rota life gayrimenkul / Dialog Türkiye Ofisler

Rota Life Gayrimenkul

rota life gayrimenkul

ROTA LİFE GAYRİMENKUL

ROTA LİFE GAYRİMENKUL Firmamız Kocaeli şehrinde Gebze ilçesinde OSMANYILMAZ MAH, Yeni Bağdat Cd. NO /A, Gebze/Kocaeli adresinde bulunmaktadır.

ROTA LİFE GAYRİMENKULSektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

ROTA LİFE GAYRİMENKUL Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek ROTA LİFE GAYRİMENKUL firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

ROTA LİFE GAYRİMENKUL firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

ROTA YAPI

yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Rota Yapı İnşaat Taahhüt Tic. Ltd. Şti; Mesleki ahlak, mesleki ehliyet ve tecrübeli teknik / idari personelle Ülkemizin Kalkınmasında ve yenilenmesinde üzerine düşen sorumluluğu üstlenmeye devam etmektedir.

Ne Yapıyoruz?

Rota Yapı olarak modern bakış açımız ve yenilikçi ruhumuzla, ileri teknoloji ve kaliteyi bir araya getirerek müşterilerimize güvenilir yaşam alanları inşaa ediyoruz.

Vizyonumuz

Değişime ve yeniliklere açık olmakla birlikte; kalite, güven ve saygınlık öncelikli değerlerimizdir. Amacımız; topluma ve gelecek nesillere değer katacak yatırımlar yapmaktır.

Misyonumuz

İnşaat sektöründe örnek kabul edilerek ve yeni girişimciler tarafından model olarak gündeme gelmek amacıyla; büyüme trendimizi, sinerji çerçevesinde sağlayarak, geleceğin lider firmaları arasında olmayı hedeflemekteyiz.

m² TAMAMLANMIŞ YAŞAM ALANI

HİZMETLERİMİZ

Riskli Yapılar

Herhangi bir bina için sayılı Kanun kapsamında risk tespiti yapılabilmesi ve Kanun kapsamındaki haklardan yararlanılabilmesi için, binanın ruhsatlı olması gibi bir zorunluluk bulunmamaktadır.

Kat Karşılığı

Arsa sahibinin belli bir payını müteahhite devretmesi, müteahhitin de bunun karşılığında belli sayıda bağımsız bölümleri arsa sahibine teslim etmesi.

Taahhüt

Mülkiyeti başkalarına ait olacak bir yapının yapılmasını taahhüt ederek inşaat yapan işletmelere “İnşaat Taahhüt İşletmeleri” denir. Tanımdan da anlaşıldığı üzere inşaat taahhüt işletmeleri inşaat yaptırmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler adına inşaat yapım faaliyetlerini üstlenirler.

Tadilat

İnşaat işlerinde mevcut yapının değişikliğe uğratılması.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir