sevgiliye yıldönümü mesajı kısa / Ä°liÅŸkinizin BeraberliÄŸini Kutlamak için Sevgiliye 30 Yıldönümü Mesajı

Sevgiliye Yıldönümü Mesajı Kısa

sevgiliye yıldönümü mesajı kısa

Sevgiliye Yıldönümü Mesajları

Sevgiliye Yıldönümü Mesajları Sevgililer birlikteliklerinin her yılının bir gününde yıldönümlerini kutlar. Yıldönümü kutlanması sevgililere ait değil aslında tüm çiftlere ait özel bir gün olarak nitelendirilir. Önemli ve değerli bir gün olduğu için sevgilimize bir sürpriz hazırlayarak bu günü özel kılabilir aynı zamanda güzel bir hatıra bırakmış oluruz. Eğer sevgilimiz uzaktaysa buluşamayacak durumdaysak o zaman yardımımıza mesajlar koşar. Sevgiliye Yıldönümü mesajları atarak anlamlı sözler sayesinde sevgiliye o günün özel olduğunu hissettirebiliriz.

Güzel mesajlar atarak sevgilinin mutlu olmasını sağlamak aynı zamanda ilişkinin seviyesini atlatarak daha mutlu ve sağlıklı ilişki yaşanmasını sunar. Özel günlerin unutulmayarak hatırlanması, güzel sürprizler ve güzel sözler ile özel duygular yaşatılması için yıldönümlerinde plan yapmak büyük önem taşır. Planlı ve sürprizli bir yıldönümü kutlaması ile çiftler arasındaki tüm değer kat kat artar ve değerli anlar yaşanır. Bir davet yemeği, özel bir hediye, ince düşünülmüş bir plan sayesinde günün anlam ve önemi bildirilir. Böyle ufak sürprizler sevgililer arasındaki iletişimi ve sevgiyi yükseltir.

Sevgiliye Yıldönümü Mesajları

Sevgiliye Yıldönümü Mesajları

  • Benim senden öncem yok, sensiz de sonram olmayacak. İyi ki geldin hoş geldin dünyama. Yıldönümümüz kutlu olsun.
  • Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek.
  • Benim senden öncem yok, sensiz de sonram olmayacak. İyi ki geldin hoş geldin dünyama.
  • Birleştirdiğimiz ellerimiz ve yüreğimiz asla ayrılmasın. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.
  • Bana geldiğin gün benim bayramım olmuştu. Bayramımız hep şen olsun, hep kutlu olsun güzelliğim.
  • Seninle birlikte var olmanın verdiği mutluluğu sonsuza kadar yaşamak istiyorum. Nice sonsuzluklara sevgilim.
  • Kalbimi yalnız sana verdim. Yalnız sana ait bütün sevgim. Bir ömür boyunca sonsuz bir birlikteliğe yürüyelim.

Birbirimize hala hayranlıkla bakabiliyoruz. Çocuklarımıza böyle bakalım isterim. Nice sonsuz senelere seninle birlikte sevgilim.

Sanma ki unuttum, her sene bugün bizim yeniden doğuşumuz seni canımdan çok seviyorum yıldönümümüz kutlu olsun.

Sana en güzel şarkıyı söylemek isterdim, ancak duyduğum en güzel şarkı senin eşsizliğin. Yıllarımız tükenmesin, hiç bitmesin sevgilim.

Sana çok daha yakının, kalbinin her atışında ben varım. İçine işlemenin verdiği sevinç beni hayata bağlıyor. Yıllarımız hiç bitmesin bir tanem.

Bana sarıldığın zamanlar sanki yeniden doğuyorum senin aşkından. Senin aşkın beni canlı tutuyor sevgilim. Hep canlı kalalım senelerimiz boyunca.

Ne hoş gelmişsin ömrüme, öyle bir hoş ki anlatamam. Dertlerimin boğulduğu bir aşk pınarı bağışladın ömrüme. Yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem.

Yazılan en güzel şiir olarak kalbimde yankı bulur senin ismin. En güzel şiirim, en güzel şairim sensin benim. Hiç bitmeyecek sonsuz bir zaman istiyorum sadece.

Sen bana koşarken ben de sana doğru koşmuştum. Bu hayat için birbirimize koşmaktan hiç yorulmadık. Yorulmayacağız da. Nice yıldönümlerimiz olsun bir tanem.

Bütün dünya buz tutsa dahi benim yüreğim alev alev ısıtacaktır her yeri. Sana olan aşkımın sınırı olması imkansız! Sınırsızca seviyorum seni sevgilim. Nice beraber yıllara.

Kalbime kilit vuran ey güzel. Senin geçen bu ömür, senin bu kalp, senin bu eller. Ben seninim, sen de benim. Ölüm anına kadar gözlerime aynı sevgi ile bak ey sevgili. Yıldönümümüz kutlu olsun.

Her gün daha çok seviyorum seni. Her gün daha çok bağlanıyorum sana. Bütün bir ömrü uğruna feda etmekten çekinmiyorum. Seninle bir bütün oluyorum. Nice yıldönümlerimiz olsun bir tanem.

Sen ayın kıskandığı güzel, ey gönlümün sultanı biricik yarim. Sol yanım, umudum, her şeyim. Yarınlar hep bizim olsun ve her sene birlikte aynı günü hatırlamak dileği ile yıldönümümüz kutlu olsun.

Seni ilk gördüğümde sevebilirim demiştim. Seni biraz tanıyınca çok seviyorum dedim. Aradan 1 yıl geçmiş bugün ve ben diyorum ki bir insan bir insanı bu kadar çok sevebilir mi? Tarifi yok çünkü bunun.

Seni her gördüğümde, ilk günkü heyecanı hissediyorum. Bu ne büyük mutluluk sevgilim… Bizim aşkımız her zaman ilk günkü gibi. Birinci yılımızda da, onuncu yılımızda da. 1. yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.

Sanma ki unuttum bu özel günü. Ben her gün yeniden yaşıyorum tanıştığımız günü. Yıldönümü mesajı yazarak geçiştirmeyeceğim üstelik sana aşkım ile dolu bir sürprizim var. Hazır mısın yıldönümümüzü kutlamaya sevgilim?

Her an yanımda olup elimi de tutsan, bir an gözümü kırptığımda seni göremesem kahrolurum. Hep yanımda ol sevdiğim. Bilirsin, sensiz nefes bile alamam ben. Güzel gözlerini göremezsem telaşa kapılırım. İyi ki varsın.

Kalbin kalbime emanet ey güzel, korkma. Nicedir sensiz geçmez hiçbir zikrim ve fikrim. Sürekli aklımda ve kalbimde sen varsın. Her dem seninle olmak ister bu ruh, seni çok seviyorum aşkım yıldönümümüz kutlu olsun.

Artık unutulmayacak anılarımız var evliliğimizin bu senesinde de aynı yıla benzer bir mutluluğun çerçevesinde yer almak istiyorum seninle. İyi ki varsın can özüm, seni canımdan çok seviyorum yıldönümümüz kutlu olsun.

Sözlerin, sevgilerin, hayatın sıradanlaştığı bir zamanda, sen her şeyi yeni baştan yapan, tüm taşları yerinden oynatıp, vücudumun dengesini sarsansın. Sen nesin öyle ya, beni baştan yaratmış gibisin. Nice güzel yıllarımız olsun.

Belki hep mutlu olmayacağız da bazen gülüp, bazen ağlayacağız ama olsun. Hayat böyle değil mi zaten? Aksi olsa yanlış bir şeyler olurdu ama önemli olan el ele olmamız. 3. Ayımız kutlu olsun sevgilim, seni çok seviyorum.

Güneşim, sen doğdukça ömrüme, ömrüm uzuyor. Sen bir kuş cıvıltısıyla konuştukça, içim açılıyor. Her şarkın her sözün nefesime nefes katıyor. Ben böyle bir sevgi görmedim, duymadım senin için ölüyorum. 1. yılımız kutlu olsun.

Gözlerinde kaybolmak ve içerisine hapsolmak en büyük arzum yıllardır. Seneler geçse de üstünden beyazlaşan saçlarımızın inadına halen kalbim seni görünce ilk günkü heyecanla çarpmakta. Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.

Nicedir sanadır şiirlerim, ezelden bilmem kendimi seninle buldum sadece. Haykırışlarım sevdama ve sevgime yönelik attığım naralardır. Seni bulduğum her nefeste özlüyorum ilk günkü gibi yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem.

Nefes alabildiğim her an senin adın yankılanır kulaklarımda. Seninle kurduğum hayallerin tamamı gerçekleşiyor sevgilim. Seninle olmak kadar güzel hiçbir şey yok bu evrende. Yıldönümümüz kutlu olsun, seni delicesine seviyorum hayatım.

Takvim yaprağından bir yılın bir gönünü daha düşürürken bugün, bir yılı da geride bıraktık seninle sevgilim. İnşa ettiğimiz mutluluğun evlilik ile taçlanma zamanı gelmedi mi sence de? Ben artık evlilik yıldönümü kutlamak istiyorum. Seni çok seviyorum.

Bir dahaki sefere ne kadar yaşlanacağız bilmiyorum ama umudum ve ümitlerim her zaman seni düşleyecek kadar sevmeye devam edecek. Yanındayken bile seni sevmekten vazgeçmeyeceğim ve hep seninle olacağım. Yıl dönümümüz kutlu olsun bir tanem.

Yaşlanıp, her şeye hayıflanan yaşlı bir ihtiyar olduğumda, pencere kenarında oturup torunları bekler hale geldiğimde, karşımda çayını yudumlarken dinlermiş gibi yapan sen olmalısın. O günleri seninle görmek istiyorum. Nice güzel yıllara yüreğimin en derini. Nice güzel anılara.

Bu gece dilimden dökülen tüm dualar, gelecek sene de yine aynı mutluluk ve aşkla gözlerine bakmak içindir sevdiğim. Sen benim ilk aşkım, son aşkım, tüm varlığımsın. Yanımda olduğun her gün iyiyim, sağlıklıyım, mutluyum ben. Bırakma ellerimi. Seni çok seviyor, yıldönümümüzü kutluyorum.

Ne bir parça hüzün kaplasın bizi, ne de dertler uğrasın yüreğimize. Seninle yaşadığım yıllar hayatım olsun ve sensiz bir günüm bile olmasın. Ne olur gözlerini alma benden sevgilim. Yıldönümümüz kutlu olsun, nice güzel yıldönümleri kutlamak bize nasip olsun. Her zaman aşk gözlerimizde olsun.

Gözlerine her baktığımda, içimi titrettiğin, kalbimi çaldığın o gün geliyor aklıma. Bugün takıyorum da takvime tam 2 sene olmuş. Oysa bana dün gibi yaşadığım heyecan. Her an kalbimde taşıdığım gözlerin ile bir ömür hamalın olmaya razıyım ben. Senin için atıyor kalbim, sana deli gibi aşığım.

Sanki Allah seni bana yaratmışta tutmuş karşıma çıkarmış. Çok büyük bir sevaba girmişim de ödülüm senmişsin gibi, adeta dünyanın en iyi insanıymışım da seninle ödüllendirilmişim gibi. Sen büyük bir değersin, sen ne büyük bir sevgisin ey sevdiğim. Sen yanımdayken bile en büyük özlemimsin. İyi ki varsın.

İyi ki tanıdım seni, iyi ki bana ellerini verdin, iyi ki birlikte yaşlanıyor ve birlikte tecrübe ediyoruz dünyanın pek çok yeniliğini. Gülüşün benim dünyamın cenneti aşkım, sen hep böyle gül de aydınlat dünyamı olur mu? Yıldönümümüz kutlu olsun sevdiğim, sen hep gönlümde ol da gönlünde de bana yer ayır. Seni çok seviyorum.

Sana olan aşkım, gökyüzündeki yıldızlardan daha fazla sevgilim. Tahmininden çok daha büyük bir yerin var hayatımda. Gecem de sensin, gündüzümde, geçmişim de geleceğim de. İşte bu yüzden daha da bir sar sarmala beni, çünkü ben senim, sen de ben. Her zaman hayatımda ol isterim bir tanem. Nice güzel yıllarımız olsun.

Yıldızlar kadar uzak olsun bize dertler de acılar da. Bir ömür paylaşalım bir avuç sevgimizi de sevdikçe artsın, sevdikçe çoğalsın bu ateş. Bizi olduğu gibi çevremizi de ısıtsın, aşkın temsili olalım güzelim. İyi ki yanımdasın. Her yılı bir öncekinden çok daha coşkulu bir şekilde kutlayalım, her yıldönümümüzde daha da çok sevelim aşkım.

Hala birbirine hayran hayran bakan çocuklar gibiyiz ya, umarım sonsuz olur bu bakışımız. Her yaşımda gözlerine bakınca içim titreyecek gibi hissediyorum. Seni deliler gibi seviyorum. 5. Yılımız olmuş ve biz birlikte büyümüşüz. Bugün fark ettim ki ben sensiz olduğum zamanları hatırlamıyorum bile. Sen benim dünyamsın güzel gözlüm.

Bizden öncesini hatırlamıyorum ben şiir yüzlüm, yıldız gözlüm… Sanki ben seni tanıdığımda doğdum da, seninle yaş aldım bu hayatta. Bugün ise bizim yıldönümümüz, benim yaş günüm adeta. Her yeni yılın bize çok daha güzel anılar, çok daha fazla mutluluk getirmesi dileklerimle. Seni çok seviyorum, yıl dönümümüz kutlu olsun sevdiğim.

Sevgim, sevenim, sevdiğim, sevgilim, tüm dünyam olduğun için, beni böyle çok sevilmenin mümkün olduğuna inandırdığın için ve yüreğimdeki büyük sevgi kaynağını keşfettirdiğin için teşekkürler sevgilim. Önümüzdeki her yeni yıl da daha çok sevmemiz ve sevilmemiz dileğiyle. Ellerimiz hiç ayrılmasın güzel gözlüm. Seni çok seven sevgilin.

Devrik cümlelere inat, seni her geçen gün daha da çok seviyorum. Her yıl bugün bir senemizin daha dolması, hem mutluluk veriyor hem de korku salıyor içime. Yaşlanmak ve senden uzaklaşma korkusu sarıyor içimi. Sen elimi tuttuğunda ise yeniden çözülüyor buzlar ve kalbim sıcacık oluyor. Güzel sevdiğim, pamuk kalplim 3. yılımız kutlu olsun, nice güzel senelere.

Sarhoş birer söyleniştir seni seviyorum demeler, fakat ben hep ayık kafayla sevdim seni. Aşkımın seneleri tespih ettiği bu yollarda, sana gelmek ne de güzel. Hayatım geçsin bu yollarda yine de gocunmam. Sevdiğime varan her yol mutluluk benim için. Güzel gözlüm az kaldı geliyorum yine yanına. Seni deli gibi seviyorum, yıldönümümüz kutlu olsun.

Ah bir tek şu yıldızlar anlar derdimi. Seninle gençlik dönemlerim geliyor ansızın aklıma. Olabileceğin en iyisiydi gençliğimiz. Ölesiye aşk dolu, ölesiye heyecanlı ve unutulmaz anılar ile dolu. Bugün ise birer yetişkiniz ve ben hala seninle aynı heyecanı hissedebiliyorum. Korkarım ki yaşlılığımızda da kendimizi ipe sapa gelmez birer genç olarak hissedeceğiz ve torunlarımız bizi sokaklardan toplayacak. Nice güzel yıldönümlerine sevgilim.

Etiketler: erkek sevgiliye 1. yıl mesajı uzun • Eski sevgiliye yıldönümü mesajı uzun • güzel sözler • Sevgiliye 2 Yıldönümü mesaji uzun • Sevgiliye yıldönümü mesajı uzun • Sevgiliye yıldönümü Mesajları • Sevgiliye Yıldönümü Mesajları • sevgiliye yıldönümü mesajları kısa • Sevgiliye yıldönümü mesajları Tumblr • sevgiliye yıldönümü mesajları uzun erkeğe • sevgiliye yıldönümü mesajları uzun tumblr • Tanışma Yıldönümü Kutlama mesajları uzun • Uzaktaki sevgiliye yıldönümü Mesajları • Yıldönümü Sözleri

Evlilik Yıldönümü Mesajları: Kısa, Uzun, Şiirli, Güzel, Anlamlı, Duygusal Evlilik Yıldönümü Notları

Haberler

Blog

Sözler ve Mesajlar

Evlilik Yıldönümü Mesajları: Kısa, Uzun, Şiirli, Güzel, Anlamlı, Duygusal Evlilik Yıldönümü Notları

Hayatımızı birleştirdiğimiz insan belki de bizim için en önemli, en değerli kişiler listesinde ilk sıraya yerleşir. Birlikte geçirdiğimiz yıllar arttıkça, hayatımızda birbirimize kattığımız anlamlar ve anlar da katlanarak büyümeye devam eder. Bu sebepten evlilik yıldönümleri son derece özeldir. Biz de sizler için en anlamlı, en güzel, uzun, kısa, duygusal, romantik evlilik yıldönümü mesajlarını ve notlarını derledik.

En Güzel Evlilik Yıldönümü Mesajları

En Güzel Evlilik Yıldönümü Mesajları

Romantik Evlilik Yıldönümü Mesajları

Romantik Evlilik Yıldönümü Mesajları

Duygusal Evlilik Yıldönümü Mesajları

Duygusal Evlilik Yıldönümü Mesajları

Eşe Evlilik Yıldönümü Mesajları

Eşe Evlilik Yıldönümü Mesajları

Kısa Evlilik Yıldönümü Sözleri

Kısa Evlilik Yıldönümü Sözleri

Etkileyici Evlilik Yıldönümü Sözleri

Etkileyici Evlilik Yıldönümü Sözleri

Evlilik Yıldönümü Notları

Evlilik Yıldönümü Notları

Çiçeğe Yazılacak Evlilik Yıldönümü Notları

Çiçeğe Yazılacak Evlilik Yıldönümü Notları

Evlilik Yıldönümü Sürpriz Notları

Evlilik Yıldönümü Sürpriz Notları

Nazım Hikmet Evlilik Yıldönümü Şiirleri

Nazım Hikmet Evlilik Yıldönümü Şiirleri

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yıldönümü Mesajları

İnsanın hayatını anlamlı hale getiren en önemli şeylerden biri aşktır. İnsan, âşık olduğunda dünya üzerindeki her şeye bakış açısı da değişir. Bu özel duyguya karşılık alarak güzel bir ilişkiye başlamak ise büyük bir mutluluk sebebidir. Çiftlerin paylaştığı yüzlerce güzel anın içerisinde bazı özel günler vardır ki ömür boyu unutulmaz. Tanışma, söz, nişan, evlilik gibi ilişkinin önemli evrelerini oluşturan bu anlar, her yıl aynı gün kutlanılır. Yıl dönümleri, sevgililerin ilişkileri boyunca yaşadıkları anlamlı zamanların hatırlanmasını sağlayarak ilişkiyi güçlendirir. Bunlar içerisinden kimi daha önemli kimi daha az önemli olsa da her birinin hatırlanması, sevilen kişinin mutlu olmasını sağlar. Özellikle evlilik yıl dönümü söz konusu olduğunda, yapılan kutlamalar daha da önemli bir hal alır. Bu özel günlerde, sürpriz ve hediyeler yaşanılan anı büyüleyici kılabilse de sevilen insan ile her zaman yan yana olmak mümkün olmayabilir. Durum böyle olduğunda karşı tarafı mutlu etmeyi sağlayacak anlamlı yıl dönümü mesajları kurtarıcı olur. Her ilişkide her zaman güzel sözler söylemek, tatlı iltifatlar etmek önemli olsa da yıl dönümünde söylenecek güzel sözler çok daha büyük bir anlam taşımaktadır. Bu nedenle sevgiliye en etkileyici yıl dönümü sözleri söylenmek istenebilir. Fakat her zaman insanın kendini ifade edebileceği doğru cümleleri kurabilmesi kolay olmaz. İşte böyle zamanlarda aşkınızı en güzel haliyle ifade edebilmenizi sağlayacak yıl dönümü mesajlarını sizin için derledik.

Resimli Yıldönümü Mesajları

~ Kalbimi vermekte ne kadar haklıymışım. Sen harika bir insan, kalbimin tek sahibisin. İyi ki varsın hep yanımda kal. Seni çok seviyorum.

~ Birlikte olmak için ne mücadeleler verdik! Bazen güldük bazen ağladık, bazen ayrıldık bazen barıştık. Ama sevgimiz birbirimize bağlılığımız hiç bir zaman eksilmedi. Küçük yüreğime dünyaları sığdırdın. İyi ki varsın.

~ Yine gelsem bu dünyaya, yine seni alırdım bu yüreğe. Sensizliği hiç düşünmediğim gibi, sensiz ne yaparım onu da bilmiyorum. Beni senden mahrum bırakma, hep yanımda ol. Senelerce beraber yaşlanalım istiyorum. Bu senemiz gibi.

resimli yıldönümü mesajları

~ Sevgilim! Aşkla birleşen ellerimiz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Birlikte uzun bir mutluluk yaşayalım seninle..

~ Elinden tutup nereye gittigini umursamadan yürüyecek birisi olmaliydi, ben bu yolculuga seninle çikmayi sonuna kadar seninle gidip bu yolu sadece senin elinden tutarak yürümeyi seçtim.

~ Seninle birlikte yaşlanmak, hayallerimizi paylaşmak ve hep ileriye bakmak için çıktığımız bu güzel yolda, ikimiz de yan yana ve hep omuz omuza olmak dileğiyle… yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Senin her an aklımda olmanı seviyorum en çok da! Okuduğum bütün şiirlerde, işitmekte olduğum her kuş sesinde, kokusunu alabildiğim her çiçekte, kısacası bütün alemde senin izlerin var biricik aşkım. İyi ki beraberiz, nice yeni yıllarımız olsun, sonsuz olsun.

resimli yıldönümü mesajları

~ O kadar işlemişsin ki kalbiğme, senin sevgin her zaman bu yürekte. Yıllarımız beraber geçsin. Zorlukları beraber aşalım. Beraber ağlayalım, beraber gülelim. Yıldönümlerimizi beraber geçirelim.

~ Her günümüzü her an bitmeyecekmişcesine seninıe yaşamak istiyorum. Evıiıik yııdönümümüz kutıu oısun birtanem.

~ Yıllar gelip geçti zaman değişti, bir sen değişmedin şu yüreğimde. Dağlara kar düştü duman değişti, bir sen değişmedin sevdiğim bende. Yıldönümümüz kutlu olsun canım bir tanecik aşkım…

~ Lki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Birlikte nice yillar geçirmek dileği ile.

resimli yıldönümü mesajları

~ Sen hayatımın en vazgeçilmez aşkı, sen yolunda savaşlar verdiğim sevdam, sen uğrunda ölümü bile göze aldığım sevdam, sen beklediğim, sen özlediğim, sen gizlediğim… hayatımın anlamı! Sonsuza kadar birlikte olmak dileğiyle…

~ Geride bıraktığımız bu yılda da her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana. Yıldönümümüz kutlu olsun…

~ Seni seviyorum. Ellerimiz birbirine daha da sıkı sarılarak hiç ayrılmasın. Nice nice yıllara.

~ Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olmak, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek… en önemlisi de birbirimizi hep sevmek için bolca zamanımız olsun! Ellerimiz ve gözlerimiz birbirinden hiç ayrılmasın.

resimli yıldönümü mesajları

~ Seni sevmekle geçecek olan hayatım, aşkınla sar sarmala biricik aşkım. Ben sadece seninim, dün olduğu gibi bugün de sana aitim. İlk yılımızı doldurmayı başardık, hiç bitmeyecek senelere yürüyelim.

~ O büyük gün daha dün gibi, başima gelen en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek oldu. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Bu aşk sadece seninle anlam kazanıyor bir tanem. Yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün icin tesekkurler… seni seviyorum!

~ Zaman çok kısa, hiçbir zaman senin kalbini kırmamaya ve her zaman sevgi dolu olmaya söz veriyorum.

resimli yıldönümü mesajları

~ Ellerimiz birbirine daha da sıkı sarılarak hiç ayrılmasın.

~ Bu mutluluğumuzun bir ömür boyu sürmesi dileğimle… benim güzel sevgilim.

~ Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayalım. Yuvamızdan sevgi hiç eksik olmasın canım biricik aşkım.

~ Seni ilk gördüğüm zamanı unutmayarak, her gün aynı heyecanla seninleyim. Hayatım boyunca da o gözlerle sana bakmaya devam edeceğim. Seni seviyorum, yıldönümümüz mutlu olsun.

~ Dilimden düşmeyen şarkım, ağzımdan düşmeyen lokmam, düşümden düşmeyen düşüm, yüreğimden düşmeyen duam, aklımdan düşmeyen sevdamsın sen..

resimli yıldönümü mesajları

~ Seninle olabilmek onurunu verdin ya bana? Ve seni sevmek gururunu? İşte benim için en büyük mutluluk da budur! Nice yıllarımıza aşkım

~ Sen bana koşarken ben de sana doğru koşmuştum. Bu hayat için birbirimize koşmaktan hiç yorulmadık. Yorulmayacağız da. Nice yıldönümlerimiz olsun aşkım.

~ Kalbimi yalnız sana verdim. Yalnız sana ait bütün sevgim. Bir ömür boyunca sonsuz bir birlikteliğe yürüyelim. Yeni aşk yılımız kutlu olsun biriciğim.

~ Bu gözler seni gördü başkasını görmez artık bu yürek senle güldü başkasıyla gülmez artık bu gönül seni sevdi başkasını sevmez artık, bu ömür senle biter başkası hiç olmaz artık. Yıldönümümüz kutlu olsun

~ Yaşamıma kattığın her yeni güzellik için sonsuz teşekkürler. İyi ki sen varsın, iyi ki seninleyim…

resimli yıldönümü mesajları

~ Seni sevmenin verdiği gücü içimde taşıyorum. Senin sevgin beni anlamlı kılıyor. Dünyanın en güzel gözlerine sonsuza kadar bakmak istiyorum. Yıldönümümüz kutlu olsun benim canım sevgilim.

~ Bugün yıldönümümüz ve ben seni ilk gördüğüm güne geri dönüyorum. Saçlarını rüzgarda savuruşunu, göz göze geldiğimiz o sonsuzluğu, utangaçlıktan kızaran yanaklarını, seni her şeyinle ilk günkü gibi hatırlıyorum. İyi ki benimlesin ilk günüm, son günüm, hayatım.

~ Gözlerinde ilk günkü heyecan, neşe ve mutluluk var.. Bir ömür boyu o gözlerde huzur bulmak tek dileğim. Nice mutlu yıllarda birlikte olmak dileğiyle..

~ En güzel hissettiğim, en mutlu olduğum, en çok güldüğüm, duygularımın tabir-i caizse tavan yaptığı en güzel yerdir; yamacın… iyi ki varsın seni seviyorum..

resimli yıldönümü mesajları

~ Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir. Yıldönümümüz kutlu olsun, seni çok seviyorum aşkım.

~ Aşk dediğin nedir ki tenden bedenden sıyrık, çocukların içinde yaşadığı bir çığlık, aşk dediğin nedir ki histen nefesten varlık, umutsuzluk içinde karanlığa son ıslık. Seni çok seviyorum aşkım, nice evlilik yıldönümlerine…

~ Seni her geçen yıl daha çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun benim canım sevgilim.

evlilik yıldönümü hediyesi

~ Hayat denen bu yolu seninle paylaşıyor olmam ne büyük bir talih benim için, iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte.

~ Bir daha asla umutsuzluğa kapilmamak için seni tanımış olmak bile yeterli, dünyamı yaşanır halegetiren güzel sevgilim, varlığın şükür sebebim. Nica yıllarımız olsun.

resimli yıldönümü mesajları

~ Dünümde sen yoktun, ben hiç olmamıştım. Bugünümde sen varsın, ben hiç olmadığım kadar var oluyorum. Geleceğimde sen olacaksın, ben allah’a dua ediyorum bu kuluna şimdiden cenneti verdiği için. Bir yılımız daha geçti, diğerleri de olacaktır cennet.

~ Hayatta zorluklarla karşılaşabiliriz ama bu zorlukların üstünden gelmemizi sağlayacak olan aşkımızıdır. Aşkımızı büyütelim ki, her şeye bir çözüm olalım. Belki ölümsüzlüğün bile çaresini buluruz, belli mi olur. Sevdiğim kadın, yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Bana geldiğin gün benim bayramım olmuştu. Bayramımız hep şen olsun, hep kutlu olsun biriciğim… yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Yalnız bir ağaçtım senle orman oldum. Bir damlaydım, çağlayan oldum. Bir sözdüm, destan oldum. Bir cümleydim aşk romanı oldum. Sen geldin ben var oldum.

resimli yıldönümü mesajları

~ Yıldızları taç yaparım saçlarına her gece, senden uzak olsam da gelirim rüyalarına sessizce, zaman çabuk geçiyor diye sakın üzülme, seni hissettiğim her an sonsuzluktur bu da böyle biline. Yıldönümümüz bugün gibi hep mutlu geçsin.

~ Paylaştıkça çoğalacak sevgimiz, dün olduğu gibi yarın da. Hiç solmasın gülen gözlerimiz, biz sevgimizi paylaştıkça. Yıldönümümüzü kutlarım, nice beraber zamanlarımıza.

~ Her gün daha çok seviyorum seni. Her gün daha çok bağlanıyorum sana. Bütün bir ömrü uğruna feda etmekten çekinmiyorum. Seninle bir bütün oluyorum. Nice yıldönümlerimiz olsun aşkım.

~ Gözlerimi gözlerinden çektiğim zaman karanlığın içinde buluyorum kendimi. Yaşamak sadece seninle anlam kazanıyor. Sen olduğun için güzel bütün mevsimler. Sen olduğun için güzel bütün seneler. Seninle yaşlanmaya devam etmek istiyorum, hayatımüz ne kadar yetiyorsa artık. İyi ki benimlesin, iyi hep varsın aşkım. Nice yıldönümlerine.

Kısa Yıldönümü Sözleri

bayana yıldönümü hediyesi

Yıl dönümleri, çiftlerin en anlamlı anlarını her yıl hatırlamalarını sağlayan özel günlerdir. Sevgililer, bugün içerisinde birbirlerine verdikleri değeri ve hissettikleri sevgiyi göstermeye çalışırlar. Gülümsenerek hatırlanan nişan, söz, düğün, tanışma gibi günler her sene hatırlanarak ölümsüzleştirilir. Bu günlerde söylenen aşk dolu sözler, iki sevgilinin birbirine daha çok yakınlaşmasını sağlar. Geçmişte yaşanan güzel günlerin mutluluğu bu günler ile hatırlanarak yeniden yoğun bir şekilde hissedilir. Bu nedenle hayata umutla bakmayı sağlayan, zor zamanlarda destek veren, varlığının düşüncesi bile mutlu olmaya yeten sevgililere yıl dönümlerinde özel hissettirmek gerekir. Bu günlerde hediyeler alınabilir, romantik bir akşam yemeği yenebilir ya da bir sürpriz hazırlanabilir. Her ne yapılırsa yapılsın yaşanılan anı en büyüleyici hale getirecek olan ise etkileyici yıl dönümü sözleri olmaktadır. Çiftler, verdikleri değeri gösterebilmek için çoğu kez somut detaylara odaklanarak en anlamlı yol olan sevgiliye güzel sözler söylemeyi atlamaktadırlar. Halbuki söylenecek romantik yıl dönümü sözleri karşı tarafın mutlu olması için büyük bir önem barındırır. Bu nedenle bugün yapılanların yanında anlamlı aşk sözleri söyleyerek yaşanılan anların unutulmaz hale gelmesi sağlanabilir. Yıl dönümlerinde sevgililer büyük bir heyecan ve yoğun hisler içerisinde olduklarından kendilerini ifade etmekte zorlanabilirler. Böyle durumlarda duygulara tercüman olacak kısa ama etkili birçok söz bulunmaktadır. Bunlar içerisinden duygularınızı en güzel haliyle ifade etmenizi sağlayacak kısa yıl dönümü sözlerini sizin için derledik.

~ Yaşamımız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler hep ardımızda kalsın. Seni çok seviyorum bir tanem.

~ Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, seni seviyorum!

resimli yıldönümü mesajları

~ Bu kalp sadece seninle anlam kazanıyor bir tanem. Yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Yeryüzündeki en büyük mutluluğum sensin! Seninle huzurluyum aşkım.. Yıldönümümüz kutlu olsun..

~ Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan vebeni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

~ Kendini kollarına bıraktığında huzuru tattıracak birisi olmalıydı, ben o eşsiz huzuru sende buldum… aşkımızın yıldönümü kutlu olsun…

~ Biricik sevgiıim seninıe başlayan sevgim şimdi kocaman bir aşk ateşine dönüştü Seviyorum seni. Yıldönümümüz kutlu olsun.

~ İnsan yalnız uyuduğu gecelerde yatağının sol yanındaki boşluğu dolduracak birisi olsun ister. Bense sol yanımda hep sana sığındım… seni seviyorum aşkım

resimli yıldönümü mesajları

~ Seninle birlikte var olmanın verdiği mutluluğu sonsuza kadar yaşamak istiyorum. Nice sonsuzluklara biricik aşkım.

~ Bu dünyada bir sen olduğunu bilmek her zaman mutlu edecek beni, umut ve huzur verecek. O nedenle aklıma gelen en güzel şükrü ediyorum: iyi ki varsın.

~ Seviyorum seni öyle delicesine, değil 1 sene sene beklercesine… seni seviyorum aşkım. Nice yıllara.

~ Gözlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, askın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim.

~ Biz, birbirine ait iki yüreğiz. İki kişilik bir dünya yarattık kendimize İki kişilik dünyamız, aşkımızla, sevgimizle şenlensin canım. Yıldönümümüz kutlu olsun..

~ Sana çok daha yakının, kalbinin her atışında ben varım. İçine işlemenin verdiği sevinç beni hayata bağlıyor. Yıllarımız hiç bitmesin aşkım.

resimli yıldönümü mesajları

~ Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım, nice aşk dolu yıllarımız olsun. Seni her zaman ilk günkü gibi aynı heyecanla seveceğim.

~ Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak. Nice nice onlu senelere…

~ Nice mutlu yıllarda, birlikte yaşlanmak dileği ile.

~ Sana yüzlerce anlam yükledim: aynı anda iyi bir arkadaş, çok sevimli ufacık bir çocuk, masum bir bebek, şefkat dolu bir insan, vefakâr bir dost, tatlı bir sevgili! Her şeyinle sen bir harikasın… yıldönümümüz kutlu olsun…

~ Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmak dileğiyle. Ellerimiz hiç ayrılmasın.

~ Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için

~ Bana sarıldığın zamanlar sanki yeniden doğuyorum senin aşkından. Senin aşkın beni canlı tutuyor biricik aşkım. Hep canlı kalalım yıllarımız boyunca.

resimli yıldönümü mesajları

~ Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmamız dileğiyle yıldönümümüz kutlu olsun bitanem…

~ Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin biricik aşkım. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayalım. Kalbimizden sevgi hiç eksik olmasın…

~ Sanma ki gözlerim sana bakmaktan usanacak, ölümü yaşasam da aşık ruhum hep seninle olacak, atmayı bırakırsa kalbim senden önce bu yaşama, söyleyeceğim son söz ‘iyi ki benimdin’ olacak. Nice aylara, senelere, sonsuz ömürlere aşkım.

~ Seni sevmekten başka bir şey bilmem ben. Seni gökyüzünün aydınlığı kadar severim. Bulutlar dökünce yağmuru toprağa, toprakta açan çiçekler kadar seni severim. En güzel çiçeğim benim, yıldönümümüz kutlu olsun.

resimli yıldönümü mesajları

~ Zor durumlara düştüğümde hep seni aklıma getirirdim. Bu zorlukları yenebilmemin tek sebebi senin bana verdiğin enerjiydi biricik aşkım. Senin sayende tutundum bu yaşama. Senin sayende dünyadaki en huzurlu insanım ayrıca. Nice yıldönümlerimiz olsun.

~ Herkesin hayatında birlikte yaşlanmayı hayal etti birisi var! Ben sadece ve yalnızca seninle yaşlanmak isterim. Yıldönümümüz kutlu olsun…

~ Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil; onsuz yaşayamayacağın biriyle ol derler. Çok şanslıyım ki, ben o kişi ile birlikteyim. Birlikteliğimiz bundan sonraki senelerde de hiç bozulmasın

~ Seni severim durmadan. Gökyüzünün berraklığı kadar severim. Yağmur damlaları her düştüğünde, toprağın çiçek açması kadar severim. Yıldönümümüzü kutlarım aşkım…

resimli yıldönümü mesajları

~ Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yersin! Sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Nice güzel yarınlara…

~ Sana uzak kalmak, güneşsiz yaşamak gibi, ben ayçiçeği sen güneş, ömür boyu hep sana bakmak dileği ile nice senelere bir tanem.

Birinci Yıl Duygusal Mesajları

Çiftler birinci yıllarını doldurduklarında ilişkilerine bir anlam katmış olurlar. Bu anlam onların saygı ve sevgileri üzerinde büyük etki sağlar. Birinci yıla özel kutlamalar yapılabilir, ama en önemlisi de bugüne yakışır uzun bir mesajdır. Partnerler birbirlerine bir yıla neler sığdırdıklarını, biriktirdikleri anıları ve hissettikleri o güzel duyguları mesaj yoluyla aktarırlar. Bunun için çok fazla efor sarf etmeye gerek yoktur. Çünkü bu uzun mesaj zaten kendiliğinden oluşacaktır. Partnerlerin birbirlerine karşı oluşan duygu ve düşüncelerinin birleşmesi ile eşsiz güzellikte yazılar ortaya çıkacaktır. Bu uzun yazıların meydana gelebilmesi için tabii ki güçlü bir aşkın varlığı önemlidir. Çünkü aşk ne kadar güçlüyse ortaya çıkan mesaj da o kadar uzun olur. Bu tür mesajlar çiftlerin arasındaki bağı daha da güçlendirir çünkü onları birbirine yaklaştıran da sözlerdir. Güzel olan 1. yıl mesajlarını özel günlerinizde seçip partnerinize gönderebilirsiniz. Paylaşılan güzel sözler herkesi derinden etkiler ve çiftler arası iletişimi de güçlendirir. İletişimi kuvvetli olan çiftlerin arasındaki duygular da bir o kadar güçlü hale gelir. O nedenle mesajların içeriği oldukça önemlidir. Neye vurgu yapıldığı önemlidir. Sizler de bu mesajlar arasından kendinize uygun olanı seçip sevdiğiniz insan ile paylaşabilirsiniz. Unutmayın, hayattaki en güzel şey sevdiğiniz bir kişiye sevginizi içten bir şekilde gösterebilmenizdir. Sizi canlı ve oldukça etkili kılacak durum da budur.

yıldönümü hediyesi

~ Bütün dünya buz tutsa dahi benim kalbim alev alev ısıtacaktır her yeri. Sana olan aşkımın sınırı olması imkansız! Sınırsızca seviyorum seni biricik aşkım. Nice beraber yıllara.

~ Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye oldugu öğretildi Ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun oldugu öğretilmedi. Her zaman birlikte olmak dileğiyle sevgilim.

~ Aşk iki bedende yaşayan tek ruhtan oluşur. Ruhum! Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Sen gözlerimdeki yaş ol razıyım, mutlulukta senden gelsin hüzünde Yeter ki benimle ol, dar günümde, her günümde…. Seninle nice güzel günlere

~ Bugün, yarın ve sonsuza dek, kendimden ve her şeyden daha çok hep seni seveceğim. Yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi… bir insanın özlemi olmalı, özlemle acan çiçekler gibi… bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi.

resimli yıldönümü mesajları

~ Birbirimize hala hayranlıkla bakabiliyoruz. Çocuklarımıza böyle bakalım isterim. Nice sonsuz senelere seninle birlikte biricik aşkım.

~ Yarım kalmış şiirlerim gibisin, yaşanmamış çocukluğumsun, anılarımda öylesine eksiğim sensiz öylesine sahipsiz. Sen benim hayat arkadaşım en kıymetli hazinemsin.

~ Beni ben yapan senin varligin canim! Hayatımda oldugun için sonsuz teşekkürler. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Seni her zaman ilk günkü gibi aynı heyecanla seveceğim.

~ Bir elmanın iki yarısı gibi yaşam boyu birbirimizi hep tamamlamamız dileğiyle. Mutluluklar aşkım.

~ Ben sana, sen bana aitsin. Hayatım bir gün bitse de senin aşkın hiç bitmeyecek, iki kişilik dünyamızda senin güneşin hiç sönmeyecek. Yıldönümümüz kutlu olsun hayat ışığım.

resimli yıldönümü mesajları

~ Hep sol yanımda ol, kalbimin merkezinde ol. Zaman geçtikçe eskimesin sevgimiz, çoğalalım gelecek günlere. Bugün olduğu gibi her yıldönümünde bunu hatırlamaya devam edeceğim.

~ Aşk şiirdir okunur, yüreklere dokunur, kalbin içine konur, aşk sevgi çiçeğidir. Sevgi aşkın dilidir, sevenin yüreğidir, aşk sevgiye köledir… en büyük aşkım! En büyük mucizem Biricik sevgilim…

~ İlk günkü gibi gülüyorsa gözlerinin içi, hissedebiliyorsan kalbinde atmaya devam eden diğer kalbi, yetiştirebiliyorsan ellerine ellerini, sen aşkların en güzelisin. İlk yılımız kutlu olsun benim canım sevgilim.

~ Kelebek kadar hayatımız olsa ne fark eder ki? Benim için seninle tanıştığım gün en mutlu günümdü. Huzur içinde olduğum o günü her gün yaşıyorum seninle. Bir yıl daha geldi geçiyor bile, kelebeğim benim en güzel hayatımle.

~ Canıma can katan insan; sebebim de sensin sonucum da sen. Her zaman yanımda olmanı isterim, bugün nasıl kenetlenmişse ellerimiz birbirine, bir ömür boyu kilitli kalalım birbirimize. Yıldönümümüz geldi bak yine, her ay gibi hatırlanacak ölesiye.

resimli yıldönümü mesajları

~ Sevmek, zamanın durması demektir, geçen yıllar sanki bir anmış gibi geçer gider, önemli olan mutluluk değil, önemli olan beraberlik, hep benimle kalman dileği ile.

~ Aşkımı yazmaya mısralar yetmez, şu bir kaç satırda kağıtlara sığmayacak aşkım ile sana doyamadığım bir sene için teşekkürler.

~ Bak işte bir yıl daha takvim yaprağından düşüverdi. Mutlu ve huzurlu bir yılı daha geride bırakıyoruz, gelecek aylar mevsimleri, mevsimler seneleri kovalayacak. Yeter ki mutlu olmaya devam edelim biricik aşkım.

~ Ne zaman bir şiir okunsa aklımdasın, ne zaman bir telefon çalsa senin sesini duymak isterim! Sen tanrımın bana en güzel armağanı, sen hayatımın en güzel yanısın! Aşkımızın yıldönümü kutlu olsun…

~ Sonsuz bir ışık oldun dünyama. Aydınlattın beni aşkınla, fikirlerinle ve varlığınla. Beni ben yapan sen oldun biricik aşkım. Sana her şeyimi borçlu hissediyorum. Bir ömür seninle olmak istiyorum. Yıldönümümüz kutlu ve mutlu olsun.

resimli yıldönümü mesajları

~ Beni ben yapan senin varlığın canım Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler..

~ Seni tanıdığım gün başlamıştı her şey. Engellenemez bir şeydi bu. Sanki kalbim senin gelmeni bekliyor gibiydi. Bugün de aynı hisleri yaşıyorum. Her gün yeniden gel bana, her sene olacağı gibi.

~ Şu hayatımda verip verebileceğim en doğru karar, sana evet demem oldu. İyi ki o evet çıkmış dudaklarımdan senin kalbine doğru. Seni her şeyden çok seviyorum aşkım. Mutlu yıllarımız olsun.

~ Senin tek bir gülüşün alır götürür beni uzak cennetlere. Hep orada yaşamak isterim aslında seninle. Aylar öncesinde nasıl güldüysen bana öyle, hayatımızın kalanında hep gülelim birlikte.

resimli yıldönümü mesajları

~ Seninle tanışmadan önceki zamanıma üzülüyorum sadece, keşke daha önce bulabilseydim seni kaderimde. Birlikte geçirdiğimiz her bir saniyeyi koyuyorum kalbime, dakikalar saatlere, saatler günlere, günler aylara, aylar yıllara dönüşsün diye. Nice yıllarımız olsun aşkım.

~ Kalbime ektiğin tohum, biraz daha büyüdü. Bu ölümsüz çiçek aşkınla yüzümü güldürdü. Yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.

Evlilik Yıldönümü Yazıları Blog

Sevgiliye Seni Seviyorum Konsept Hediye Kutusu

İki insanın hayatını birleştirdiği günün yıldönümü için evlilik yıldönümü yazıları pek çok kişi tarafından ilgi görür. Böylesine özel günlerde karşı tarafı memnun etmek isteyen kişiler, karşı tarafa olan hislerini en güzel yazılar ile ifade etmek isteyebilirler. Bu durumlarda en güzel evlilik yıldönümü yazıları ile karşılarındaki kişileri oldukça mutlu edebilirler. Blog tarzı olan evlilik yıldönümü yazıları ile eşlerine olan duygularını en güzel şekilde ifade etmek isteyen kişiler kesinlikle sayfamız içerisinde yer alan yazılara göz atabilirler. Oldukça etkileyici ve duyguları derinden ifade eden bu yazılar sayesinde eşleri ile oldukça romantik ve etkileyici anlar yaşayabilirler. Evlilik yıldönümü yazıları blog kategorisinden sayfamızda yer alan yazıları kullanarak evlilik yıldönümünüzde eşinizin oldukça mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Hislerinizi en duygusal ve romantik şekilde ifade edebileceğiniz bu güzel yazılar sayesinde eşinizin adeta yeniden âşık olmasını sağlayabilirsiniz. Böylesine anlamı büyük olan günde eşinizle birlikte aranızdaki bağın daha kuvvetli olmasını istiyorsanız eğer kesinlikle bu yazılardan yardım alabilirsiniz. Evlilik yıldönümü ile alakalı olarak bu yazıları eşinize direk olarak okuyabilirsiniz. Aynı zamanda böylesine anlamlı olan günde sayfamızda yer alan yazılardan da faydalanarak eşinize romantik bir konuşma hazırlayarak gönlünü fethedebilirsiniz. Böylelikle de bu özel günde eşinizle birlikte oldukça romantik anlar yaşayabilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız en güzel evlilik yıldönümü blog yazıları.

~ Geride bıraktığımız onca senede her zaman yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz minnet borçluyum sana. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

resimli yıldönümü mesajları

~ Bütün güllere senin adını verdim belki senin kadar güzel kokarlar diye. Bütün ağaçlara senin adını verdim belki senin kadar güzel görünür diye. Bütün hayatıma anlamını verdim belki yaşamım hiç bitmez diye. Seni çok seviyorum hayatım. Yıldönümümüz kutlu olsun.

~ Sana en güzel şarkıyı söylemek isterdim, ancak duyduğum en güzel şarkı senin eşsizliğin. Yıllarımız tükenmesin, hiç bitmesin biricik aşkım.

~ Yazılan en güzel şiir olarak kalbimde yankı bulur senin ismin. En güzel şiirim, en güzel şairim sensin benim. Hiç bitmeyecek sonsuz bir zaman istiyorum sadece.

~ Her günümüzü her an bitmeyecekmişcesine seninle yaşamak ve seninle ölmek istiyorum. Yıldönümümüz kutlu olsun birtanem

~ Çok sevilmeye değil, "hep" sevilmeye ihtiyacım var. Yıldönümümüz kutlu olsun canım bitanem

resimli yıldönümü mesajları

~ Yıllar geçse de aşkımız ilk günkü gibi. Yaşattığın ve yaşatacağın tüm mutluluklar için binlerce teşekkürler hayatım.

~ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an! Çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!

~ Sevelim, sevelim, hep sevelim birbirimizi sevebileceğimiz kadar! Bir uçtan uca açalım yüreğimizin kapılarını sonuna kadar Aşkım, aşkımız sonsuza kadar sürsün…

yıldönümü hediyeleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası