mehmet demirtaş doktor / Prof. Dr. Mehmet Demirtaş - Ankara El Cerrahisi - Randevu Al | funduszeue.info

Mehmet Demirtaş Doktor

mehmet demirtaş doktor


Prof. Dr. MEHMET DEMİRTAŞ

Kişisel Bilgilerim

Ad Soyad: MEHMET DEMİRTAŞ
E-Posta: [email protected]
Kişisel Web Sitem:
Birim: Fen Edebiyat Fakültesi
Dahili Telefon :

Özgeçmiş :



Prof. Dr. Mehmet Demirtaş

Prof. Dr. Mehmet Demirtaş

Prof. Dr. Mehmet Demirtaş yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi ' nden mezun olmuştur. Görev aldığı Dernek ve Kurumlar Turk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (Yönetim kurulu Üyesi ) Turk El ve Üst Ekstremite cerrahisi Derneği (Yönetim Kurulu funduszeue.infoşkan) Turk Omuz ve Dirsek cerrahisi Derneği (Başkan ) Turk- Japon Universiteliler derneği (Yönetim Kurulu üyesi ) Türk Spor Yaralanmaları Artroskopi Ve Diz Cerrahisi Derneği Çankaya Şubesi ( Başkan) Turk Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon derneği AO Alumni Derneği AO Travma Eğitici Türkiye tenis Federasyonu Sağlık Kurulu üyesi Türkiye Futbol Federasyonu (,Sağlık kurulu Üyesi, Performans İcra kurulu üyesi) Türkiye Voleybol Federasyonu Sağlık Kurulu üyesi International Orthopaedic Society (SİCOT) International Federation Societies For the Surgery of the Hand (IFSSH) Federation Europian Societies For The Surgery of the Hand(FESSH) European Society for Sports Traumatology,Knee Surgery and Arthroscopy (ESSKA) Dirsek Komite Üyesi () European Society Shoulder Elbow Surgery (SECEC) Ulusal delege American Society Surgery of the Hand (ASSH) CEV (Confederation Euorpean Volleyball ;Medical Commission Member)

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde El Cerrahisi Bilim Dalı Mart ’te Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalına bağlı olarak kurulmuştur. Yrd. Doç. Dr. Mehmet Demirtaş ilk Bilimdalı başkanı, Uzm. Dr. Sinan Adıyaman da öğretim görevlisi olarak görev almışlardır.

El Cerrahisi Bilim Dalı, üst ekstremite ve el cerrahisi üzerine çalışmaktadır. Yüksek teknolojinin her türü hastalarımız için kullanılmaktadır; üst ekstremitenin artroskopik ve endoskopik girişimleri, her düzeyde mikrocerrahi bu kapsamdadır. Omuz, dirsek, el cerrahisi, post-onkolojik ve travmatik rekontrüktif mikrocerrahi, brakiyal pleksus dahil olmak üzere periferik sinir cerrahisi başarıyla uygulanmaktadır.

El Cerrahisi Bilim Dalında öğrenci ve araştırma görevlileri eğitimi için gerekli ders, seminer ve literatür düzenlemeleri yanında yıllık ortalama poliklinik başvurusu değerlendirilmektedir. [%] yatak doluluk oranı ile yıllık ortalama ’ü büyük olmak üzere yaklaşık ameliyat yapılmaktadır.Yıllık ortalama tebliğ ve yayın sayısı 12 civarında olup, böyle yoğun klinik ve bilimsel çalışmalar Prof. Dr. Sinan Adıyaman başkanlığında, Prof. Dr. Mehmet Demirtaş ve Bilim Dalına ’de katılan Uzm. Dr. S. Sinan Bilgin olmak üzere 3 kişi tarafından yürütülmektedir.

Fakültemizin kuruluşunun yılında El Cerrahisi Bilimdalı Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman`dır. Prof. Dr. Mehmet Demirtaş ve Yrd. Doç. Dr. S. Sinan Bilgin görevli öğretim üyeleridir. Bilimdalı bünyesinde her türlü ve seviyede el ve mikrocerrahi ameliyatlar yapılmaktadır, artroskopik cerrahi uygulamaları rutin klinik uygulamalar haline gelmiştir. Günümüzün getirdiği multidisipliner yaklaşım nedeniyle, üst ekstremite travmaları ve travmatik olmayan problemleri rasyonel ve modern kavramlar dahilinde bir yaklaşımla tedavi edilmektedir. Bu uygulamaların yanında rekonstrüktif mikrocerrahi açısından tümör sonrası rekonstrüksiyonları ve femurbaşı avasküler nekrozunda damarlı kemik transferleri yapılmaktadır, tümör rekonstrüksiyonu konusunda K.B.B Anabilim Dalı`na, Karaciğer canlı donör transplantasyon ekibine mikrovasküler cerrahi anlamında destek verilmektedir. Brakiyal pleksus (Doğumsal ve travmatik olanlar) lezyonları da dahil olmak üzere periferik sinir yaralanmalarında güncel mikronöral uygulamalar rutin tedavi grubumuza girmiştir. Kısacası tedavi hizmetleri anlamında Bilimdalımızm üzerine düşen konularda aktif ve dinamik olduğu bir gerçektir.

Eğitim faaliyetleri bu yoğun klinik aktiviteler arasında aksatılmadan yürütülmeye devam etmektedir. Diğer tıp fakültelerinden 4 öğretim üyesi olmak üzere eğitim amaçlı uzun süreli ziyaretçi sayısı yirmiyi geçmiştir. Her yıl düzenli olarak yurtdışı ve içi yayın oranları artırılmaya çalışılmaktadır. Yurtiçinde eğitim toplantılarında konuk konuşmacı ve eğitici görevleri başarıyla yerine getirilmekte, yurt dışından da konferans vermek üzere davetler gelmeye başlamıştır. Ayrıca kendi konusunda uzman görüş için öğretim üyelerimiz danışmanlık ve bilirkişilik yapmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası