minecraft deri ceket nasıl yapılır / Mcpe deri ceket/zırh nasıl boyanır, cadının evi nasıl bulunur

Minecraft Deri Ceket Nasıl Yapılır

minecraft deri ceket nasıl yapılır

Minecraft'ta güvenlik ayakkabıları yapmak. Deri ayakkabı nasıl yapılır Minecraft'ta demir ayakkabı nasıl yapılır

Pek çok hevesli Minecraft oyuncusu, bir karakter için herhangi bir giysinin yaratılmasıyla ilgili defalarca sorular sordu. Çoğu zaman, kullanıcılar Minecraft'ta nasıl bot yapılacağını öğrenmeye çalıştı. Makaleyi okuduktan sonra, kimsenin bu tür bir zırh yaratma hakkında başka sorusu olmayacak.

minecraft nedir

Minecraft, simülasyon ve hayatta kalma unsurları içeren bir 3D sandbox oyunudur. İçinde, kullanıcının sonunda rastgele oluşturulmuş haritanın tamamını keşfetmek, birçok farklı öğe oluşturmak ve inşa etmek için sağlık ve açlık göstergelerini izlemesi ve çeşitli ölümcül yaratıkların yaşadığı bir dünyada tuzağa düşmemeye çalışması gerekecek. Alışılmadık bir şey. Tehlikeli bir dünyada bileşen aramak için oyuncunun iyi bir korumaya ve hıza ihtiyacı vardır. Minecraft'ta hızlı botların nasıl yapılacağı sorusu burada ortaya çıkıyor.

çizme türleri

Birkaç tür var. Bazıları sadece güzellik için giyilir. İkincisi, koruma sağlamak için tasarlanmıştır, ancak hareketi büyük ölçüde yavaşlatırlar. Yine de diğerleri, oyuncunun iki kat daha hızlı hareket etmesine izin verir. Bu durumda ideal kombinasyon, göğüs zırhı, koruma için bir kask, Minecraft'ta hızlanma için önyükleme yapın. O zaman, hasardan güvenilir bir şekilde korunacak olmasına rağmen, karakterin hızı değişmeyecektir.

Ayakkabı yapım süreci

Ek modlar kullanılmadan, onları bulmak kolay olduğu gibi, hızlı botlar oluşturmak da mümkün olmayacaktır. Yeraltı dünyasında elde edilemezler veya herhangi bir mafyadan nakavt edilemezler. Bu nedenle birçok kullanıcı Minecraft'ta nasıl bot yapılacağı sorusuyla şaşkına döndü. Aslında, birkaç eylemden oluşan bir yol var.

Her şeyden önce, oyuncunun en basit botları yaratması gerekiyor. Her ikisi de basit aşınma için tasarlanabilir ve karakter için bir tür koruma sağlar. İlk bot türü için, deriyi almak için birkaç inek bulup öldürmeniz gerekecek. Üretimi için dört dış görünüm gerekir. İkinci çizmeler için, bir kazma oluşturmanız ve demir veya başka bir cevher bulmak için madene inmeniz gerekecek.

Toplanan malzemelerden çizmeler oluşturduktan sonra, yeraltındaki haritanın neredeyse en altına gitmeniz ve oradan dört obsidyen, iki elmas ve bir kitap almanız gerekiyor. İkincisi, yüzeydeki sandıklarda bulunabilir. Obsidyenin ancak elmas kazma ile kırılabileceği, demir kazma ile de elmas elde edilebileceği dikkat çekmektedir.

Gerekli tüm malzemelere sahipseniz, tezgahın üzerine koyun ve büyü için bir masa oluşturun. Şimdi birkaç kitap rafı yapıp onları cadının masasının etrafına yerleştirmeniz gerekiyor. Bir blok oluşturmak için altı panoya ve üç kitaba ihtiyacınız var. Masanın iyi çalışması için on blok kitap rafı kurulması tavsiye edilir.

Bir sonraki adım, tabloyu açmak, önceden oluşturulmuş botları içine koymak ve hız geliştirmeyi seçmektir. Ancak bunu yapmak o kadar kolay değil çünkü iyileştirmelerin isimleri anlaşılmaz bir dille yazılmış. Bu aşamada, kullanıcıların çoğu Minecraft'ta nasıl bot yapılacağını öğrenmek için internete dönmeye karar verir.

Anlaşılmayan dil büyük bir sorun değildir. Oyuncunun, büyüde yazılan metni otomatik olarak Rusça'ya çeviren Web'de bir eklenti bulması ve indirmesi yeterlidir. Ekleme oyun klasörüne atılmalı ve botları büyüleyici masaya koymaya çalışılmalıdır. Geriye sadece hız veren bir iyileştirme bulmak ve onu seçmek kalıseafoodplus.infoık hiçbir kullanıcının Minecraft'ta nasıl bot yapılacağı ve oyuna yeni ve modern bir cihazla nasıl devam edileceği hakkında bir sorusu olmayacak.

Minecraft'ta biraz başarı elde etmek isteyenler, bu oyunla ilgili tüm bilgileri dikkatlice inceler. Eşsiz özelliklerden biri, eşya işçiliğidir. kendi yemeğini yapabilirsin araç ve daha fazlası. En önemli şeylerden biri zırhtır. Oyuncunun hasarını önemli ölçüde azaltabilir. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, oyuncular çeşitli zincir zırhlar, kasklar ve hatta ayakkabılar yaparlar. Elbette bu tür ayakkabılar sıradan terlikler veya örneğin galoşlar gibi değildir. Bunlar gerçek botlar veya botlar.

Ayakkabıya neden ihtiyacın var?

Minecraft'ta zırh için çeşitli seçenekler sunmayı teklif ediyorlar. Her biri bir zırh, baldır, miğfer ve bottan oluşan bir settir. Koruma üretimi için deri, çelik, altın, elmas kullanılabilir. Çizmeler bu setin bir parçasıdır. Tıpkı silahlar gibi boya uygulanarak veya büyülenerek yeniden renklendirilebilirler.

Tüm ayakkabıların, malzemeye bağlı olarak belirli bir dayanıklılığa sahip olduğu unutulmamalıdır. Bu yüzden:

  • deri botlar sadece 0,5 koruma sağlar. Onarılabilirler, ancak 65 hasardan sonra başarısız olurlar;
  • demir ayakkabılar bir birim zırh verir, ayrıca kolayca tamir edilir, ancak vuruş aldıktan sonra kırılır;
  • altın botlar hızla kullanılamaz hale gelir (91 hasara dayanır);
  • elmas çizmeler maksimum koruma sağlar. En güçlüleridir ve hasar aldıktan sonra yıkılırlar.

Koruma nasıl yapılır

Bu oyunda belirli eşyaların üretimi için kaynakları belirli bir sıra ile tezgah üzerine yerleştirmek gerekiyor. Prosedür ve düzen tarifte belirtilmiştir. Ayakkabı üretimi, istenen malzemeden sadece dört birim gerektirir. Yukarıda bahsedildiği gibi deri, altın, demir veya elmas olabilir.

Yeni başlayan oyuncuların onları nereden alacakları konusunda bir soruları olabilir. Deri bir at veya inek gerektirir. Bir hayvan bu tür ham maddelerden iki birim verir. Demir ve altın, sırasıyla bir demir veya altın bloktan yapılır. Bir blok dokuz külçe üretir. Elmas en nadir maddedir. Mağaralarda, sandıklarda veya maden ocaklarında bulunur.

Deri çizme kimliği: .

NID: deri_çizmeler.

Deri botlar - İngilizce adı deri ayakkabı minecraft'ta. Ayrıca deri botlar olarak da adlandırılırlar.

Zırh (koruma noktaları, savunma noktaları) -

Dayanıklılık (kırılmadan önceki hasar miktarı, dayanıklılık) -

Deri botlar (botlar), Minecraft'ta olağanüstü koruyucu özelliklere sahip olmayan zırh unsurlarıdır. Zırh 1 () ve dayanıklılık 66 - bu, bir deri kask için kabaca zırh 1 () ve dayanıklılık 56'ya karşılık gelir. Ancak bu özellikler demir botların parametrelerinden uzaktır: zırh 2 () ve dayanıklılık Ancak, zırhın bir elemanını değil, bütün bir seti düşünürsek, bu tür bir koruma bile ihmal edilmemelidir.

Zırh seti

Botlar da dahil olmak üzere deri zırhın avantajları, göreceli üretim kolaylığı ve boyama olasılığını içerir.

Çizmeler dahil tam deri zırh seti.

Minecraft'ta deri çok uygun fiyatlı bir malzemedir. Lamalardan, atlardan, eşeklerden, katırlardan, ineklerden ve mantar ineklerinden düşebilir. Ve Minecraft'ta deri pantolon yapmak için sadece 4 kaplamaya ihtiyacınız var. Belirli bir üretim tarifine göre düzenlemeniz gerekir.

Deri çizmeler (çizmeler)


Deri botların koruyucu özellikleri

Genel olarak herhangi bir malzemeden yapılan çizmeler süper zırh performansına sahip değildir. Tabii ki, demir ve elmas olanlar daha olumlu bir şekilde farklılık gösterir. Savunma puanlarına bakan tablo da bunu kanıtlıyor.

Minecraft'ta botlar nasıl korunur?
bot ayakkabıZırh
altın ayakkabı
Posta botları
demir çizmeler
Elmas botlar

Deri botların dayanıklılığı

Açıkçası zırh, Minecraft'taki deri botlar da dahil olmak üzere zırhın tek özelliği değildir. Güç gibi bir gösterge de var. Botların kırılmadan önce alabileceği hasar miktarını düşünün.

Minecraft'ta dayanıklılık, zırh için de geçerli olan ve onu kaç kez kullanabileceğinizi gösteren bir göstergedir. Zırh için bu, kırılmadan önce emebileceği hasar miktarı ve zırhın alacağı hasarın miktarıdır.

Zırh ayakları üzerindeki deri botlar, oyuncunun üzerinde ve oyuncunun elindedir.

Zırh neye karşı koruma sağlar ve korumaz?

Ne yazık ki, zırh herhangi bir hasara karşı koruma sağlamaz. Bazı türlerinin zırhı azalmaz ve uygun şekilde büyülenmiş zırh unsurları dışında dayanıklılığını etkilemez.

Deri zırh boyanabilir.

Deri botların diğer zırhlarla karşılaştırılması

Tüm Minecraft zırhlarının etkinliğini farklı malzemelerden karşılaştırmanız önerilir. Tabloda, deri botların özelliklerini herhangi bir zırh unsuruyla karşılaştırmak daha uygundur.

Minecraft'ta Zırh
ZırhKorumaKuvvet
Deri kask56
altın miğfer78
Posta kaskı
demir kask
Elmas kask
Deri ceket81

Bununla birlikte, yalnızca 1 savunma veya yarım zırh simgesi ekleyen çizmeler, Minecraft'ta oyuncunun zırhının önemli bir unsurudur (elmas çizmeler bir istisnadır: 3 birim veya 1,5 zırh simgesi).

Deriden, demirden, altından veya elmastan yapılmış zanaat çizmeleri aynıdır. Üretim için dört birim malzeme (yukarıda listelenmiştir) almanız ve bunları sağ ve sol sütunların orta ve alt hücrelerine yerleştirmeniz gerekir.

Ayrıca sunucularda, yöneticiler /give komutunu kullanarak bir oyuncuya bir ateş bloğu verebilir, böylece oyuncu onu zincirleme posta oluşturmak için kullanabilir.

Zırhın geri kalanı gibi botlar da patlama direnci (IV), yangın direnci (IV), mermi direnci (IV), koruma (IV) ve çiviler (III) ile büyülenebilir. Parantez içinde maksimum büyü değerleri vardır. Ancak botlar için iki tür özel büyü daha vardır - hafiflik (IV) ve derin adım (III).

İlk seçenek, genellikle büyük binalar inşa edilirken yüksekten düşme riski olduğunda sunucularda kullanılır. Böyle bir büyü, 64 bloğa kadar yükseklikten serbest düşme hasarına karşı koruma sağlayacaktır. Çizme büyüsünün ikinci çeşidi sürümünde tanıtıldı ve yüzerken suda daha hızlı hareket etmenizi sağlar.

Video rehberi:

Kask
(Helmets)

Herhangi birisinden 5 adet Deri, Altın, Demir, Elmas veya Ateş
(Leather yada Gold yada Iron yada Diamond yada Fire)

 Kask YapmaKasklar defans puanı kazandırır.

Göğüs Zırhı
(Chestplates)

Herhangi birisinden 8 adet Deri, Altın, Demir, Elmas veya Ateş
(Leather yada Gold yada Iron yada Diamond yada Fire)

Göğüs Zırhı YapmaGögüs zırhı 4 defans puanı kazandırır.

Bacaklık
(Leggings)

Herhangi birisinden 7 adet Deri, Altın, Demir, Elmas veya Ateş
(Leather yada Gold yada Iron yada Diamond yada Fire)

 Bacaklık YapmaBacaklık 3 defans puanı kazandırır.

Bot
(Boots)

Herhangi birisinden 4 adet Deri, Altın, Demir, Elmas veya Ateş
(Leather yada Gold yada Iron yada Diamond yada Fire)

 Bot YapmaBotlar defans puanı kazandırır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir