rem fuar ankara / Rem Fuar & Organizasyon - Ankara

Rem Fuar Ankara

rem fuar ankara

Ankara'da Sevgililer G&#;n&#; Fuarı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARALILAR, Sevgililer El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı ile buluşuyor. REM Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, Şubat tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da gerçekleştirilecek. Fuarda, sevdiklerine hediye bulmakta zorlanan çiftler için birbirinden güzel ve ilginç hediye çeşitleri sunulacağı belirtildi.

Sevgililer El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarın, bu yılda da Rem Fuar tarafından organize ediliyor. Birbirinden renkli standların yer alacağı fuarın, sevdiklerine hediye bulma derdinden kurtaracak seçenekler sunacağı kaydedildi. Binlerce ürünün bulunabileceği stantlarda sevgilisini farklı hediyelerle şaşırtmak isteyenler için göktaşından tesbihler, deri sıyırma yöntemi ile yapılmış el yapımı parfümler, el yapımı işlemeli mücevher kutuları bulmak mümkün olacak. Dünyanın her yerinde kutlanan bu özel gün için Ankaralılara özel organize edildiği belirtilen fuarın büyük ilgi görmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir