ayyıldız müzik / Download mp3 Ayyıldız Tim şarkısı Indir [ayyıldız-tim-şarkısı-indir] - MP3 Music Download

Ayyıldız Müzik

ayyıldız müzik

OZAN AYYILDIZ MÜZİK DÜNYASINA GİRMEDEN KAFAM KARIŞTI

Türk Halk müziğinin başarılı yorumcusu Ozan Ayyıldız, anonim eser “Tokat Ellik” isimli hareketli türkü ile müzik dünyasına adım attı. Prodüktörlüğünü Şeker yapım adına A. Kadir Şeker’in yaptığı “Tokat Ellik” türküsüyle Ozan Ayyıldız teklisinin aranjörlüğünü Serdar Ortaç, Simge Sağın, Yıldız Tilbe, İrem Derici gibi birçok ismin işlerini üstlenen Tarık İster yaptı. Klip çalışması ünlü yönetmen Eyüp Dirlik tarafından çekilirken “Tokat Ellik” türküsünün özel figürleri Sultan Of The Dance dansçılarıyla çalışıldı. Tokat ve Sivas yöresinin düğünlerinde çalınan ve özel dans figürleriyle oynanan “Tokat Ellik” türküsü ile başarılı yorumcu Ozan Ayyıldız, tarzında zirveyi hedefliyor. Müzik dünyasında, kafa karışıklığı ve yolundan döndürmeye müsait söylenti ve dedikoduların çok olduğunu dile getiren Ozan Ayyıldız “Stüdyo sürecinde işimiz ve başarısı dillerde dolaşmaya başlayınca herkes bir dedikodu ve yanıltma çabasına girdi. Müzik dünyasına adım atarken daha şaşırdım, hiç böyle şeylerle karşılaşacağımı düşünmemiştim, ben bir tek Prodüktörüm A. Kadir Şeker’i dinledim ve yol aldım sonunda çok başarılı iş çıktı. Bir kişiye güvendim, başarı önümde bir yol olarak göründü” dedi. Türk Halk müziğinde farklı ve unutulmazlar arasında olmak istediğini de sözlerine ekleyen Ozan Ayyıldız, şaşkınlıkla girdiğim müzik dünyasında emin adımlarla ilerliyorum vurgusunu yaptı.

Ayyıldız, müzik yasağının kaldırılmasını talep etti

Başkan Ayyıldız ''Antalya yaptı, sıra Muğla'da, müzik yasağı kaldırılsın'
Muğla'nın Marmaris ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından tarihli müzik yayınlarının ' kadar yapılması maddesinin iptal edilme kararının aynısının, tüm turizm şehirlerinde uygulanmasını talep etti.

Başkan Ayyıldız, Covid pandemisi tedbirleri çerçevesinde uygulanmaya başlayan müzik yasağı saati uygulamasının tedbirlerin sona ermesine rağmen halen devam etmesinin, zaten çok zor günler geçiren esnaf ve sanatkârları zora soktuğunu ifade etti.

'Marmaris aynı zaman da bir eğlence kenti'
Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ayyıldız "İlimize ve ilçemize tatile gelen turist misafirler yaz aylarında havanın geç kararması sebebi ile, saat gibi ya otellerinde ya da dışarıda yemeklerini yemek için otelden ayrılıyorlar. ya da ' e kadar yemeklerini yedikten sonra eğlenmek istediklerinde maalesef müzik yasağı var denilip, otellerine geri gönderiliyor. Bu durum ülkemizin hem döviz kaybetmesine, hemde müşteri memnuniyetsizliğe neden oluyor. Özellikle yaz aylarında, okulların kapanması ve sınavlarında bitmesi ile birlikte turizm bölgelerinde müzik yasağı kaldırılmalı, esnaflarımız para kazanmalı, ülkemize döviz girdisinin artması ve bu sektörlerde çalışan veya dolaylı yollar ile etkilenen kişilere istihdam yolu açılmalıdır" dedi.

'Antalya emsal gösterilmeli '
Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız ' Antalya'da örnek olarak alınan ve turizm esnafları olarak desteklediğimiz müzik yasağının kaldırılması kararının tüm turizm bölgelerinde de uygulanması ve bu konuda hızlı hareket edilmesi gerektiğini' belirtti.

(İHA)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası