aziz yıldırım ın eşi / Gonca Çelikkıran kimdir, nereli ve kaç yaşında? Aziz Yıldırım'ın eşi Gonca Çelikkıran'ın hayatı

Aziz Yıldırım In Eşi

aziz yıldırım ın eşi

Aziz Yıldırım

Aziz Yıldırım aslen Diyarbakır Erganili. yılında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanı seçilen Aziz Yıldırım bu koltuktan 20 yıl sonra Ali Koç'a büyük bir farkla yenilerek seçiminde kalktı.

doğumlu olan Aziz Yıldırım, orta öğrenimini Düzce'de yaptı. Daha sonra Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi'nden inşaat mühendisi olarak mezun oldu. NATO Altyapı ihalelerine katılma yeterlilik belgesi olan Maktaş Mühendislik firmasının sahibidir.

Eşi Gonca Yıldırımaziz yıldırım

Aziz Yıldırım ve Gonca Çelikkıran’ı Fenerbahçe Kulübü bir araya getirdi. Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübünde reklam müdürü olarak çalışan Gül Çelikkıran’ın kardeşi olan Gonca’yı görür görmez etkilendi. Ancak o dönem Yıldız Yıldırım’la evli olan Aziz Yıldırım boşanmayı beklemek zorunda kaldı. 

İlk karısı kimdi?
yıldız

Aziz Yıldırım genç eşinden önce Yıldız Yıldırım ile evliydi. Bu evlilik Aziz Yıldırım, Gonca Yıldırım'ı görüp yıldırım aşkına tutulunca yılında bitti. 30 yıllık eşini boşayan Aziz Yıldırım bir yıl sonra yeni karısıyla nikah kıydı.

Çocukları: Aziz Yıldırım'ın 2'si ilk karısından olmak üzere toplam 3 çocuğu bulunuyor. İlk eşinden olan çocukları Hande Gamgam ve Gülşah Gordi. İkinci eşinden dünyaya gelen kızı ise Yaz Yıldırım. Aziz Yıldırım'ın hiç oğlu olmadı. Kızlarından olan torunları da kız oldu.

aziz yıldırım

Fenerbahçe Dönemi: Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe sezonunda başkanlık dönemi başlayan Aziz Yıldırım, döneminde Fenerbahçe futbol takımı ile 4 kez Türkiye Ligi şampiyonluğu, 3 kez Türkiye Ligi ikinciliği, 1 kez Türkiye Süper Kupası, 1 kez Atatürk Kupası, 1 kez Başbakanlık Kupası şampiyonluğu elde ederken, uluslararası bazda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalisti olmuştur. Amatör branşların tamamında Aziz Yıldırım döneminde şampiyonluklar kazanılmış ve avrupada bir çok amatör branşta başarılar elde edilmiştir.

Boşanacakları iddia edildi! Aziz Yıldırım ve eşi Gonca &#;elikkıran'dan ilk a&#;ıklama

Fenerbah&#;e'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 8 yıl &#;nce hayatını birleştirdiği Gonca &#;elikkıran'dan boşanacağı iddia edilmiş ve Gonca &#;elikkıran'ın istediği tazminat y&#;z&#;nden sorun &#;ıktığı belirtilmişti. Boşanma haberleri sonrası Aziz Yıldırım'da ilk a&#;ıklama geldi.

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım eşi Gonca Çelikkıran’dan boşanıyor!

İLK AÇIKLAMA

yılında Çırağan Sarayı'nda evlenen Aziz Yıldırım ile Gonca Yıldırım Çelikkıran'ın boşanacakları yönünde çıkan haberlere ilişkin Yıldırım, şu ifadelere yer verdi:

Bugün, Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan haber ve içeriği yalandır. Haber ve içeriği, aileme ve aile hayatıma yönelik alçakça bir saldırıdır. Bu alçak saldırıya karşı her türlü hakkımı kullanacağımın bilinmesini isterim. Evliliğimizde her hangi olumsuz bir durum yoktur. Aile birliğimiz, eşimle tam bir uyum içerisinde karşılıklı saygı ve sevgiyle sorunsuz olarak sürmektedir.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım eşi Gonca Çelikkıran’dan boşanıyor!

Söz konusu yalan haber sebebi ile beni ailemle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan kişi, bu kişiye bu haberi yaptıran kişiler ve bu haberi doğrulatmadan yayınlayanlar; şeref, haysiyet ve onurları olmayan kişiliksiz varlıklardır. Aile değerine bu denli pervasızca yapılan saldırının failleri kendi şerefsiz yaşamları ile bu kuruma değer veren insanları bir daha lekeleyememeli, aile kurumunun ne denli kutsal bir değer olduğunu anlayacak ölçüde ve şekilde cezalandırılmalıdır.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım eşi Gonca Çelikkıran’dan boşanıyor!

Mesleği uğrunda şehit düşen Abdi İpekçi gibi saygın, gazetecilik mesleğinin yüksek değerleri ile tarihe geçen bir gazetecinin yöneticiliğini yaptığı Milliyet Gazetesi'nin, masa başı hazırlanan ve insanların mahremine fütursuzca saldırıda bulunan bu kişinin çalıştığı bir noktaya gelmiş olması bana göre hazindir. Milliyet Gazetesi de bu duruma sessiz kalmamalı, bu işte sorumluluğu bulunan kişinin içinde bulunduğu çukurun seviyesini görerek, sistem dışına çıkarmalıdır.

Ayrıca ve aynı zamanda toplumda aile ve değerlerine bu kadar pervasızca saldıran bu kişileri kamuoyu, vicdanında yargılamalı ve bir hüküm vermelidir."

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım eşi Gonca Çelikkıran’dan boşanıyor!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mayıs ayı başında 5 yıllık sevgilisi Gonca Çelikkıran ile çok gizli bir törenle hayatını birleştirmişti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası