ibrahim saraçoğlu zayıflatan yoğurt kürü / Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan 7 Kilo Verdiren Kür Tarifi - Malumat 24

Ibrahim Saraçoğlu Zayıflatan Yoğurt Kürü

ibrahim saraçoğlu zayıflatan yoğurt kürü

Yoğurt Kürü ile Zayıflama İbrahim Saraçoğlu

Yoğurt Kürü ile Zayıflama İbrahim Saraçoğlu

Hanımların en çok şikayet ettiği ve zayıflamak istediği bölge göbek kısmıdır. Göbek eritmek meşakkatli görünse de doğru beslenme ve egzersiz şekli ile mümkündür. Hanımlar arasında son zamanlarda yaygın olarak bilinen yoğurt kürü hakkında Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hocamızın bilgileriniz sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Yoğurt Kürü İbrahim Saraçoğlu Göbek Eriten Kür

Yoğurt Kürü Malzemeler;

  • Yarım limon suyu
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt

Yoğurt Kürü Hazırlanışı;

Malzemelerin tümünü karıştırın. Bu kürü gece yatmadan 3 saat önce tüketin. Bu kür özellikle göbek bölgesindeki yağları yakmak için uygundur. Yoğurt kürünü yedikten sonra özellikle hiçbir şey yenmemelidir. Sadece su tüketebilirsiniz. Başka herhangi bir şey tüketmemelidir. Haftada en fazla 2 gün tüketmelisiniz, en az iki hafta uygulayarak istediğiniz kiloya gelene kadar tüketmeye devam edin. 

  • Yoğurt kürünü uygularken gün içinde ortalama su bardağı su tüketmeniz gerekmektedir.
  • Yoğurt yakımını hızlandırır.
  • Zirai ilaçlama ile ilaçlanan ve bu şekilde korumaya çalışılan yiyeceklerden aldığımız toksinleri atmaya yardımcı olur.
  • Vücutta birikmiş bu toksinleri su içerek idrar yoluyla atacaksınız.
  • Egzersiz yapmak, yaptığınız bu detoks kürüne yardımcı olacak ve yakımınızı hızlandıracaktır.
  • Yoğurt kürü ile beraber mutlaka perhiz yapmalı, yağ, şeker ve un gibi şeylerden uzak durmalısınız.  Bunlardan uzak kalarak yoğurt kürünü yaparsanız işe yaradığını fark edersiniz fakat gün için sağlıksız ve yağ yakımını engelleyecek yiyecekler tükettiğinizde, zayıflayamayabilirsiniz.

NOT: Yoğurt kürünü, mide problemi yaşayanların yapmaması tavsiye edilir. Bağırsak problemlerinde de tavsiye edilmez. Basur gibi hastalıklara da yan etki gösterebilir. Herhangi bir hastalığınız veya emzirme veya hamile olma gibi durumlarınız var ise doktorunuza mutlaka danışınız.

Bu Kürü Deneyenlerden Birkaçının Yorumları Şöyle;

  • Ben bu kürü aralıklarla çok yapmıştım zamanında işe yarıyor.
  • İdeal kilomun altındayım ama ben fazlasını istediğim için vermek istedim ve kürü yine gördüm başladım ve sonuç güzel gidiyor.
  • la başladım 6.cı günümdü bugün sonuçlar şöyle;
    • =59,5
    • =58,6
    • =57,1
    • =57,8
    • =57,6
    • =56,5
  • 2 Hafta tamamlayacağım. Hedefim 53 bakalım umarım gider. Herkese sağlıklı zayıflamalar
  • Ben 4 gündür yapıyorum, 1 kilo gitti ama ekmek ve tatlı yemiyorum ayni zamanda

İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakıcı Kür Tarifleri ve Faydaları

Bu Yazıda Öne Çıkan Başlıklar

Zayıflamak ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak herkesin hayalini kurduğu bir durumdur. Bu yazımızda hayallerimize kavuşmak için televizyonlardan tanıdığımız Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun zayıflatan ve yağ yakan kürlerinden bahsedeceğiz. Saraçoğlu’nun en meşhur kürlerini dikkatlice okumalısınız. Bu kürlerle kilolu kimse kalmayacak!

İBRAHİM SARAÇOĞLU’NDAN AYDA 7 KİLO VERDİREN VE YAĞ YAKTIRAN TİLYA ÇAYI KÜRÜ TARİFİ

MALZEMELER;
• 2 tutam ıhlamur
• 10 tane kuşburnu
• 1 tutam altın otu

YAPILIŞI;
3 bardak kaynamış suya malzemeleri atın. Malzemelerle beraber dakika daha kaynatın. Kaynadıktan sonra ılıyana kadar ağzını kapatıp demlenmesini bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Zayıflatan Tilya Çayı’nın hazırlanışı bu kadar basit.

Gün içerisinde tüketmeye özen gösterin. 6 saatten fazla bekletilmemesi gerekir. Özellikle öğlen saatlerinden en aktıf olduğunuz saatlerde tüketmeniz tavsiye edilir. Açlığınızı hafif hissetmeye başladığınızda yemeklerden önce içmelisiniz. Tilya kürünü bebeğini emziren anneler tüketebilir. Bir ay düzenli kullanımdan sonra bir ay ara vermelisiniz.

İBRAHİM SARAÇOĞLU’NDAN LANAHA İLE ZAYIFLAMA KÜRÜ

MALZEMELER;
• lahana yaprağı
• ml su

HAZIRLANIŞI;
Lahana yapraklarını parçalamadan bütün şekilde tencereye atınız. 7 dakika ağzı kapalı şekilde kısık ateşte haşlandıktan sonra kapatınız. İçemem düşüncesi ile haşlama suyuna kesinlikle bir şey eklememelisiniz. Su ılıdıktan sonra süzünüz. Uygulamaya başladığında 5 gün düzenli kullanmalısınız. Her beşinci günün sonunda 3 gün ara vermeyi ihmal etmemelisiniz. Toplamda 15 gün lahana kürünü uyguladığınızda kürü tamamlamışsınız demektir. (ara verilen günler dahil değildir 15 günün içerisine.) Kürün yararını görmeniz durumunda 10 gün ara vererek bu döngüyü yenileyebilirsiniz.

İBRAHİM SARAÇOĞLU’NDAN ZAYIFLATAN ÇAY

MALZEMELER;
• 4 çay kaşığı yeşil çay
• 4 çay kaşığı mate yaprağı
• 2 çay kaşığı ısırgan yaprağo
• 2 çay kaşığı kekik

HAZIRLANIŞI;
Tüm malzemeler kaynayan suya atılır. 10 dakika demlenmesini bekledikten afiyetle içebilirsiniz. Kesinlikle otlarla çayı kaynatmamalısınız. Otlardı koymadan önce suyu ocaktan almış olmanız gerekir.

Günde 3 bardaktan fazla içmemeniz önerilir. Çayın ödem söktürücülüğünü arttırmaktan isterseniz mısır püskülü, kiraz sapı ve rezene ekleyebilirsiniz.

İBRAHİM SARAÇOĞLU’NDAN MAYDANOZ LİMON SARIMSAK KÜRÜ

MALZEMELER;
• 15 dal maydanoz
• 2 yemek kaşığı limon suyu
• Yarım bardak su
• Orta boy bir diş sarımsak

HAZIRLANIŞI;
Köklerinden ayıklanmış maydanoz ve limon suyu, ince kıyılmış sarımsak ilave edilmiş suyla buluşturulur. Bu karışım iyice birbiriyle özleşmesi için blenderdan geçirilir.
Sabahları kahvaltıdan dakika önce içilir. 3 gün sarımsaklı 3 gün sarımsaksız olacak şekilde 9 gün boyunca uygulanır. Zayıflatıcı olan bu kür sağlıklı ve doğal antibiyotiktir. Vücudu mikroplardan koruyarak zayıflamayı hangimiz istemez ki.

İBRAHİM SARAÇOĞLU’NDAN GÖBEK ERİTEN YOĞURT KÜRÜ TARİFİ

MALZEMELER;
• Yarım limon suyu
• 1 çay kaşığı pul biber
• 3 yemek kaşığı ev yapımı yoğurt

HAZIRLANIŞI;
Tüm malzemeleri bir kase içinde karıştırarak tüketebilirsiniz. Geceleri yatmadan 3 saat önce yemeniz en etkili sonucu almanız açısından önemlidir. Kürün etkisini gösterebilmesi açısından içine asla başka bir yiyecek koymamalısınız. En az 2 hafta uygulamanız tavsiye edilir.

İBRAHİM SARAÇOĞLU’NDAN ZAYIFLATAN SOĞAN KÜRÜ TARİFİ

MALZEMELER;
• 2 su bardağı su
• 1 adet soğan

HAZIRLANIŞI;
2 su bardağı suyu tencereye koyun ve kaynamaya bırakın. Su kaynarken soğanı soyut dörde bölün. Kaynayan suya soğanları atın ve tencerenin kapağını mutlaka kapatın. Altını kısıp beş dakika kadar kaynadıktan sonra ılımaya bırakın. Bu kürü ılık olarak yemeklerden 10 dakika önce tüketebilirsiniz. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra mutlaka uzun bir ara vermelisiniz. Yılda en fazla 3 kere soğan kürünü yapabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Yoğurt Limon Pul Biber İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Kür Diyeti Tarifi

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu zayıflamak ve göbek eritmek isteyen kişilere harika bir formül bildiriyor! “Yoğurt kürü” bu kür sayesinde istediğiniz, hayal ettiğiniz bir vücuda zorlanmadan, aç kalmadan kısa sürede kavuşabilirsiniz. Yoğurt pul biber kürü kullananların yoğurt kürü yapanların yorumları, hep olumlu yönde olmuş bu kür sayesinde kolayca kilo verdiklerini dile getirmişlerdir. Yoğurt kürü yalnızca yoğurt, limon suyu ve pul biber gibi gayet ekonomik gıdalardan oluştuğu için bütçenizi de hiç zorlamaz. Yoğurt pul biber hızlıca zayıflatımonash.pwğurt içeriğindeki yararlı bakteriler sayesinde sağlık için de çok faydalı bir besindir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Göbek Eriten, Zayıflatan Yoğurt Kürü Tarifi

Malzemeler

  1. Yarım adet limonun suyu
  2. 1 çay kaşığı pul biber
  3. 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt

Hazırlanışı; Yoğurt kürü için gerekli olan malzemeleri uygun büyüklükte bir kase içinde karıştırın. Malzemelerin hepsi karıştıktan sonra gerekli olduğunda tüketebilirsiniz. Yoğurt kürünü göbek eritmek için uyguyabilirsiniz. Bu kürü geceleri yatmadan 3 saat önce tüketebilirsiniz. Kürü tükettikten sonra daha iyi etki almak için kesinlikle başka bir gıda almayın. Yatana kadar küçük yudumlar ile bardak sade su tüketebilirsiniz, ancak başka bir içecek de tüketmeyin. Bu kürü en az 2 hafta uygulamanız gerekir. Haftanın sadece 2 günü uygulanan yoğurt kürü ile kısa sürede formunuza kavuşabilirsiniz.

Yoğurt kürü içerisinde pul biber bulunması nedeniyle mide ve bağırsak problemi olanların, midesinde ekşime, yanma ağrı sorunu yaşayanların bu kürü yapması önerilmez. Bu kür basur gibi hastalığı olanlara da dokunabilir. Bunların dışında emziren annelere ve hamilelere de yoğurt kürü dahil hiç bir zayıflama kürünü önermiyoruz.

İbrahim Saraçoğlu Yoğurt Kürünün Faydaları Nelerdir?

  1. Yoğurt kürü yağ yakıcı özelliği sayesinde göbek bölgesindeki yağlardan hızlıca kurtulmanızı sağlar, göbek eritmekte etkili rol oynar.
  2. Yoğurt kürü detoks kürlerinden olduğundan vücuttaki toksinleri giderip kilo vermenizi kolaylaştırır.
  3. Yoğurt kürü kişiyi uzun süre tok tutar, acıktırmaz. Böylece gereksiz yemek yiyip fazla kalori almanızı engeller.

Yoğurt kürünü uygularken günde su bardağı su tüketmelisiniz. Çünkü yoğurt kürünü tükettiğinizde yağ yakıldığı zaman yağdaki toksinler kana karışır bunları idrar ile atmalısınız. Su içmek de yakılan yağların, biriken toksinlerin idrarla atılmasını sağlar. Su içmek ayrıca metabolizma hızınızı  % oranında artırıp metabolizmanın daha çabuk işlemesine yardımcı olur.

Yoğurt kürünü uygularken her gün en az 45 dakika veya 1 saat hızlı ve tempolu şekilde yürümelisiniz. Günlük kalori ihtiyacımız kadınlarda erkeklerde ise ’dür. Yürüyüş yapmak günde en az veya kalori yakmanızı ve yağ yakım sürecini hızlandırır. Yürüyüş yapan kişilerin daha fazla yağ yakıp daha fazla kilo verdikleri bilimsel olarak da ispatlanmıştı.

Yoğurt kürünü yaparken, bu kürü zayıflamak için yapıyorsanız gün içindeki beslenmenize de çok dikkat etmelisiniz. Gün içinde her şeyi tüketerek, kalorisi yüksek gıdalar yiyip, bu küre güvenip sadece yoğurt kürü ile zayıflamanız mümkün değildir. Yoğurt kürünü uygularken gün boyunca sağlıklı beslenmeli ve ara öğünlerden de vazgeçmemlisiniz.. Yoğurt kürü yapılırken yağda kızartma besinlerden, çok fazla ekmek tüketiminden, tatlı tüketiminden ve abur cubur tüketiminden uzak durmalısınız. Bu tür besinler kalorisi yüksek ve kilo aldıran besinlerdir.

Yoğurt Kürü İle Haftada Kaç Kilo Zayıflayabilirim? Diyetisyen Ayşe Tuğba Şengel Cevaplıyor

Şu bir gerçektir ki yoğurt kürü gibi kürler metabolizma üzerinde olumlu etkide bulunup hızlı kilo vermeye yardımcı olurlar. Fakat her zaman olduğu gibi verilen kilolar kişinin metabolizma hızı ve kilosu ile doğru orantılıdır.  Kiloca daha fazla olanlar bu kür ile daha çok kilo verirler. Örneğin kilo civarı bir birey yoğurt kürü ile haftada 3 veya 4 kilo verebilir. Ancak daha zayıf olanlar mesela kilo civarı olanlar yoğurt kürünü uygulayıp haftada 1 veya 2 kilo verebilirler.

Basen Kalça Eriten Kür Nasıl Yapılır? Ev Yapımı 9 Farklı Tarif Tıklayınız

Zayıflatan Bitki Çayları En Etkili Zayıflama Çayı Tarifleri Diyet Çayları Tıklayınız

Karatay Diyeti Nasıl Yapılır?Canan Karatay Diyet Listesi İle Ayda 10 Kilo Tıklayınız

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır