ininal para yükleme migros / Migrostan İninal karta para yükleme? | DonanımHaber Forum

Ininal Para Yükleme Migros

ininal para yükleme migros

İninal kart, bankadan fiziki olarak bir hesap açmadan ve kredi kartı almadan kolay bir şekilde kullanılabilir. Özellikle ebeveynlerin çocukları için sıklıkla tercih ettikleri yeni nesil para kartı sistemi, kullanışlı ve risksiz olması yönüyle sıklıkla tercih ediliyor. Peki, yurt içi ve yurt dışında rahatlıkla kullanılabilen İninal kart nedir? İninal kart nereden ve nasıl alınır?

İninal Kart Nedir?

İninal kart, kredi kartının yapabildiği birçok işlemi yapabilen, risksiz, nakit taşıma derdini ortadan kaldıran ve herhangi bir banka hesabına ihtiyaç duymadan harcama yapabilmeyi sağlayan bir ödeme aracıdır. İninal ön ödemeli kart kullanarak market alışverişlerinden, internet üzerinden satın alma işlemlerine kadar tüm satın alma işlemleri güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Kredi kartı ve banka kartında olduğu gibi, ön ödemeli kartta da kart numarası ile birlikte güvenlik kodu yer alır ve POS cihazlarında kullanılabilir. Kredi kartı dolandırıcılıklarının sık yaşandığı günümüzde, ön ödemeli kart ile sadece içerisindeki bakiye kadar harcama yapabileceği için, güvenli bir ödeme yöntemi olarak tercih edebilir.

Bunun yanı sıra, birçok ebeveyn internette harcama yapmak isteyen çocuğuna kredi kartı bilgilerini vermek yerine ön ödemeli kartı bir çözüm yolu olarak kullanmakta; çocuklarının harcamalarını güvenli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamaktadırlar.

İninal Kart Nedir? Nereden ve Nasıl Alınır?

İninal Kart Ne İşe Yarar?

Ön ödemeli kartların geneli, banka kartı ya da kredi kartı geçerli olan işyerlerinin tamamında kullanılabilir. İninal Kart örneğinden yola çıkarsak; bu kartla yurt içinde ve yurt dışında, fiziki ya da sanal pos olan tüm iş yerlerinden alışveriş yapma imkanı vardır ve kredi kartı ya da banka kartı ile nasıl ödeme yapılıyorsa, İninal Kart’la da aynı şekilde işlem yapılabilir.

İninal kart kullanarak taksitli alışveriş yapmak mümkün olmaz. Bu kart yalnızca tek çekim seçeneği ile kullanılabilir. 

İninal Kart Nereden ve Nasıl Alınır?

İninal kartı fiziki olarak D&R, KİM Marketler, Pratik İşlem, Migros, ŞOK Marketler, Vatan Bilgisayar ve Teknosa’dan alabilirsiniz. Bunların dışında İninal Kart’ı N11 ve hepsiburada gibi sitelerden online olarak da satın alabilirsiniz. Bu seçenek ile kart, vereceğiniz adrese en kısa sürede teslim edilir. 

İninal Kart Nedir? Nereden ve Nasıl Alınır?

İninal Kart Fiyatı Ne Kadar?

İninal Kart’a tek seferlik kullanım için sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Çipli ve temassız özellikli İninal Kart’ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL olarak belirlenmiştir.

Bunun dışında aylık olarak kullanmak isterseniz, aylık 2 TL gibi bir fiyata İninal Kart sahibi olabilirsiniz. İninal Kart’ınızda bakiye varsa kartla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır. İçinde bakiye olmayan kartlardan aylık kullanım ücreti alınmaz, bir aylık dönem kartı İninal Cüzdan’a eklediğiniz gün başlar ve 31 günde bir yenilenir.

İninal Kart Nasıl Kullanılır?

İninal kart sahibi olduğunuzda içerisine belirli bir limite kadar para yükleyebilirsiniz. Yani karta yatırdığınız para kadar harcama yapabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde de güvenli bir şekilde kullanılabilir. 

İninal Kart Nedir? Nereden ve Nasıl Alınır?

Dünya genelinde tüm market ve mağazalarda da nakitiniz olmadığı zamanlarda ödemelerinizi İninal kart ile yapabilirsiniz. Gündelik hayatta nakit sorunu yaşamamak adına üretilen ve işlemleri kolaylaştıran bu kart ile içine yüklemiş olduğunuz bakiyeyi herhangi bir ATM aracılığıyla dilediğiniz zaman nakit olarak değerlendirebilirsiniz. Bunların yanı sıra hesabınızı, akıllı telefonlardan ‘ininal Cüzdan’ uygulaması üzerinden hesabınıza tanımlanan bakiyeyi dilediğiniz an kontrol edebilir ve kullanabilirsiniz. 

Ayrıca hesap hareketlerinizi de detaylıca görüntüleyebilirsiniz. Unutmayın ki ininal kart içerisinde yüklenen bir bakiye yoksa işlem yapmanıza izin vermez. Bu sayede kullanıcılara yüklenen bakiye kadar harcama yapabilme imkanı tanır.

İninal Kart Aktifleştirme Nasıl Yapılır?

  • İninal kartın aktivasyon işlemini yapmak için İninal’in resmi sitesine giriş yapılmalıdır. 
  • Siteye giriş yapıldıktan sonra ‘yeni hesap aç’ seçeneğine tıklanır.
  • Ekrana gelen formda yer alan ad, soyad, e-posta, şifre, cep telefonu ve davet kodu bilgileri doğru bir şekilde doldurulmalıdır.
  • Cep telefonuna gelen SMS ile doğrulama işlemi yapıldıktan sonra ‘kart kişiselleştirme’ aşamasının ardından, ininal kart aktif hale gelir. 
  • Kart aktif hale getirildikten sonra aynı resmi site üzerinden ‘online işlemlere giriş yap’ butonuna tıklanarak kartın yönetimi yapılabilir. 
  • Giriş işlemi gerçekleştirildikten sonra karta bakiye yükleyerek alışverişlerde kullanmak mümkündür.

İninal Kart Nedir? Nereden ve Nasıl Alınır?

İninal Kart Para Yükleme Nasıl Yapılır?

İninal karta para yükleme işlemi oldukça basit. İsterseniz İninal kartın mobil uygulaması üzerinden (iOS, Android) başka bir kredi kartı kullanarak para transferi gerçekleştirebilir, partner market zincirlerinden nakit para ile kasada yükleme yapabilir veya ING ve PTT ATM’lerinden kartınızı takıp yüklemek istediğiniz miktarı yükleyebilirsiniz.

İninal Kart Nerelerde Geçerli?

İninal Kart; internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilir. İninal, banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir.

İninal Kart Nedir? Nereden ve Nasıl Alınır?

İninal Kart İptal Etme Nasıl Yapılır?

  • İninal hesabına kayıtlı ininal kartınızı kullanıma kapatmak için öncelikle ininal.com’a giriş yapmanız gerekir.
  • Eğer sistemde kayıtlı cep telefonunuza erişiminiz yoksa hesabınıza ait e-posta ve şifre bilgilerini girerek, hesabınıza giriş yapın.
  • Daha sonra cep telefonunuza gelen tek kullanımlık şifreyi girmeniz gereken ekranda, sağ üst köşede yer alan ‘Cep Telefonuma Erişimim Yok’ butonuna tıklayın. 
  • Burada sizden istenen Ad Soyad, TCKN ve doğum tarihi gibi bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun. 
  • Ardından eski ve yeni cep telefonu numaranızı yazın ve yeni numaranızı doğrulayın. 
  • Eğer kayıtlı cep telefonunuza erişiminiz varsa, ininal.com Online İşlemler’e giriş yaptıktan sonra, aktif ve pasif konumda olan tüm ininal kartlarını görebilirsiniz.
  • Kullanıma kapatmak istediğin aktif ininal kartının yanında bulunan ‘Kart Hareketleri’ butonuna tıklayın.
  • Kapatmak istediğiniz kartın kart hareketleri sayfasından ‘Kartı Kapat’ butonuna tıklayın.
  • Bu adımda, TC Kimlik Numarası, Ad-Soyad ve doğum tarihi bilgisini kimlikte yer aldığı gibi yazın.
  • Ardından annenizin evlenmeden önceki soyisminin rastgele 2 karakterini girmeniz ve bu bilgiyi doğrulamanız isteniyor.
  • Bu adımdan sonra İninal kart kapatma işleminiz tamamlanmış oluyor.

*Eğer, ininal.com Online İşlemler üzerinden toplamda 3 adet ininal kart kapattıysanız, kart kapatma özelliği otomatik olarak deaktive olmaktadır.

İninal Kart Nasıl Kullanılır?

İninal Kart içine belirli bir limite kadar nakit yüklenebilir ve yüklendiği kadar harcama yapılabilir. Özellikle internet üzerinden yapılan alışverişlerde kredi kartı veya banka kartı sahibi olmayanlar, tıpkı bu kartlar gibi İninal Kart ile alışverişlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilir. Bunun dışında mağazalarda da nakit kullanmak istemeyenler ödemelerini İninal Kart ile yapabilir ve İninal Kart içerisindeki bakiye, ATM’lerden nakit olarak çekilebilir. Türkiye'nin yeni ödeme yöntemi olan Troy Kart hakkında detaylı bilgiyi sayfamızdan edinebilirsiniz.

İOS ve Android telefonlardan İninal Cüzdan uygulaması üzerinden bakiye kontrol edilebilir ayrıca hesap hareketleri de görüntülenebilir. İçerisinde bakiye yoksa işlem yapılamaz ve yüklenilen bakiye kadar harcamaya izin verir. 

İninal Kart Para Yükleme İşlemi Nasıl Yapılır?

EFT veya Havale Yolu ile Bakiye Yükleme İşlemi

  • Kullanılan bankanın mobil uygulamasından veya internet şubesinden yükleme yapılabilir.
  • Akbank hesabı olanlar havale, diğer bankalardan hesabı olanlar EFT ile yükleme yapabilir.
  • IBAN alanına; TR36 0004 6007 8988 8000 0693 61 IBAN numarası yazılır.
  • Açıklama alanına aktif olarak kullanılan İninal Kart’ın arkasında bulunan 13 haneli barkod numarası aralarında boşluk olmadan yazılmalıdır.
  • Alıcı kısmına; İNİNAL ÖDEME VE ELEKTRONİK PARA HİZMETLERİ A.Ş. yazılmalıdır.
  • Para yükleme işlemi 15 dakika içerisinde gerçekleşir.

İninal Cüzdan Üzerinden Para Yükleme İşlemi 

  • Cüzdan uygulamasına girildikten sonra “İşlemlerim” kısmından “Para Yükle” kısmı seçilir.
  • Banka/Kredi kartı veya Havale/EFT seçenekleri ile yükleme yapılabilir.
  • Yüklemek istenen tutar, aylık yüklenebilir tutarın üzerinde ise işlem başarısız olur ve para iade edilir.
  • Başarısız yükleme işlemi iadeleri, hafta içi mesai saatlerinde hesaba aktarılır.
  • Mastercard logolu İninal Kart'lara tek seferde en fazla 300 TL bakiye yüklenebilir.
  • İninal Visa Kart’lar için tek seferde yükleme limiti bulunmaz.

İninal Kart Yükleme Noktaları

  • Banka ATM’leri,
  • Ptt işyerleri vezneleri,
  • PttMatikler,
  • Migros, Şok, Macrocenter, Teknosa mağazaları,
  • NKolay ve Pratik İşlem noktalarıdır.

İninal Kart Nasıl Alınır?

İninal Kart satın almak için;  D&R, Migros, PTT işyerleri, Teknosa, Macrocenter, Kim Market, Kipa, Vatan Bilgisayar, Pratik İşlem ve Şok Market satış noktaları tercih edilebilir. Online satış noktaları arasında da N11.com ve Hepsiburada.com yer almaktadır.

Dijital cüzdan uygulaması olan Papara hakkında detaylı bilgiyi Papara kart nedir sayfamızdan edinin.

İninal Kart Kullanım Ücreti

Kart ilk kez satın alınırken 5 TL ücret ödenir ve sonrasında aylık kullanım bedeli olarak 2 TL alınır. Ancak kart içerisinde para olmadığı durumda bu kullanım bedeli alınmaz ve para yüklendikten sonra da geçmişe yönelik kullanım bedeli tahsil edilmez.

Yurt dışı kullanımlarda, kart içerisinde bulunan TL bakiye otomatik olarak döviz kuruna çevrilir. Kart içerisine yalnız TL yüklenebilir. 

İninal Kart içerisinde bulunan bakiye ATM’lerden nakit olarak çekilebilir ve karttan bir yıl içerisinde en fazla 300 TL tutarında nakit çekebilir. İşlem ücreti olarak çekilen tutar üzerinden %1,15+1,04 TL çekim ücreti alınır. 

İninal Kart Şifre İşlemleri

İninal Kart’ın arka yüzündeki 16 haneli numaranın son dört rakamı kartın şifresidir. Şifre değişikliği için İninal Cüzdan uygulamasından "Kart İşlemleri" kısmından kart şifresini yenileme seçeneği ile şifre sıfırlayarak yeni şifre alınabilir.

Ininal Kart MasterCard destekli bir karttır. MasterCard’ın kullanılabildiği her yerde kolayca kullanabilirsiniz. Örneğin; Market, manav, kasap, online alışverişlerinizde kolay alışveriş fırsatı sağlar. En güzel avantajı ise yaş sınırlaması yoktur. İsteyen herkes satın alabiliyor.

Ininal Kart’a Nasıl Sahip Olunur.

Ininal Kart, satın alabilmek için 3 seçenek var. ilk seçenek Ininal mobil uygulaması ile, 2. seçenek Ininal kart satış ve anlaşmalı yükleme noktalarından, 3. seçenek ise Ininal Kartın diğer satış merkezlerinden alınabilir.

Anlaşmalı kartı satış ve yükleme yerleri ise PTT, PTT Matik, Teknosa, Migros, Tansaş, Migros Jet, D&R, ParaMara, Vatan Computer, Petrol Ofisi ve Ininal’ın kendi kurumsal sitesinden online olarak satın alabilirsiniz.

Ininal Karta Nasıl Para Yüklenir

Ininal Kart Alırken Ne Kadar Ücret Ödeniyor?

Ininal Kart alırken 5 TL kart parası ödeniyor. ininal Kart’ı yeni alan bir kullanıcı ilk yüklemede maksimum 1.250 TL kadar bakiye yükleyebiliyor. İlk yüklemeden sonra yapılacak yüklemeler için kartın ininal uygulamaları veya internet sitesi üzerinden kartın kişiselleştirilmesi gerekmektedir.

Ininal Kart’ın Kullanım Ücreti Varmı?

Kartın elbette bir kullanım ücreti fakat ücreti normal banka kartları kadar değil sadece aylık 2 TL olarak bir kullanım ücreti alınıyor. Bu kullanım ücreti eğer ininal kartta bakiye varsa alınır, eğer kartta bakiye bulunmuyorsa aylık kullanım ücreti alınmaz.

Yükleme Noktaları – Komisyon Oranları

  • PTT – PTTMatik ve banka ATM’leri: Yatırılan tutarın %1.15’i + 1,04 TL’dir. 100 TL ‘lik bir yatırma işleminden kart bakiyenizden toplamda 2,19 TL düşer.
  • Migros – Kipa – Macrocenter Kasaları: 2 TL ücreti vardır, yatırılan paradan ayrı tahsil edilir.
  • Akbank ATM’leri: Kartsız işlemlerde ücret tahsil edilmemektedir.
  • ininal Cüzdan üzerinden 7/24 bankaya transfer (EFT/Havale): Resmi iş günlerinde 09:00 – 16:45 arasında ücretsiz, bu saatler dışında ve tatil günlerinde 5TL’dir.
  • ininal Cüzdan üzerinden kredi veya banka kartı ile: 2TL ücret tahsil edilmektedir.
  • N Kolay noktaları: Ücret 2 TL’dir, yatırılan paradan ayrı olarak tahsil edilir.
  • Pratik İşlem noktaları: Ücretsiz
  • Şok Market kasaları: Ücret 2 TL’dir, yatırılan paradan ayrı olarak tahsil edilir.
  • Teknosa kasaları: Ücret 2 TL’dir, yatırılan paradan ayrı olarak tahsil edilir.
  • Havale ve EFT ile: Ücretsiz

Para Çekme Noktaları – Komisyon Oranları

  • PTTMatik’ler ve banka ATM’leri: Çekilecek tutarın %1.15’i + 1,04 TL ‘si hesaplanarak kartından para çektiğin esnada son tutar bakiyeden düşer. Yani 100 TL’lik bir işlemde bakiyenden 102,19 TL düşer.

Bakiye Aktarım Ücretleri

  • ininal Kart’tan başka bir ininal Kart’a 7 gün 24 saat boyunca sadece 1 TL karşılığında bakiye aktarımı yapabilirsin.

Fatura Ödeme Ücretleri

  • ininal Cüzdan uygulaması üzerinden yapılan fatura ödemelerinde, ödenen tutarın %2 ‘si kart bakiyesinden düşülür.

Ininal Kart Avantatjları

Ininal Kart Avantajları

Birçok kampanya düzenleyen Ininal, belirli harcamalar da kampanyalar ve sosyal medya hesaplarında çekilişler düzenlemekte. Birçok oyun platformu ile entegreli kampanyalar düzenlendiğini söyleyebilirim.

Entegreli Oyun Platformları

Ininal Kart Entegreli Oyun Siteleri

ininal Kart ‘a ATM Üzerinden Para Yükleme

ininal Kart hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ininal ‘ın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.ininal.com/ininal-kart/

Türkiye’deki Müşterilerimiz İçin Önemli Bilgilendirme

PayPal hizmetini kullanmaya devam edebilir miyim?

PayPal’ın Türkiye’deki müşterileri para gönderemez veya alamaz, hesaplarına erişemez ya da tanımlı banka hesaplarına para çekemezler.
Ayrıca size yardımcı olabilmemiz için [email protected] adresinden PayPal Müşteri Hizmetleri’ne de ulaşabilirsiniz.

Başka bir ülkeden PayPal hesabı açabilir miyim?

Kullanıcılarımızın PayPal hesaplarını ikamet ettikleri ülkede açmaları gerekir.

PayPal hesabımdaki parayı nasıl alabilirim?

Ayrıca size yardımcı olabilmemiz için [email protected] adresinden PayPal Müşteri Hizmetleri’ne de ulaşabilirsiniz.

Birisi benim PayPal hesabıma para göndermeye çalışırsa ne olacak?

Türkiye’deki müşterilerimiz para gönderemez ya da alamazlar. Bu işlemler başarısız olur ve bu tip bir işlemin artık mümkün olmadığı bildirilir.

PayPal Müşteri Hizmetleri’ne nasıl ulaşabilirim?

Müşteri hizmetleri ekibimize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası