seferihisar otelleri ultra herşey dahil / Seferihisar Denize Sıfır Oteller - En uygun tatil fiyatları funduszeue.info'da

Seferihisar Otelleri Ultra Herşey Dahil

seferihisar otelleri ultra herşey dahil

Seferihisar Denize Sıfır Oteller

Seferihisar Tatili Hakkında

Yavaş şehir anlamına gelen “cittaslow” unvanına sahip Türkiye’nin ilk ilçesi olan Seferihisar, küçük ve şirin bir tatil kasabası görünümündedir. Çarşısında, lezzetli ve geleneksel ev yapımı yemeklerin tadı çıkarılabilir, her zaman sakin ve dar sokaklarında tarihi ve kültürel bir gezi yapılabilir, berrak ve temiz sularda denize girebilirsiniz.

Seferihisar denince, akla ilk gelen yerlerden biri ilçeye bağlı Sığacık Köyü’dür. Seferihisar’ın deniz kokan mahallesi Sığacık; tarihi kalesi, el işi ürünlerin satıldığı yerel üretici pazarı, kale içindeki şirin pansiyonları, lezzetli deniz mahsulleri servis edilen restoranları, masmavi deniz ve kumsalları ile Ege Bölgesi’nin en güzel gezi rotalarından biridir. Sığacık Köyü’nün dışında Gödence Köyü de görülmeye değerdir.

Seferihisar ve çevresine hayat veren ve bölgede zamanda yolculuk yapmanın en önemli durağı ise Teos Antik Kenti’dir. Tarihi M.Ö ’li yıllara kadar uzanan antik kent, 12 İyon kentinden biridir. Zamanının en büyük liman kenti olan Teos, aynı zamanda sanatçılar şehri olarak da biliniyordu. Seferihisar’da tarih ve kültürle buluşmak için ziyaret edilmesi gereken yerlerden biri de Seferihisar Kültür Merkezi’dir.

Yeşil ve mavinin buluştuğu Seferihisar’da yaz aylarında tertemiz ve masmavi suların keyfini çıkarabileceğiniz plajlar da bulunmaktadır. Sığacık ve Seferihisar çevresinde denize girmek için Akarca Plajı, Akkum Plajı, Ömür Beldesi Halk Plajı ve Teos Ormancı Tatil Köyü’nün plajı tercih edilebilir. Butik otel ve pansiyon tipi konaklama seçenekleri, genel olarak bu plajlara oldukça yakın bir konumda yer almaktadır ve Seferihisar’da konaklama seçenekleri arasında her bütçeye uygun alternatifler bulmak mümkündür.

Merkezinde ve köylerinde çeşitli konaklama seçenekleri sunan Seferihisar’a gelen ziyaretçiler için konaklama seçenekleri genel olarak sahil şeridine dizilmiştir. Yazın deniz tatili ve kışın tarih ve kültür gezisi için ziyaret edebileceğiniz Seferihisar ve çevresindeki size en uygun oteller için İzmir'in konaklama merkezleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Denize Sıfır Otel Tatili Hakkında

Yazın gelmesini dört gözle bekleyen tatilcilerin en sevdiği otellerden biri de denize sıfır otellerdir. Uzun ve yorucu geçen bir dönemin ardından kendini dinlendirmek ve keyifli zaman geçirmek isteyenler genellikle tercih ettiği otel türüdür. Özellikle de yazın sıcak güneşin altında kendinizi direkt denize atmak ve otelinizden çıktığınız gibi ayaklarınızı kumsala basmak istiyorsanız, tercih etmeniz gereken denize sıfır olarak konumlanmış otellerdendir.

Yorulduğunuz zaman, dinlenmek istediğiniz zaman otelinize sadece yürüme mesafesi ile gidebildiğiniz gibi diğer ihtiyaçlarınız için de otele kadar gitme zahmetinde bulunmazsınız. Ayrıca birçok otelin kendi özel sahil bandı sayesinde kendinizi özel hissederek denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Denize sıfır otellerin bir diğer avantajı da adından anlaşılacağı gibi manzarasıdır. Özellikle sıcak yaz aylarında otelinizin balkonunda otururken deniz manzarasının tadını çıkarmak çok farklı bir keyiftir. Ayrıca her sabah gözlerinizi açtığınızda masmavi sulara doğru manzaranızı izleyebilir ve tüm yorgunluklarınızı o manzara sayesinde unutabilirsiniz.

Denize sıfır otellerin genellikle çoğu 4 ve 5 yıldızlı olabilmektedir. Herşey dahil konseptiyle hizmet eden bazı otellerde yemek yemek ve bir şeyler içmek istediğinizde deniz kenarında bu keyifli anların tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda da denize çok yakın olduğu için su sporları gibi farklı spor dallarını da kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

Sizler de tam bir deniz aşığı iseniz ve daha önce denemediyseniz, denize sıfır otelleri deneyimini mutlaka yaşamanızı öneririz. Ultra herşey dahil ve herşey dahil konseptleriyle Türkiye’nin dört bir yanında bulunan birbirinden harika ve özel denize sıfır otellerin deneyimini yaşarken, huzuru ve mutluluğu bir yanda bulacaksınız. Denize sıfır otellerin özel konforundan, kalitesinden ve farklı deneyimlerinden yararlanmak için siz de bu tatil seçiminizde denize sıfır otelleri öncelik verebilirsiniz.

SEFERİHİSAR DENİZE SIFIR OTELLER

Seferihisar Bölgesi

Anadolu’ nun ege deniziyle kucaklaştığı batı kıyılarında yer alan civarında nüfusu, denizi, rüzgârı, jeotermal kaynakları ve mandalina bahçeleri ile kendi halinde kıyı kentidir Seferihisar.

Birçok sanatçıya ve bilim adamına ev sahipliği yapan dönemin sanat merkezi olarak adlandırılan Teos M.Ö. 3. yüzyılda dünyanın ilk tiyatro oyuncuları birliğinin kurulduğu yerdir. Türkiye’nin en uzun sahil şeritlerinden birine sahip olan Seferihisar doğasıyla, tarihiyle, plajlarıyla görülmesi gereken yerler arasındadır.

Tarihinin yanı sıra, Türkiye’ nin ilk sakin şehri olan (Citta Slow) Seferihisar, mandalina bahçelerinden gelen mis kokusu ve zeytinlikleri ile tam bir doğa harikasıdır. Kendine has leziz mutfağı ve antik kentleriyle burası, turizm açısından her yıl kendini geliştiriyor.

Unutulmaz damak zevklerine sahip olan Seferihisar, pazarlarında sattığı organik ürünleri ile sağlıklı yaşama destek olmaktadır. Köy yumurtası, börekler, kurabiyeler ve tarhana gibi özel lezzetler ile damağınızda eşsiz tatlar bırakacak.

Ekmeksiz Plajı’ na gitmemek olmaz Seferihisar’ daysanız eğer. Etrafı Çam ormanları ile çevrili tertemiz denizi ile eşsiz görüntüye sahiptir. Ve ayrıca yılında Mavi bayrak ödülü ile taçlandırılmıştır. Sadece Ekmeksiz Plajı değil 7 tane daha mavi bayraklı plajı vardır bu sakin şehrin. Ürkmez, Akarca, Azmak, İpekkum plajları ile bu yıl unutamayacağınız bomba gibi bir tatil sizleri bekliyor.

Seferihisar Gezilecek Yerler

Teos Antik Kenti

En eski yerleşim yeri olan şarabın, bağbozu şenliklerinin ve tiyatronun Dionysos adına yapılan en büyük tapınaklarının yer aldığı Teos antik kenti, M.Ö. yıllarında Akalardan kaçan Giritler tarafından kurulmuştur.

Sığacık

Seferihisar’ da en önemli yerleşim yeri Sığacık’ tır. Denizi, güneşi ve kumu ile ailelerin vazgeçilmez adresi olmaktadır. Kanuni Sultan Süleyman’ ın lodos seferine hazırlık için yaptırdığı Sığacık kalesinin içinde yaklaşık yıldır kesintisiz yaşam sürülmektedir. Fotoğraf çekmek için de en ideal yerlerden birisidir. Şarap tanrısı Dionysos' un memleketi olan Sığacık, tarihi zenginliği ile de görülmesi gereken bir yer.

Lebedos Antik Kenti

M.Ö. 7. yüzyılda kurulduğu düşülen Lebedos Antik Kenti 12 İyon kentlerinden biridir. Kral Kodros' un oğlu Andropompos tarafından kurulmuştur.

Denize sıfır Antalya, Bodrum, Kemer, Kuşadası, Belek, Marmaris ve Side otelleri sizleri bekliyor.

Seferihisar Otelleri

İzmir’in deniz komşu, en keyifli ilçelerinden olan Seferihisar, sakin ve renkli bir tatil yapmak isteyenlerin ideal tercihlerinden. Seferihisar otelleri içinde fiyat araştırması yapıyorsanız, en uygun Seferihisar otel fiyatları sizi funduszeue.info’da bekliyor. Oda kahvaltı ve diğer konseptlerde birçok otel, gecelik uygun fiyatlarla hem arkadaşlarınız, hem aileniz için güzel bir tatil imkanı sunuyor. Şehir otellerinde indirim fırsatı ve ödeme kolaylıkları da, funduszeue.info fırsatları arasında!

Seferihisar Butik Otelleri

Sakin şehirlerin başkenti olarak adlandırılan Seferihisar, birbirinden kaliteli konaklama tesisleriyle, Ege Denizi’nin huzur dolu maviliğinde güzel bir tatil sunuyor. funduszeue.info Seferihisar tesisleri arasında, şehir oteli, plaj oteli temalarına uygun butik İzmir otelleri seçenekleri de var. Fiyat olarak uygun, tesis olanakları bakımından gelişmiş ve kendine has mimarisi ile büyüleyen Seferihisar butik otelleri içinde, herkese göre bir tatil var. funduszeue.info Seferihisar butik otellerinde uygun fiyatlı seçenekler arıyorsanız, otellerin listelendiği kategorimize fiyata göre sıralama yapabilirsiniz. Gecelik TL altı fiyatla konaklama imkanı olan birçok butik otel, güler yüzlü personeli, havuz, ücretsiz wi-fi ve özel plaj gibi olanakları ile siz konuklarını bekliyor.

Seferihisar her şey dahil oteller

İzmir’de her şey dahil standartlarda, kaliteden ödün vermeden bir tatil yapmak istiyorsanız, Seferihisar’da birçok otel yer alıyor. Seferihisar her şey dahil oteller, fitness merkezi ya da çocuk havuzunun yanı sıra, özel plaj ve dünya mutfaklarının en iyi seçeneklerinin yer aldığı harika yemeklerle, unutulmaz bir tatilin adresi. Seferihisar’ın bozulmamış doğasında, şehrin karmaşasından uzak, mavi ve yeşilin içinde her şey dahil kalitesinde bir tatil yapmak istiyorsanız, birçok konaklama tesisi ile anlaşmalı olan funduszeue.info, kaliteli bir tatil için size en iyi teklifleri sunuyor. Tesislere özel indirimler, kredi kartına taksit gibi imkanların yer aldığı her şey dahil İzmir otelleri, sayfamızda inceleyebilirsiniz.

Seferihisar gezilecek yerler

Seferihisar, harika doğasının yanı sıra gezilecek birçok yeri ile de, birçok tatilcinin aradığı dünya. Milattan önce yılına kadar uzanan Teos uygarlığına ev sahipliği yapmış Seferihisar, İzmir’in sakin yapısının yanı sıra çok yönlü kültürü ile de dikkat çeken merkezlerinden. Birçok turistin ilgi odağı olan Sığacık Kalesi, Seferihisar’da mutlaka görülmesi gereken yerler arasında. İlçenin diğer bir ilgi odağı ise, Osmanlı dönemine kadar uzanan tarihi ile Seferihisar Ulu Cami. Akşam keyifli bir gezinti yapmak isterseniz, Seferihisar limanı da keyifli yaz akşamı yürüyüşlerinde tercih edebileceğiniz bir yer.

Seferihisar

İzmir’in eşsiz doğası ile mutlaka görülmesi gereken yerleri içinde yer alan Seferihisar, yaz tatili için birçok yerli ve yabancı turist tarafından tercih ediliyor. Seferihisar’da tatil dendiğinde akla ilk gelen, harika plajı ile Akkum oluyor. Bunun yanı sıra, Sığacık Kalesi içinde yer alan ve doğal, organik ürünlerin yer aldığı Seferihisar pazarı da, tatilde size renkli bir deneyim sunacak, birbirinden güzel ve sağlıklı Ege otlarının yer aldığı bir yer. Festivaller de tabii ki bir tatilin olmazsa olmazlarından. Eğer tatil dönemine denk geliyorsa, Seferihisar Mandalina festivali, mutlaka deneyimlemeniz gereken, konser gibi etkinliklerin yer aldığı ve yöresel lezzetleri tadabileceğiniz bir ortam.

Seferihisar’da keyifli bir tatili, uygun fiyata yapmak isterseniz Seferihisar erken rezervasyon otellerini sitemizde inceleyebilir, yerinizi hemen ayırabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası