melek mızrak subaşı eşi / Melek Mızrak Subaşı eşi kim? - Son Haberler

Melek Mızrak Subaşı Eşi

melek mızrak subaşı eşi

kaynağı değiştir]

Subaşı, 31 Mart tarihinde meydana gelmiş yerel seçimlerin sonucunda Semih Şahin'in seçilmesiyle İYİ Parti’nin eski il başkanı Ahmet Gürses ile birlikte Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı.[3] Buna ek olarak İmar Komisyon Başkanlığı, Meclis Divan Katipliği, Kent Estetik Kurulu Asil Üyeliği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadın Kooperatifi Yöneticiliği görevlerini gerçekleştirdi.[2][birincil olmayan kaynak gerekli]

Belediye başkanlığı[değiştir

Melek Mızrak Subaşı eşi kim?

Melek Mızrak Subaşı'nın kendisi kadar ailesi de bu aralar merak konusu oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik ziyareti esnasında şehrin belediye başkanıyla bir araya gelmesinden sonra ilginç bir gündem oluştu. Şehrin kadın belediye başkanının giyim kuşamı, fiziksel özellikleri ziyaretin en çok konuşulan konuları arasında yer almaya başladı. Beyaz tenli ve sarışın olması muhalefetin bazı sosyal medya hesapları tarafından aşırı derecede övünülecek bir konuymuş gibi öne çıkarıldı. Hal böyle olunca da Melek Mızrak Subaşı kimdir, eşi kim, ne iş yapıyor, evli mi gibi sorular da merakla soruldu?

MELEK MIZRAK SUBAŞI KİMDİR, EŞİ KİM?

Melek Mızrak Subaşı yılında Bulgaristan’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Edebali İlköğretim Okulunda liseyi Bilecik Anadolu Lisesinde tamamladı. Daha sonra Bulgaristan Sofya Yüksek İnşaat Mimarlık ve Jeoloji Üniversitesinde Mimarlik üzerine Lisansını tamamlayan Melek Mızrak Subaşı, aynı üniversitede tezli yüksek lisansını tamamlayarak, Bulgaristan Mimarlar Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Melek Mızrak Subaşı eşi kim?

 

Melek Mızrak Subaşı, mezun olduktan sonra Mimarlar Odası Üyeliğine kabul edildi ve 4 yıl boyunca kendisine ait mimarlık ofisinde mesleğini icra etti.

31 Mart yerel seçimleriyle birlikte Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı.

Başkan Yardımcılığı sırasında aynı zamanda İmar Komisyon Başkanlığı, Meclis Divan Katipliği, Kent Estetik Kurulu Asil Üyeliği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadın Kooperatifi Yöneticiliği görevlerini de başarıyla yerine getirmiş ve getirmeye de devam etmektedir.

Melek Mızrak Subaşı, iş birliklerine önem verdiği Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği gibi birliklerin doğal ve asil üyesi olarak şehri adına birçok projeye imza atmaya devam ediyor.

 

Subaşı, şu an Bilecik Belediyesi Başkan Vekili görevini yapmakta, evli ve bir çocuk annesidir.

BELEDİYENİN YEMEK İHALESİNİ EŞİNE VERMEKLE SUÇLANMIŞTI

Bilecik Belediye Başkan Vekili CHP’li Melek Mızrak Subaşı’nın eşi Bilecik'te yemek şirketi bulunan bir iş insanıdır. Belediyenin tüm yemekli organizasyonlarını eşinin sahip olduğu Subaşı Yemek Sanayii'ne verdiği ortaya çıkmıştı. Bilecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun kutlandığı gün dağıtılan 5 bin kişilik yemeği de aile şirketine verdiği gündem olan CHP’li Subaşı, haberleri yalanlayabilmek için firmanın yemekleri bedava dağıttığına dair apar topar bir sözleşme yazdırdı. Ancak apar topar yazılan uydurma sözleşmeye tarih atmayı unuttu.

Geçtiğimiz aylarda aile şirketinin Belediyeden aldığı bir ihaleyi etik bulmadığı gerekçesiyle iptal ettirdiğini söyleyen Subaşı'nın, Belediyenin organizasyonlarını verdiği firmalara, yemek işlerini eşinin şirketine yaptırması koşuluyla verdiği anlaşılmıştı.

Bilecik'in kurtuluşunun 'üncü yıl dönümü dolayısıyla Şeyh Edebali meydanında düzenlenen kurtuluş etkinliklerinde halka ikram edilmesi için hazırlanan 5 bin kişilik yemeğin de aile şirketince dağıtılması dikkatlerden kaçmadı. Yapılan milyonluk kıyak tepki topladı.

Kurtuluş etkinliklerinde yemek tezgahının başına geçen Subaşı, vatandaşlara kendi elleriyle yemek dağıtımı yaparken yerel basına bol bol poz verdi. Çekilen fotoğraflara çarpıcı ayrıntılar da yansıdı.

Daha önce de İstanbul'da kaldığı lüks otelin 21 Bin TL'lik faturasını Belediyeye kestirdiği anlaşılan ve çıkan haberlerin ardından apar topar bir açıklama yapan CHP'li Subaşı, belgeleriyle yayınlanan haberi, eline tutuşturulan bir kağıda yazılanları okuyarak yalanlamaya çalışmış ve tek bir belge dahi gösterememişti.

Sabah'ın haberine göre; Aile şirketine yaptığı kıyakla ilgili çıkan haberi de yalanlamak için aceleyle bir sözleşme hazırlatan Subaşı, bu kez de uydurma sözleşmeye tarih atmayı unuttu. Sözleşmede, söz konusu 5 Bin kişilik yemeğin, Subaşı Yemek Sanayi tarafından ücretsiz ikram edildiğine yer verildi.

Bütün Belediye ve bağlı kuruluşlar ile mahalli idare birliklerinin tüm yapılan sözleşmelerinde tarih bulunması zorunluluğu varken, aniden ortaya çıkan sözleşmede tarih bulunmaması vatandaşlarca alay konusu oldu.

Melek Mızrak Subaşı

kaynağı değiştir]

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in rüşvet aldığı iddiası üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmasına karar verildi ve başkan vekili olarak Muharrem Tüfekçioğlu seçildi. Bunun ardından Tüfekçioğlu'nun 'orman alanlarının işgali, ormandan faydalanma ve orman içinde yerleşilmesi suçu' gözetilerek 1 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırılmasıyla yeniden başkanlık vekili seçimi gerçekleştirildi.[1] Seçim esnasında CHP'li Melek Mızrak Subaşı ile AKP'li Çetin Kaya yarıştı. İlk seçimde 24 oydan 14'ünü alarak oy çoğunluğuna ulaşmasına rağmen aranan üçte ikilik oy oranına sahip olmadığı için seçimler yenilendi. İkinci seçimde de aynı durum meydana geldi. Subaşı, sadece salt çoğunluğun gerekli olduğu üçüncü turda seçimi 14 oy ile kazanarak 8 Nisan 'de başkan vekili oldu.[1]

Ocak 'te İstanbul belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapılacak "Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Seyir Terası" projesinin temel atma töreni için ziyareti esnasında çekilmiş Subaşı'nın da yer aldığı fotoğraflar Türkiye'de gündem oldu. Sosyal medyada Subaşı giyimi ve görünüşüne atıfta bulunarak Game of Thrones'da yer alan Targaryen hanedanı üyelerine (ve Daenerys Targaryen'e) ve Kuzey Avrupalılara benzetildi.[4] Subaşı bu durumun üzerine “İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!” cümlelerinden oluşan bir tweet paylaştı.[5]

Özel hayatı[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası