ucuz tekli avize / Klasik ve Modern Avizeler | İndirimler | Ucuz | PttAVM

Ucuz Tekli Avize

ucuz tekli avize

Toplam 121 üründen, 1-36 arası gösteriliyor.

Birbirinden Zarif Tekli Sarkıt Avize Modelleri Tekzen'de!

Aydınlatma sistemleri farklı amaçlarla, farklı alanlarda kullanılmaktadır. Hemen hemen hayatın her alanında iyi bir görsel algı yakalamak için aydınlatma ürünlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu doğrultuda pek çok farklı aydınlatma yöntemi ve ürünü geliştirilmiştir. Hem iç hem de dış mekanları aydınlatmak için sıklıkla avizelerden faydalanılmaktadır. Bulunduğunuz ortamı aydınlatmak amacıyla kullanabileceğiniz oldukça şık avize modelleri bulunmaktadır. Avizeler ev dekorasyon ürünleri arasında yer almaktadır. Seçeceğiniz avize evinizde ya da iş yerinizdeki eşyalarınıza uyum sağlıyor olması oldukça önemlidir. Avizeler ampulden aldığı ışık kaynağının odaya eşit ve dengeli şekilde yayılmasını sağlamaktadır. Fazla geniş olmayan alanları aydınlatmak için en iyi seçeneklerden biri tekli avize modelleridir. Uzun yıllardan beri yapı malzemeleri ve dekoratif ürünler olmak üzere pek çok kategoride ürün çeşitliliği sunan Tekzen, aydınlatmada en sık kullanılan avize modelleri için de her kullanıcının aradığı ürünü kolayca bulmasına olanak tanımaktadır. Ortamda bulunan eşyalara ve dekorasyonlara uyum sağlayan bir avize ile son derece uyumlu bir tema yakalayabilirsiniz. Daha iyi bir aydınlatma sağlamak için farklı boyutlardaki ortamlarda kullanılabilecek tekli ya da birden fazla ampul kapasitesi olan modeller bulmak mümkündür. Evinizin ya da iş yerinizin farklı alanlarında, farklı modellerde avize kullanabilirsiniz. Ayrıca teknolojik gelişmeler sayesinde de model çeşitliliği her geçen gün artmaktadır.

Farklı Tarzlara Göre Tasarlanan Avize Modelleri

Bir ortamda en dikkat çeken dekor ürünlerinden biri avizelerdir. Ortama estetik hava katan detaylardan biri olan avizeler oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Kullanıcının tercihine göre hem şık ve gösterişli hem de sade modeller bulmak mümkündür. Avizeler farklı materyaller kullanılarak ve farklı boyutlarda tasarlanmaktadır. Ahşap görünümlü avize modelleri nostaljik tarzdaki evlerin yanı sıra modern ortamlarda denge yakalamak amacı ile sık sık tercih edilmektedir. Ayrıca hasır detaylı ürünler de otantik bir görüntü sunmaktadır. Son yıllarda daha popüler hale gelen hasır tekli sarkıt avize modelleri tasarımları açısından yatak odası, banyo gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Oldukça sık tercih edilen bir diğer seçenek ise camlı ve taşlı modellerdir. Eski dönemlerden beri kullanılan bir model olmakla beraber modası hiç geçmeyen bir seçenektir. Hareketli bir tasarıma sahip olması nedeniyle özellikle gösterişli ve geniş ortamlarda daha fazla kullanılmaktadır. Metal avizeler de özellikle ofislerde ya da banyolarda sıkça tercih edilmektedir. Silindir ya da yuvarlak modellerin yanı sıra yıldız, üçgen gibi farklı tasarımlara sahip modeller de bulunmaktadır. Bu ürünler, modern tasarımları ile oldukça dikkat çekmektedir. Ayrıca metal avizelerin temizliği de son derece kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Bu kriter de kullanıcıların ürün tercihi yaparken dikkat ettikleri bir detaydır. Ampul etrafında bulunan iskeleti kumaş kaplamalı ürünler de bulunmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Modelight Deko Tekli Sarkıt Krem rengi ile oldukça havalı bir görüntüye sahiptir. Tekzen tarafından sunulan bu ürünler, kaliteli kumaşı ile hem tasarım açısından hem de ışığı yansıtması ile oldukça başarılı bir üründür.

Avize Tercihinde Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar

Avizeler hem şık hem de işlevsel ürünlerdir. Dekoratif olarak ortama uyum sağlaması yanı sıra kullanılan alana uygun olması da son derece önemlidir. Avize tercihi yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunmaktadır. Bunlardan ilki avizenin kullanılan ortamın boyutuna göre seçilmesidir. Büyük bir odada kullanacağınız küçük boyutlu avize ortamı yeterince aydınlatmayacaktır. Aynı şekilde küçük bir odada gereğinden büyük bir avize kullanılması gereksiz enerji israfına yol açacaktır. Ortamın boyutuna göre avize tercihi yapılmalıdır. Başka bir kriter de avizenin modelidir. Kendi zevkinizin yanı sıra odanın tasarımına göre uygun bir model seçerek dekoratif bütünlüğü yakalayabilirsiniz. Ürünün kalitesi de göz ardı edilmemesi gereken bir kriterdir. Yüksek kalitede tercih ettiğiniz ürünler uzun ömürlü kullanım imkânı sunacaktır. Avizenin metal bölümlerinin çelik ve paslanmaz özelliğe sahip olması yine aynı şekilde ürünün ömrünün uzun olmasını sağlar. Kullandığınız odaya göre avize tercihi de değişkenlik gösterebilir. Örneğin yatak odalarında genellikle abajurlu adı verilen ampulün etrafının bir kısmını çevreleyen modellerden kullanılmaktadır. Bu modeller ampul parlaklığını azaltarak odanın daha loş bir şekilde aydınlanmasını sağlar. Bunun yanı sıra mutfaklarda ise ortamı en iyi şekilde aydınlatacak, etrafında parlaklığı önleyen abajurlar bulunmayan avize modelleri kullanılmaktadır. Düşük tavanlı odalarda fazla sarkık avize modellerinden tercih edilmemelidir. Hem avizeye çarpma ihtimali hem de ortamı yeterince aydınlatmayacağından bu tercih uygun olmayacaktır. Tekzen aydınlatma ürünleri arasından aradığınız kriterlere en uygun avize modellerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Minimal ve Modern Tasarımları ile Dikkat Çeken Tekli Sarkıt Avize Modelleri

Tekli sarkıt avizeler, fazla geniş olmayan ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir. Evinizde, kapı girişinizin bulunduğu alanda, koridorda, yatak odalarında ya da mutfakta tercih edilebilir. Büyük odalarda da sarkıt tekli avize kullanmak isterseniz, birden fazla kullanmanız ortamın en iyi şekilde aydınlanması açısından daha ideal olacaktır. Tekli sarkıt avize modelleri, yoğun aydınlatmaya ihtiyaç duyulmayan ortamlarda fazla enerji harcanmasının önüne geçmiş olur. Bu tarz avizeler tek bir ampul ile çalışmaktadır. Kendi tercihinize ve ortamın ihtiyacına göre sarı ya da beyaz ışıklı uygun bir ampul ile kullanabilirsiniz. Enerji tasarruflu ampuller hem doğa dostudur hem de elektrik faturasından tasarruf etmenize olanak tanır. Tekzen sarkıt avize modelleri her zevke uyum sağlayacak farklı renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulmaktadır. Siyah ve beyaz tekli sarkıt avize en sık tercih edilen renklerdendir. Bunun yanı sıra krem ya da kahve gibi renkler de pek çok dekorasyon ile uyum sağlayabilmektedir. Nostaljik dekorlardan hoşlanan kişiler eskitme tarzın ağırlıkta olduğu klasik avizeler arasından hoşuna gidecek modeli kolayca bulabilir.

Her İhtiyaca Göre Avize Modelleri Tekzen’de!

Modern avize modelleri arasında her tarza uyan ürün seçenekleri bulunmaktadır. Minimal tasarımları ile modern tekli sarkıt avize modelleri oldukça dikkat çekmektedir. Özellikle yüksek tavanlı ortamlarda sarkıt avizeler ideal bir tercih olacaktır. Renk ve model olarak onlarca farklı model arasından hem odanıza uygun hem de ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak ürünü seçerek üründen en iyi şekilde verim alabilirsiniz. Ortamda ışığın loş şekilde yayılmasını isterseniz iskeleti ampulün etrafını saran modellere göz atabilirsiniz. Eğer ışığın daha aydınlık şekilde yayılmasını tercih ederseniz ampulün açıkta kaldığı modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca beyaz ve krem gibi açık renkli avizeler, koyu renkli avizelere kıyasla daha aydınlık bir görüntü sunarlar. Ürün tercihinde bu detay da göz önünde bulundurulmalıdır. Roy Aydınlatma Perlina Avize Tekli Bakır, siyah ve beyaz rengi ile kullanıcılara sunulmaktadır. Dış tasarımı sayesinde kullanıldığı ortama son derece şık bir hava katmaktadır. Ürünün temizliği de oldukça kolaydır. Tozlandığı zaman nemli bir bez yardımıyla dakikalar içerisinde avizenin temizliğini yapabilirsiniz. Tekli sarkıt avize fiyatları bazı kriterlere göre değişkenlik göstermektedir. Fiyatlar ürünün modeline, boyutuna ve materyaline göre belirlenmektedir. Tekzen’in geniş ürün skalası ile her bütçeye ve tarza uygun, yüksek kalitede ürün seçenekleri bulmak mümkün hale gelir. Siz de ihtiyacınıza uygun avize modellerine ulaşmak için hemen Tekzen’i ziyaret edin.

Otel Tekli Avize

Avizemiz toplam 1 mt. uzunluğundadır.

Avize şapkasının alt kısmının çapı 35 cm'dir. Üst kısmın çapı 21 cm'dir. Şapkanın yüksekliği 23 cm'dir.

 

Altın rengi metalik renklidir. Elektrostatik toz boyalıdır.

 

1 x E-27 İtalyan duyludur.(Max 60 Watt.)

 

Enerji tasarruflu ve ledli ampullerle kullanmanızı tavsiye ederiz.

PVC kaplamadır. İthal malzemeden üretilmiştir. İskelet teli elektrostatik toz boyalıdır.

Avizemizi dekoratif amaçlı olarak ev, işyeri, cafe, restaurantlarınızda kullanabilirsiniz.

 

Ürünümüz faturalıdır.

 

Ürünlerimizde koşulsuz iade ve değişim garantisi vardır.

 

İade işlemlerinde ürün beraberinde gönderilen fatura ile birlikte iade edilmelidir.

 

Ürünü teslim aldığınızda kırık, hasarlı parça varsa ücretsiz olarak tarafınıza kargolanacaktır.(Kırık olan parçanın fotografını tarafımıza e-mail veya whatsapp'tan yollamanızı istiyoruz.)

 

Kırık veya hasarlı parçalarla ilgili olarak bizimle irtibata geçiniz. İrtibat bilgilerimiz size gelen fatura üzerinde bulunmaktadır.

 

İade etmek istediğiniz ürünü orjinal kutusuyla yollamanızı rica ederiz.

 

D-Light Aydınlatma garantisiyle satılmaktadır.

Tekli Avize

Ev Dekorasyonunda Kaliteli Tekli Avize Çeşitleri

Günümüzde bireyler için ev dekorasyonun şık ve kullanışlı olması oldukça önemlidir. Evlerinin daha modern görünmesini isteyen kullanıcılar, farklı tasarımlarla hazırlanan mobilyalara ve ev araç gereçlerine yönelir. Mobilyaların yanında tamamlayıcı görev üstlenen araçlar arasında aydınlatma eşyaları da bulunur. Geçmiş yıllardan beri çeşitli tasarımlarla üretilen parçalar, farklı özellikleriyle öne çıkar. Çeşitli markalar tarafından üretilmiş olan birçok farklı çeşit vardır. Tekli otantik tavan avize çeşitleri son dönemlerin en modern tasarımlardan biri olarak öne çıkar. Evin farklı bölümlerinde kullanımı uygun olan eşyalarda çeşitli tasarımlara yer verilir. Salon tekli avize tasarımları farklı mobilyalara uygun olabilecek renk ve özelliklerde üretilir. İddialı yaşam alanlarını tercih eden kullanıcılar için üretilmiş olan taşlı ve ışıltılı modeller olduğu gibi farklı zevklere sahip kullanıcılar için de birçok tasarım alternatifi vardır. Yatak odası tekli avize modellerindeki farklı renk seçenekleri, kullanıcıların zevklerine hitap eder. Evin birçok bölümünde kullanılan aydınlatma eşyaları mutfaklarda da tercih edilebilir. Evin sık olarak kullanılan ve önemli yerlerinden biri olan mutfaklarda kullanılabilecek alternatifler vardır. Birbirinden kaliteli ve özel tasarımlarla üretilen mutfak tekli avize parçaları, kullanıcıların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Mutfağının şık görünmesini isteyen birçok kullanıcı, farklı markalar tarafından üretilmiş olan ürünleri tercih eder. Evlerin dışarıdan görülen bölümlerinden biri olan balkonlar için de özel olarak üretilmiş olan şık modeller bulunur. Dış ortamda kalmasından dolayı dayanıklı bir şekilde üretilen ve uzun yıllar boyunca kaliteli bir şekilde kullanılabilen tekli klasik balkon avize modelleri çeşitli özellikleriyle öne çıkar. Hem aile içinde hem de misafirlerle birlikte daha aydınlık ve güzel ortamlarda vakit geçirmek isteyen kullanıcılar için farklı ürün alternatifleri bulunur. Keyifli sohbetlere renk katacak olan araçlar, kullanışlı özelliklerinin yanı sıra yüksek performans sağlaması sebebiyle de tercih edilir. Birçok yönüyle avantajlı olan otantik tekli avize modelleri, farklı renk ışıklar ile birlikte kullanılabilir. Ev aydınlatmasında tasarrufa önem veren kullanıcılar için üretilmiş olan led özellikli modeller de vardır. LED çeşitler modern teknoloji ile üretilerek kullanıcıların beğenisine sunulur. Yenilikçi tasarımlar arasından seçim yaparak ev dekorasyonunu güzelleştirmek isterseniz, ürün çeşitliliğinin fazla olduğu Trendyol’u tercih edebilirsiniz.

Tekli Avize Modelleri ile Renkli Evler

Tekli Avize Modelleri ile Evinize Renk Katın

Evlerdeki aydınlatma eşyalarının özellikleri ve kullanım amaçları farklılık gösterir. Gece saatlerinde yaşam alanlarının aydınlatılması için kullanılabilecek eşyalar işlevsel özelliklerinin yanı sıra dekoratif özellikleriyle de dikkat çeker. Farklı tasarımlarla evlerin dekorasyonuna renk katan birçok parça, işyeri ve mağaza gibi çeşitli alanlarda da tercih edilebilir. İç mekan dekorasyonunda farklı çeşitler kullanmak isteyen kullanıcılar için tekli plafonyer avize modelleri vardır. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken tekli renkli aplik avize çeşitleri evin farklı alanlarında şık bir şekilde kullanılabilir. Kullanıcıların zevk ve istekleri göz önünde bulundurularak üretilmiş olan parçalarda birçok renk alternatifi vardır. Şık rengi ve özel tasarımıyla son yılların modalarından biri olan pembe renkliler birçok odada rahatlıkla tercih edilebilir. Klasik renkleri tercih eden kullanıcılar için de farklı ürün çeşitleri sunulur. Beyaz tekli avize modelleri klasik ev dekorasyonlarının vazgeçilmezleri arasında yer alır. Siyah tekli avize modelleri şıklığı ve zarafeti bir arada sunar. Sade dekorasyonlarla hazırlanan evlerde uygun olabilecek gri tekli avize modelleri de şık tasarımlarıyla dikkat çeker. Özel taşlarla süslenen ve renkli dekorasyonları tercih eden kullanıcılar tarafından tercih edilen güllü taşlı tekli avize çeşitleri oldukça sık tercih edilen modeller arasındadır. Birbirinden kaliteli tasarımlar ve dayanıklı özellikler ile üretilen renkli tekli avize çeşitleri, benzersiz ev dekorasyonlarının oluşmasını sağlar. Yaşam alanlarında daha rahat ve keyifli vakit geçirmek isteyen kullanıcılar için üretilmiş olan eşyalarda farklı malzemeler tercih edilir. Krom çeşitler sağlam yapısı ile uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Sağlam tasarımlardan biri olan metal alternatifler farklı yaşam alanlarında güvenli bir kullanım avantajı sağlar. Siz de kendi zevkinize uygun renklerle üretilen sağlam ürünleri Trendyol üzerinden avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Tekli Avize Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tekli Avize Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ev dekorasyonunun en önemli parçalarından biri olan aydınlatma eşyalarında tercih edebileceğiniz onlarca farklı seçenek bulunur. Günümüz modasının vazgeçilmez eşyaları arasında yer alan aydınlatma ürünlerinin üretiminde birçok farklı tasarıma yer verilir. Kullanıcılar tarafından sık olarak tercih edilen ürünlerin özellikleri ve modelleri çeşitlilik gösterir. Tekli uzun avize gibi modern tasarımlar, günümüz ev dekorasyonunun seçenekleri arasında yer alır. Kafes tasarımının kullanıldığı şık ve modern parçalar da son zamanlarda sık olarak tercih edilir. Tekli kafes avize modelleri özellikle salon ve oturma odası gibi alanlarda modern bir dekorasyon oluşmasına katkı sağlar. Evin farklı alanlarında modern tasarımın simgesi olacak zigzag tekli avize modelleri de kullanıcıların tercihleri arasında yer alır. Ev modasında retro tasarım mobilya ve eşyaların yaygın olarak kullanılmasından sonra aydınlatma eşyalarında da bu tür tasarımlara yer verilir. Retro tekli avize çeşitleri günümüz modasının şık ve kullanışlı parçaları arasında yer alır. Farklı çeşitler arasından seçim yapmak isteyen kullanıcıların ilk olarak ürünün kullanım alanını belirlemeleri gerekir. Salon, mutfak, oturma odası, yatak odası ve balkon gibi alanlar için farklı tasarımlarla üretilmiş olan birçok ürün vardır. Hol ve antre gibi alanlarda uygun olabilecek çeşitli ürünler de özel tasarımlarla hazırlanır. Uzun yıllardır şık ev dekorasyonunda kullanılabilecek halatlı tekli avize modelleri de kullanıcılar tarafından tercih edilen eşyalar arasında yer alır. Rustik tekli avize modelleri ise modern dekorasyonları tercih eden kullanıcıların vazgeçilmezlerinden biri olarak öne çıkar. Evinizdeki odaların özelliklerine ve dekorasyonlarına göre uygun olabilecek farklı ürünleri Trendyol’da bulabilirsiniz.

Bütçelere Uygun Fiyatlarla Tekli Avize

Bütçelere Uygun Fiyatlarla Tekli Avize

Ev ve iş yeri gibi yaşam alanlarında dekorasyonu güzelleştiren ve işlevsel açıdan önemli bir yere sahip olan eşyalar, farklı tasarımlarla üretilerek kullanıcılara sunulur. Kullanıldığı mekanın şık ve modern görünmesini sağlayan ürünlerin fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak farklılık gösterir. Birbirinden farklı araçların fiyatları üzerinde etkili olan faktörlerden biri marka seçimidir. Markaların farklı modellerinde değişik fiyatlar uygulanabilir. Tekli avize fiyatları üzerinde etkili olan faktörlerden biri de ürünlerde kullanılan tasarım ve malzeme olarak öne çıkar. Ürünlerde sık olarak tercih edilen malzemeler arasında plastik, cam,ahşap, metal ve krom yer alır. Ürünlerin büyüklüğü ve farklı özellikleri de fiyatların değişmesine sebep olabilir. Fiyatlar üzerinde etkili olan noktalardan biri de ürünlerin tasarımında kullanılan şekillerdir. Farklı dekorasyon ihtiyaçlarına uygun olarak üretilen birçok üründe çeşitli fiyatlar uygulanır. Piramit tekli avize parçaları da şık görünümü ve işlevsel yapısıyla sık olarak tercih edilen ürünler arasında yer alır. Tasarımı ile kullanıcıları etkileyen ürünler arasında yer alan prizma tekli avize modelleri de kullanıcıların beğenisini kazanır. Küp modelleri ile birçok yaşam alanında uygun yapısıyla tercih edilir. Salon ve yatak odası gibi alanların yanı sıra oturma odalarında da kullanılabilecek yıldız şekilli parçalar da uygun alternatiflerden biri olarak öne çıkar. Bütçesine uygun aydınlatma araçlarını araştıran kullanıcılar için kaliteli ve indirimli ürünleri Trendyol’da bulmak mümkün olur. Modayı yakından takip eden kullanıcılar için öne çıkan alternatifler arasında yer alan retro ve ahşap tasarımlar da avantajlı fiyatlarla Trendyol üzerinden satışa sunulur. Siz de onlarca farklı ürünü inceleyerek bütçenize uygun olan modelleri Trendyol sayfalarından indirimli fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Trendyol’da Tekli Avize Çeşitleri

Trendyol’da Tekli Avize Çeşitleri

Moda ve teknolojinin her geçen gün gelişmesiyle birlikte yaşam alanlarında kullanılan farklı ürünlerde yenilikler ortaya çıkar. Geçmiş zamanlarda aydınlatma için kullanılan eşyalar yerine modern tasarımlarla üretilen araçlar tercih edilir. Modern tasarımlarla hazırlanan ve kullanıcıların beğenisini kazanan tasarımlar arasında yer alan sarkıt tasarımlar ev dekorasyonuna katkı sağlar. Kullanıcılar kendi mobilyalarına uygun olabilecek özelliklerdeki parçaları Trendyol sayfalarında bulabilir. Yüksek kalitesinin yanı sıra üstün dayanıklılığıyla kullanıcılara avantaj sağlayan birçok ürün Trendyol üzerinden satışa sunulur. Kategorideki geniş ürün çeşitliliği birçok kullanıcının kendi ihtiyacına uygun olabilecek ürünleri bulunmasına olanak sağlar. Birbirinden kaliteli eskitme modelleri de şık ürünler arasında yer alır. Yaşam alanlarındaki aydınlatmayı oldukça güçlü bir şekilde sağlayan ürünler, özel teknolojisi sayesinde üst düzey enerji tasarrufu sağlar. Kullanıcıların tarzına uygun olarak tasarlanan birçok eşyaya Trendyol sayfaları üzerinden kolay bir şekilde ulaşılır. Ferforje tekli avize parçaları kullanıcıların şık ve modern dekorasyonlar oluşturmak için tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Kaliteli ürünlerin üretiminde kullanılan materyaller de markalara ve tasarımlara göre farklılık gösterir. Farklı eşyaların özelliklerini incelemek isteyen kullanıcılar için farklı alternatifler vardır. Çeşitli modelleri daha önce kullanmış olan bireylerin yorum ve tavsiyeleri incelenerek fikir sahibi olmak mümkün olur. Aynı zamanda “Tekli avize nasıl takılır?” gibi soruların cevabına Trendyol sayfaları üzerinden ulaşılabilir. Farklı mekanlara ve kişisel ihtiyaçlara hitap edecek onlarca farklı ürünü güvenli bir şekilde satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır