en iyi ücretsiz fal bakan site / Ücretsiz Fal Uygulamaları [En Doğrucu Fal Uygulamaları]- funduszeue.info

En Iyi Ücretsiz Fal Bakan Site

en iyi ücretsiz fal bakan site

Fala İnanmayanlara Falsız da Kalamayanlara: 11 Popüler Kahve Falı Uygulaması

Haberler

Yaşam

Fala İnanmayanlara Falsız da Kalamayanlara: 11 Popüler Kahve Falı Uygulaması

Türk kahvesi birçoğumuz için vazgeçilmezdir. Bir kahvenin kırk yıl hatırı olduğu gibi bir falın da etkisi uzun sürebilir. Eğer kahve keyfi yaparken bir yandan da falımda ne çıkacak acaba diye düşünenlerdenseniz işte 10 popüler kahve falı uygulaması!

1. Falaaddin

1. Falaaddin

2. Kaave Fal

2. Kaave Fal

3. Derya Abla

3. Derya Abla

4. Fal Diyarı

4. Fal Diyarı

5. Fal Vakti

5. Fal Vakti

6. Fal Kutusu

6. Fal Kutusu

7. Falcıhane

7. Falcıhane

8. Efsun Abla

8. Efsun Abla

9. Falzade

9. Falzade

Telve

 Telve

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En Popüler Fal Bakma Uygulamaları

En popüler fal uygulamaları neler gelin birlikte öğrenelim.

Toplum olarak mistik güçlere fazlasıyla inanıyoruz. E birde konuşmayı, bir şeyler anlatmayı fazlasıyla seven toplumuz. Bir misafirliğe gittiğimiz zaman ya da arkadaşlarımızla bir hafta sonu bir araya geldiğimiz zaman koyu sohbetlerimize eşlik eden kahveler, önce cezvelerde bol telveli bir şekilde pişirilir ve önümüze gelir. Sıcak sohbetimizin yanında boğazımızı ıslatan kahveler güzelce yudumlanır. Tabi kahveler bitince sıra en önemli yere gelir. Fal baktıracaklar fincanlarını teker teker kapatır. Ve gelsin gelecekten haberler. Bugün ise funduszeue.info ailesi olarak okurlarımıza en popüler fal bakan uygulamaları sıralayacağız. İşte en popüler fal uygulaması listesi;

1-Kaave Falı

Kahve falı uygulamaları içerisinde en popüler uygulama olarak çıkan Kaave Falı Uygulaması, hem Türkçe dil hizmeti veriyor hem de İngilizce dil hizmeti veriyor. Kaave Falı Uygulaması’nda her daim değişen falcılar size en iyi hizmeti vermek için sıralanıyor. İnsanların ise en çok sevdiği falcı Falcı Bacı. Nedeni ise uygulamayı kullanan kişilerden ücret almadan fal bakıyor. Diğer falcılar ücret karşılığı fal bakıyor.  

kaave fali

2-Faladdin (Android / iOS)

Dikkatleri en çok üzerine toplamayı başaran fal uygulaması Faladdin, kullanıcılarına yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor. Diğer fal uygulamalarına nazaran daha detaylı ve uzun içerik sunan uygulama, kullanıcılarını kalbinden vuruyor. Hem İngilizce hem de Türkçe dillerinde hizmet veren Faladdin, cinsiyet seçimi sırasında kadın, erkek ve LGBT seçeneğini bulunduruyor.

imagen faladdin sihirli fal 0big

3-Derya Abla (Android / iOS)

Fal baktırmayı seven insanların bir diğer uğrak adresi Derya Abla, popüler fal uygulamaları arasında yerini alıyor. Fakat Derya Abla Fal Uygulaması’nı diğer uygulamalrdan ayıran en can alıcı özelliği canlı fal bakımı. Uygulama içi kredi satın alarak ya da kazanarak biriktirdiğiniz kredilerle gerçek falcılarla iletişime geçip canlı fal baktırabiliyorsunuz.

xbb

4-Fal Diyarı

Fal uygulamaları arasında yerini alan bir diğer uygulamamız Fal Diyarı. Fal Diyarının diğer uygulamalardan ayrılan yanı ise mobil uygulamasının dışında internet sitesi de mevcut. Tıpkı Derya Abla’da olduğu gibi Fal Diyarı Uygulaması’nda da kredi biriktirerek dilediğiniz falcılara fal baktırabiliyorsunuz. Ayrıca kahve falı yanında birde tarot, yıldızname, dert anlatma ve rüya yorumu gibide seçenekleri bünyesinde bulunduruyor.

unnamed1

5-Fal Vakti

Listemizin beşinci sırasında yerini alan fal uygulaması Fal Vakti, gerçek falcılar tarafından bakılan ve sesli olarak falınızı okuyabilen uygulama.

xbb

6-Fal Kutusu

Günde 3 adet fal baktırma hakkı sunan uygulama, kahve falının dışında tarot, yıldızname v rüya yorumu yapabiliyor.

x0w

7-Efsun Abla (Android / iOS)

Uzun ve detaylı fal bakan Efsun Abla, tıpkı Faladdin gibi uzun ve detaylı yorumları ile meşhur. Ancak bir fincan limiti veren uygulama, 24 saat içerisinde 1 hak tanıyor size. Şayet 1’den fazla fal baktırmak istiyorsanız da bunun için ek bi ücret ödemeniz gerekecek.

xbb

8-Hürrem ile Kahve Falı

Hürrem ile Kahve Falı uygulaması diğer uygulamalardan birazcık farklı. Diğer uygulamalarda içtiğiniz kahve fincanın fotoğrafını çekerek gönderiyorken bu uygulamada, sade, orta ve şekerli seçeneklerini seçerek direkt falınıza bakmaya başlıyor. Kahve içmeyi sevmeyen ama fal baktırmayı seven kişiler için oldukça güzel imkan sunun uygulama oldukça seviliyor.

android kahve fali uygulamalari

Derya AblaFaladdinKaave falı

Ücretsiz Fal Uygulamaları

En iyi fal uygulamalarını arıyorsanız doğru yerdesiniz! Geleneğimizin en önemli yerlerinden biri olan ve Türk kahvesinin olmazsa olmazı fal. Hemen herkes geleceğini merak eder. Play Store üzerinde yüklü uygulamalar ile bunu kısmen öğrenmeniz mümkün. Birçok uygulama sizlere geleceğiniz hakkında açıklamalarda bulunacak.

Sizler için Play Store&#;da yer alan uygulamaların kısa bir listesini oluşturduk bu uygulamalar ile Türk Kahvenize neşe katabilirsiniz. Kahvenizi bitirdiniz, fincanı ters çevirdiniz ve soğumaya bıraktınız. Sonrasında ne mi olacak?

Genel olarak fal uygulamaları sizlerden birkaç fotoğraf çekmenizi isteyecek. Çekilen fotoları uygulamada yer alan gönderme butonu ile karşı tarafa göndereceksiniz. Yapılan geliştirimiş algoritma ile anında kahve falınızın sonucunu öğrenebilecek.

İşte sizler için sıraladığımız en iyi ücretsiz fal uygulamaları

1. Kaave Falı 

Play Store üzerinde en popüler uygulamalardan bir tanesi şüphesiz Kaave Falı &#; Falcı Baba uygulamasıdır. Yaklaşık olarak milyondan fazla kullanıcıya sahip olan, en iyilerinden bir tanesidir.

Ücretsiz Fal Uygulamaları

Bu kadar popüler olmasındaki temel sebep, fal üzerine geliştirilen ilk uygulama olmasıdır. Aynı zamanda farklı dil desteği ile oldukça geniş özellik kitlesine sahip. Uygulamada cevap olarak gönderilen fal biraz daha kısa kısadır.

Uygulama içi satın almalarla birlikte ücretsiz bir uygulamadır. Ayrıca içerisinde aşk ve aile hayatınıza dair, iş ve finans durumunuza dair yenilikleri de gözden geçirebilirsiniz.

2. Faladdin &#; Sihirli Kahve Falı, Sihirli Tarot

Ücretsiz fal uygulamaları arasında bir diğer popüler uygulama Faladdin&#;dir. İki farklı seçenek sunar, hem kahve hem de tarottur. Uygulamanın arayüzünü gözden geçirdiğinizde oldukça şık olduğunu hemen anlayabilirsiniz. Tamamiyle kullanıcı deneyimine uygun olarak oluşturulmuştur.

Ücretsiz Fal Uygulamaları

Uygulama içi satın alımlar ile daha detaylı fal bilgilerine ulaşılsa da, reklam ve video izleyerek birçok özelliği ücretsiz kullanabilirsiniz. Kaave Falı&#;na göre daha detaylı yorumlar ile karşılaşabilirsiniz. Üç fotoğraf çekip gönderdikten sonra beklemelisiniz.

Gelen fallarında derinlemesine olması, sizi tanıdıklarını düşünmenize neden olabilir. Çünkü oldukça gelişmiş bir algoritmaya sahiptir. Geleceğiniz hakkında çok daha bilgiyi Faladdin ile elde etmeniz mümkün.

3. Fal Diyarı Kahve Falı

Listemizdeki en düşük boyutlu fal uygulamalarından birisidir. Oldukça hoş bir kullanıcı deneyimi odaklı arayüze sahip. Uygulamanın içerisinde en dikkat çekici özelliklerden birisi, kredi durumunuza göre canlı kişilere fallarınızı baktırmanızdır.

Ücretsiz Fal Uygulamaları

Uygulama bir sosyal platforman mantığı ile oluşturulmuştur. Burada forumlara katılabilir, falınızı paylaşabilir ve farklı kullanıcılara yorumlar veya mesajlar gönderebilirsiniz.

Ücretsiz fal uygulamaları arasında kapsam bakımından oldukça çeşitli seçenekleri mevcuttur. Tarot falı ve yıldızname gibi diğer fallarınızı da görmeniz mümkündür.

Ayrıca bkz: Android İçin En İyi Müzik Çalar Uygulamaları

4. Efsun Abla Kahve Falı

Galiba listemizdeki en bonkör uygulamalardan bir tanesi bu. Çünkü diğer uygulamaların kredi ya da uygulama içi satın alımlarla sunduğu ekstra falları, günde 5 adet ücretsiz fal hediyesi ile burada bulabilirsiniz.

Ücretsiz Fal Uygulamaları

Ayrıca birçok fal uygulaması yoğunluğa göre yarım saate kadar bekletebiliyor. Ancak Efsun Abla bu durumu daha hızlı gerçekleştirip, 10 dakikalık bir süre zarfında bildirim halinde falınızı almanıza olanak sağlıyor.

Buradaki mantıkta yine aynıdır. Kahve fincanınızın üç adet fotoğrafını çekip gönderiyorsunuz. Gelen fal yorumu ise oldukça detaylı. Ancak ne kadarı doğru olabilir bilinmez. Zira uygulama yorumlarında bazı kullanıcılar yanlış fal yorumunda bulunulduğunu iddia etmiştir.

5. Derya Abla &#; Kahve Falı

Kahve falının yanı sıra farklı kategorilerde de fal bakan Derya Abla, sınıfının en iyilerinden birisidir. Retro benzeri bir tasarım ile ön plana çıkar. Uygulamada farklı kullanıcılara fincanın fotoğraflarını göndererek onlardan da yorumlar almanıza olanak sağlar.

Ücretsiz Fal Uygulamaları

Fal yorumları Kaave Falı&#;nın yorumlarına benzer şekilde kısadır. Aynı zamanda çalışma prensipleri aynıdır. Üç fotoğraf çekilir ve gönderilir. Aynı zamanda diğer fal odalarına katılarak dilediğiniz seçeneklerde bulunabilirsiniz.

En iyi fal uygulamalarını sizler için derledik. Fal uygulamaları hakkındaki yorumlarınızı esirgemeyiniz. Teşekkür ederiz!

-- Reklam --

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası