postane kargo takip iletişim / PTT Yurtdışı Kargo Takip | PTT Kargo İşlemleri 2023 - KargomKolay

Postane Kargo Takip Iletişim

postane kargo takip iletişim


Saat 11:11 - PTT Kargo şubeleri şuanda kapalı
  1. PTT Kargo takibine başlamak için kargo takip numaranızı girin.
  2. “Gönderi Sorgula” butonuna tıklayın.
  3. Gönderinizin durumunu, nerede olduğunu ve teslimat bilgilerini görüntüleyin.

PTT Kargo Hakkında

PTT, Osmanlı Devleti tarafından 1840 yılında kurulmuş bir kurumdur. Bugün Türkiye genelinde 1019 merkez şubesi, 2729 alt şubesi ve 506 acentesi bulunmaktadır. Eğer “Kargom Nerede?” sorusunu sormak zorunda kalırsanız, PTT Kargo Takip formunu kullanarak gönderinizin durumunu ve nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Eğer hala sorunlarla karşılaşırsanız, PTT Kargo Genel Merkez İletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

PTT Kargo Takip

Yukarıda gönderi sorgulama kutusuna kargonun takip numarasını yazarak sorgulama yapabilirsiniz. Genelde Kargo takip numarası `KP` ile başlar ve toplamda 13 haneli olur. Bazen de bu durum değişebilir. Bu sayfadan kargolarınızı takip edebilir ve nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Kargo takip sorgusunda sorun olduğunda lütfen bize bildirin.

PTT Kargo İletişim

Genel Merkez Adresi: Şehit Teğmen Kalmaz Cad. No: 2 06101 Ulus,  Ankara.
Tel: 312 509 50 00
Fax: 312 309 51 44 – 45
Resmi Web Sitesi : https://www.ptt.gov.tr
E-Mail:[email protected]

Sıkça Sorulan Sorular

  • PTT kargo 20 kilo gönderi ne kadar?

    50 KG üstü kargo gönderimi yaparsanız kilo başına 1.30 TL eklenir. 20 KG Kargo gönderimi için ortalama 110 TL ödersiniz.

  • PTT kargo takip numaramı nasıl öğrenirim?

    Ptt kargo müşteri hizmetlerini arayarak adınıza kargo olup olmadığını ve aynı şekilde kargonuz varsa gönderi kodunuzu öğrenebilirsiniz.

  • PTT Kargo Müşteri Hizmetleri Numarası Kaçtır?

    444 1 788 numaralı PTT Çağrı Merkezine 7/24 telefon ederek ulaşabilirsiniz. İşitme ve konuşma engelliler için özel görüntülü görüşme sağlanabiliyor.

  • PTT kargo kaç gün içinde teslim eder?

    Gönderici ve alıcının alış-varış adreslerinin uzaklıklarına bağlı olarak teslimat süresi etkileyebiliyor. Genellikle 2 iş günü içerisinde kargoların teslimatı yapılıyor.

  • PTT Kargo takibi nasıl yapılır?

    Eğer gönderi numarasına sahipseniz anlık olarak kargo paketinizin durumunu görebilirsiniz. Sayfanın başındaki kutucuğa gönderi numaranızı girdikten sonra “GÖNDERİ SORGULA” butonuna tıklayın.

  • PTT Kargo Çalışma (Mesai) ve Dağıtım Saatleri Kaç?

    Hafta içi : 08:30 – 18:30 hafta sonu cumartesi : 08:30 – 15:30 çalışma saatleri arasında hizmet vermektedir. Pazar günü kapalıdır. Ptt Kargo, dini bayramlarda ve diğer resmi tatillerde hizmet vermemektedir. PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

La Poste takip (Fransa Postası)

La Poste, Fransa'daki en popüler posta hizmetlerinden biridir. İnsanların birbirleriyle bağlantı kurmasına izin vererek toplum üzerinde olumlu bir etki yaratmaya kendilerini adamıştır. La Poste, coğrafi sınırların ötesine geçmeyi ve uluslararası büyümesini geliştirmeyi hedefliyor.

La Poste takibi Ship24 kullanılarak yapılabilir. Ship24'ün evrensel takibi ile La Poste paketlerinizi takip edin ve paketlerinizin nerede olduğu hakkında gerçek zamanlı durum bilgisi alın. Bunu yapmak için takip numarasını kopyalayıp Ship24 ana sayfasına girmeniz yeterlidir. En fazla 10 La Poste takip numarası girebilir ve kısa sürede sonuç alabilirsiniz.

La Poste paket takibi

La Poste paketimi nasıl takip ederim?

French Post takibinizi takip etmeye gelince, bunu başarmak için yapabileceğiniz birkaç yol var. İlk yol, Ship24 gibi evrensel bir izleme sistemi kullanmak ve ikinci yol, izleme güncellemelerinizi almak için La Poste'nin izleme web sitesini kullanmaktır.

Ship24 ile takip, takip güncellemelerini almanın hızlı ve sorunsuz yolu nedeniyle daha iyi bir seçenek olarak kabul edilir. Tek ihtiyacınız olan La Poste takip numaranız ve bunları Ship24 ana sayfasına girmeniz.

Ship24 ile Gönderi Takibi

  1. Ship24 ana sayfasına gidin veya La Poste sayfasını yukarı kaydırın.
  2. French Post takip numaralarınızı kopyalayın veya girin.
  3. "Enter" tuşuna basın ve izleme sonuçları için birkaç saniye bekleyin.

Ship24 ana sayfasında 10 adede kadar La Poste takip numarasını takip edebilir ve sonuçlarınızı aynı anda alabilirsiniz. Ship24 ile takip yapmanın en iyi yanı, farklı takip numaraları da girebilmenizdir. La Poste takip numaralarınızı aşağıdakilerle karıştırabilirsiniz: İsviçre Posta takibi, DHL takibi, Hindistan Posta takibive dünya çapında 1.200'den fazla özel ve ulusal posta kuryesi.

La Poste uluslararası paketini takip etme

ABD'den, Çin'den, İsviçre'den, Avustralya'dan veya dünyanın herhangi bir yerinden bir La Poste paketi alıyor olun, yine de French Post takip numarasını kullanarak paketlerinizi takip edebilirsiniz. senin izleme La Poste uluslararası paket La Poste web sitesine giderek veya Ship24'ün evrensel izleme sistemi kullanılarak iki şekilde yapılabilir.

Paketinizi La Poste web sitesinde takip edebilirsiniz, ancak tek dezavantajı, Fransızca bilmeyenlerin web sitesinde gezinmesinin zor olabilmesidir. Ship24 ile takip sorunsuzdur, tek yapmanız gereken Fransız takip numaranızı girmek ve takip sistemimiz işini sizin için yapacaktır.

Aynı anda 10 adede kadar paketi takip edebilir ve saniyeler içinde sonuç alabilirsiniz. La Poste uluslararası paketlerinizi takip etmenin en uygun ve güvenilir yoludur.

Ship24 ile takip etmenin harika yanı, siparişlerinizi La Poste aracılığıyla gönderilirken pazaryerlerinden de takip edebilmenizdir. Ship24, aşağıdakiler gibi binlerce çevrimiçi mağazaya sipariş takibi güncellemeleri sağlar: Cindirim, Allegro, Amazon, ŞEYİNve diğer binlerce pazar yeri.

La Poste paketim nerede işlenecek?

La Poste kolilerinin belirli bir La Poste adresinden veya deposundan geçmesi garanti edilmez. La Poste, birkaç tasnif ambarı ve işleme merkezi işletmektedir. Paketinizi hangisinin ele alacağı, paketinizin menşeine ve nihai varış noktasına bağlı olacaktır. Ancak La Poste'un posta ile doğrudan ilgilenmeyen başka şube ve ofisleri de vardır ve bu nedenle paketiniz bu adreslerden geçmeyecektir.

Orada, La Poste müşterileri, takiplerinin paketlerinin La Poste merkez ofisinde olduğunu göstermesini beklememelidir.

Yine de, La Poste'un merkez ofisi şu adreste bulunuyor: 9, St. Albay Pierre Avia, 75015 Paris, Fransa.

Kargonuzun nerede olduğunu, nerede işleme alındığını veya herhangi bir noktada mevcut durumunu öğrenmek istiyorsanız, Ship24 web sitesine giderek Ship24'ün evrensel takip sitesini kullanabilirsiniz. Ship24, birden fazla kuryeyi takip etme yeteneğine sahiptir ve takip numaranızı girer girmez, paketinizle ilgili bilgileri bulmak için binlerce çevrimiçi kaynağı tarar. Bu hizmet, tek bir aramada 10 farklı kurye için 10 defaya kadar kullanılabilir!

Ship24 ile, birkaç nedenden dolayı yararlı olan kolinizin durumunu da güncel olarak takip edebilirsiniz:

  • Teslimat bilgisi: Paketinizin yerini ve durumunu bilmek, ne zaman teslim edileceğini bilmenize yardımcı olacaktır. Çevrimiçi pazaryerinden veya satıcıdan paketinizi ilk gönderdiğinizde tahmini bir teslimat tarihi almanız gerekmesine rağmen, paketinizi Ship24 ile takip etmek, paketin yerel bir kurye deposuna ulaştığını ve/veya teslimat için çıktığını bilmenizi sağlar. Bu bilgilerle, gerektiğinde paketi almak için birinin varış noktasında olacağından emin olma şansınız en yüksek olabilir. Ayrıca, satıcıların ürünlerinin ne zaman teslim edildiğini bilmelerine yardımcı olur (Örneğin, müşterilere ürün/hizmetlerini gözden geçirmeleri için geri bildirim formları gönderebilmeleri için).
  • İşleme komplikasyonları: Paketiniz uluslararası olarak gönderiliyorsa, gümrükte kontrol edilmesi veya işlenmesi gerekebilir, bu da özellikle işleme sırasında bir sorun bulunursa bazı komplikasyonlara neden olabilir. Ship24, durum bildirimlerini (olaylar olarak bilinir) gerçekleşir gerçekleşmez göndererek gümrük sürecinden haberdar olmanızı sağlar. Bu nedenle kişi kargo takibi yaparken gümrükte sorun olduğuna dair bir bildirim alırsa ona göre hareket edebilir.

Gönderi takip bilgileriniz hakkında tam olarak bilgi sahibi olmanın önemli olduğunu anlıyoruz, bu nedenle Ship24, konu La Post paketimizi takip etmeye geldiğinde sizi haberdar etmek için tasarlandı.

La Poste paketimi etkili bir şekilde takip etmenin en iyi yolu nedir?

La Poste siparişinizi takip etmek için doğrudan La Poste'nin resmi web sitesine gidebilir veya Ship24 web sitesinde ücretsiz, evrensel gönderi takip sistemi ile takip edebilirsiniz. Oturum açmanız veya paketinizle ilgili ayrıntıları girmeniz gerekmediğinden ikincisi en iyi seçenek olarak önerilir, bunun yerine yalnızca La Poste takip numaranıza ihtiyacınız vardır.

Doğrudan La Poste web sitesiyle izlemeyi seçerseniz, web sitelerine geldiğinizde iki seçenek bulacaksınız ve bunlardan birini seçmeniz gerekecek.

  • Kişi takibi
  • Profesyonel takip

Bireysel seçeneği seçerseniz, arama çubuğuna La Poste takip numaranızı girmeniz ve sonuçları almak için aramayı tıklamanız gerekir. Ancak paketiniz başka bir kuryeye verildiyse (uluslararası bir teslimat söz konusuysa bu genellikle böyle olabilir), en günceli her zaman mevcut olmayabilir.

En güncel bilgileri almak için Ship24'ün çoklu kurye takip sistemini kullanın. Bir hizmet türü seçmenize gerek yok, sadece orijinal takip numaranızı girin ve paketinizi anında takip etmeye başlayın!

Profesyonel iseniz, arama çubuğuna aynı anda bir veya daha fazla La Poste takip numarası koyma olanağına sahip olacaksınız. Örneğin, La Poste kolilerinin sayısını takip etmek istiyorsanız, her bir takip numarasını noktalı virgülle ayırarak girmeniz yeterlidir.

La Poste kargo takip numaranızın ayrıntılarını belirlemek için, La Poste kargo takip numaranızın nasıl görüneceğine dair bir fikir vermek için aşağıda bazı örnekler listelenmiştir. Tipik bir La Poste takip numarası, hem sayılar hem de harfler dahil olmak üzere 11 ila 15 karakterden oluşur ve ikincisi her zaman büyük harflerle yazılır. La Poste takip numarası "FR" ile biter.

Posta Takip Numarası Biçimi Örnekleri

Örneğin, bir La Poste takip numarası aşağıdakine benzer görünebilir:

  • EE019238594FR
  • EH483995847FR
  • NN750995485FR

Ayrıca Ship24 evrensel izleme web sitesiyle La Poste paketlerini izlemeye başlayabilirsiniz. La Poste paketinizle ilgili tüm bilgileri almak için Ship24 ana sayfasına (web sitesine) gitmeniz ve La Poste paketinizin takip numarasını arama çubuğuna yazıp enter'a tıklamanız yeterlidir.

Posta Takip Numarası Bildirimleri

Bir La Pose takip numarası alındığında, kullanıcıyı paketin mevcut durumu hakkında bilgilendirmek için takip bildirimleri olacaktır. La Poste'dan gelen takip bildirimleri, Fransızca konuşmayanlar için zor olabilir. Aşağıda, kolilerinizi takip ettiğinizde La Poste'dan alacağınız bazı takip bildirimleri bulunmaktadır.

Posta Takip Numarası BildirimleriTanım
Votre envoi est en cours d'acheminement vers sa destination.Paket varış noktasına doğru yola çıktı.
Votre colis est en transit sur nos plateformes logistiques pour vous être livré le plus rapidement possible.Paket, La Poste ofislerinden birine taşınıyor ve mümkün olan en kısa sürede size teslim edilecek.
Votre envoi est sur le site qui dessert votre adresse. Nous préparons sa distribution.Paket size yakın yerel bir tesiste ve teslimat için sıralanıyor.
Votre envoi vient d'arriver en France.Paket Fransa'ya ulaştı.
Votre envoi a été distribué dans la boîte à lettres.Paket posta kutunuza teslim edildi.
Votre Colissimo va bientôt nous être confié ! Il est en cours de préparation chez votre expéditeur.Colissimo paketiniz yakında onların gözetiminde olacak. Gönderici paketi hazırlıyor.
Votre colis est dans le site de livraison qui dessert votre adresse. Nous le préparons pour le mettre en livraison.Paket, yakınınızdaki yerel bir La Poste merkezindedir ve size teslim edilecektir.
Votre colis est livré.Paket teslim edildi.
Votre envoi est sur le site de départ dans le pays d'origine avant son transport international.Paket, menşe ülkeden ayrılmak üzere ve denizaşırı ülkelere taşınacak.

La Poste hafta sonu teslimat yapıyor mu?

La Poste, pazartesiden cumartesiye teslimat yapar (resmi tatiller hariç). La Poste teslimat süresi, müşteri veya satıcının seçtiği teslimat seçeneğine bağlı olacaktır. Ancak varış yeri, paketin boyutu ve ağırlığı gibi diğer faktörler de teslimat sürelerini geciktirebilir.

Posta teslimatında gecikmeler, olumsuz hava koşullarının nakliyeyi imkansız hale getirmesi veya tatil dönemleri gibi yerel kuryelerin teslimatlardan bunalması gibi olağandışı durumlarda da meydana gelebilir.

Ne olursa olsun, bir La Poste paketini takip etmek için Ship24'ü kullanmak, gönderinizin Cuma günü saat 3'te transitte olması veya Pazar gecesi gümrükte işlenmesi fark etmez, Ship24 olası bir konum değişikliğini mümkün olan en yakın zamanda size bildirecektir. veya parselinizdeki durum.

Bir üçüncü taraf takip platformu La Poste paketimi bulabilir mi?

Evet, La Post ile gönderilen kolileri takip ederken Ship24 gibi üçüncü taraf izleme platformları önerilir çünkü posta hizmetleri, özellikle uluslararası paketler söz konusu olduğunda, teslimata yardımcı olmak için genellikle diğer kuryeleri kullanır. La Poste kolilerini istediğiniz zaman ücretsiz olarak takip edin.

La Poste, nakliye seçenekleri için mevcut olarak listelenen yaklaşık 40 farklı ülke ile dünya çapında birçok bölgeye teslimat yapar. Ancak, La Poste depolarının çoğunluğu Fransa'da bulunmaktadır ve teslimatların ve operasyonların çoğunluğu da Fransa'da yapılmaktadır. Fransız tüccarlar, kolilerinin teslimatıyla ilgilenmek için genellikle La Poste'u kullanır.

La Poste, Avrupa, Almanya, Polonya veya daha doğrusu Hollanda üzerinden diğer müşterilere ulaşmak için lojistik hizmeti GeoPost ile çalışıyor.

Ağırlıklı olarak bir ülkede bulunan diğer birçok posta hizmeti gibi, örneğin Çin postası Ve Rus Postası, uluslararası teslimatlar genellikle ilgili ülkelerin dışında taşerona yapılır. Bu, La Post ile gönderilen öğelerin genellikle diğer kuryelere teslim edildiği ve teslimatın teslim alındığı kuryeye bağlı olarak değişen takip seçenekleri olduğu anlamına gelir.

Ancak Ship24 ile, evrensel, çok kuryeli takip özelliği sayesinde, paketinizi nereye gittiği veya kim tarafından taşındığı önemli olmaksızın takip etmeye devam edebilirsiniz!

Ship24, kolinizi kimin teslim aldığını bilmek için paketi takip eden kişiye ihtiyaç duymaz ve paketiniz el değiştirirse, Ship24'e daha fazla ayrıntı girmenize gerek yoktur. Aldığınız orijinal takip numarasını girmeniz yeterlidir; Ship24 takip sistemi, bir paketin hangi kurye ile olduğunu otomatik olarak tespit etmek için takip kimliğini kullanacaktır.

La Poste paketimin IOSS kayıtlı olduğundan nasıl emin olabilirim?

AB'nin Import One-Stop-Shop (IOSS) sistemi, e-Ticaret işletmelerine ve 27 üye ülkesindeki alıcılara satış yapan uzaktan satıcılara fayda sağlamak için tasarlanmış yeni bir ithalat planıdır. Hem müşteriler hem de işletmeler için daha hızlı teslimat süreleri ve basitleştirilmiş KDV ödemeleri vaat ediyor. Bunun nedeni, ilk olarak, tüm KDV'nin satış noktasında müşteri tarafından dahil edilmesi ve ödenmesidir, yani ödemelerde tam şeffaflık vardır ve sonradan hiçbir gizli ücret eklenemez.

KDV önceden ödeneceğinden, IOSS paketlerinin gümrük işlemleri büyük ölçüde azaltılacak, bu da daha hızlı teslimat süreleri anlamına gelecek ve yine tüm paydaşların yararına olacaktır.

Son olarak, ilk önce işletme veya pazar yeri tarafından tahsil edilecek olan IOSS KDV ödemeleri, daha sonra (bir AB ülkesinde yerleşik olacak ve şirketin KDV'sini ödeyecek olan) IOSS mali aracısı aracılığıyla bir aylık AB vergi dairesine aylık ödeme şeklinde ödenebilir. adına).

Ship24 tam teklif veriyor IOSS mali aracılık hizmetleri IOSS kaydı için AB temsiline ihtiyaç duyan işletmeler ve pazar yerleri için. Bunu yapmak için akredite olmamızın yanı sıra, sınıfının en iyisi desteğimiz kayıt sürecinde size yol gösterecek ve mümkün olan en kısa sürede, bazen 2 gün kadar kısa bir sürede bir IOSS numarası almanız için gereken tüm belgeleri sağlamanıza yardımcı olacaktır. !

Ayrıca, tüm AB yükümlülüklerini yerine getirmenizi ve IOSS'nin avantajlarından tam olarak yararlanabilmenizi sağlamak için sürekli KDV uyumluluğu desteği sağlıyoruz.

La Poste ile bir paketi nereye gönderebilirim?

La Poste dünya çapında yaklaşık 40 ülkeye gönderi yapıyor ve kardeş şirketi GeoPost, başta Avrupa olmak üzere yurtdışındaki uluslararası gönderilerinin çoğunu üstleniyor. Bununla birlikte, diğer varış noktaları söz konusu olduğunda, La Poste paketleri genellikle diğer ülkelere olan yolculuklarını tamamlamaları için özel, yerel kuryelere teslim edilir.

Fransız perakendeciler genellikle La Poste nakliye çünkü hem iyi bir müşteri-müşteri ilişkisi sağlayan uzun süredir devam eden hizmeti kullanmaktan hem de sunduğu uluslararası nakliye seçeneklerinden dolayı rahatlar.

La Poste veya GeoPost paketinizin takibi, 1.200'den fazla kuryeyi ve binlerce çevrimiçi mağazayı kapsayan tek bir gönderi takip sistemi sunduğundan, en iyi şekilde Ship24 aracılığıyla yapılır. Bu, La Poste paketinizi çıkış noktasından nihai varış noktasına kadar tek bir yerden takip edebileceğiniz anlamına gelir.

La Poste takip numaranızı veya GeoPost takip numaranızı Ship24 web sitesine girin ve gerisini sisteme bırakın. Başlamak için La Post / GeoPost takip numaranız dışında herhangi bir kişisel bilgi veya başka bir takip bilgisi eklemenize gerek yoktur. Girin, ara'ya tıklayın ve izleme sonuçlarını alın!

La Poste'un teslimatı ne kadar sürer?

Ülke içi teslimat için teslimat yaklaşık 24 ila 48 saat sürerken, uluslararası gönderi yapıyorsanız, hedef ülkeye bağlı olarak 4 ila 9 iş günü sürebilir.

Paketinizin adımlarını takip etmek için, paketinizin nerede olduğu hakkında bilgi almak için güvenilir rehberiniz olarak Ship24'ü kullanın. Aynı anda 10 parsele kadar takip edin ve birkaç saniye içinde sonuç alın.

La Poste takip numaram neden çalışmıyor?

La Poste takibinin çalışmamasının birkaç nedeni olabilir. Bunun bir nedeni, La Poste'nin paketi henüz işleme koymamış olması olabilir. Bu olduğunda, paketinizi tekrar takip etmeye çalışmadan önce birkaç dakika veya birkaç saat bekleyin.

Diğer bir neden de şu olabilir: La Poste takip numarası girdiğiniz yanlış yazılmış. Lütfen her sayıyı ve harfi tekrar kontrol edin ve tekrar izlemeyi deneyin. Ship24'ü güvenilir ve güvenilir takip sisteminiz olarak kullanabilirsiniz.

La Poste sunucusunda bazı sorunlar olabilir ve bu nedenle takip numarası takip edilemeyebilir. Gönderilerinizin durumuyla ilgili hızlı ve güvenilir bilgi sağladığından, bir numaralı takip kaynağınız olarak Ship24'ü kullanmanız önerilir.

Post of France takip numaranız birkaç gün sonra hala çalışmıyorsa, bu konuyla ilgili olarak yerel kurye ile iletişime geçmeniz en iyisidir. Ship24, yalnızca bir dizi izleme etkinliği aracılığıyla kolilerinizi izlemenize yardımcı olabileceğinden, bu sorunla ilgili size yardımcı olamayacaktır.

Alternatif olarak, Ship24, 1.200'den fazla uluslararası kuryeden ve aşağıdakiler gibi binlerce pazar yerinden gelen diğer takip numaralarını takip edebilir: DTDC, leboncoin, USPS, GÜÇ KAYNAĞI, vesaire.

GeoPost ve DPDgroup, La Poste'un bir parçası mı?

La Poste, uluslararası teslimatları için GeoPost'u kullanır ve DPDgroup, GeoPost'un paket teslimat kolunun adıdır. Yukarıda belirtilenlerin tümü, ana şirket Le Groupe La Poste'nin bir parçasıdır.

Hem GeoPost hem de DPD gönderi hizmetlerinin kolileri için kendi takip ve takip sistemleri vardır, ancak La Poste'dan ayrıdır ve bu, özellikle bazen olduğu gibi, takip numarası taşıyıcılar arasında biraz değişirse, ikisi arasında geçen bir kolinin takibini zorlaştırabilir.

Ship24 takibi La Poste paketini bulabilir mi?

Ship24 evrensel izleme, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, birden çok kurye tarafından taşınan paketleri takip edebilmek için tasarlanmıştır. Bir paketin kuryeler arasında geçiş yapması veya yolculuk boyunca takip numarasının değişmesi fark etmeksizin, Ship24 takibi, gerçek uçtan uca takip sağlamak için bu değişkenleri hesaba katabilir.

Ship24'ün evrensel takibinin tüm ilgili kurye web sitelerini yalnızca bir düğmeyi tıklatarak taramasına izin vererek içiniz rahat olsun, böylece paketinizi yöneten La Poste, DPD Group veya GeoPost olsun, paket izleme bilgilerinizi anında alacaksınız.

Ship24, La Poste, GeoPost ve DPD'yi izleyebilir mi?

Ship24'ün otomatik algılama sistemi, bir La Poste, DPD veya GeoPost takip numarası girebileceğiniz ve evrensel Ship24 küresel takip platformunun, kim tarafından işleniyorsa paketi tanımlayıp yerini tespit edebileceği anlamına gelir.

Evrensel La Poste paket takibini nereden alabilirim?

La Poste takip numaranızı dünyanın herhangi bir yerinde takip etmek için, bir La Poste paketiyle ilgili en son takip bilgilerini almak üzere La Poste takip numaranızı Ship24 evrensel, çok kuryeli takip platformuna girmeniz yeterlidir.

La Poste takip numaranız, satıcı satın alma onayını aldıktan sonra alıcıya verilmelidir. Bununla birlikte, bir ürün çevrimiçi bir platformda veya pazarda satın alınmışsa, takip numarası, ödeme işleminden sonra veya onay e-postası yoluyla alıcıya gönderilebilir.

La Poste paketlerim için bir Ship24 izleme API'sini nasıl kullanabilirim?

La Poste izleme API'sı gelişmiş, çok kuryeli izleme API'miz ile işletmeniz için gerçek uçtan uca izleme sunar. Güçlü yerleşik otomatik algılama özellikleriyle, hangi kuryenin herhangi bir koli veya paketle ilgilendiğini yalnızca takip edilen orijinal numarayı kullanarak belirleyebilir. Yani, paketiniz La Poste'daysa, Ship24 bunu bilecektir. Sisteminizi güçlü Ship24 ile entegre edin izleme API'sı izleme yeteneğinizi optimize etmek için dakikalar içinde.

La Poste ile İngilizce İletişim Kurun

Sık sorulan sorular henüz La Poste web sitesinde mevcut değil. La Poste paketinizle ilgili sorularınız veya endişeleriniz için, aşağıdaki bilgiler aracılığıyla onlarla iletişime geçebilirsiniz. La Poste'un müşteri hizmetleriyle İngilizce olarak iletişime geçebilirsiniz ancak onlara ulaşmanın zor olabileceğini unutmayın.

La Poste Müşteri Hizmetleri ile İngilizce İletişime Geçin

La Poste Yerel İrtibat Numarası

  • 3631 (bireyler)
  • 3634 (uzmanlar)

La Poste'nin müşteri hizmetleriyle Pazartesiden Cumaya 08:30 - 19:00 ve Cumartesi günleri 08:30 - 13:00 saatleri arasında iletişime geçebilirsiniz.

La Poste Uluslararası İrtibat Numarası

  • + 33 810 821 821 (kişiler)
  • + 33 892 970 416 (profesyonel)

La Poste'nin müşteri hizmetleriyle pazartesiden cumaya 08:30 ile 19:00 saatleri arasında iletişime geçebilirsiniz.

Posta E-posta Adresi

La Poste Hakkında

Fransız şirketi La Poste, ana şirket Le Groupe La Poste'nin posta hizmeti alt bölümüdür. La Poste, Fransa'daki en eski posta hizmetlerinden biridir ve posta hizmetleri konusunda sağlam bir üne sahiptir ve özellikle Fransa'daki insanlar için paket teslimatı için başvurulacak seçenek olmaya devam etmektedir.

Groupe La Poste, La Banque Postale ile bankacılık ve sigortacılık ve La Poste Mobile ile telekomünikasyon gibi alt bölümler aracılığıyla çeşitli hizmetler yürütürken, hem La Poste hem de uluslararası lojistik muadili GeoPost aracılığıyla ağırlıklı olarak lojistiğe odaklanıyor.

La Poste, şirket içinde hala pazar lideri bir paket dağıtım hizmetidir ve La Poste'den elde edilen karlar, Group La Poste'un şirket gelirinin yaklaşık yarısını temsil etmektedir. Bu, diğer posta hizmetlerinden ve özel kuryelerden sektördeki artan rekabete rağmen, örneğin PostNL, DHL ve diğerleri. La Poste ve GeoPost, aynı ana şirket altında faaliyet gösterseler de farklı kuruluşlardır ve postayla farklı şekilde ilgilenirler.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir