squid game saadet partisi / Saadet Partisi'nden Squid Game göndermeli video: 'Economy Game'

Squid Game Saadet Partisi

squid game saadet partisi

Saadet&#;ten Squid Game göndermeli yeni video: Game Over

DUVAR- Saadet Partisi, hükümetin icraatlar&#;n&#; sosyal medyadan ele&#;tirdi&#;i videolara bir yenisi ekledi. 

Netflix'in izlenme rekorlar&#; k&#;ran dizisi Squid Game'den ilham alan yeni videoda, Merkez Bankas&#;'n&#;n ald&#;&#;&#; faiz karar&#; ve sonras&#;nda dolar&#;n k&#;rd&#;&#;&#; tarihi rekor ele&#;tiriliyor. 

Sguid Game'den bir sahneyle aç&#;lan videoda görevden al&#;nan Merkez Bankas&#; ba&#;kanlar&#; Murat Çetinkaya, Murat Uysal, Naci A&#;bal ve yeni Ba&#;kan &#;ahap Kavc&#;o&#;lu ile Cumhurba&#;kan&#; Erdo&#;an'&#;n damad&#; ve görevinden istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakan&#; Berat Albayrak'&#;n çok konu&#;ulan aç&#;klamalar&#;yla ard&#;ndan döviz kurundaki art&#;&#;lar&#; yer ald&#;. Videonun sonunda ise dolar&#;n son geldi&#;i kuru ve 'Game Over' yaz&#;s&#; yer ald&#;. (HABER MERKEZ&#;)

 

 

Saadet Partisi’nden çok konuşulacak ‘Squid Game’ daveti

Saadet Partisi yine adından söz ettirecek bir çalışmaya imza attı. Partinin İstanbul Gençlik Kolları gençlere son haftaların en çok izlenen dizisi olan Squid Game temalı bir çağrıda bulundu.

SAADET PARTİSİ'NDEN 'SQUİD GAME' TEMALI DAVET

Güney Kore yapımı olan Squid Game dizisi tüm dünyada izlenme rekorları kırarken Saadet Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı da dizinin ikonik kartını kullanarak gençlere davette bulundu. 

Saadet Partisi’nin İlçe Genlik Kolları meydanlarda Squid Game temalı kartları vatandaşlara dağıtırken dizinin hayranları kendilerine uzatılan kartı görünce büyük bir şaşkınlık içerisinde kaldılar. Kartın ön yüzünü çeviren vatandaşlar durumu anlayınca gülümsemekten kendini alamadılar. Kartın ön yüzünde yazan mesajda “Geleceğimizin güzel, yarınlarımızın yaşanabilir olması için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Bizim takıma katılır mısın?” ifadelerine yer verildi.

#Saadet Partisi, Squid Game

Saadet Partisi, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Merkez Bankası’nın doları ’ye çıkaran faiz kararını bir video paylaşarak eleştirdi.

Saadet Partisi, AKP rejiminin icraatlarını sosyal medyadan eleştirdiği videolara bir yenisi ekledi. Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi Squid Game’den esinlenen yeni videoda, Merkez Bankası’nın faizi baz puan düşürerek 18’den 16’ya indirme kararının ardından doların rekor üstüne rekor kırması eleştirildi.

&#;ECONOMY GAME&#;

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın Twitter üzerinden &#;Kırmızı ışık, yeşil ışık… Economy Game, ilk oyunuyla karşınızda&#; ifadeleriyle paylaştığı videoda, görevden alınan Merkez Bankası başkanları Murat Çetinkaya, Murat Uysal, Naci Ağbal ve yeni Başkan Şahap Kavcıoğlu ile görevinden istifa eden AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak&#;ın açıklamaları ve dolar/TL kurunun yükselişi eş zamanlı olarak yer aldı.

Türkiye'de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Saadet Partisi’nden Squid Game’li Merkez Bankası videosu: Game Over

Merkez Bankası Para Piyasası Kurulu (PPK) bugün aldığı kararla politika faizini yüzde 16’ya çekti.

Saadet Partisi, alınan karar sonrası sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Merkez Bankası’nı (MB) eleştirdi.

'Economy Game'

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın Twitter üzerinden "Kırmızı ışık, yeşil ışık… Economy Game, ilk oyunuyla karşınızda" ifadeleriyle paylaştığı videoda, görevden alınan Merkez Bankası başkanları Murat Çetinkaya, Murat Uysal, Naci Ağbal ve yeni Başkan Şahap Kavcıoğlu ile görevinden istifa eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamaları ve dolar/TL kurunun yükselişi eş zamanlı olarak yer aldı.

Videonun sonunda ise doların son geldiği kuru ve 'Game Over' yazısı yer aldı.

Kırmızı ışık, yeşil ışık…
Economy Game, ilk oyunuyla karşınızda.#funduszeue.info

— Saadet Ankara (@SaadetAnkara) October 21,

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası