mustafa serkan zaimoğlu özgeçmiş / Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu -Konya Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı

Mustafa Serkan Zaimoğlu Özgeçmiş

mustafa serkan zaimoğlu özgeçmiş

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu, Özel Akademi Konya Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde hastalarına hizmet sunmaktadır.

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Kimdir?

yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde lisans eğitimini başarıyla tamamladı.

yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde uzmanlık eğitimini tamamladı.

Şu anda, Özel Akademi Konya HastanesindeOrtopedi ve Travmatoloji bölümünde Konya Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak hasta kabulü yapmaktadır.

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu

Uzmanlık Alanları

Konya Diz Protezi

Diz Protezi: Gerek yaş ilerlemesi gerekse de vücut ağırlığına bağlı olarak dizlerde kireçlenme ve aşınma meydana gelmektedir. Diz Protezi tedavisi ile hasta eski sağlığına kavuşabilmektedir.

Konya Kalça Protezi

Kalça Protezi: Kalça eklemlerinde uzun süren ağrılar var ise bu durum oturmaya, yürümeye ve hatta ayakta uzun süre kalmaya engel olmaktadır. Kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan Kalça Protezi tedavisi ile kalça ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz.

Konya Menüsküs Yırtığı

Menüsküs Yırtığı: Dizin içerisinde bulunan menüsküslere gelen akut travmalar zamanla hastada çekilmez ağrılara, kitlenmelere ve dizden ses gelmesine neden olabilmektedir. Menüsküs Yırtıklarında erken teşhis ve tedavi ile eski sağlığına kavuşabilirsiniz

Konya Çapraz Bağ Tedavisi

Çapraz Bağ Tedavisi: Diz eklemlerinde yer alan femur ve tibia kemiklerini birbirine bağlayan yapıya Ön Çapraz Bağ denmektedir. Genellikle genç yaşlarda ve sporcularda görülen Ön Çapraz Bağ tedavisinden önce hasta muayene edilip hastanın diz röntgeni ve diz emarı çekildikten sonra gerekirse ameliyat işlemi başlatılır.

Konya Omuz Artroskopisi

Omuz Artroskopisi: Omuz çevresindeki kas yırtıklarının veya omuz üzerine düşme sonucu oluşan travma ilerleyen yaşlarda omuz kaslarında yıpranmaya ve aşınmalara neden olabilmektedir. Küçük yırtıklar için ameliyat gerekmez iken büyük yırtıkların tedavisinde genellikle ameliyat önerilmektedir.

Konya Ayak ve Ayak Bileği Hastalıkları

Ayak ve Ayak Bileği Hastalıkları: Ayak bölgesinde burkulma veya ters dönmeye bağlı olarak zedelenmeler oluşabilmektedir. Bunun sonucunda ayak ve ayak bileklerinde şişlik morarma ve ağrı oluşabilmektedir.

Diz Kireçlenmesi (Gonartroz)Diz Bağ Yaralanmaları
Diz ProblemleriDiz Kapağı Çıkığı Cerrahisi
Omuz Sıkışması SendromuDiz Kapağı Problemleri
Diz AğrısıMenisküs Yırtığı
Boyun FıtığıBoyun Tutulması
Boyun AğrısıBoyun Düzleşmesi
Kemik KistiEl Ve El Bileği Hastalıkları
Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)Kalça Kırığı
Çocuk Ortopedisi HastalıklarıDirsek Ağrısı (İnstabilitesi)
Bel fıtığıPatella Kırığı
Boy Bacak KısalığıTenisçi Dirseği
Çocuklarda İç Ve Dışa BasmaÇocuk Dirsek Çevresi Kırıkları
Tendon ZedelenmesiTravma Sonrası Kireçlenme
OsteoporozSiyatik hastalığı
Karpal Tünel SendromuHuzursuz Bacak Sendromu
Spondilolistezis (Bel Kayması)Halluks valgus
Tırnak BatmalarıTopuk Dikeni
GonartrozKalsifik Tendinit
Eklem BurkulmasıOmuz İnstabilitesi

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Yorumlar ve Şikayetler

Konya Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanlarından olan Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu sadece Konya’nın değil özellikle İç Anadolu bölgesinin en iyi Ortopedi ve Travmatoloji doktorları arasında gösterilmektedir. Türkiye’nin bir çok ilinden hastası bulunan Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu yine hakkında en çok yorum yapılan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlarından biridir. Yapılan yorumların çok büyük bir kısmında tedavi sonuçlarının başarılı olması, hastaların memnuniyet oranının oldukça yüksek olması gözlerden kaçmamaktadır.

Kendisi hakkında doktor siteleri, forum sayfaları ve şikayet sayfalarını incelediğimizde yaklaşık e yakın yorum ve görüşlere denk geldik. Yapılan bu yorumların çok büyük bir kesimi Konya Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu’nun işinin ehli olduğunu ve zor ameliyatların dahi başarı oranının yüksek olduğunu belirtmektedir. Zira hastaları Türkiye’nin dört bir yanında gelmektedir. Siz değerli ziyaretçilerimizde Konya’da Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı arıyor iseniz Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu sizler için iyi bir alternatif olabilir. Kendisi hakkında yorumlarınızı ve sorularınızı yorumlar kısmına yazabilir görüş bildirebilirsiniz.

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu İletişim

Özel Akademi Konya Hastanesi

Adres: Pirebi Mh. Furgan Dede Cd. No : 12 (Muhacir Pazarı Yanı) Meram / KONYA

Çağrı Merkezi: 42 30

Faks: +90 91 40

Eposta:[email&#;protected]

Bir önceki yazımız olan Konya Genel Cerrahi Doktorları başlıklı makalemizde Konya Başkent Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Doktorları, Konya Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Doktorları ve Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Genel Cerrahi Doktorları hakkında bilgiler verilmektedir.

Yaklaşık 3 yıl önce futbol müsabakasında sağ diz ön çapraz bağ(acl) kopması ve eşliğinde menüsküs yırtığı şeklinde sakatlandım. Ameliyat fobim olması hasebiyle 3 yıl boyunca ameliyat olmadım. Ancak bu süreçte dizimde nükseden dönmeler, takılma-kilitlenmeler, boşluğa düşme hissi, spor esnasında güçsüzlük şikayetlerim devam etti. Ameliyatın kaçınılmaz olduğu anda araştırmalarım sonucu yolumuz Sayın Hocamla kesişti. Ameliyat öncesi detaylı açıklamaları, özgüven ve güvenirliği, ameliyat korkusu konusunda rahatlatıcı konuşması başarı konusunda beni telkin etmişti. Adeta matematiksel bir hesap yapar gibi, bir sanatçının sanat eserine verdiği özen gibi mükemmel bir açıyla ön çapraz bağ rekontruksiyonumu ve menüsküs tamirimi gerçekleştirdi. Ameliyat bitiminde "Artık zımba gibi ön çapraz bağınız oldu" sözüyle ameliyat ve ameliyat sonrası başarı mesajıydı bu söz. Ameliyat sonrası rekontruksiyon açımın çok iyi olması, hocamızın fizik tedavi bilgisinin de katkısıyla fizik tedavisiz şekilde ve PRP (Platelet Rich Plasma- Kök Hücre) tedavisi, ilgisi ve alakasıyla tedavimi gerçekleştirdi. Allah&#;ın izni ve hocamızın becerisi, uzmanlığı sayesinde yıllardır eksikliğini hissettiğim dizim artık sanki yeniden doğmuş gibi hissettiriyor. Dizimdeki patlayıcı kuvvete yeniden kavuştum; sakatlanmadan önceki spor, halter, futbol hayatıma hocamızın kontrolü eşliğinde devam ediyorum. Allah sizden razı olsun hocam, elleriniz dert görmesin.

Op. Dr. Mustafa Serkan ZaimoğluKonya Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlarından olup şuanda Özel Konya Akademi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Doktorlarındandır. Konya&#;da Ortopedi alanında adından çok söz ettiren Ortopedi Uzmanı olan Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu sadece Konya&#;dan değil şehir dışından gelen bir çok hastasına da hizmet vermektedir.

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu

İçindekiler

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Kimdir?

yılında Çukurova Tıp Fakültesinden mezun oldu.

yılında Çukurova Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde uzmanlığını tamamladı.

&#; yılları arasında Seydişehir Devlet Hastanesinde çalıştı.

&#; yılları arasında Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji kliğinde çalıştı.

yılından itibaren Özel Akademi Konya Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde gerek şehir içinden gerekse de şehir dışından gelen hastalarına hizmet vermektedir.

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Uzmanlık Alanları

  • Diz Protezi
  • Kalça Protezi
  • Menüsküs Yırtığı
  • Çapraz Bağ Tedavisi
  • Omuz Artoskopisi
  • Kırık Tedavisi
  • Eklem İçi Enjeksiyon
  • PRP Tedavisi
  • Bel ve Boyun Fıtığı
  • Sinir Sıkışması Tedavisi
  • Eklem Romatizması
  • Ayak ve Ayak Bileği Hastalıkları
  • Topuk Dikeni
  • Karpal Tunel Sendromu
  • Tenisçi Dirseği
  • Aşil Tendini

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Yorumlar

Doktor siteleri, forum sayfaları ve şikayet sayfalarını incelediğimizde Konya Ortopedi ve Travmatoloji Doktorlarından Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğluhakkında yapılan yaklaşık adet yorum ve görüşlere denk geldik. Bu yorumların hemen hemen hepsinin olumlu olduğunu belirtip Konya Ortopedi Doktorları içerisinde en fazla etkileşim alan ve en çok yorum yapılan cerrah Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğludur. Şimdide bu yorumların ortak özelliğine birlikte bakalım.

Diz Ağrısı TedavisiYorumları

Bir çok hasta ve hasta yakını diz ağrısı konusunda yorum ve görüş bildirmiş olup Diz Ağrıları Tedavisi konusunda Konya Ortopedi Uzmanı hakkında oldukça fazla olumlu yorum ve görüş bildirmişlerdir. Özellikle kilo almanın yanında kireçlenme sorunu nedeniyle bir çok hasta Diz Ağrısı çekmekte ve bunun tedavi yöntemi her ne kadar PRP iğneleri ve ağrı kesici ilaçlar ile yapılsa da en son çare olarak Diz Protezi Ameliyatı yapılmaktadır. Yani Diz Protezi operasyonu. Diz Ağrısı Tedavisinde Konya&#;da en çok tercih edilen Konya Ortopedi Doktoru şüphesiz ki Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğludur.

Son derece zor olan ve iyi bir Ortopedi Uzmanı tarafından yapılması gereken Diz Protezi ameliyatında Konya&#;da en güvenilir Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğludır. Siz değerli ziyaretçilerimizde de Diz Ağrısı sorunu olanlar için Konya Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu en iyi alternatiftir. Yaklaşık olumlu Diz Ağrısı Tedavisi yapıldığını belirtmekte fayda var.

Diz Protezi Tedavisi Nedir?

Dizlerinizde ilaç ağrı kesici tedavisine rağmen uzun süredir geçmeyen bir ağrı var ise mutlaka iyi bir Ortopedi ve Travmatoloji uzmanına görünmenizde fayda var. Hastaya ön muayenede röntgen ve bir takım tetkikler yapıldıktan sonra gerekli görülmesi durumunda Diz Protezi Ameliyatı uygulanır. Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu tarafından uygulanan Diz Protezi Ameliyatı kaliteli malzeme ile yapılmakta iken ortalama 20 &#; 25 yıl ağrısız ve acısız yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

ortopedi

Kalça Protezi Tedavisi Yorumları

Diz Protezinden sonra en çok tedavisi yapılan operasyonlarından biri olan Kalça Protezi Tedavisi yine bir çok hasta tarafından olumlu yorumlarla yorumlanmıştır. Sadece Konya&#;da yaşayan kişiler değil Türkiye&#;nin her yerinden gelen hastalar Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu tarafından yapılan Kalça Protezi Ameliyatı sonucundan oldukça memnunlar.

Menüsküs yırtığı tedavisi ile yapılan yorumlarda Konya Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğluhakkında birbirinden olumlu bir çok yorum yapıldığını gördük. Konya Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlumenüsküs yırtığı operasyonlarındaki başarısı ve operasyon sonrası hastaların şikayetlerinin geçmesi cerrahın yine Ortopedi alanındaki tecrübesinin göstergesidir. Menüsküs Yırtığı ameliyatı olanların yorumlarındaki ortak özellik ise daha önce gittikleri ortopedi uzmanlarının tedavilerinin başarılı olmadığı ve Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu tarafından yapılan ameliyatın oldukça başarılı olmasıdır.

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Neden Tercih Ediliyor?

Konya&#;da Ortopedi Doktorları arasında en çok tercih edilen cerrah olan Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu tedavi ve ameliyat sonucunun oldukça başarılı olması cerrahın en çok tercih edilmesinin nedenleridir. Zira Konya&#;da yaşayan kişiler ve Türkiye&#;nin bir çok bölgesinde yaşayan kişiler Konya Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu nu tanımaktadır.

Konya Ortopedi Uzmanının hastaları ile son derece sıcak ilişki kurması, hasta ve hasta yakınına nazik davranması ve hastalara çok açıklayıcı bilgiler vermesi yine Konya&#;da Ortopedi Doktorları arasında en çok tercih edilen doktorlardan biri yapmaktadır.

Şehir dışından da Konya Ortopedi Uzmanının bir çok hastası olmaktadır. Konya dışından gelen hastaların yorumlarda belirttiği gibi cerrahın operasyon sonrasında hastaları ile telefondan da olsa iyileşme döneminin takip etmesi ve hastaları ile iyileşme döneminde de son derece ilgili olması yine cerrahı Konya&#;da En Çok Tercih Edilen Ortopedi Doktoru yapmaktadır.

Kısaca belirtmek gerekir ki cerrahın ortopedi hastalıklarındaki bilgisi, tecrübesi ve başarısı en önemli etken olmasının dışında hastaları ile kibar ve nazik konuşması, hasta ve hasta yakınlarına hastalık ve tedavi bilgilerini çok açık ve net veresi ve ayrıca iyileşme döneminde gerek Konya&#;da yaşayan gerekse de şehir dışından gelen hastaların bu dönemini yakından takip etmesi Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu&#;nun tercih edilme nedenleri arasında gösterilebilmektedir.

Siz değerli ziyaretçilerimiz de Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu tercih edebilir ve kendisi hakkında yorumlar, öneri ve görüşlerinizi aşağıda yorumlar kısmına yazarak hasta ve hasta yakınlarına fikir verebilirsiniz.

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğlu Randevu Al

funduszeue.info linkine tıklayarak randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Op. Dr. Mustafa Serkan Zaimoğluİletişim

Pirebi Mahallesi Furgandede Caddesi No, Meram / Konya
Özel Akademi Konya Hastanesi

Özel Akademi Konya Hastanesi Anlaşmalı Kurumlar

Bankalar

Garanti BBVA

Türkiye Ziraat Bankası

İş Bankası

Halkbank

Şekerbank

Resmi Kurumlar

SGK- Bağkur &#; Emekli Sandığı (Devlet Memurları)

Türkiye Büyük Millet Meclisi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası