pendik gözdağı tepesi / Gözdağı Tepesi Nerede Haritası Pendik İstanbul

Pendik Gözdağı Tepesi

pendik gözdağı tepesi

Gözdağı Tepesi, Pendik, nerede, Otobüs, Tren, Minibüs / Dolmuş veya Vapur ile nasıl gidilir?

Pendik şehrinde Gözdağı Tepesi konumuna Toplu Taşıma

Pendik, Türkiye'deki Gözdağı Tepesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Gözdağı Tepesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Gözdağı Tepesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Gözdağı Tepesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Farabi Caddesi - Pendik Köprüsü Yönü; Üçevler - Velibaba Yönü; Öğrenci Yurdu - Pendik Yönü; Gözdağı Sosyal Tesis; Hukukçular Sitesi - Kartal Cezaevi Yönü.

OtobüsPEKM27KM37Tren:MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK)MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: CMİNİBÜS: C

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Gözdağı Tepesi için yol tarifi alın.

Gözdağı Tepesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Pendik konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Gözdağı Tepesi için Otobüs, Tren, Minibüs / Dolmuş ve Vapur fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Gözdağı Tepesi adres: Pendik Dumlupınar Mahallesi, Gözdağı Tepesi, Pendik/İstanbul, Türkiye Sokağı

İBB Gözdağı Sosyal Tesisleri

Pilaqi

Türkiye'deki muhteşem mekanları ve restoranları ziyaret edin.
Hadi başlayalım.

Dumlupınar Mahallesi, Gözdağı Caddesi, Gözdağı Tepesi, Pendik, İstanbul
  • Alkol bulunmaz.
  • Akşam yemeği uygun.
  • Nakit Ödeme
  • Gel-Al
  • Kredi Kartı
  • Banka kartı
  • Lunch menü var
  • Kahvaltı
  • Kapalı alan var.
  • Dış mekan var.
  • Terası var.
  • Rezervasyon kabul edilmez.
  • Sigara içme alanı var.
  • Ramazan
A T
Dünki yemeğimizde bize hizmet eden Kadir Denizlioğlu isimli genç arkadaşımıza gösterdiği duyarlılık, içtenlik için teşekkür ederim. Servis hızı ve müşterilere yaklaşımı ile mesleğini severek yaptığını belli ediyordu. Meslek hayatında başarılar diliyorum, yolu açık olsun.
E E
Kahvaltı tabağı normal tekrar alacağımı seafoodplus.info fiyatlı manzarası güzel bi yer ama iç tarafta pek belli seafoodplus.infoğukta gidilmez bence.
N I
Ailede ibb personeli varsa,muhakkak yolunuzun düşeceği bir yer. Temiz ve ferah bir restaurant. Kahvaltı servisi için gitmiştik. Memnunda kaldık. Personel arkadaşlar cok iyi çalışıyorlar ilgi ve alakalıydılar. Bizim için daha önce hiç siparişini almadıkları kaşarlı menemen hazırladılar sağolsunlar. ????
N I
Ailede ibb personeli varsa,muhakkak yolunuzun düşeceği bir yer. Temiz ve ferah bir restaurant. Kahvaltı servisi için gitmiştik. Memnunda kaldık. Personel arkadaşlar cok iyi çalışıyorlar ilgi ve alakalıydılar. Bizim için daha önce hiç siparişini almadıkları kaşarlı menemen hazırladılar sağolsunlar.
T T
Kafe tarafı hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim. Restoran kısmı gerçekten temiz ve lezzetli yemeklerden oluşuyor. Fiyatlar makul. Tesis olmasının en güzel Yanlarından biri oluyor bu da :) Yemek yerken cam kenarına gelebilirsenizkarşınızdaki panaromik manzara ayrı guzel
B G
Menüdeki ürünlerin hemen hiç birisinin önemli bir özelliği olmadığını söyleyebilirim. Fiyatları belediye tesisi olması nedeniyle gayet makuldür. Manzarası ve temiz havası ise anlatılmaz yaşanır. Mekânın en önemli artısının eşsiz panoramik manzarası olduğu söylenebilir.
E E
Herşeyden önce manzara, yeşillik ve temiz hava için gidilir. Menüsü geniş kahvaltısı güseafoodplus.info sonları uzun kahvaltılar için ideal. Pendik'de bulunan az sayıda güzel yerlerden.
S Y
Serpme kahvaltı için gitmiştik çok güzel manzarası olan bir mekan kahvaltı da gayet doyurucuydu çayda sınırsızdı fiyatida uygun kişi başı 25 30 tl gbi biseydi.
Ç Ç
Sadece manzarası için bile koşarak tekrar tekrar gittiğim yer. Sevisi gayet hızlı. Çalışanlar ilgili. Tek sorunu çok kalabalık olması. Bir an önce yiyipte kalkmalıyım hissi uyandırıyor insanda.
I F
Super manzarasi olan bir seafoodplus.infoan gelen temiz hava ile oksijene doyuyorsunuz.rünlerin kalitesi diğer tesisler gibi oldukça iyi. Serviste gayet iyi ama mükemmel değil.
Daha fazla göster

İstanbul’un saklı güzelliklerinden Gözdağı Korusu’nun zirvesinde, adeta bir kartal yuvasını andıran Gözdağı Sosyal Tesisleri, çam kokuları ve rengarenk çiçeklerle karşılar misafirlerini.

İstanbul’un saklı güzelliklerinden biri olan Gözdağı Korusu; Marmara Denizi, Yalova ve Adalar’a hakim manzarasıyla İstanbul’un geç keşfedilen tepelerindendir. İstanbul’un güzelliklerini kuş bakışı seyrederken çam kokuları ve rengarenk çiçeklerle bezenmiş tabii güzelliklere de tanıklık edilen koru, şehir hayatının karmaşasından bir nebze de olsa kurtulmak isteyenlere kucak açar.

Yeşilliklerle dolu korunun metre rakımlı zirvesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce kafeterya ve restoran hizmetleri verilen Gözdağı Sosyal Tesisi de etrafındaki piknik alanları, seyir çardakları, çocuk parkı ve gezi alanları ile doğal bir ortamda enerji depolamak isteyenleri ağırlar.

Pendik ilçesine yukarıdan bakan ve ahşap mimarisiyle adeta bir kartal yuvasını andıran Gözdağı Sosyal Tesisi, aynı anda kişiye kadar hizmet verebilmektedir.

Dileyenlerin tabii güzellikler eşliğinde kahvaltılarını edip çaylarını yudumlayabileceği dileyenlerinse restoran bölümünde aileleri ve sevdikleri ile birlikte enfes tatlarla donatılmış sofralarda yemeklerini yiyebilecekleri tesisin en özel lezzetlerini ise ince ince doğranmış beyaz ve kırmızı etlerin yoğurt üzerinde kibrit patateslerle servis edildiği Gözdağı Kebabı ve patlıcan ile etin müthiş uyumundan doğan Beğendili Kuzu oluşturmaktadır.

İstanbul’un saklı tepelerinden Gözdağı’nın etkileyici manzarası ve tarifsiz lezzetleri ile üzerinizdeki yorgunluk ve stresten kurtulmak için mutlaka bu tesise uğramalısınız.

Gözdağı Sosyal Tesisleri

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir