damar sertliği tedavisi ibrahim saraçoğlu / Kalp Tıkanıklığına Engel Olan, Damar Açan Kür - Diyanet TV

Damar Sertliği Tedavisi Ibrahim Saraçoğlu

damar sertliği tedavisi ibrahim saraçoğlu

Damar Açıcı Şifalı Bitkiler Yiyecekler Damar Tıkanıklığına Bitkisel Çözüm

 “Bu makalemizde damar tıkanıklığı belirtilerine  ve damarları açan, damar tıkanıklığına iyi geldiği bilimsel olarak ispatlanan yiyeceklere, bitkilere, doğal tariflere yer verdik.”

Kolestrol, yüksek tansiyon, hareketsiz yaşam, stres, sağlıksız beslenme, sigara ve alkol alışkanlığı gibi nedenlerden dolayı kalp ve damar hastalıkları son dönemde hızlı bir artış eğilimi sergilemektedirler. Damar tıkanıklığı vücutta herhangi bir organdaki damarın tıkanıp, organa giden kan akışının azalmasıyla meydana gelir. Vücudumuz ihtiyacı olan enerjiyi & besini damarlar aracılığı ile alır. Damarlarda bulunan bazı zararlı maddeler kan akışını yavaşlatabilir veya tamamen durdurabilir. Bu da birçok sağlık sorununu beraberinde getirir. Kalpten çıkan atardamarın (arter) tıkanması aynı zamanda kalp hastalıklarının en önemli nedenleri arasındadır. Tıkanmaların nedeni pıhtı(lipit) kaynaklı veya damar sertliği dediğimiz bir hastalıktır. İkisinin de kökeni aynıdır; kötü beslenme, hareketsiz yaşam ve sigara.         

  1. Kalp damarı tıkanması; göğüs ağrısı ve kalp krizine
  2. Boyun ve beyin damarı tıkanması; İnme, felç, geçici görememe, konuşma bozukluğu ve bilinç kaybına
  3. Bacak damarı tıkanması; baldırda kasma, yanma, ağrı, İleri durumlarda parmak ve ayakta yaralara
  4. Bağırsak damarı tıkanması; yemek sonrası karın ağrılarına yol açar.

Önereceğimiz besinleri kullanarak damar tıkanıklığı riskini azaltır, tıkalı damarlarınızın açılmasına yardımcı olursunuz.

Damar tıkanıklığı belirtileri nelerdir?

  1. Damarın tıkalı olan bölgede ağrı, şişme, uyuşma, karıncalanma, soğukluk
  2. Nefes darlığı
  3. Bulantı ve kusma
  4. İktidarsızlık
  5. Damarın tıkalı olan yerde kasılmalar yaşama
  6. Damar tıkanıklığı olan bölgede ciltte solgunluk
  7. Parmak uçlarında soğukluk
  8. Parmaklardaki oluşan yaralarda geç iyileşme
  9. Ayak veya el parmakları,omuz kısmında uyuşmalar
  10. Kas kasılmaları, krampları veya seğirmeleri; kasların zayıflaması
  11. Ayak parmaklarında morarmalar
  12. Damar tıkanıklığı kalpte ise ritim bozukluğu, kalp bölgesinde ağrı
  13. Beyinde damar tıkanıklığı var ise görme, konuşma bozukluğu, hafıza kaybı, baş ağrısı
  14. Bacaklarda damar tıkanıklığında yürürken ve dinlenirken ağrı, ayakta, deride kangren,

Prof. Dr İbrahim Saraçoğlu Damar Tıkanıklığına Bitkisel Çözüm

Malzemeler

Kuru kabukları soyulmuş iri bir adet diş sarımsak.

On-oniki adet taze yeşil maydanoz (saplarıyla beraber). (Maydanozun yapraklarının sararmamış olmasına dikkat edilmelidir. Yaprakları sararmış maydanoz kullanılmamalıdır.)

İki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu

Yarım bardak klorsuz su (Marketten pet şişe su alıp kullanabilirsiniz.) Malzemelerini verdiğimiz Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu damar açıcı kürünün yapılışı şöyledir;

Not: Bu makalemiz 3 sayfadan oluşmaktadır. "Sonraki Sayfa" yazısına tıklayarak yazıyı okumaya devam edebilirsiniz

 

Nasıl Yapılır?

Bu malzemelerin hazırlanması için mutfak robotu veya blendır (mikser) kullanılır. Maydanozlar el yardımıyla kopartılarak robota atılır. Üzerine iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilir. İri tek bir diş sarımsak bıçakla doğranıp ilave edilir. Yarım bardak klorsuz su ilave edildikten sonra robot veya blendır çalıştırılır. Yaklaşık bir - bir buçuk dakika çalıştırıldıktan sonra karşımın tamamı kahvaltıdan en az yirmi dakika önce aç karnına içilir. Kahvaltıya kadar ihtiyaç hissedilirse sadece su içilebilir.

Kürün uygulama şekli şöyledir: İlk üç gün sarımsaklı, ikinci üç gün sarımsaksız, üçüncü üç günse tekrar sarımsaklı olarak uygulanır. Toplam dokuz gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verilir. Üç gün aradan sonra aynı şekilde dokuz gün uygulanır ve kür sonlandırılır.

  1. 3 gün (sarımsak + maydanoz + limon + su)
  2. 3 gün (maydanoz + limon + su)
  3. 3 gün (sarımsak + maydanoz + limon + su)
  4. 3 gün ara verilir, tekrar
  5. 3 gün (sarımsak + maydanoz + limon + su)
  6. 3 gün (maydanoz + limon + su)
  7. 3 gün (sarımsak + maydanoz + limon + su)

şeklinde uygulayarak kür sonlandırılır.

Önemli notlar;

Düşük tansiyonluysanız bu kürün kan basıncını (tansiyonu) bir miktar düşürebileceğini göz ardı etmeyiniz.

Yukarıda önermiş olduğum bu kürü yılda bir-iki kez uygulamakla, kalp damarlarının içten yağ bağlamasına, kalp damarlarında plak oluşumuna veya kalbi besleyen damarların daralmasına veya tıkanmasına karşı önleyici ve koruyucu kür uygulanmış olunur. Aynı zamanda bu kür sayesinde kalp dolaşımı da güçlendirilmiş olur.

Sarımsak

Sarımsak en etkili doğal damar açıcılardandır. Damarlardaki tıkanıklıkları açmakta önemli rol oynayıp damarları açar ve kan akışını rahatlatır. Sarımsak, doğal antibiyotik olma özelliğine sahip olmanın yanı sıra, kandaki pıhtıları çözmeye, kan basıncını düşürmeye ve kötü kolesterolle mücadeleye yardımcı olur. İçerisinde bulunan Allicin maddesi sayesinde vücuda zararlı serbest radikalleri dışarı atar. Düzenli sarımsak tüketimi kötü kolesterolü düşürür ve kan damarlarını genişletir. Bu sayede damar sertliği ve damar tıkanmalarının önüne geçer. Bu etkilerinden faydalanmak için; her gün diş sarımsağı yemeği adet haline getirmelisiniz. Küçük parçalara ayırıp, çiğnemeden hap gibi (su ile) yutarsanız, nahoş kokusu ağzınızda oluşmaz.

Yeşil Çay

Yeşil çay binbir derde deva bir bitkidir. Yeşil çayın önemli bir özelliği de etkili damar açıcılardan olmasıdır. Ayrıca gün içinde bardak tüketeceğiniz yeşil çay; kötü kolesterol seviyesini düşürecek lezzetli bir içecektir. Bu etkiyi kötü kolesterolün kana karışmadan idrar ile atılması ile sağlar. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde de toksinlerin atılmasına yardımcı olur.“Circulation Journal” isimli tıp dergisinde yayınlanan tarihli Japonya da yapılan bir araştırmada, sık yeşil çay tüketen Japonlarda kalp ve damar problemlerinin önemli ölçüde az görüldüğü tespit edilmiştir. 

Damarları açan diğer besinler şunlardır;

Not: Bu makalemiz 3 sayfadan oluşmaktadır. "Sonraki Sayfa" yazısına tıklayarak yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.

 

Nar

Nar kanı sulandıran, vücutta antioksidan etki gösteren, serbest radikallerle savaşmamıza yardımcı olan ve bu sayede damar tıkanıklarının açılmasına fayda sağlayan etkili bir meyvedir. Nar aynı zamanda vücudun nitrik oksit üretimini de uyarır; böylelikle arterlerinizin açık kalmasını ve kan dolaşımının normale dönmesini sağlar. Mevsiminde her gün adet nar yiyebilir veya sıkıp suyunu içebilirsiniz.

Ispanak

Ispanak, sağlığa olan birçok faydasının yanı sıra zengin nitrik oksit kaynağı olması sayesinde kalp ve damar sağlığı için de çok önemli bir bitkidir. Yüksek A ve C vitamini içeriği ile kötü kolesterolün damarlardaki duvar çeperine yapışmasını önler. Ayrıca potasyum ve folik asit yönünden de zengin olan bu bitkiyi sık sık tüketerek damar tıkanma riskinizi azaltmışta olursunuz.

Kuşkonmaz

Kuşkonmaz;  kalsiyum, magnezyum ve demir gibi elementlerin yanında A, B ve C vitaminleri açısından da zengin bir sebzedir. Özellikle B6, homosisteini (kalp hastalığına bağlı bir amino asit) ve C-reaktif proteini (iltihaplanma belirteci) seviyelerini düşürmeye yardımcı olur. Ayrıca içeriğinde bulunan K vitamini de damar sertliğinin giderilmesinde etkin rol oynar. Bu faydalarından yararlanmak için kuşkunmazı salata ve yemeklerinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Avokado

Avokado da damar açıcı, damar tıkanıklığına iyi gelene lezzetli meyvelerdendir. Avokado, içeriğinde kötü kolesterolü düşürüp iyi kolesterolü arttırmakta rol oynayan E vitamini, magnezyum,  folat ve potasyum gibi vitaminle mineralleri barındırır. Ayrıca İçeriğinde sağlıklı doymamış yağlar, lif, B vitaminleri ve vitamin K'nin yanı sıra bakır, demir, fosfor, protein ve folik asitte bulunan avokado günlük diyetimize eklememiz gereken özel bir meyvedir.

Zerdeçal

Damar açıcılardan bahsedince zerdeçaldan söz etmemek olmaz. Zerdeçal sağlığa önemli yararlarının yanı sıra damar açıcı da bir baharattır. Zerdeçal, vücudun yağları sindirme yeteneğini geliştirdiği için bu yağlar vücutta birikmez. İçeriğindeki etkin madde olan curcumin iltihap önleyici doğal bir antioksidandır. Bu sayede vücuttaki zararlı maddeler dışarı kolayca atılır. Aynı zamanda kötü kolesterolü düşürüp kanı sulandırıcı etki sağlar. 1 çay kaşığı zerdeçal tozunu, 1 bardak sıcak süt ile karıştırıp günde bir kez içebilirsiniz. Zerdeçal, kapsül formatında da satılmaktadır. Aktarlardan alacağınız hazır çay poşeti veya kök hali ile de çay olarak tüketebilirsiniz.

Brokoli

Ülkemizde kıymeti bilinemeyen sebzelerden olan brokoli; sulphaphane bakımından zengin olup, atardamarların iltihaplanmasını ve hasar görmesini önler, damar sağlığını korumakta çok etkilidir. Ayrıca kalsiyumun damar çeperine vereceği zararı önlemeye yardımcı olan K vitamini bakımından zengindir. Yoğun lifli yapısı kan basıncını ve kolesterol seviyelerini düşürmeye yardımcı olur. Kalp damar sağlığına yardımcı olmak için her hafta 2 ila 3 porsiyon brokoli yiyin veya yarım fincan ham brokoli suyu için.

Elma

Elma en lezzetli doğal damar açıcılardan, damar tıkanıklığını ortadan kaldıran meyvelerdendir. Kalp ve damar sağlığı için en kolay uygulanır ve en kolay ulaşılır meyvedir.Her gün 1 adet elma yemek sizi önemli ölçüde kalp ve damar hastalığı riskinden korur. Elma, kan dolaşımındaki kötü kolesterol seviyelerini düşüren pektin olarak bilinen belirli bir lif türünü içerir. Bu, safra asitlerinin bağırsak emilimine müdahale ederek yapılır; karaciğer, daha fazla safra yapmak için dolaşımdaki kolesterolü kullanmaya zorlar. Ayrıca, elmadaki yüksek flavonoid miktarı, kalp rahatsızlığı ve diğer kardiyovasküler rahatsızlık riskini azaltmaya yardımcı olur. Bunun yanında elmadaki potasyum ve magnezyum kan basıncınızı kontrol altında tutmanızı kolaylaştırır.

Damarların açılmasını hızlandırmak için;

  1. Tuz tüketimini azaltın.
  2. Sigarayı bırakın.
  3. Egzersiz ve hafif sporu hayatınıza adapte ederek hareketsiz yaşamdan kaçının.
  4. Acı biber (kırmızı pul ve taze yeşilbiber) kötü kolesterolü düşürücü etki sağlar. Günlük diyetinize bunları da ekleyin.
  5. Günde bardak su tüketin.
  6. Damar tıkanmalarının ilaç ile tedavisi şuan için mümkün olmamaktadır. Tv lerde satılan ürünlere veya çevrenizde tedavi ettiğini söyleyen insanlara itibar etmeyin.
  7. Burada verdiğimiz besin tavsiyeleri; hastalığı önlemeye veya daha kötüye gitmeye yardımcı olacak tavsiyelerdir.  İleri vakalarda Anjiyo ve ameliyat gibi tıbbi tedavi gerektiren vakalar oluşmaktadır. Modern tıbba güvenin. 

Vazodilatasyon (Damar Genişlemesi) Nedir, Faydaları Nelerdir? Tıklayınız

Kalp Spazmı Belirtileri, Nedenleri ve Tedavi YöntemleriTıklayınız

Göğüste Baskı Ve Ağrı Neden Olur, Nasıl Geçer? Doktorlar Cevaplıyor Tıklayınız 

Maydanoz ve süt buharı ibrahim saraçoğlu

Ibrahim saraçoğlu safran çayı

Depresyon döneminde, reseptör açlığı dediğimiz süreçte hastalar “Ben şifa bulamadım, başa dönüyorum” şeklinde bir ifade kullanırlar. Depresyona ve anksiyeteye (korku) şikayetlerine karşı geliştirmiş olduğum maydanoz-ıspanak (sabah), tere-ıspanak (akşam) kürüdür. Kürün en önemli avantajlarından ilk ikisi bağımlılık yapmaması ve kür sonlandığında “geri tepme” gibi bir yan tesirinin olmamasıdır. Günümüzde insanların yaşadığı ruhsal sıkıntı, anksiyete ve depresyon artış göstermektedir. Merkezî sinir sisteminde, noradrenalin ve serotonin azlığı depresyona neden olabilmektedir. Serotonin hormonunun fazlalığı da panikatağı tetikleyen bir durumdur. Bu nedenle bedensel ve ruhsal açıdan sağlıklı bir yaşam için hormonların dengeli çalışması çok önemlidir. Duruma göre tek bir hormonun fazla veya az üretilmesi ruh sağlığımızı, organlarımızın çalışma düzenini ve metabolizmamızı olumsuz etkilemeye yeterli seafoodplus.infoyon, anksiyete ve panik atak şikâyeti olanların girdikleri ortamlarda sıkıntı çekmekte ve bu durum sosyal yaşantılarını olumsuz etkilemektedir. Zaman geçtikçe bu kürün önemi çok daha iyi anlaşılacak ve yaygınlaşacaktır.  Tüm bu şikayetler için tek başına ıspanak-maydanoz-tere kürünün yapılması yeterli olmamaktadır. Beraberinde bitki çaylarıyla da desteklenmesi gerekmektedir. Bu noktada kişilere ıspanak-maydanoz-tere kürünün yanında kedi otu çayını veya sarı kantaron bitkisi kullanmalarını öneriyorum.

Maydanoz ve süt buharı ibrahim saraçoğlu. HAZIRLANIŞI: Öncelikle klorsuz suyu tencerede kaynatarak cm uzunluğunda bıraktığınız havuçları içine atın.

Süt saraçoğlu ibrahim buharı ve maydanoz

3- Sağlıklı bir beslenme için E ve C vitamini tüketimine dikkat edilmelidir.

Süt ve saraçoğlu maydanoz buharı ibrahim

Maydanoz kürü nasıl yapılır seafoodplus.info ibrahim Saraçoğlu tarifini verdi. Maydanoz kürü vücuttan toksin attırıyor ve gençleştiriyor. 15 adet maydanozu sapını koparmadan elinizle parçaladıktan sonra robota atınız. Üzerine yarım limonun suyunu ve yarım bardak da su ekleyiniz.

YAPILIŞI: Klorsuz ya da marketten alacağınız pet şişe sudan iki bardak kadarını tencerede kaynatın. Elinizdeki soğanı dört parçaya ayırıp kabuklarını ayıklayın. Ardından soğanları kaynamış olan suya atın ve 10 dakika kaynatın. Suyunu süzdükten sonra sabah ve akşamları ılık şekilde için.

MALZEMELER: 1 tutam testere dişli aslan pençesi, yarım litre kaynamış su

Sarımsak: Güçlü antioksidan etkisi ile birçok hastalığın tedavisinde kullanılan sarımsak kolesterol seviyesinin düşmesini sağlar. Düzenli olarak tüketilen sarımsak sayesinde iyi kolesterol seviyesi artarken kötü kolesterol seviyesi düşmektedir.

Maydanoz ve Limon Kürü İştahınızı Keser, Yağları Yakar. Maydanoz kürünün faydaları.Diğer kürler : seafoodplus.info

Maydanozlar el yardımıyla kopartılarak robota atılır. Üzerine iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilir. İri tek bir diş sarımsak bıçakla doğranıp ilave edilir. Yarım bardak klorsuz su ilave edildikten sonra robot veya blendır çalıştırılır.

Süt maydanoz buharı saraçoğlu ibrahim ve

Saplı olarak tane taze maydanozu mutfak robotunuza veya blendırınıza elinizle biraz parçalayıp atınız ve üzerine yarım limon suyu (iki yemek kaşığı) ve yarım bardak su ilave ediniz. Mutfak robotunuzu çalıştırınız, iyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından en erken on dakika önce aç karnına tamamını içiniz.

HAMİLE KALMAK İÇİN NE YAPILABİLİR? HAMİLE KALAMAYANLAR DİKKAT!

Ve maydanoz ibrahim süt saraçoğlu buharı

Planlı bir hamilelik düşünen çiftlerde kadınlar adet dönemi bittikten sonra 1 hafta içinde soğan kürüne başlamalıdır. Kürün düzenli olarak tüketildiği vakitten 2. regl dönemini görmeden 10 gün önce yeniden 5 gün veya 7 gün kürü denemelidir. Soğan kürü uygulandıktan sonra da yukarıda bahsettiğimiz incir kürüne başlanmalıdır.

İbrahim Saraçoğlu ile Ruh ve Beden Sağlığı - Hamile Kalmayı Kolaylaştıran Kür - TRT DİYANETseafoodplus.info

Kaynamakta olan yarım litre suya saplarıyla birlikte beş-altı yaprak ıspanak ve on-oniki tane maydanoz atılır.  Hafif ateşte kapağı kapalı üç dakika yavaş yavaş haşlanır ve soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra süzülür ve suyu içilir. Her sabah taze olarak hazırlanır. Aynı günün akşamında ıspanak ile tere karışımı hazırlanır. Kaynamakta olan yarım litre suyun içerisine saplarıyla birlikte beş-altı adet ıspanak ve dokuz-on tane tere (saplarıyla beraber) atılır. Kapağı kapalı olarak hafif ateşte üç dakika haşlanır. Ilıdıktan sonra suyu içilir. *Sabah ve akşam için ayrı ayrı hazırlanan bu karışımlar bir hafta boyunca her gün uygulanır. Bir hafta her gün uygulandıktan sonra 2. haftada iki günde bir uygulanır, 3. haftada üç günde bir uygulanır. Ondan sonraki haftalarda haftada bir olmak üzere iki ay boyunca uygulanır ve kür tamamlanmış olur. İhtiyaca göre bu kür altı ayda bir tekrarlanabilir. Her iki karışım da yemekten yarım saat önce veya yemekten en az bir saat sonra içilir. Sarı Kantaron-Kediotu KürüKaynayan bir su bardağı suda beş dakika demlenen sarı kantaron bitkisinin, günde bir defa öğle yemeğinden yarım saat önce içilmesi gerekir. Aynı şekilde kaynayan bir su bardağı suda beş dakika demlenen kediotu bitkisinin de günde bir defa akşam yemeğinden iki saat sonra içilmesi faydalı olacaktır.

Ibrahim maydanoz süt ve buharı saraçoğlu

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin hayallerine kavuşabilmeleri için son çare olarak gördükleri tüp bebek tedavisi yerine öncesinde doğal tedavi yollarını arayarak hamilelik şansını arttırmaları daha doğru olacaktır. Hamile kalma olasılığının arttığı yumurtlama dönemine denk getirilen birliktelikle beraber uygulanacak bitkisel kür tarifleri bebek şansını arttıran ihtimaller arasındadır. Sağlıklı besinlerin bir araya gelip buluşturulduğu kürlerde etkili bir sonuç almak için düzenli uygulamak önemli bir etkendir.

Yaklaşık yarım demet taze maydanozu saplarını da kullanarak yıkayıp, çaydanlığa koyabiliriz. Üzerine 2 su bardağı suyu ocağa koyup kaynamasını bekliyoruz. Ortalama iki-üç dakika kaynadıktan sonra kapağını kapatıp on dakika demlenmeye bırakıyoruz. Daha sonra isteğimize göre sıcak veya oda sıcaklığında içebiliriz. Maydanoz suyu adet söktürücü özelliği ile bilinmektedir.

Gündelik bulmaca

Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.

Ibrahim buharı maydanoz saraçoğlu ve süt

Kolesterol rahatsızlığı geçiren kişiler normal kolesterol değerlerinin kaç olması gerektiğini merak etmektedirler. Ancak bu değerler kadınlarda ve erkeklerde farklı olmaktadır. Bu nedenle değerlere bakarken erkek ve kadın ayrımına dikkat edilmelidir.

Maydanoz ve limon kullanımı sayesinde yüksek kolesterol seviyeleriniz düşerken, iyi kolesterol seviyeleriniz yükselmektedir. Kolaylıkla uygulayabileceğiniz maydanoz ve limon kürü için gerekli malzemeler şunlardır: 1 limonun suyu. Sapları ile beraber 15 hormonsuz maydanoz. Yarım su bardağında su.

Ibrahim saraçoğlu süt ve maydanoz buharı. Ay-Bek canım macunhaneye baktın mı ben bu ay macun aldım dün başladım benimde yumurta tembelliğim var gelişiyor

Maydanoz ibrahim buharı süt saraçoğlu ve

Bitkisel alanda çalışmalarıyla tanınan İbrahim Saraçoğlu’nun birçok rahatsızlığa iyi gelen sayısız kürü bulunuyor. Yazıda farklı sorunlar için İbrahim Saraçoğlu tarafından hazırlanmış kürlerin tariflerini bulacaksınız.

Erkeklerde ve kadınlarda ilk ölüm nedenleri arasında yer alan ve kalp-damar hastalıklarına neden olan kolesterol günümüzün en önemli sağlık sorunlarının başında gelmektedir. Birçok farklı besin ile vücuda giren kolesterol seviyesinin yükselmesi ciddi sağlık sorunlarını da beraberinde getirmektedir. Peki, kolesterol neden yükselir? Kolesterol seviyesini düşürmek için neler yapılabilir?

Ibrahim maydanoz saraçoğlu ve süt buharı

İLİŞKİLİ HABERKegel egzersizi nedir, nasıl yapılır? Hamilelikte Kegel egzersizinin faydaları

yalel. #4. Canım miktar önemli değil ben 2 litre süte ebe gümeci maydonaz. elma yağı koydum kaynattım bir kaba dökktüm üstünede tahta koydum buhar uçmasın diye küçük biyerden buharın çıkmasını sagladım tam oraya oturdum üstümede battaniye aldım.. Bayagı iltahap geldi.. Yumurtlama günlerime yakın yaptım 3 gün..

Yulaf: LDL kolesterol seviyesinin düşmesinde etkilidir. Yulaf ile beraber besin lifi açısından zengin olan armut, erik ve elma gibi meyveleri de tüketmek yararlı olmaktadır.

Çocuk yapmak için ne yapılmalı? Anne ve baba olmak isteyenler için kür tarifleri! İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan hamilelik kolaylaştıran bitkisel kürler

İbrahim Saraçoğlu idrar yolu enfeksiyonu soğan kürü ile giderildiğini ifade etmektedir. Regl dönemi şikayetlerine de dikkat çeken İbrahim Saraçoğlu adet sancısı soğan kürü ile en aza indiğini belirtir. Pek çok kadında görülen polikistik over rahatsızlığı için de oldukça etkili bir kürdür.

Öncelikle zaman zaman televizyonlardan, internet arama motorlarından duyduğumuz kür ibaresini irdeleyelim. Kür; genel olarak tedavi yöntemi, şifa gibi anlamları içermektedir. Maydonoz kürü de maydanoz ile tedavi, iyileştirme gibi anlamları barındırmaktadır.

Yaşın ilerlemesi: Yaşın ilerlemesi ile beraber kolesterol seviyesi yükselmektedir. Özellikle kadınlarda menopoz sonrasında kolesterol seviyesi yükselmektedir.

SARAÇOĞLU'NDAN HAMİLELİK KOLAYLAŞTIRICI SOĞAN KÜRÜ TARİFİ

merhaba soğan kürünü bitirdim testere dişli aslan pençesi kürünü ve incir kürünü aynı zaman diliminde farklı saatlerde kullanabilir miyim yada öncelikle hangisini kullanmama gerekiyor yaşındayım gebelik için deniyorum yumurta tembelliğim olduğu söylendi.

Hokibet vip3

Fiziksel aktivite eksikliği: Fiziksel aktivitelerde bulunmayan ve sürekli oturan kişilerde kolesterolün yükselme riski fazladır.

1- Yapılan araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak tüketilen kafein tüketimi hamile kalamama ihtimalini büyük ölçüde etkiliyor.

Fay hattı canlı izle

Kolesterol hayvansal kaynaklı besinlerden alındığı için bu besinlerin tüketilmesinde dikkatli olunmalıdır. Bu aşamada kolesterol diyeti hazırlanmaktadır. Bu diyet sayesinde günlük olarak mg’ın altında kolesterol alınmaktadır.

Süt ibrahim maydanoz buharı saraçoğlu ve

Yüksek kolesterol seviyesine sahip olan kişilerin çok dikkat etmesi gerekmektedir. Çünkü yüksek kolesterol etkisi ile damar tıkanıklığı, damar sertliği, kalp – damar rahatsızlıkları meydana gelmektedir. Bu nedenle kolesterolün düşmesini sağlamak için belirli bir tedavi planı yapmak gerekmektedir.

Ve maydanoz saraçoğlu ibrahim süt buharı

Kullanımı: Her sabah aç karnına bir bardak maydanoz kürü tüketebilirsiniz. Bu kürü 15 gün boyunca uygulayıp daha sonra ara vermeniz gerekiyor. 5 günlük aradan sonra tekrar 15 gün kürü uygulayabilirsiniz. Kürü her sabah taze olarak hazırlamanız gerekiyor.

Maydanoz ve süt buharı ibrahim saraçoğlu

  • Amatic (Book of Aztec, Lovely Lady, Book of Fortune);
  • Yggdrasil (MultiFly!, HippoPop, Cazino Cosmos);
  • NetEnt (Space Wars, Dead or Alive 2 Feature Buy, Divine Fortune);
  • Play’n Go (Book of Dead, Legacy of Dead, Rich Wilde and the Tome of Madness);
  • Thunderkick (Midas Golden Touch, Big Fin Bay, Beat the Beast: Griffin’s Gold);
  • Microgaming (The Finer Reels of Life, Immortal Romance, Book of Oz);
  • Red Tiger (Gonzo’s Quest Megaways, What the Fox MegaWays, Wild Hot Chilli Reels);
  • Spinomenal (Majestic King, Book of Guardians, 4 Horsemen);
  • Boongo (Sun of Egypt 2, Book of Sun: Multichance, Hit the Gold!).

Maydanoz ve süt buharı ibrahim saraçoğlu

Damar Tıkanıklığına İbrahim Saraçoğlu&#;ndan Bitkisel Tarifler

İbrahim Saraçoğlu tarafından damar tıkanıklığı için sunulan kür mucizevi bir etki göstermektedir. Ortalama 15 gün içerisinde ilk etkiler ortaya çıkmaktadır.

İbrahim Saraçoğlu tüm bitkilerle oluşturduğu doğal reçeteler sayesinde binlerce insanın sağlığını kazanmasında etkin bir rol oynuyor. Burada damar tıkanıklığına bitkisel çözümlerden bahsedeceğiz.

İçindekiler

İbrahim Saraçoğlundan Damar Tıkanıklığına Bitkisel Tedavi

Damar tıkanıklığı sigara gibi etkenlerin ışığında çok daha hızlı gelişen bir hastalık olarak tanımlanabilir. Ancak hayatında hiç sigara içmemiş insanlar bile bu sorundan yaka silkebiliyor. Bu durumda da bitkisel çözümler her zaman olduğu gibi dikkat çekiyor. Yanlış beslenmenin bir sonucu olarak karşımıza çıkabilen sorunları aşabilmek için hayatımızı düzene sokmak en önemli tedavi adımı olacaktır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen kürlerin uygulanırken bu kural çerçevesinde değerlendirilmesi gerekiyor. Beslenme düzenini oturtarak yapacağınız diyetle beraber damar sağlığını olumlu yönde etkileyebilirsiniz. Doğal kür tarifi ise daralmış ve tıkanma aşamasında olan damarların açılmasına olanak sağlayacaktır.

Burada kürü oluşturan bitkisel gıdaların tamamının bilimsel araştırmalar sonucunda damar sağlığı için faydaları kanıtlanmıştır. Özellikle lahana gibi yiyeceklerin yararlarını her fırsatta vurgulamaktan kaçınmadığını görebilirsiniz. Damarların genel yapısından çıkarak iç duvarlarında oluşan yağ katmanlarının %90&#;a kadar daralma sağlayabileceği aşikâr. Hatta besinler doğru kullanıldığında bu tıkanmaların önüne geçmenin dışında önlemek için iyi bir kalkan olabiliyorlar.

Bacak ve kollar için ciddi bir sorun olmasının haricinde hayati önem taşıyan birçok noktada damar tıkanıklığı gözlemlenebilir. Bu tip durumlarda lahana kürü ile bitkisel tedavi uygulamak kalp, beyin gibi organlarımızın sağlığı için ciddi bir önem taşımaktadır.

İbrahim Saraçoğlu Damar Tıkanıklığı Kür Tarifi

Damar Tıkanıklığına Özel Limon suyu ve Maydanoz Kürü Tarifi

İbrahim Saraçoğlu damar tıkanıklığı tedavisi için önerdiği kür tarifini verirken bazı önemli bilgilerden söz ediyor. Örneğin damarların vücudumuzun her noktasını saran bir ağ olarak yer aldığını vurgulamaktan çekinmiyor. Doğal olarak kalp üzerinden oksijen ile buluşan kanın dolaşımı için sağlıklı bir damar yapısına sahip olmak şart. Eğer damarlarımızda bir sorun olursa er ya da geç bazı hastalıkların kaçınılmaz olduğuna ilişkin araştırmalar olumlu sonuç vermiştir.

Çünkü olası bir damar tıkanıklığı vakasında %40 ile başlayan risk faktörünün %90&#;lara kadar çıkabildiği gözlemleniyor. Yani bir damarın kan akışının sağlanan toplam alanının %90&#;ı tıkanmış olarak görülebiliyor. Haliyle zamanla oluşan bu katmanın sağlığımıza daha fazla zarar vermemesi için İbrahim Saraçoğlu damar tıkanıklığı kürü uygulanarak olumlu sonuçlarından faydalanmanızı öneririz.

  1. Maydanoz & Sarımsak Kürü

Maydanoz ve sarımsak gibi birbirinden faydalı iki yiyecek limon ve su ile karıştırılarak elde edilen kür sayesinde damarları açıyor. Uygulama periyotları burada en önemli unsur oluyor.

Malzemeler

  • 1 Diş Sarımsak
  • 10 Tane Maydanoz (Sapları dahil)
  • Limon Suyu
  • Klorsuz Su

Tarifin Hazırlanışı

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından verilen bu tarifin uygulanışı için blender, mikser veya bu tip bir karıştırıcı kullanmanız tavsiye ediliyor. Maydanozları bıçak kullanmadan elle kopartarak sapları dahil olmak üzere kullandığınız karıştırıcıya atınız. Kabuklarını soyduğunuz bir diş sarımsak ise ufak parçalara kesilerek üzerine eklenmeli ve suyunun klorsuz olduğuna dikkat edilmelidir. Hazır aldığınız su ile yarım bardak ilave ettikten sonra taze sıkılmış iki çorba kaşığı kadar limon eklemeniz kafi olacaktır.

Blender ile çırptıktan sonra içim kıvamına geldiğinde robottan alınız. Kullanıma hazır olmasının haricinde ortalama robottan geçirme sürecinin 1 ile 1 buçuk dakika arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Uygulama Şekli

Burada en önemli nokta damar tıkanıklığına iyi gelen yiyeceklerden maksimum fayda alabilmek için taze yapılmasıdır. Yani ayak ve bacak başta olmak üzere damar tıkanıklıklarını açmak, kalp ve damar sağlığını korumak istiyorsanız her gün uygulamadan evvel bu kürü taze bir biçimde robottan geçirerek yapmanız önerilir.

Kahvaltı etmeden önce su haricinde hiçbir şey içmemeniz ve kahvaltı etmenize 20 dakika varken yaptığınız karışımı tüketmeniz gerekir. Bu kürün uygulaması uzun vadede ise belirli malzemelerle örtüşmektedir.

Yukarıda yer alan tabloda ilk tarif öncelikli olarak uygulanır. Toplamda 3 gün boyunca bu Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu tarafından önerilen bu karışımı kahvaltıdan önce içmelisiniz. Ardından 3 gün boyunca ikinci tarif kısmında yazan malzemelerle tüketmeniz önerilir. Totalde 6 günü doldurduğunuzda 3 gün daha ilk tarifi tüketmeniz gerek. 9 günün sonunda 3 günlük bir ara vererek bu kürü uygulamamanız, ardından ise ilk tarif ile yine aynı periyodu tekrarlamaya başlamanız tavsiye edilmektedir.

Bitkiler ve sağlığımıza iyi gelen besinler olmasına rağmen tansiyon hastalarının kullanmadan önce doktorlarına danışmaları önerilir.



1 yıldız2 yıldız3 yıldız4 yıldız5 yıldız(1votes, average: 2,00out of 5)
Loading

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir