gazi üniversitesi hastanesi kadın doğum doktorları / Doktor FATMA KUTLUSOY GÜÇLÜ

Gazi Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğum Doktorları

gazi üniversitesi hastanesi kadın doğum doktorları

Prof. Dr. Nuray Bozkurt

Prof. Dr. Nuray BOZKURT, lisans öncesi öğrenimini birincilikle bitirmesi ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ihtisasını tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur. Yine Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite üzerine uzmanlık sonrası eğitimi bulunmaktadır. Daha sonra Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesine öğretim görevlisi olarak başlamıştır. yılında doçent yılında profesör ünvanını kazanmıştır. Utrecht Üniversitesinde infertilite ve tüp bebek, Graz Üniversitesinde jinekolojik anatomi egitimi, Fransa’da bulunan (Strazburg) IRCAD Robotik cerrahi eğitimi almistir. Gazi Üniversitesi Tüp Bebek Ünitesinin sorumlu müdürlüğünü yapmıştır. İleri düzey laparoskopik histeroskopik ve robotik cerrahtır, özellikle infertilite, tüp bebek ve laparoskopik cerrahi üzerinde çalışmaktadır. Ancak gebelik, riskli gebelik, amniyosentez ve her türlü jinekolojik cerrahide üst düzey tecrübesi mevcuttur. Çok sayıda kadın doğum uzmanı yetişmesinde katkısı olmuştur.

Prof Dr Nuray Bozkurt, uzun meslek hayatı boyunca sayısız tüp bebek uygulaması, doğum, riskli doğum ve sezaryen, rahim, kist ve sarkıklık, idrar kaçırma ameliyatı, laparoskopik, robotik, histeroskopik ameliyatlar yapmış ve eğitim vermistir. Gazi Üniversitesi’nde öğretim üyeliği görevine devam eden Prof Dr Nuray Bozkurt Ankara'da bulunan özel muayenehanesinde de gebelik takibi yapmakta, çocuk isteği ve jinekolojik problemlere çözüm bulmaktadır.

İnfertilite Deneyimi:

Tıpta Uzmanlık Tezimin konusu İntrasitoplazmik Sperm İnjeksiyonu ve Embryo Transeferini Takiben Luteal Destek için Crinone ve Hidroksiprogesteron Kaproatın Karşılaştırılması olmuştur. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD ÜYTE Eğitim Merkezinde çalışarak ÜYTE Klinik Eğitimi Sertifikası almıştır. yılından itibaren Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD ÜYTE merkezinde görev yapmaktadır. yılında Utrecth Medical Centre ‘da infertilite ve jinekolojik cerrahi bölümünde visiting fellow olarak çalışmıştır.

Ayrıca Gazi Üniversitesi Aile Planlaması ve İnfertilite ve Üreme Sağlığı merkezinde Embriyoloji Laboratuar Sorumlusu Kursunu tamamlamak üzere çalışmış ve sertifika almıştır. Gazi Üniversitesi Aile Planlaması ve İnfertilite ve Üreme Sağlığı merkezinde diğer bir laboratuar sertifikası için, ICSI eğitimine katılmış ve sınavlarını başarıyla tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ÜYTE (tüp bebek ünitesi) Merkez sorumluluğunu yılları arasında yürütmüştür. Anabilim dalında kurulan Reproduktif Endokrinoloji ve İnfertilite Bilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. Sadece tüp bebek değil, poliksitik over gibi jinekolojik endokrin sorunlarda da deneyim sahibidir.

Tüp Bebek uygulamaları için ÜYTE yönetmeliği 5. Maddesi uyarınca oluşturulan Ankara İli Bilim Komisyonu Üyesi olarak çalışmıştır. Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri Uygulamaları ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezleri Yönetmeliği ile oluşturulan ÜYTE yöntemleri Bilim Komisyonunda görev yapmıştır, hala bu komisyonda görev yapmaktadır. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ÜYTE Merkezinde IVF klinisyen sertifikası için eğitim alan kadın doğum uzmanlarının eğitimine katkıda bulunmuştur. ÜYTE Eğitim Merkezlerinde ÜYTE Eğitimi alan kursiyerlerin sınav değerlendirilmesinde görev alan kurulda yer almaktadıfunduszeue.infouktif Endokrinoloji İnfertilite ve Aile Planlaması konusunda yurtiçi, yurtdışı yayınları, bildirileri ve sözlü sunumları, konferans konuşmaları, seminerleri ve oturum başkanlıkları, kitap bölümleri ve çevirileri mevcuttur. İnfertilite ve tüp bebek konusunda çok sayıda uzmanlık tezinin yürütücülüğünü yapmıştır.

Endoskopik Cerrahi Konusunda Deneyimi

Jinekolojik cerrahide ileri düzey laparoskopi deneyimi mevcuttur. Çok sayıda jinekolojik laparoskopik, histeroskopik ve robotik operasyonlar yapmış ve eğitim vermiştir. Robotik cerrahi sertifikasını Fransa’da bulunan (Strazburg) IRCAD Robotik cerrahi eğitim merkezinde almıştır. Temel anatomi ve laparaskopik anotomi konusunda Graz Üniversitesi ve Yıldırım Beyazıd Üniversitesi Kadavra Merkezi’nde çalışmalar yapmıştır. Teorik ve pratik kadavra kursları düzenlemiştir. Çok sayıda laparoskopik cerrahi kursu düzenleyerek kadın doğum uzmanlarına eğitim vermiştir. Jinekolojik Endoskopi Derneği ve Üreme Tıbbı  Cerrahisi Derneği üyesidir. Endoskopik cerrahide ulusal ve uluslarası konferanslarda davetli konuşmacı olarak çok sayıda sunumlar yapmıştır. Ulusal ve uluslar arası bildirileri ve yayınımları mevcuttur.

Kad&#x;n Hastal&#x;klar&#x; ve Doğum

 

TARİHÇE

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalının kuruluşu Tıp Fakültesinin faaliyete geçiş tarihi olarak anılan yıllarına dayanmaktadır. O zamanlar Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı Tıp fakültesi olarak hizmete başlayan kuruluş daha sonra Anayasası ile ve yeni Yüksek Öğretim Kanununun yürürlüğe girmesi ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi adını almıştır. Anabilim Dalımızın eğitim faaliyeti de öğrencilerimizin ’ te 3. Sınıfta bizlerle karşı karşıya gelmeleri ile daha da hızlanmıştır. O yıllarda hepimizin hocası olan Prof. Dr. İlhan Önder bütün bu eğitim işlevlerinde etkin görevler üstlenmiştir. Kendisini hürmetle ve takdirle anıyoruz. yılının başından itibaren Anabilim Dalımızdaki eğitim faaliyetlerine Doç. Dr. Mülazım Yıldırım ve Doç. Dr. Özdemir Himmetoğlu’nun fakültemize Öğretim Üyesi olarak atanması ile yeni bir döneme girilmiş; ve Prof Dr. İlhan Önder Anakara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki eski görevine geri dönmüştür. Ankara Muhittin Ülker Acil Yardım ve Trafik Hastanesi’nde faaliyetini sürdüren Anabilim Dalımızın Başkanlığı’nı Doç. Dr. Mülazım Yıldırım yılına kadar devam ettirmiştir. Bu süreç içerisinde fakültemizin bugünkü daimi yerleşim alanı olan Beşevler semtine yılı temmuz ayında gelmesi ile birlikte eğitim ve öğretim faaliyetlerinde yeni bir hızlanma olmuştur. yılında profesör olarak Anabilim Dalımız Başkanlığı’na atanan Prof. Dr. Kutay Biberoğlu bu görevini yılına kadar sürdürmüştür. Fakültemizin eski binalardaki sınırlı olanakları ile eğitim-öğretim ve hasta hizmetleri artan bir hızla devam etmiştir. yılları arasında yeniden Anabilim Dalı Başkanlığı’nı üstlenen Prof. Dr. Mülazım Yıldırım ile takip eden yıllar içerisinde; akademik kadromuza atanan; zaman içerisinde akademik ünvanlarınıda geliştirerek eğitim kadromuza dahil olan hocalarımızla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum A.B.D. memleketimizde haklı bir güven ve itibar kazanmıştır. Bu dönem içerisinde Fakültemiz 15 katlı binasındaki 9. katta tahsis edilen Bölümümüze poliklinik olarak yılında, klinikler olarak da ağustos ayında geçilmiş, eğitim-öğretim ve hasta hizmetlerini başarıyla sürdürmeye devam etmiştir.

yılı Haziran ayından itibaren eylül tarihine kadar Anabilim Dalı Başkanlığı görevini Prof. Dr. Özdemir Himmetoğlu sürdürmüştür. Hastanemiz 6. Katında yeni bir yerleşim alanı daha Anabilim Dalımız kullanımına tahsis edilerek jinekolojik hasta grubumuza hizmet etme olanağı sağlanmıştır.

Anabilim Dalımızla yakın birlikteliği olan ve yılında faaliyete başlayan Gazi Üniversitesi Aile Planlaması, İnfertilite ve Üreme Sağlığı merkezi ve bu merkeze bağlı olan Tüp Bebek bölümü yılı sonundan itibaren 2. kattaki bugünkü yerleşkesine kavuşmuş; aktif olarak çok değerli hizmetler vermeye başlamıştır.

yılı Kasım ayından itibaren Anabilim Dalımız içerisinde ihtisaslaşmaya yönelik olarak Yüksek Riskli Gebelikler, Prenatal Tanı ve Tedavi Ünitesi faaliyete geçirilmiştir. Anabilim Dalımızın 9. Katında Doğumhane içerisinde bulunan Ameliyathane alanı gerekli düzenlemeler yapılarak her türlü jinekolojik ve obstetrik operasyonların yapılabileceği müstakil bir faaliyet bölümüne dönüştürülmüştür.

yılı Eylül ayına kadarki süreç içerisinde- Anabilim Dalı Akademik Kurulu’nun 8 Mart tarihinde almış olduğu karar ile- Öğretim Üyeleri Yan Dal İhtisaslaşma alanlarına göre ağırlıklı olarak çalışma prensibini benimsemişlerdir. O tarihten itibaren de bu prensip Üniversitemizdeki eğitim-araştırma düzeyini yükselten önemli bir faktör olarak artan bir hız ve başarı ile devam ettirilmektedir.

Yine bu süreç içerisinde Anabilim Dalımıza değerli hizmetler vermiş olan funduszeue.info Akgün Yıldız emekliliğini isteyerek mayıs ayından itibaren Almanya Regensburg Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeliğine tercihini yapmıştır. Ekimden itibaren 20 eylül tarihine kadar Anabilim Dalımız Başkanlığı’nı funduszeue.info Güner başarılı ve verimli bir şekilde yürütmüştür, bu dönemde özellikle jinekolojik-onkolojik vakalara cerrahi müdahalelerin ve araştırmaların ne kadar hızlı bir ivme kazandığı dikkati çekecektir.

18 Aralık tarihinde amansız bir hastalıkla 1 yıldan fazla bir süreçte mücadele veren çok değerli yeri zor doldurulacak bilim adamı ve Anabilim Dalımız Onursal Kurucularından funduszeue.infoMülazım Yıldırım’ı kaybettik, kendisini rahmet ve özlemle anıyoruz. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Planlaması, İnfertilite ve Üreme Sağlığı merkezimiz başarılı ve değerli uygulamalı-araştırma projeleri; uluslararası yayın yoğunluğu ile haklı bir övgü kazanmaya devam etmektedir.

Yüksek Riskli Gebelikler, Prenatal Tanı ve Tedavi Ünitesi bu zaman süreci içerisinde 3D ve 4D (Real Time 3 boyut) cihaz kazanma ve halkımıza bu hizmeti verme olanaklarına da kavuşmuş bulunmaktadır.
20 Eylül tarihinden itibaren Anabilim Dalımız Başkanlığı’na funduszeue.info Karabacak seçilmiştir. Anabilim Dalımıza yılından itibaren bütün aşamalarda değerli hizmetler vermiş olan hocamızın bu ivmesini daha hızlı bir şekilde sürdüreceğine inancımız tamdır.

Şu anda Anabilim Dalımızda eğitim-öğretim ve sağlık hizmeti vermekte olan çok değerli 11 profesör, 5 doçent bulunmaktadır.

 

 

Anabilim Dalı Başkanı: 

  • DOÇ.DR. MELİH VELİPAŞAOĞLU / AVESİS

 

Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri:

  • funduszeue.info funduszeue.infoŞAR TEKİN / AVESİS

 

 

  • funduszeue.info ÖMER TARIK YALÇIN  / AVESİS

 

  • funduszeue.infoHÜSEYİN METE TANIR / AVESİS

 

  • funduszeue.info TUFAN ÖGE / AVESİS

 

  • DOÇfunduszeue.info YAVUZ TOKGÖZ / AVESİS

 

  • DR.ÖĞR.ÜYESİ ELÇİN TELLİ / AVESİS

 

  • ÖĞR.GÖfunduszeue.info TAPLAMACIOĞLU / AVESİS

 

  • ÖĞR.GÖfunduszeue.info GÜLLEN ÜNAL / AVESİS

 

 

Anabilim Dalı Araştırma Görevlileri:

  • ARŞ.GÖfunduszeue.info ÇOPUROĞLU
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info UĞURLU 
  • ARŞ.GÖfunduszeue.infoGÖKÇE YAVAŞ 
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info DEMİR
  • ARŞ.GÖfunduszeue.infoÇAĞATAY BALKIŞ 
  • ARŞ.GÖfunduszeue.infoA YİĞİT KARACA
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info ÖZCAN GÜDER
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info ERTAN 
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info ŞEDDATLI
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info KÖSE
  • ARŞ.GÖfunduszeue.infoÜL AYTEKİN
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info ERKASAP
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info BİRİNCİ
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info MERVE TURHAN
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info ER USLU
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info AVCI
  • ARŞ.GÖfunduszeue.infoA ERDOĞAN
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info YURDATAP

 

  • Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Bilim Dalı:
  • DOÇfunduszeue.info YAVUZ TOKGÖZ (BD Başkanı) 
  • funduszeue.info funduszeue.infoŞAR TEKİN 

Jinekolojik Onkoloji Bilim Dalı:

  • funduszeue.info ÖMER TARIK YALÇIN(BD Başkanı)
  • funduszeue.info TUFAN ÖGE 
  • DR.ÖĞR.ÜYESİ ELÇİN TELLİ
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info BOYLU
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info YASİN YEĞEN
  • ARŞ.GÖfunduszeue.infoŞEGÜL MUT OĞUZLAR

Perinatoloji Bilim Dalı:

  • funduszeue.info HÜSEYİN METE TANIR (BD Başkanı)
  • DOÇ.DR. MELİH VELİPAŞAOĞLU
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info ÖZEK ÖR
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info SEZİN ULUDAĞ 
  • ARŞ.GÖfunduszeue.info AHU KORKUT ORTA

Genel Jinekoloji ve Obstetrik Bilim Dalı:

  • DOÇ.DR. MELİH VELİPAŞAOĞLU (BD Başkanı)
  • funduszeue.infoŞAR TEKİN

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası