haftasonu konserleri / Etkinlikler - İzmir Art

Haftasonu Konserleri

haftasonu konserleri

TÜM ETKİNLİKLER

Fuchs, 7 Temmuz akşamı Zorlu PSM'nin sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi'yi dans pistine çevirecek!

Hobi olarak ilk müzik çalma deneyimleri yılında Ömer Karacan ve Memo Garan'ın Uludağ'da işlettiği Beta Diskotek’in yanısıra lise ve arkadaş partilerinde gerçekleşti.

Radyoculuk ve müziğe duyduğu dayanılmaz heyecan sebebiyle yılından itibaren kariyerinde tamamen bu iki alana yöneldi. Sahip olduğu geniş müzik arşivi ile profesyonel olarak dj'liğe Cantina İstanbul’da kendi düzenlediği geceler ile başladı. Yurt dışı ve yurt içinde; Amsterdam (Queensday), Londra (Ministry Of Sound, Cable), New York (Liquid, Bar 13, Nublu), Paris (Rex), Chicago (Spy Bar), Saraybosna, Zürih ve daha birçok şehirdeki yüzlerce kulüp ve festivalde performans gösterdi. Chicago WNUR FM’de başlamış olan radyoculuk kariyeri ise Türkiye’de kurucu ortaklığı ve müzik direktörlüğünü üstlendiği FG FM ve Dinamo FM’de devam etti.

Organizatör, küratör, danışman ve jüri olarak Milliyet Liselerarası Müzik Yarışması, Miller Music Factory, Nokia Supersound, MTV Türkiye Lansman Partisi, Radar Live Festivali için çalıştı. Candan Erçetin, Athena, Teoman ve mor ve ötesi ile remix çalışmaları yaptı. Son olarak şu anki adıyla Karnaval Media Group’a transfer oldu ve Türkiye’nin en çok ziyaret edilen dijital radyo platformu olan funduszeue.info’u hayata geçiren ekibin bir parçası oldu.

Salon İKSV’den +1 Hafta Sonu Konserleri

Salon İKSV, 1 - 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek +1 Hafta Sonu konser serisinde Konoba, Dry Cleaning, Hey! Douglas, The Away Days, Pitohui gibi isimleri müzikseverlerle buluşturacak.

Salon İKSV’nin +1 Hafta Sonu konser serisinde; 70’lerin ve 80’lerin müziği ile elektronik müziği harmanlayan Hey! Douglas; ülkemizin bilinen ilk dream-pop, shoegaze grubu The Away Days; electropop ve downtempo müziği ile dinleyicileri rüyayla gerçeklik arasında dolaştıran Konoba; doğaçlama üzerinden çok katmanlı bir müzik üreten Pitohui; alışılmadık şarkı sözleriyle tanınan İngiliz post punk grubu Dry Cleaning’in yanı sıra sürpriz isimleri ağırlayacak.

+1 Hafta Sonu konser biletleri 16 Mayıs Salı sabahı saat ’da Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışın ardından, aynı gün saat ’da Passo üzerinden genel satışa açılacak.

+1 Hafta Sonu Programı:
1 Haziran Perşembe, / Konoba öncesi The Away Days
2 Haziran Cuma, / Dry Cleaning öncesi Pitohui
3 Haziran Cumartesi, / Sürpriz Konser
​4 Haziran Pazar, / Hey! Douglas

Etkinlik Rehberi Ayağınıza Geldi: İstanbul'da Hafta Sonu Öne Çıkan Konserler, Tiyatrolar ve Çok Daha Fazlası!

Haberler

Genel Kültür

Etkinlik Rehberi Ayağınıza Geldi: İstanbul'da Hafta Sonu Öne Çıkan Konserler, Tiyatrolar ve Çok Daha Fazlası!

Siz de bu haftasonu nerede hangi etkinlik var diye düşünüp her yeri tek tek araştırmaya mı başladınız? O zaman şanslı gününüzdesiniz! Haziran'da İstanbul'da düzenlenecek bütün konser, tiyatro, söyleşi ve film gösterimlerini sizin için derledik. 

Hep beraber İstanbul'un öne çıkan etkinliklerine bir bakalım!

Konserler, tiyatrolar, açık hava sinemaları, söyleşilerİstanbul'da eğlence hayatı asla durmuyor!

Konserler, tiyatrolar, açık hava sinemaları, söyleşilerİstanbul'da eğlence hayatı asla durmuyor!

Haziran'da İstanbul'daki konserler ile başlayalım!

 Haziran'da İstanbul'daki konserler ile başlayalım!

Bir demet tiyatro alır mıydınız?

Bir demet tiyatro alır mıydınız?

Konser ve tiyatro yetmez diyenleri de böyle alalım!

Konser ve tiyatro yetmez diyenleri de böyle alalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası