grafik tasarım önlisans kpss atamaları 2019 / YÖK Önlisans Atlası

Grafik Tasarım Önlisans Kpss Atamaları 2019

grafik tasarım önlisans kpss atamaları 2019

KPSS Önlisans Atama Puanları - Düz Memur, Hemşirelik, Öğretmenlik, Polislik ve KPSS Memur Atama Puanları Nasıl Oldu?

Kadro UnvanıAtama YılıAranan NiteliklerToplam KontenjanYerleşenEn Düşük Taban PuanEn Yüksek  PuanMEMUR/1,,,,,,
,,,,,,
,,,,,,
,,,,,,
,,,,,,
,,,,,,
,,,,,,77,93,MEMUR/2,,,,
,,,,
,,,,
,,,
,,,,73,96,MEMUR/2,,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,79,97,MEMUR/1,,,,
,,,,
,,,,
,71,96,MEMUR/1,,717182,97,MEMUR/2,,,,
,,,,
,,,,
,,80,97,MEMUR/2,,,,
,,,,
,,,,
,,,,
,,,,616183,94,MEMUR/1,,,,
,,,,
,,,,
,MEMUR/2,,,,
,,,323284,97,MEMUR/1,,,,
,,,,
,,,,
,,79,95,

, , , , , ve EKPSS TERCİH ROBOTU



Ana sayfa


Rehberlik

KPSS tercih robotu için tıklayınız
, , , KPSS
tercih robotu

KPSS taban puan robotu için tıklayınız
, , , KPSS taban puanlarrobotu

KPSS Puan hesaplama program için tıklayınız
KPSS
puan hesaplama
robotu

eKPSS taban puanlar robotu ve ekpss tercih robotu için tıklayınız
EKPSSatama ve tercih robotu

KPSS Branş Sıralam robotu için tıklayınız
KPSS branş sıralamarobotu

eKPSS taban puanlar robotu ve ekpss tercih robotu için tıklayınız
AÖF puan hesaplama robotu

İletişim


Bölüm kodları


Özel nitelik kodları


Güncel Konular


Güncel Testi


Kpss bilgi hattı




         ve  taban puanları ile kıyaslamalı
OCAK EKPSS atamalarının tam listesidir

LİSANSÖNLİSANSORTAÖĞRETİM

BölümünüzTercih edilen il YDS seviyeniz SertifikalarınızSadece şu kurum:

YORUMLAR (Son 10 cevap)    (Cevaplayan: EKPSS Uzmanı Sinan GÜZEL)     SORU SOR     
kayahan( )
sıralama ile kodlu sertifikam var bursa iline atanma ihtimali nedir? (4kont) önlisans ( puan)
Rehber öğretmenin cevabı:  Ocak EKPSS atamasında:
- Toplam kadronun 'ü Önlisans mezunlarına ait.
- kadronun 'sı nitelik kodlu.
- kadronun 65'i çakılı pozisyon, kalan kadro çok iyi.
- kadronun 'sı Ankara'ya ait.
Tüm bu verilere göre 'de tahmini 82 puanlı yani sıradaki kişinin de atanması muhtemel.
genel sıradaki kişilerin bu atamada bulunduğu il haricinde de illeri tercih edip atandıktan sonra kendi iline tayin istemelerini tavsiye ediyorum. Aile Bakanlığı ve Tarım bakanlığı rahat kurumlardır.

Süleyman Özgüner( )
İyi akşamlar hocam, ben ekpss de puan aldım, Lisans mezunuyum. bu puanla yerleştirmelerinde bir yere girme şansım varmı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Rehber öğretmenin cevabı: Lisans-önlisans-Lise'de eğer İHL veya teknik bir okul/bölüm mezunu değilseniz sıra size gelmez.

Halit çakal( )
İyi günler hocam ben yüzde 45 ruhsal duygusal engelli biriyim de ilk defa girdim ve aldım öğrenim durumundaki sıralamam atanma şansım varmı nasıl tercih yapmalıyım
Rehber öğretmenin cevabı: Bu atamada sıra sana gelmez ama seçim öncesinde daha önce dillendirdikleri kadronun yarısı bile açılırsa sıra sana gelir.

yakup aktepe( )
iyi günler hocam ben görme engelliyim puanım orta öğretim'den sınava girdim sıralamam elektirik-elektronik teknolojisi tesisasları branşım branş sıralamam 24 görme engelliler arasında ise 1 sıradayım atanma şansım nedir ve nasıl tercih yapmalıyım
Rehber öğretmenin cevabı:  nitelik koduyla teknisyen kadrosu çok az açılıyor, muhtemelen senin atanacağın kadar yine kadro açılmayacak. memur-hizmetli kadrolarında ilk atamada çok kadro açılırsa 2. atamada şansın olabilir. Ama son 10 yılın ortalama alım sayılarına baktığımızda 'den ihtimal yok gözüküyor.

YUSUF ARSLAN( )
Hocam merhaba iyi günler ben acil durum ve afet yönetimi ön lisans mezunuyum ekpss puanım 79, branş sıralamam 23 genel sıralamam kendi bölümümden yada den atanma durumum nedir ? Cevaplarsanız memnun olurum teşekkürler
Rehber öğretmenin cevabı: Muhtemelen 'den Aralık sonuna kadar atanırsın. Açılacak kadro sayısı önemli. "EKPSS'den yılında memur alımı yapılacak" haberleri hemen ilk atamada gerçekleşecek bir haber değil.

ÇAĞLA DENİZ( )
hocam merhaba ben düz lise mezunuyum açıköğretimden bu sene okumak istiyorum hangi bölümü yada kaç yıllık okumalıyım ?
Rehber öğretmenin cevabı: Lisans okuyacaksan Sosyal Hizmet veya Acil Yardım ve Afet Yönetimi,
Önlisans okuyacaksan Büro Yönetimi veya Acil Durum ve Afet Yönetimi.

Yasin Denk( )
hocam iyi güler ben ekps de 71 69 lüsür aldım liseden makine bölümü mezunuyum brans bazlı sıralamada 34 gözüküyo de 35 kadro verimiş bölüm içi atama için ve atamalarında kadro yok sayet atamalarında 35 ve üzeri alım olursa atanabilirmiyim deki puanımı kullanabilirsem sıralama dahada assagıya inermi cvblarsanız memnun olurum tsk ederim
Rehber öğretmenin cevabı:  puanını kullanırsan branş bazındaki sıralaman değişir. Tamamen alım sayısına bağlı atanman. Alan dışı ataman olmaz, puanın düşük ama Teknisyen kadrolarının sayısını görmek lazım.

Pınar Topuz( )
Ortaöğretim zihinsel engelli bir bireyim. Düz lise mezunuyum. Bilgisayar İşletmenlik sertifikam var. EKPSS puanım: 86, Başarı sıram: Memur olarak atanma olasılığım nedir? Yada hizmetli memur? Ve bu tercihler ne zaman yapılacak?
Rehber öğretmenin cevabı: Toplamda düz lise mezunlarından üstünde kadro açılırsa ve ve bu kadroların 'ü 'e verilirse hizmetli olarak atanırsın. Önceki atama otalamalarına bakarsan Aralıkta bu kadar kadro açılmış olur. Eğer söylendiği gibi kadronun 1/3'ü aralıkta verilirse atanma ihtimalin olabilir. Kadrolar açıklanınca youtube'da canlı yayında kadroları analiz ediyorum.

Songül Gündoğdu ( )
Merhaba ben lisans(felsefe bölümü) mezunuyum ekpssden 68 puan aldım atanma ihtmalim nedir
Rehber öğretmenin cevabı: Felsefe bölümünden devlet ÖSYM üzerinden son 15 yıldır hiç EKPSS puanıyla alım yapmadı. Önümüzdeki 2 yılda da muhtemelen alım yapmayacak. KPSS'de de bu bölümden pek alım yapılmıyor. düz memurluklarda 70 puanın altına inme ihtimali çok düşük olsa da kişilik alımın Mayısa kadar yapılması ve kadroların çoğunluğunun ÖSYM üzerinden memurlara verilmesi halinde iyi takip etmek ve tercihleri kaçırmamak lazım.

teknisyen abla( )
ekpssye girdim puanım sıralamam yaşım 21 liseden da çıktım yds 70 bilgisayar programcılığı sertifikam var ehliyeyim yok xx'im ne zaman atanırım tahminen?
Rehber öğretmenin cevabı: Mezuniyet + bölüm nedir yazmamışsın.

Alan Adıİl Adıİlçe AdıKurum AdıMülakat PuanıKpss PuanıAtama SayısıGrafik ve Fotoğraf/GrafikİSTANBULBAHÇELİEVLERYenibosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi8887,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikGAZİANTEPŞEHİTKAMİLŞehit Serdal Şakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7979,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikMANİSATURGUTLUUrganlı Çok Programlı Anadolu Lisesi7978,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikERZURUMYAKUTİYECumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7978,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikİSTANBULÇEKMEKÖYNesrin Uçmaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7777,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikKOCAELİDERİNCEZehra-Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7777,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikİSTANBULBAŞAKŞEHİRToki Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7777,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikAFYONKARAHİSARMERKEZAfyonkarahisar Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7776,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikBURSAMUSTAFAKEMALPAŞANilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7676,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikİSTANBULBAĞCILARMünir Tınaztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7676,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikSAKARYAADAPAZARIİMKB Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7675,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikGİRESUNPİRAZİZPiraziz İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7575,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikİSTANBULESENYURTEsenyurt Şerife Bacı Halk Eğitimi Merkezi7574,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikORDUFATSAHalk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu7474,1Grafik ve Fotoğraf/GrafikİSTANBULKAĞITHANEİHKİB Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi7474,1

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası