instagram ss / SS JEWELRY® (@ssjewelryss) • Instagram photos and videos

Instagram Ss

instagram ss

Instagram SS bildirimi gidiyor mu ve nasıl gitmez? Instagram ekran g&#;r&#;nt&#;s&#; bildirimi a&#;ma ve kapatma var mı

Haberin Devamı

Instagram kullanım alanı en geniş olan platformlardan biridir. Kullanıcılar için hazırlanan pek çok özellik bulunmaktadır. Sistem akışını takip etmek isteyen kişiler yer alan bu özellikleri kullanmaktadır. Yapılan işlemler için karşı tarafa bildirim gidip gitmeyeceği ise merak edilen konulardan biri olarak araştırılmaktadır. Özellikle ekran görüntüsü almak karşı tarafa bildirim gönderir mi bu konular detaylı olarak araştırılmaktadır.

Instagram SS Bildirimi Gidiyor mu ve Nasıl Gitmez?

 Instagram kullanıcılar geliştirilen özelliklerin her birini keşfederek günden güne kullanmaya başlamaktadır. Bu tarz işlemlerden biri ise ss almaktır. Paylaşılan post veya gönderilen mesajlarda ss almak karşı tarafa bildirim gönderir mi son zamanlarda en çok araştırılan konulardan biridir. Yapılan ekran görüntüsü işlemlerinde karşı tarafa direk bildirim gitmemektedir.

Haberin Devamı

 Fakat DM üzerinden gönderilen anlık fotoğraf ya da video kayıtlarında ekran görüntüsü alınması karşı tarafa iletilmektedir. Bu bildirim yalnızca mesaj kısmında gözükmektedir. Kullanıcılar mesajı yan kaydırarak ss alındığını görebilmektedir. Güncel kullanım özelliklerinden biri olan Dm üzeri ss bildirimi yalnızca bu bölüm için geçerlidir. Diğer yazışma ya da fotoğraf ekran görüntülerinin alınması karşı tarafa bildirim göndermemektedir.

Instagram Ekran Görüntüsü Bildirimi Açma ve Kapatma Var mı?

Instagram ekran görüntüsü bildirimi açma ya da kapatma gibi bir durum bulunmamaktadır. Yalnızca DM üzerinden gönderilen fotoğraf ve videoların ekran görüntüsünün alınması karşı tarafa bildirim olarak gözükmektedir. Dm üzerinde gözüken bu bildirim kişinin bildirim kısmında ya da ana ekranında görünmemektedir. Bu nedenle herhangi bir bildirim açma ya da kapatma özelliği de bulunmamaktadır. Kullanıcıların büyük çoğunluğu instagram özelliklerini keşfederek kullanım şeklini de bu yönde ilerletmektedir.

Instagram SS bildirimi karşı tarafa gitmeden ekran görüntüsü nasıl alınır? Bu sorunun yanıtını merak eden sosyal medya kullanıcıları için oldukça detaylı bir rehber hazırladık. Hazırladığımız rehberde yer alan yöntemleri uygulayarak bildirimsiz ekran görüntü alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, "Instagram hikâye SS alınca bildirim gidiyor mu?" ve benzeri soruların cevabını araştırıyor. Bu sorunun cevabı nerede ekran görüntüsü aldığınıza bağlı olarak değişiyor.

Görüntü tabanlı sosyal medya uygulamasının DM (Direkt Mesaj) bölümünde birisi size hikâye şeklinde bir fotoğraf gönderdiği zaman ekran görüntüsü alırsanız otomatik bildirim sayesinde karşı tarafın bundan haberi olur fakat herhangi birinin normal hikâyesinin ekran görüntüsünü alırsanız bu durumundan karşı tarafın haberi olmaz.

Peki, Instagram'da birisi tarafından gönderilen fotoğrafın ekran görüntüsünü bildirim gitmeden almak mümkün müdür? Aşağıdaki yöntemlerden herhangi birini kullanmadan ekran görüntüsü alırsanız karşı tarafa bildirim gider fakat sizler için listelediğimiz yöntemleri kullanırsanız karşı tarafa bildirim gitmesini engelleyebilirsiniz.

Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde her gün saatlerce kullanılan sosyal medya uygulamasında herhangi birisiyle konuşurken karşı taraftan gizli olarak ekran görüntüsü alabilmenizi sağlayan yöntemlerden istediğinizi kullanabilirsiniz.

Instagram SS Bildirimi Gitmeden Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri

Yukarıda görüntü tabanlı sosyal medya hizmetinde bildirimsiz ekran görüntü almanın yolları yer alıyor. Bu yöntemleri nasıl uygulayacağınıza aşağıdan göz atabilirsiniz.

1. Başka Bir Telefon Kullanarak SS Almak

Başkasının size gönderdiği fotoğrafın ekran görüntüsünü almak için başvurabileceğiniz en basit yol, başka bir telefon kullanmaktır. Yanınızda başka bir telefon varsa o telefonun kamerasını kullanarak fotoğraf çekebilir ve bunu ana telefonunuza aktarabilirsiniz.

Bu yöntem aynı şekilde videolarda da kullanılabilir. Size birisi fotoğraf değil de video gönderdiğinde başka bir telefonla bunu anbean kaydedebilirsiniz. Video kaydetme işlemini tamamladıktan sonra söz konusu videoyu kendi telefonunuza yollayabilirsiniz.

2. Ekran Kaydetme Uygulaması Kullanmak

Dünya çapında çok büyük bir popülerliğe sahip olan görüntü tabanlı sosyal medya platformunda uygulayabileceğiniz bir yöntem daha bulunuyor. Bu yöntemi uygulayabilmek için akıllı telefon ya da tabletinize bir uygulama yüklemeniz gerekir.

Android ve iOS cihazlar için çok sayıda ekran kaydetme uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalar sayesinde cihazınızın ekranını kaydedebilirsiniz. Böylelikle Instagram’da karşı tarafa bildirim gitmeden ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Uygulama mağazalarında bulunan birbirinden çeşitli ekran kaydetme uygulamalarından bir tanesini indirebilir ve cihazınıza yükleyebilirsiniz. Netlik açısından iyi bir sonuç elde etmek istiyorsanız indirdiğiniz uygulamanın kalite bakımından herhangi bir kısıtlama uygulamadığından emin olmalısınız.

Az Screen Recorder

Ücretsiz olarak sunulan AZ Screen Recorder sayesinde ekran kaydı işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek kalitede video kaydı yapabilmenize olanak tanıyan uygulamada çeşitli düzenleme araçları bulunuyor. Bu düzenleme araçları sayesinde kırpma, birleştirme, müzik ekleme, sıkıştırma ve döndürme gibi işlemler yapabilirsiniz.

Mobizen

Cihazınızın ekranını kaydedebilmenizi sağlayan Mobizen, kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Uygulama üzerinden yüksek kalitede video kaydı yaparken istediğiniz zaman duraklatabilirsiniz. Mobizen'ı ücretsiz olarak cihazınıza indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kaydettiğiniz videoyu çeşitli araçlar sayesinde düzenleyebilirsiniz.

Apowersoft Recorder

Apowersoft Recorder sayesinde cihazınızın ekranını kaydedebilir ve kaydettiğiniz videoyu hızlı ve pratik bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Çok basit bir şekilde video kaydı yapılabilmesine olanak tanıyan uygulamada çeşitli özellikler mevcut. Uygulamada p, p ve p gibi çözünürlük seçenekleri yer alıyor.

3. Üçüncü Taraf Uygulamalar Kullanmak

WhatsApp Messenger'daki durumları kaydetme uygulamaları ile aynı işleve sahip uygulamalarından herhangi birini kullanabilirsiniz. Uygulama mağazalarında yer alan Instagram hikâye kaydetme uygulamalarından bir tanesini kullanarak karşı tarafa bildirim gitmeden fotoğrafı cihazınıza indirebilirsiniz. Bu tür uygulamalar sadece fotoğrafların değil, videoların yer aldığı hikâyeleri kaydetmek için de kullanılabilir.

Instagram SS Bildirimi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram'da "screenshot" almak hakkında sosyal medya kullanıcılarının gidermek istediği çok fazla soru işareti bulunuyor. Kullanıcıların en çok sorduğu sorulardan birkaçının cevabını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

1. Birinin hikâyesinin ekran görüntüsünü almak yasa dışı mı?

Birinin hikâyesinin ekran görüntüsünü almak yasa dışı değildir fakat bunu kişinin haklarını ihlal ederek yapmak etik olmamakla birlikte suçtur.

2. Ekran görüntüsü alanları görmek mümkün mü?

Hikâyenin ekran görüntüsünü alanlar sadece direkt mesaj ile sınırlı olmak koşuluyla görülebilir fakat kişi yukarıdaki yöntemlerden herhangi birini kullanarak bunu yaptıysa onun SS aldığını öğrenmenin bir yolu yoktur.

3. Instagram'da gönderilerin ekran görüntüsü alındığında bildirim gider mi?

Instagram SS bildirimi sadece direkt mesajla gönderilen hikayelerle sınırlı çalışır. Normal bir gönderinin ekran görüntüsünü alırsanız gönderi sahibine bununla ilgili bir bildirim gitmeyecektir.

4. Instagram'da birinin ss aldığını nasıl anlarız?

Birine gönderdiğiniz hikâyenin ekran görüntüsünün alınıp alınmadığını mesajın yanında bir simgenin olup olmadığını inceleyerek öğrenebilirsiniz. Karşı taraf eğer yukarıdaki yöntemlerden birini kullanmadıysa ve hikâyenizin ekran görüntüsünü almadıysa mesajınızın yanında herhangi bir simge bulunmayacaktır.

Bu yazıda bildirimsiz ekran görüntüsü almaya yönelik merak edilen soruları yanıtladık. Konuya dair düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Instagram gizli hikaye izlemek için LiLi APK uygulamasını indirebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası