ceylan ertem ahmet kaya / ceylan ertem - bant mag

Ceylan Ertem Ahmet Kaya

ceylan ertem ahmet kaya

Serdar Orta&#;'a Ceylan Ertem'in s&#;zleri sorulunca

Haberin Devamı

 Serdar Ortaç, sorusuna “Sevgiliniz Seçil Hanım’la” diye başlayan muhabiri uyardı: “Sevgili deme, karım o benim, hanımım.” Konuşmasına “Onun ne istediğine bakacağım, evlilik istiyorsa yapıştıracağım evliliği. Benim için son durak Seçil” diyerek devam eden ünlü popçunun bu sözleri Seçil Gür’ü güldürdü.

Serdar Ortaça Ceylan Ertemin sözleri sorulunca

YERSİZ BİR KONUŞMA OLMUŞ
Ortaç, Ceylan Ertem’in “Serdar Ortaç’ı görmeye dayanamıyorum. Ahmet Kaya’nın kalbini kırdılar, onu ülkesinden uzakta kalp krizinden kaybettik. Bazıları tarihte iz bırakır, bazıları da öyle olmadıkları halde para kazanır” sözleri sorulduğunda ise “Konuşmayacağım. Yersiz bir konuşma olmuş” diyerek uzaklaştı.

NE OLMUŞTU?
Haberin Devamı

Ceylan Ertem, online eğlence platformu Jojo’da 1 Ocak’ta konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Ertem, repertuvarında Ahmet Kaya’nın “Herkes Kendi İşine” adlı şarkısına da yer verdi. Ertem, şarkıya başlamadan önce Serdar Ortaç’ın sık sık ekrana çıkmasını eleştiren bir konuşma yaptı.
KALBİNİ KIRDILAR
Ceylan Ertem, Ahmet Kaya’nın kalbinin çok kırıldığını şu sözlerle ifade etti: “Bu sıralar birtakım yayınlara çıkıyor, sinir oluyorum Serdar Ortaç’ımız. Ya da Serdar Ortaçlar diyeyim. Hâlâ popüler olmasına olumlu gözle bakmıyorum. En kibar şekliyle söyleyeyim.
Ahmet Kaya’nın kalbini çok kırdılar. Bence o yüzden de ülkesinden uzakta, kalp krizinden vefat etti. Bu kadar güzel şarkılar yazmış, hâlâ en çok dinlenenler arasında yer alan çok önemli, değerli birisiydi.
Şarkıcı dediğin kendi işine bakar. Müzisyen dediğin iyi çalar, besteci dediğin çok iyi besteler yapar. Bazıları böyle olmadığı halde hâlâ parasını kazanır.”

 BU VATAN BİZİM ELLERİN DEĞİL!
Ahmet Kaya’nın Magazin Gazetecileri Derneği’nin 10 Şubat ’da düzenlediği ödül töreninde “Kürtçe şarkı söylemek, klip çekmek istiyorum” ifadelerine tepki gösteren Serdar Ortaç, sahneye çıkıp Sibel Can’ın “Padişah” şarkısını “Bu devirde kimse sultan değil, hükümdar değil, padişah değil, Atatürk yolunda tüm Türkiye, bu vatan bizim, ellerin değil” şeklinde değiştirerek söylemişti. Ortaç, şarkının ardından Yıl Marşı’nı seslendirirken, konuklar da Ahmet Kaya’ya çatal bıçak fırlatmıştı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası