izmir bodrum kaç km dir / İzmir Bodrum Muğla Arası Kaç Km? Kaç Saat? Yol Tarifi

Izmir Bodrum Kaç Km Dir

izmir bodrum kaç km dir

izmir ile bodrum Arası Uçakla Kaç Saat Sürer

izmir ile bodrum Arası Uçakla 0 saat 13 dakika sürmektedir. izmir - bodrum arasındaki uçuş mesafesi km dir. kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 13 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir. Uçuşa ait haritayı da aşağıdaki uçuş haritası kısmından inceleyebilirsiniz.






NOT: Uçuş süreleri hesaplanırken, direkt yani aktarmasız olarak ne kadar zamanda uçulacağı dikkate alınmıştır. Rüzgar ve yükseklik bilgileri ise hesaplamalara katılmamıştır. Aktarmalı uçuşlar için aktarma havalimanlarına tek tek hesap yapmalı ve arada kaybolan aktarma süresini de toplam uçuş süresine katmalısınız. Haritada yaklaşarak varış ve kalkış noktalarını yakından inceleyebilirsiniz. Havalimanı Koordinatlarını da konum işaretlerinin üzerine tıklayarak görebilirsiniz. İyi uçuşlar dileriz.

izmir ile bodrum Arası Uçuş Haritası, Havalimanı Koordinatları


Kalkış Yeri - izmir Haritası


Varış Yeri - bodrum Haritası

Selçuk, İzmir ile Bodrum, Muğla arası karayolu mesafesi Km'dir. Bu mesafeyi aracınızla 2 saat 25 dakika gibi bir tahmini bir sürede alabilirsiniz, yani şimdi yola çıksanız, saat gibi varmış olursunuz.

Yakıt konusundan bahsedelim biraz da;
Aracınız benzinli ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınız dizel ise ortalama Lt yakıt tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.
Aracınızda LPG takılı ise ortalama Lt LPG tüketirsiniz ki bu da TL'ye tekabül ediyor.

Bu arada, Selçuk, İzmir bölgesinde tahmini hava sıcaklığının olduğunu ve havanın olacağını tahmin ediyoruz. Bodrum, Muğla civarlarında ise, hava sıcaklığı dolaylarında olup, olduğu noktasında ciddi bulgular mevcut.

Yol Haritam size Türkiye'nin bütün il ve ilçeleri arasındaki mesafeyi söyler, gitmeniz gereken en doğru rotayı çizer ve bölgelerin hava durumlarıyla ilgili bilgi verir.

Eminiz, bu uygulamayı çok seveceksiniz..

İzmir Bodrum arası kaç km? Otobüsle ve arabayla İzmir Bodrum arası kaç saat?

Bu tatil beldelerinden gözde ilçelerden biri de Bodrum’dur. Peki, İzmir’den Bodrum’a nasıl ulaşım sağlanır? Otobüs mü tercih etmeliyiz yoksa kişisel aracımızı mı kullanmalıyız? Güzergâh olarak hangi yol üzerinden gitmeliyiz? İzmir Bodrum arası kaç km, İzmir Bodrum arası kaç saat, Bodrum İzmir arası arabayla kaç saat sürüyor, Bodrum İzmir otobüsle kaç saat sürüyor? İşte, akılımıza takılan tüm soru işaretleriyle İzmir Bodrum arası ulaşım detayları.

İzmir Bodrum Arası Kaç Km?

Bodrum ilçesi Muğla iline bağlıdır. İzmir ilimiz ise Muğla’nın kuzeyinde konumlanmıştır. Bodrum genellikle yaz aylarında tatil yapmak isteyen yerli ve yabancıların uğrak noktalarından biridir. Peki, İzmir ve Bodrum arası toplam kaç km’dir? Şayet bölgeye kişisel aracımızla gideceksek E87, D ve D karayolları üzerinden toplam mesafe ortalama km’dir. Farklı bir karayolu kullanarak yolculuk yapmayı tercih ederseniz Milas Söke Yolu/D güzergâhı üzerinden toplam mesafe ,7 km’dir. Otobüsle bölgeye ulaşım sağlamak isteyenler içi İzmir Bodrum arası km’dir. İzmir Bodrum arası havayoluyla yapılan yolculuklar için toplam mesafe km’dir. Mesafeler hızla birlikte azalacağından dolayı ne kadar hızla gittiğinizde bu noktada önem taşır.

İzmir Bodrum Arası Kaç Saat?

İzmir ili de Bodrum İlçesi de Ege Bölgesi’nde konumlanmıştır. Dolayısıyla ulaşım farklı coğrafi bölgelerde konumlanan il ve ilçelere göre daha kolaydır. Yaklaşık olarak bir rakamdan bahsetmek gerekirse kişisel aracınızla gerçekleştirdiğiniz seyahatler 3 saat kadar sürmektedir. İzmir üzerinden uçakla Bodrum’a ortalama 40 dakikada aktarmasız olarak uçuş sağlanabilir. Otobüsle bölgeye yaklaşık 3 saatte ulaşım sağlayabilirsiniz. Yolculuk süreleri kullandığınız ulaşım yollarına göre değişkenlik göstermektedir.

Bodrum İzmir Arası Arabayla Kaç Saat Sürüyor?

İzmir ile Bodrum arasında farklı karayolları istikametleri bulunmaktadır.

  • Şahsi aracınızla E87, D VE D karayolları üzerinden gerçekleştirdiğiniz seyahatler ortalama 3 saat 17 dakika kadar sürmektedir.
  • Milas Söke Yolu/D karayolu güzergâhından gerçekleştirilen seyahatler ise toplam 3 saat 5 dakika kadar sürmektedir.

Kullandığınız karayolları güzergâhlarına göre ulaşım sürelerinde ufak farklar söz konusudur.

Bodrum İzmir Otobüsle Kaç Saat Sürüyor?

Bodrum yönünden İzmir istikametine hareket eden pek çok otobüs firması bulunmaktadır. Düzenlenen sefer sayısı da oldukça fazladır. Bodrum ve İzmir arası otobüsle 3 saat kadar sürmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir