyor. Doğrudan cihazdan kurtarma işlevinin yer aldığı yazılımda iTunes yedeğini ön izleyebilirsiniz. Verileri kısa süre içerisinde kurtarabilmenize olanak tanıyan program iOS sorunlarını hızlı bir şekilde çözer.

iPhone7/8/8plus/X/11'de Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma

Apple'ın iPhone serisi için geliştirdiği teknolojiye rağmen yine de fotoğrafların kaybolmayacağını garanti etmiyor. Ne olursa olsun, fotoğraflar kazara veya sistemdeki bir arıza nedeniyle yine de silinebilir. Bu nedenle, veri kaybının altında yatan sorunun nasıl önleneceğini veya en azından nasıl tersine çevrileceğini bilmek çok önemlidir.

Bu yazıda, altı olası yolu açıklayacağım. iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğraflar nasıl kurtarılır çözüm için para harcamanızı gerektirmez. İlk yöntemimizle başlayalım.

#1 iPhone'dan Silinen Fotoğraflar Nasıl Ücretsiz Kurtarılır#2 Son Silinen Fotoğraflar Uygulamasından Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma#3 Son Silinen iCloud Fotoğraflarından Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma#4 iCloud Yedeklemesinden Kalıcı Olarak Silinen Fotoğraflar Nasıl Kurtarılır#5 iTunes Yedeklemesinden Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma#6 iPhone Yedeklemesinden Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları KurtarmaBottom Line

#1 iPhone'dan Silinen Fotoğraflar Nasıl Ücretsiz Kurtarılır

iPhone'umdan kalıcı olarak silinen fotoğrafları yedeklemeden kurtarabilir miyim? Her zamanki gibi, bir şeyi başarmanın en etkili yolu özel bir araç kullanmaktır. Şu anki durumumuz da farklı değil.

Ayrıca üçüncü taraf bir araçtan da faydalanırdık. iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğraflar nasıl kurtarılır. özellikle tavsiye ederim FoneDog iOS Veri Kurtarma.

iOS Veri Kurtarma, FoneDog iOS Araç Takımının bir parçasıdır. Bir iOS cihazında kaybolan dosyaları kurtarma konusunda uzmanlaşmıştır ve buna iPhone da dahildir. Bu dosyalar video, müzik, fotoğraf ve daha fazlası olabilir. Bu nedenle, iş için mükemmel bir araçtır. Aracı nasıl kullanabileceğinize ilişkin adımlar şunlardır:

iOS Veri KurtarmaFotoğrafları, videoları, kişileri, mesajları, arama günlüklerini, WhatsApp verilerini ve daha fazlasını kurtarıfunduszeue.info, iTunes ve iCloud'dan verileri kurtarıfunduszeue.info yeni iPhone 11, iPhone 11 pro ve en yeni iOS 13 ile funduszeue.info indirBedava indirFoneDog iOS Veri Kurtarma

1. Adım: iPhone Cihazını Bağlayın

iPhone cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın. iOS için FoneDog Toolkit'in zaten açık olduğundan emin olun. Şimdi sol panelden seçin İOS Cihazından Kurtar sonra tıklayın Taramayı Başlat düğmesine basın.

İPhone Aygıtını Bağlayın

2. Adım: Dosyaları Tara

Düğmeye basıldığında iPhone cihazı otomatik olarak taranmalıdır. Taranan dosyalara bağlı olarak birkaç dakika sürecektir. Tarama bittiğinde dosyaların bir listesini alacaksınız.

Dosyaları Tara

3. Adım: Silinen Fotoğrafları iPhone'dan Kurtarın

Tarama bittikten sonra, birçok dosya açılır. Tıkla kamera Rulo Fotoğraflara göz atmak için sol panelden sekmesine tıklayın. Şimdi seçmek için her fotoğrafın ilgili kutularına tıklayın ve ardından Kurtarmak. Ardından, fotoğrafları kaydetmek istediğiniz yere gidin ve ardından Kurtarmak tekrar.

İPhone'dan Silinen Fotoğrafları Kurtar

bu oldukça fazla iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğraflar nasıl kurtarılır. Fotoğrafları ve diğer dosyaları kurtarmanıza olanak tanır. Ne yazık ki, bir 3 indirme riskini almak zorunda kalacaksınız.rd parti aracı. Bu size uymuyorsa, bir sonraki giriş daha fazla tercih edilebilir.

Bedava indirBedava indir

#2 Son Silinen Fotoğraflar Uygulamasından Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma

Fotoğraflarınızı yanlışlıkla silmeye karşı dikkatli olmanız gerekse de, olay çok yakın zamanda gerçekleştiyse endişelenecek bir şey yok. Bu durumda, iPhone'un Fotoğraflar uygulamasındaki bir özelliği kullanabilirsiniz. Son Silindi klasör.

Bu klasör, adından da anlaşılacağı gibi, yakın zamanda silinen dosyaları saklar. Silme işleminden sonra 40 gün orada kalacaktır. Bu nedenle, iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafların nasıl kurtarılacağının bir yoludur. Bu yöntemi nasıl kullanabileceğinize ilişkin adımlar şunlardır:

  1. İPhone'unuzda Fotoğraflar
  2. Başa Son Silindi çöp kutusu simgesi olması gereken albüm.

Not: Klasörün içinde, son zamanlarda silinen öğeleri ve kalan süreyi göreceksiniz.

  1. Üzerine dokunun seçmek ekranın sağ üst köşesine tıklayın ve ardından kurtarmak istediğiniz öğeleri seçin.
  2. The seçmek seçeneği ile değiştirilecek Kurtarmakseçimle işiniz bittiğinde dokunmanız gerekecek.

Bu, dosyalarınızı yakın zamanda sildiyseniz kurtarmanıza olanak tanır. Nedeni yanlışlıkla silme ise bu mükemmeldir. Ancak, yakın zamanda silinen fotoğrafları içeren iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafların nasıl kurtarılacağına ilişkin tek yöntem bu değildir.

#3 Son Silinen iCloud Fotoğraflarından Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma

Fotoğraflar uygulamasında Son Silinenler klasörü varsa, diğer uygulamaların da böyle bir dizine sahip olmasını bekleyebilirsiniz. Bu durumda, iCloud Fotoğrafları olacaktır.

iCloud Resimleri fotoğraflar için bir depolama olduğu bilinmektedir. Bu depolama alanında saklanan fotoğraflara yalnızca internet üzerinden erişilebilir ve onu Fotoğraflar uygulamasından ayıran şey de budur.

Neyse ki, iCloud Fotoğrafları ayrıca Son Silinenler alanına sahiptir ve tam da beklediğiniz gibi önceki bölüme benzer. İCloud Photos'taki bu özelliği kullanarak iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafları nasıl kurtaracağınız aşağıda açıklanmıştır:

  1. Cihazınızda tarayıcınızı açın.
  2. Git iCloud adresinden özetlerini gönderebilirler.
  3. Apple kimliğiniz ve parolanızla Apple hesabınıza giriş yapın.
  4. İçeri girdikten sonra, git Fotoğraflar.
  5. Şimdi iCloud Fotoğrafları bölümünün sol panelinden Son Silindi.
  6. Yapabileceğiniz fotoğrafların bir listesini alacaksınız kurtarmak. Sadece öğeyi seçin ve ardından Kurtarmak sayfanın üst kısmındaki düğme.

İCloud Fotoğraflarını Kullanarak iPhone'dan Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma

Bu yöntem # 2'ye çok benzer, bu nedenle iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafları bununla nasıl kurtaracağınızı bilmek zor olmamalı. Ancak, bir arıza nedeniyle silinen veya 40 günden fazla silinen dosyaları kurtaramayacağınızı unutmayın.

Bu durumda, başka bir yönteme güvenmeniz gerekir. Şans eseri, iCloud'un dosyaları nasıl kurtarabileceğiniz konusunda hala bir yöntemi daha var.

#4 iCloud Yedeklemesinden Kalıcı Olarak Silinen Fotoğraflar Nasıl Kurtarılır

Bildiğiniz gibi, yedeklemeler yapıldı, böylece kaybolan dosyaları yedekten çıkararak geri yükleyebilirsiniz.

Bununla birlikte, kesinlikle iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafların nasıl kurtarılacağını öğrenmenin bir yöntemidir. Yedek oluşturmanın üç yolu vardır.

Zaten bu platformla ilgili deneyiminiz olduğu için iCloud ile başlayalım. Öncelikle, iCloud Yedekleme ve Geri Yükleme seçeneğine erişmek için telefonunuzu sıfırlamamız gerekecek. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

  1. iPhone'unuzda Ayarlar'a gidin.
  2. Baş genel> Reset sonra üzerine dokunun Tüm İçeriği ve Ayarları Sil.
  3. Şimdi üzerine dokunun Yüklemeyi Tamamla SonraSil. Bu, cihazınızı sıfırlamadan önce iCloud'da yedekleme oluşturacaktır.
  4. Ekrandaki yönergeleri izleyin.

Telefon sıfırlandığında, kurulum ekranına yönlendirileceksiniz. Bu, iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafları nasıl kurtaracağınızı öğrenmeniz gerekeceği zamandır. Hazırsanız şu adımları izleyin:

  1. Altında Uygulamalar ve Verilerseçin ICloud Yedeklemesinden Geri Yükleme.
  2. Kimliğiniz ve şifrenizle Apple hesabınıza giriş yapın.
  3. Şimdi kullanmak istediğiniz yedeği seçin. Fotoğrafın hala silinmediği yeri seçmenizi öneririm.

Not: Hangi yedeklemenin oluşturulduğu verileri kontrol ederek belirleyebilirsiniz.

  1. Ekrandaki yönergeleri izleyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra kaybettiğiniz dosyaları geri alabilmelisiniz. Şimdi yedekler oluşturmanın ve onlardan kurtarmanın başka bir yoluna geçelim.

#5 iTunes Yedeklemesinden Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma

iTunes ayrıca yedek oluşturma yöntemine de sahiptir. Bu ve önceki yöntem arasındaki temel fark, bir bilgisayara ihtiyacınız olacak olmasıdır. her iki durumda da, izlemeniz gereken adımlar şunlardır:

  1. Bilgisayarınızda başlatın iTunes.
  2. Şimdi iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın.

Not: iTunes, aygıtı otomatik olarak algılamalı ve iTunes penceresinde aygıtla ilgili bilgileri göstermelidir.

  1. MyCAD'de yazılım Güncelleme ye git Özet pencerenin sol panelinden.
  2. Altında Elle Yedekleme ve Geri Yüklemetık Yedeklemeyi Geri Yükle…
  3. Şimdi uygun yedeği seçin ve ardından Restore.

Bu otomatik olarak fotoğraflarını kurtar ve hatta farklı biçim ve türlerdeki dosyalar. Bu yöntemi kullanarak iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafları nasıl kurtaracağınızı öğrenmenin tek dezavantajı, yalnızca iTunes'un belirli sürümlerinde mevcut olmasıdır.
İTunes Yedeklemeyi Kullanarak iPhone'dan Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma

#6 iPhone Yedeklemesinden Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma

iTunes uygulamanızın sürümünün sizi engellemesini istemiyorsanız, iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafları başka bir yolla nasıl kurtarabileceğinizi de öğrenebileceğinizi bilmek size güven verebilir.

Bu, bilgisayarınızda Finder'ı kullanmayı içerir ve iTunes'a ihtiyaç duymaz. Bu nedenle, daha yüksek kullanılabilirliğe sahiptir. İşte izlemeniz gereken adımlar:

  1. Bir oturum başlat Bulucu bilgisayarınızda.
  2. İPhone'u söz konusu bilgisayara bağlayın.
  3. altında iPhone'unuzun adını seçin. Lokasyonlar pencerenin sol panelinden.
  4. Git genel sekmesi, ancak Genel sekmesi varsayılan olarak açık olduğundan buna ihtiyacınız olmayabilir.
  5. Şimdi tıklayın İPhone'u Geri Yükle…
  6. Tıkla Restore istenirse komut istemi mesajından düğmesine basın.

Bu, bilgisayardan iPhone'unuzu en son yedeklemeye geri yüklemesini ister. Bununla, artık yedekleri kullanarak iPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafları nasıl kurtaracağınızı biliyorsunuz. Bu üç yedekleme yöntemiyle artık sizin için çok zor olmamalı.

Bottom Line

Veri kaybının yavaş yavaş iPhone'unuza girmesinden rahatsız olmanıza gerek yok. İPhone'dan kalıcı olarak silinen fotoğrafların nasıl kurtarılacağına ilişkin bu yöntemlerle, verilerinize daha fazla zarar gelmesini önlemenin bir yolunun olduğunu bilerek rahat edebilmelisiniz.

Yine de, dikkatli olmanın veri kaybıyla karşılaşma şansınızı azaltmaya da katkıda bulunabileceğini unutmamalısınız.

Bedava indirBedava indir

> Kurtarma > iPhone7/8/8plus/X/11'de Kalıcı Olarak Silinen Fotoğrafları Kurtarma

İPhone'dan Silinen Fotoğrafları Kurtarmak için 6 Strateji (Apple Asla Anlatmaz)

İPhone 6'daki kamera rulosumdan bir fotoğrafı sildim. Silinen fotoğrafı kamera rulosumdan kurtarabilir miyim? Bu arada, herhangi bir yedekleme yapmadım. - Baskın
İPhone 7'deki bazı resimleri kalıcı olarak sildim. Google'ı onları bulmanın bazı yolları. Bazıları iTunes fotoğraf kitaplığındaki resimleri kurtarmam gerektiğini iddia ediyor. Ama iPhone'da fotoğraf kütüphanesinin nerede olduğunu biliyorum? Kim bana yardım edebilir? - Chuck
İPhone'da Silinen Fotoğrafları Kurtar

İPhone'dan Silinen Fotoğrafları Kurtar

Hiç iPhone 6s fotoğraf makinenizdeki resimleri yanlışlıkla sildiniz mi?

Bazı fotoğraflarınızı iPhone 5'inizden kalıcı olarak sildiyseniz ne olur?

Yedekleme olmadan iPhone 7'den silinen fotoğrafları alabilir misiniz?

Aynı hang-up'tan da muzdaripseniz, iPhone'da silinmiş fotoğrafları nasıl kurtarabilirsiniz, o zaman doğru yere geldiniz.

Bugün, bir yedekleme yapsanız da yapmasanız da iPhone'da silinen fotoğrafları veya resimleri tekrar kazanmanıza yardımcı olmak için Apple'ın size söylemediği en iyi 6 stratejiyi paylaşacağız.

Bölüm 1. iPhone'dan silinen fotoğrafları kurtarabilir misiniz?

İPhone'umdan silinen fotoğrafları kurtarabilir miyim?

Cevabı evet.

Ancak başarı oranı% garanti edilmez.

Neden?

Nedeni anlamak için önce verilerinizin iPhone'da nasıl saklandığını bilmelisiniz.

iPhone, verileri SQLite adlı bir veritabanına kaydeder. Bazı verileri silerseniz veriler silinmez veya iPhone'dan tamamen kaldırılmaz. Veriler iPhone'da gözünüzde kayboldu. "Ayrılmış" dan "Ayrılmamış" olarak işaretlenirler ve hala iPhone'unuzda.

Yani soru geliyor:

"Silinen fotoğrafları okumanın ve geri yüklemenin bir yolu var mı?"

Elbette.

İhtiyacınız olan şey, iPhone'da silinen resimleri% başarıyla geri almak için bir iPhone fotoğraf kurtarma programı.

Ancak, yeni veriler (örneğin, silinen yeni veriler) oluşturursanız, silinen fotoğraflar kalıcı olarak kaybolacaktır, çünkü bu verilerin yeni oluşturulan veriler tarafından üzerine yazılabilmesi mümkündür.

Başka bir deyişle, iPhone'da silinen fotoğrafları kurtarma şansını elde etmek için üç şeyi aklınızda bulundurmalısınız:

1. Fotoğrafları sildikten hemen sonra iPhone'u kullanmayı bırakın.

2. İyi iPhone fotoğraf kurtarma yazılımı alın.

3. Veri kaybını önlemek için iPhone'unuzu sık sık yedekleyin.

Bölüm 2. iPhone'dan silinen fotoğrafları almanın 6 yolu

Yol 1. Son silinen 30 gün içinde silinen fotoğrafları geri al (yedeksiz)

İPhone'dan silinen fotoğrafları kurtarmanın bu yolu Apple tarafından sunulmaktadır. Herhangi bir araç kullanmadan doğrudan iPhone'dan fotoğrafları geri yüklemenizi sağlar. Ancak bazı sınırlamaları vardır:

İpuçları

1. iPhone, iOS 8 veya daha yenisinde çalışmalıdır.

2. Silinen fotoğrafları 30 gün içinde geri alma izniniz vardır.

Ayrıntılı kılavuzlar aşağıdaki gibidir:

1. Adım İPhone'unuzda "Fotoğraflar"> iPhone'da "Albümler" sekmesini tıklayın.

Albüm listesini görüntüleyin ve "En Son Silinmiş" seçeneğini seçin. Burada tüm kamera rulosu fotoğraflarının küçük resimlerini bulabilirsiniz. Her birinin üzerinde, fotoğrafın ne kadar süreyle kurtarılabileceğini gösteren bir numara vardır. Onları görmenize izin verilir.

Bulunanlar Silindi

2. Adım İPhone'dan silinen fotoğrafları al

Kurtarmak istediğiniz tüm silinmiş fotoğrafları kontrol ettikten sonra, geri yüklemek için "Kurtar" ı tıklayın. Tek bir silinmiş fotoğrafı veya birden fazla silinmiş fotoğrafı kurtarabilirsiniz.

Silinen Fotoğrafları Kurtarılan Silinenden Kurtar

"Albümler" veya "Fotoğraflar" a geri dönün ve her zamanki gibi film rulosundan silinmemiş fotoğraflarınızı bulacaksınız.

Ancak, fotoğrafları 30 günden daha uzun süre sildiysem, iPhone'dan silinmiş fotoğrafları kurtarmak mümkün müdür?

Kesinlikle evet.

Sadece Yol 2'ye gidin.

Yol 2. iPhone fotoğraflarını istediğiniz zaman kurtarın (yedeksiz) (En kolay)

Fotoğrafları 30 günden sonra sildiyseniz yardım için iPhone veri yazılımına başvurmanız daha iyi olur.

FoneLab - iPhone Veri KurtarmaMac için
  • İPhone'dan silinen fotoğrafları yedeklemeden doğrudan kurtarın.
  • İTunes ve iCloud yedeklemesinden kayıp resimleri geri yükleyin.
  • iPhone 14/13/12/11/X/8 Plus/8/7 Plus/7/SE/6s Plus/6s/6 Plus/6/5s/5c/5/4S/4/3GS, iPad Pro, iPod vb.
  • Tek bir tıklamayla iPhone verilerini bilgisayara yedekleyin.

Bedava indirBedava indir

Nasıl çalıştığını görelim:

İpuçları

1. iTunes'un PC'deki en yeni sürüm olduğundan emin olun.

2. Yazılımı kullanırken iTunes'u aynı anda çalıştırmayın.

1. Adım IPhone'u tara

PC'nize iPhone Fotoğraf Kurtarma'yı indirin, kurun ve çalıştırın. "İOS Cihazından Kurtar" modunu seçin ve iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın. Birkaç saniye bekleyin, bu program cihazınızı otomatik olarak algılayacaktır.

IPhone'u tara

Not:

1. iPhone'unuz iOS 7 veya daha yüksek bir sürümde çalışıyorsa, iPhone verilerinizi başarıyla taramak için iPhone'unuzda "Güven" sekmesine gitmeniz gerekir.

2. iPhone 4 / 3GS için, bu fotoğraf kurtarma işlemine devam etmeden önce 3 adım daha yapmanız gerekir.

• iOS cihazınızı elde tutun ve Başlat düğmesine tıklayın.

• Güç ve Ana Sayfa düğmelerini aynı anda tam 10 saniye basılı tutun.

• Güç düğmesini bırakın ve Ana Sayfa düğmesini basılı tutmaya devam edin.

IPhone'u tara

2. Adım Film rulosu ve fotoğraf kütüphanesinde fotoğraf ve resimleri kurtarma

Kurtarmak istediğiniz fotoğraf dosyalarını seçin (tüm fotoğraflar veya yalnızca silinmiş fotoğraflar) ve ardından "Kurtar" düğmesini tıklayın. Film rulosu ve fotoğraf kitaplığındaki silinen fotoğraflar kurtarılacak ve yerel diske kaydedilecektir.

İPhone resimlerini kurtarma

İPhone'dan silinen fotoğrafları doğrudan geri almak çok kolay.

Bu video demosundaki adımları kontrol edin:

Silinmiş iPhone Verilerini Kurtaroynatma düğmesi

Hala "iPhone'umdan kalıcı olarak silinen fotoğrafları kurtarabilir miyim?"

Şimdiye kadar iPhone yedeklemesi yaptıysanız yapabilirsiniz.

İTunes yedeklemesini bilgisayarınızda tutarsanız, Way 3'ü ziyaret edin.

Yol 3. Silinen fotoğrafları iTunes yedeklemesinden geri yükleyin (Ücretsiz ancak mevcut tüm verileri silin)

İTunes yedeklemesinden silinen fotoğrafları kurtarmak için aşağıdaki ipuçlarına dikkat etmeniz gerekir:

İpuçları

1. iPhone fotoğraflarını yedeklediğiniz bilgisayarı bulun.

2. Tüm veriler silinecek ve geri yüklenen iTunes yedeklemesiyle değiştirilecektir.

Adımlara bakın:

1. Adım İTunes'u bilgisayarda çalıştır

Bilgisayarınızda iTunes'u başlatın. İTunes'un en son sürüm olduğundan emin olsanız iyi olur.

2. Adım Fotoğrafları iPhone'dan geri yükle

İPhone'unuzu bilgisayara bağlayın, iPhone simgenizi bulun ve tıklayın. İPhone'unuzu yedeklemeyle geri yüklemek için "Özet"> "Yedeği Geri Yükle…" ye gidin.

Fotoğrafları iPhone'dan geri yükle

Ardından tüm fotoğraflarınız iPhone'unuza geri döner.

Tüm süreç için çok sorunsuz.

Yine de, tüm verileri zorla geri yüklemek istemezsiniz.

Seçili olarak iTunes'dan silinen fotoğrafları kurtarmak için 4. Yolu deneyin.

4. Yolu. İTunes yedeklemesiyle silinen iPhone fotoğraflarını görüntüleyin ve bulun

Bu şekilde, iPhone Veri Kurtarma hala hedefe ulaşmak, silinmiş fotoğrafları herhangi bir veriyi silmeden seçici olarak kurtarmak için çalışır.

1. Adım İTunes fotoğraflarını tarayın

"İTunes Yedekleme Dosyasından Kurtar" ı seçin. Bu yazılım, bu bilgisayardaki iTunes yedeklemenizi otomatik olarak algılayacaktır. İstediğiniz tam iTunes yedeklemesini seçin, iTunes tarama işlemini başlatmak için "Taramayı Başlat" ı tıklayın.

Not: İTunes yedeklemeniz şifreliyse (kilit görüntüsüne sahip yedekleme dosyası), tarama için şifreyi girmeniz gerekir. İTunes şifresini unutursanız endişelenmeyin, unutulan iTunes şifresini düzeltmek için burayı tıklayın.

İTunes fotoğraflarını tarayın

2. Adım İTunes'dan resimleri kurtarma

Tüm iTunes yedekleme fotoğraflarını taradıktan sonra, iTunes yedekleme dosyalarını ayrıntılı olarak görüntüleyebilirsiniz. Ayrıntılı fotoğrafları ve resimleri görmek için "Fotoğraf Kitaplığı" ve "Film Rulosu" nu tıklayın. Neyi geri yüklemek istediğinizi kontrol edin, silinen film rulosu fotoğraflarını ve fotoğraf arşivi resimlerini bilgisayara kaydetmek için "Kurtar" ı tıklayın.

İTunes'dan resimleri kurtarma

Vay be, çok mükemmel.

Ama Jimmy gibi üzücü bir hikayen olabilir.

"Bilgisayarım çöktü ve tüm iTunes yedekleme dosyaları kayboldu. İPhone'da silinen fotoğrafları kurtarmama yardımcı olmanın bir yolu var mı?" - Jimmy.

Kesinlikle.

Varsa, iPhone'daki fotoğrafları geri almanıza yardımcı olması için iCloud yedeklemesini kullanma.

Ayrıntıları almak için 5. Yol'a geçin.

5. Yol iCloud fotoğraf kitaplığından kalıcı olarak silinmiş fotoğrafları kurtarın (Ücretsiz, ancak tüm geçerli verileri silin)

Hazırlamanız gereken şey, iPhone'unuzu WLAN ile bağlı tutmaktır.

1. Adım iPhone Sıfırlama

İPhone'unuzda "Ayarlar"> "Genel"> "Sıfırla"> "Tüm İçeriği ve Ayarları Sil" seçeneğine gidin. Burada, iPhone'unuzu fabrika ayarlarına sıfırlayacak ve "Yeni" yapacaksınız.

iPhone Sıfırlama

2. Adım Fotoğrafları iCloud'dan geri yükle

Ekrandaki talimatları izleyin ve "Uygulamalar ve Veriler" ekranına gidin, "iCloud Yedeklemesinden Geri Yükle" ye dokunun> iCloud hesabınızda oturum açın ve geri yüklemek için silinen fotoğrafları içeren iCloud yedeklemesini alın.

Yapmanız gereken tek şey, silinen fotoğraflar da dahil olmak üzere tüm iClouid yedeklemenizi iPhone'unuza geri yüklemek için sabırla beklemektir.

İCloud'dan resimleri kurtarma

Ücretsiz ama zaman alıcı bir yol.

Daha da kötüsü, iPhone'daki mevcut tüm veriler gitti ve iCloud yedeklemesi ile değiştirildi.

Hem iCloud yedeklemesini hem de mevcut iPhone dosyalarını sağlam bir şekilde saklamak için Way 6'yı yürütün.

6. Yol. Seçili olarak iCloud'dan silinen fotoğraflara erişin ve kurtarın

Bu şekilde, iCloud hesabınıza ve iPhone Veri Kurtarma özelliğine sahip bir bilgisayara ihtiyacınız var.

1. Adım İCloud yedeklemesini indir

Yine, bilgisayarınızda iPhone Veri Kurtarma'yı çalıştırın. "İCloud'dan Kurtar" ı tıklayın. İCloud hesabınızda oturum açın.

İCloud'da oturum açın

2. Adım Fotoğrafları iCloud'da tarama

Ardından, kurtarmak istediğiniz veri türünü seçin. Burada "Fotoğraflar" seçeneğini kontrol edebilir ve iCloud fotoğraflarını taramaya başlamak için "Başlat" düğmesini tıklayabiliriz.

Fotoğrafları iCloud'da tarama

3. Adım Fotoğraflara iCloud'dan erişin

Tarama tamamlandıktan sonra, arayüzde görüntülenen tüm fotoğraf türlerini bulacaksınız. Fotoğraf Kitaplığında depolanan tüm fotoğrafları görmek için "Fotoğraf Kitaplığı" nı tıklayın. Kamera Rulosu ve Fotoğraf Yayını benzer şekilde çalışır. Kaydetmek istediğiniz resimleri işaretleyin, fotoğrafları iCloud'dan bilgisayarınıza kaydetmek için "Kurtar" ı tıklayın.

Fotoğraflara iCloud'dan erişin

İPhone'dan silinen fotoğrafları kurtarmanın yukarıdaki 6 stratejisi burada parçalandı.

Daha fazla öneri yorumlarınızı altta bırakmanız yeterli.

Silinmiş fotoğrafları kurtarmak en iyi yol değildir, çünkü her kurtarma işleminin% başarılı olduğunu garanti edemezsiniz.

Fotoğrafları yedekleme ve bilgisayara geri yükleme konusunda iyi bir alışkanlık geliştirmek, herhangi bir veri kaybından kaçınmanın noktasıdır.

İPhone fotoğraflarını yedeklemek ve geri yüklemek için ekstra ipucu öğrenin.

Kaçırmayın: İPhone / iPad / iPod touch'tan silinen iMessage nasıl kurtarılır

Bölüm 3. Yedekleme ve iPhone fotoğraflarını geri yükleme

İPhone fotoğraflarını yedeklemek için iOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme.

Neden bu yazılımı seçmelisiniz?

  • İPhone'daki tüm fotoğrafları bilgisayara yedekler.
  • Fotoğraf yedeklemesini bilgisayara seçici olarak geri yükleyin.
  • iPhone 14/13/12/11/X/8/7/6/5/4, iPad Pro, iPad Air, iPad mini gibi tüm iOS cihazlarını destekleyin.

Adımları kontrol edelim.

1. Adım Bu yazılımı bilgisayarınıza indirin, kurun ve çalıştırın. "Diğer araçlar"> "iOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme"> "iOS Veri Yedekleme" yi tıklayın.

İOS Veri Yedekleme ve Geri Yükleme'yi çalıştırın

2. Adım İPhone'unuzu bilgisayara bağlayın, iPhone fotoğraflarını yedeklemeye başlamak için "Standart yedekleme" veya "Şifreli yedekleme"> "Fotoğraflar" ve "Uygulama Fotoğrafları"> "İleri" yi tıklayın.

Yedek iPhone Fotoğraflar

3. Adım Yedekleme başarılı olduktan sonra ana arayüze geri dönebilir, "iOS Veri Geri Yükleme" yi seçebilir> Yedeklemeyi seçebilir ve yedek fotoğrafları görüntülemek için "Şimdi Görüntüle" yi tıklayabilirsiniz. Kurtarmak istediklerinizi işaretleyin ve fotoğrafları yedeklemeden bilgisayara çıkarmak için "Bilgisayara Geri Yükle" yi tıklayın.

İPhone Fotoğrafları Geri Yükleme

Burada, iPhone fotoğraf kurtarma işleminin iTunes yedekleme ve iCloud yedeklemesinden yapılabileceği sonucuna varılmalıdır. Yedek olmadan, silinen resimleri doğrudan iPhoen'den de alabilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse, fotoğrafları kaydetmenin ideal yolu, onları PC'ye yedeklemek ve geri yüklemektir.

Genişletilmiş okuma: Müzik dosyalarınız kendi kendine kaybolur veya silinirse, bu yayını ziyaret etmelisiniz: İPhone'dan silinen müzik nasıl kurtarılır.

Bölüm 4. iPhone'dan silinen fotoğrafları kurtarmayla ilgili SSS

Kalıcı olarak silinen fotoğraflar nereye gidiyor?

İPhone'unuzda Fotoğraflar> Albüm'e gidin, aşağı kaydırın ve Son Silinenler'e dokunun. Kurtarmak istediğiniz fotoğrafları seçin.

Fotoğraflar kalıcı olarak kaybolur mu?

Hayır. Silinen fotoğraflar gerçekten gitmiş değil. Bunun yerine, Fotoğraflar uygulamasındaki Son Silinmiş albümüne gönderilirler. 30 gün sonra Son Silinmiş albümden kaldırılacaklar.

Silinen fotoğrafları Android'den kurtarabilir misin?

Evet. Aiseesoft Android Veri Kurtarma ile şunları yapabilirsiniz: silinen tüm fotoğrafları kurtar, mesajlar, kişiler, belgeler ve daha fazlası Android telefondan.

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mükemmel

Derecelendirme: / 5 ( oylarına dayanarak)

Disqus SimgesiYorumunuzu bırakın ve tartışmamıza katılın

Başa dönün

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası