yasemin yazıcı / Yasemin Yazıcı kimdir? | FOX

Yasemin Yazıcı

yasemin yazıcı

Yasemin Yaz&#;c&#; 8 Eylül 'de &#;stanbul'da dünyaya geldi.

itibari ile 22 ya&#;&#;nda olan Yasemin Yaz&#;c&#; dizi ve film oyuncusudur.

Yasemin Yaz&#;c&#; oyuncu olmaya küçük ya&#;larda merak sald&#;. Genç oyuncu dialog ve Pera Güzel Sanatlar okullar&#;nda diksiyon ve oyunculuk e&#;itimi ald&#;. Ard&#;ndan dans ve vokal e&#;itimi de alan sanatç&#; kendisini müzikl alan&#;nda geli&#;tirdi.

Okul döneminde de pek çok oyunda sahneye ç&#;kt&#;. "Kral Oidipus", "Antigone", "Bir Yaz Gecesi Rüyas&#;", "Lysistrata","Faust (vol. I)", "Hugo Sistemi" ve "Ayr&#;lma" adl&#; oyunlarda oynayan Yasemin Yaz&#;c&#; yetene&#;ini gösterme f&#;rsat&#; buldu.

Yasemin Yaz&#;c&#; y&#;l&#;nda London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu.

Üniversiteden mezun olduktan sonra London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)'ta yine oyunculuk üzerine e&#;itim ald&#;.

Türkiye'ye dönü&#; yapt&#;ktan sonra ise &#;stanbul Film Akademi'de Ezel Akay, Deniz Ölmez gibi alan&#;n&#;n usta isimlerinin e&#;itim verdi&#;i "Pratik Oyunculuk Atölyesi" sertifika program&#;na kat&#;ld&#;.

&#;lk oyunculuk deneyimini y&#;l&#;nda FOX'ta yay&#;mlanan Son Yaz isimli dizide "Naz" rolüyle ya&#;ad&#;. Ard&#;ndan TRT1 ekranlar&#;nda yay&#;nlanan ''Kara Tahta'' isimli dizide rol ald&#;. 

Son Yaz dizisinin Naz Yaman&#;ı Yasemin Yazıcı kimdir? Yasemin Yazıcı nereli ve kaç yaşında? Onur Tuna ile ne zamandır birlikte?

Son Yaz dizisinin Naz Yaman'&#; Yasemin Yaz&#;c&#;, bas&#;nda yer alan haberler sonras&#; günün en çok ara&#;t&#;r&#;lan isimleri aras&#;nda yer al&#;yor. Biri 'Mahkum', di&#;eri Kara Tahta dizinde oynayan 2 oyuncu da hayat verdikleri karakterlerin hakk&#;n&#; oyunculuk performanslar&#;yla veriyor. Peki Son Yaz dizisinin Naz Yaman'&#; Yasemin Yaz&#;c&#; kimdir? Yasemin Yaz&#;c&#; nereli ve kaç ya&#;&#;nda? Onur Tuna ile ne zamand&#;r birlikte? &#;&#;te Onur Tuna'n&#;n sevgilisi ile ilgili bilgiler

YASEM&#;N YAZICI K&#;MD&#;R?

Yasemin Yaz&#;c&#;, 8 Eylül tarihinde &#;stanbul’da dünyaya geldi.

Yasemin Yaz&#;c&#;, özel bir kursta diksiyon ve oyunculuk e&#;itiminin yan&#; s&#;ra dans ve vokal e&#;itimi de ald&#;. Okul y&#;llar&#;nda Türkçe, Frans&#;zca ve &#;ngilizce dillerinde, “Kral Oidipus”, “Antigone”, “Bir Yaz Gecesi Rüyas&#;”, “Lysistrata”, “Faust (vol. I)”, “Hugo Sistemi” ve “Ayr&#;lma” adl&#; oyunlarla sahneye ç&#;kt&#;.

y&#;l&#;nda London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)'ta yine oyunculuk üzerine e&#;itim ald&#;. Türkiye'ye dönü&#; yapt&#;ktan sonra ise &#;stanbul Film Akademi'de Ezel Akay, Deniz Ölmez gibi alan&#;n&#;n usta isimlerinin e&#;itim verdi&#;i "Pratik Oyunculuk Atölyesi" sertifika program&#;na kat&#;ld&#;.

ONUR TUNA &#;LE YASEM&#;N YAZICI NE ZAMANDIR B&#;L&#;KTE?

Son Yaz dizisi ile ekran yolculu&#;una ba&#;layan Yasemin Yaz&#;c&#;, TRT1'de yay&#;nlanan Kara Tahta dizisinde oynuyor. Kara Tahta dizisinde bir ö&#;retmeni canland&#;ran Yasemin Yaz&#;c&#; ile Onur Tuna'n&#;n ili&#;kisi oldukça yeni. &#;kili birlikte olduklar&#;n&#; sosyal medya hesaplar&#;nda yapt&#;klar&#; payla&#;&#;mlarla duyurdu.

Onur Tuna'n&#;n sevgilisi Yasemin Yaz&#;c&#; kimdir?

Onur Tuna'n&#;n sevgilisi Yasemin Yaz&#;c&#; kimdir?

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

kaynağı değiştir]

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır