internet sitesinden film indirme / Film İndirme Siteleri | Hangi Sitelerden Film İndirilir?

Internet Sitesinden Film Indirme

internet sitesinden film indirme

Film İndirme Siteleri En İyi Film İndirme Siteleri

En İyi 11 Film İndirme Sitesi

Film indireceğiniz zaman genellikle karşınıza ücretli üyeliklerle film indirmenize olanak sağlayan siteler ve korsan siteler çıkmaktadır. Eğer film indirmek istiyorsanız yasal ve güvenilir siteleri kullanmanızda fayda var. Çünkü yasal olmayan korsan siteler ve Torrent üzerinden indireceğiniz filmler sizin için tehlike arz etmektedir. Bu tehlikelerden bazıları bilgisayarınıza virüs bulaşması ve çok önemli olan kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesidir.

Fakat internette ücretli üyelik olduğu kadar ücretsiz bir şekilde film indirebileceğiniz sitelerde bulunmaktadır. Bu sitelerde Bollywood filmlerinden Amerikan Sinemasının eski filmlerine kadar birçok film bulunmaktadır. İşte sizin için hazırladığımız en iyi film indirme siteleri;


IMDb TV

film-indirme-sitelerijpg

Amazon'a bağlı olan IMDB TV üzerinden ister film izleyebilir, isterseniz de izlediğin filmleri cihazınıza indirebilirsiniz. Ücretsiz film ve TV şovları sunan site Fire TV sahiplerinin kullanımına sunulmuş bir sitedir. VPN üzerinden bağlanabileceğiniz siteyi Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan vatandaşlar kullanabilmektedir.


PopcornFlix

film-indirme-sitelerijpg

Pek çok sayıda orjinal içerik ve filmleriyle ön plana çıkan Popcornflix, Screen Media Ventures'a aittir. Ücretsiz filmleri dilediğiniz gibi indirebileceğiniz sitede sizden hiçbir ücret talep edilmemektedir. Dilediğiniz cihaz ile siteye giriş yaparak filmleri indirebilirsiniz.


9. Crackle

film-indirme-sitelerijpg

Sony'e ait olan film indirme sitesi Crackle basit bir kayıt yapmanızı istemektedir. Kayıt işleminden sonra karşınıza diğer web sitelerinde ücretsiz bir şekilde sunulmayan birçok popüler film ve TV şovunu karşınıza çıkartacaktır. 


8. Le Cinema Club

film-indirme-sitelerijpg

İlk olarak yılında hizmete giren web sitesi nadir yapımları ön plana çıkarmaktadır. Her hafta yeni bir film yayınlayan site genellikle kısa filmlerle doludur. Yeniden tasarlanmış arayüzü göze hitap ederken geçmişte yayınladıkları nadir bulunan filmler ziyaretçilerini çok şaşırtmıştı. Ayrıca sitede bulunan her filmi dilediğiniz cihaza indirebilirsiniz.


7. Internet Archive

film indirme siteleri

 

Internet Archive içerisinde dizi, film ve televizyon programları bulunan güzel bir film indirme sitesidir. Bunların yanında içerisinde eski radyo programları da bulunmaktadır. Eğer nostalji seviyorsanız sizin için harika bir seçenek.


6. Classic Cinema Online

film indirme siteleri

Classic Cinema Online eski batı ve korku filmi sevenler için mükemmel bir arşivi bulunmaktadır. Bazı filmleri Youtube üzerinden paylaşan platformun içerisinde yüzlerce film bulunmaktadır. Filmleri bilgisayarınıza veya telefonunuza virüs bulaştırmadan güvenilir bir şekilde indirebileceğiniz platformlardan birisidir.


5. MoviesFoundOnline

film indirme siteleri

MoviesFoundOnline kısa film, belgesel, film gibi çeşitli kategorilerde zengin bir arşive sahiptir. Bazı yeni filmleri de veren site sizin için güzel bir alternatif olabilir. İçerisinde yüzlerce film barındıran site güvenilirdir.


4. Sony LIV

film indirme siteleri

Sony LIV içerisinde zengin bir Bollwood arşivi bulunmaktadır. Buradan Hindistan yapımı filmleri ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Fakat bunun için ilk önce kayıt oluşturmanız gerekmektedir. VPN kullanarak girebileceğiniz site programsız bir şekilde film indirmek isteyenler için ideal bir seçenektir.


3. Retrovision

film indirme siteleri

İçerisinde klasik Amerikan filmleri bulunan Retrovision eski film sevenler için ideal bir sitedir. Youtube kanalından da birçok filmi yayınlayan site de çocukların yabancı dil öğrenmesi için kullanabileceğiniz çizgi film arşivi de bulunmaktadır. İçerisinde bulunan filmleri indirmek için ise ekstradan eklenti ya da siteyi kullanmanız gerekmektedir.


2. Open Culture

film indirme siteleri

Eski kültür ve sanat filmleri sevenler için ideal site olan Open Culture’nin arşivinde 1,’den fazla film bulunmaktadır. Bazı filmlerini Youtube üzerinden yayınlayan sitedeki filmleri indirmek için yine bir eklenti kurmanız ya da farklı bir site üzerinden indirmeniz gerekmektedir.


1. Youtube

film indirme siteleri

Hepimizin video izlemek için girdiği Youtube’da belgesel, dizi ve film de bulunduğunu biliyor muydunuz? Son zamanlarda prodüksiyon firmaları arşivlerini açmaları sayesinde farklı kategorilerdeki filmleri izleyebilme imkanına sahip olduk. Bu dizileri, filmleri izleyebileceğiniz gibi bazı kanallar indirme seçeneği de sunmaktadır.


Önerilen İçerik; En İyi Film Önerileri

Chrome ile Programsiz Film ve Video nasil indirilir

KoLay ve Pratik bir şekilde internet sitelerinden nasıl Film ve Video indirilir Anlatımı

Pogramsız Video ve ya Film Nasıl indirilir???

Girdiğimiz sitelerde izlediğimiz film ve videoları bilgisayarımıza kaydetmek isteriz fakat bunun için bir dünya program önerileri vardıfunduszeue.info biz bu programlara muhtaç mıyız?? tabi ki hayıfunduszeue.infoık bilgi ile sitelerde gördüğümüz film ve videoları bilgisayarımıza indirebilirizBaşlayalım!!

Siteye girdik filmi açtık oynatmaya başladı.Videonun üzerine fare ile gelip sağ tuşa tıklıyoruz.Önümüze açılan menüden en alttaki İNCELE sekmesine tıklatıp ekranın sağ tarafında bir alan açıldığını görüyoruz.

Yukarıdaki görüldüğü gibi ekranın sağ tarafında açılan alanda sarı ile isaretlediğim NETWORK başlığına tıklıfunduszeue.info altında sitenin eklemiş olduğu değişik formatta linkler var.Type Video ve ya Media olacak birini seçiyoruz fare ile link üzerinde sağ tuşa tıklıyoruz ve açılan menüden bu kez Copy  >> Copy Link Adress seçeneğine tıklayıp linki alıyoruz.

Aldığımız o linki yeni internet sekmesine yapıştıfunduszeue.info önümüze açılmış funduszeue.infon fare ile sağ tuşa tıklıyoruz açılan menüden Video olarak kaydet diyoruz.

İşlem bu funduszeue.infoık video indirilmeye başlandıÇok basit bir yöntem birkaç defa yaptığınızda alışacak ve pratiğe dökmeye başlayacaksınıfunduszeue.info şekilde her türlü videoyu bilgisayarınıza program olmadan indirebilirsiniz

Youtube Programsız Video indirme

Youtuben nasıl yapacağınız derseniz bu şekilde funduszeue.info için internette bir dünya adres var artık programsız şekilde istediğimiz videoyu funduszeue.info tane vereyim size benimde kullandığım.

funduszeue.info önce Youtube adresinden istediğimiz videonun adresini kopyalıyoruz 

Yukarıda görüldüğü gibi site adresini farenin sağ tuşu ile kopyala yaptık ve vermiş olduğum sitede arama alanına yapıştırdıfunduszeue.info video link sekmesini işaretliyoruz ve indir funduszeue.info kadar

Başlıklar

En iyi film indirme sitesi ücretsiz olarak hizmet veren siteler nedir? Film indirme programları ve film indirme siteleri arayanlar için güncel bilgiler.

Her yerde internete bağlanmak mümkün olmayabiliyor. Bu nedenle çoğu kişi ücretsiz film indirme sitesi üzerinden telefon ve bilgisayarlarına film indiriyorlar. İndirdikleri filmi ise internetsiz ortamda diledikleri gibi izleyebiliyorlar. Aksiyon, Dram, Korku, Bilim Kurgu ve Animasyon gibi bir çok türde film indirip istediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Burada oluşturduğumuz listelerde yer alan uygulama ve sitelerdeki ücretsiz filmler, film indirme programları aracılığıyla indirilebilir. Böylece istediğiniz yerde daha önce indirmiş olduğunuz filmleri izleyebilirsiniz.

Ücretsiz Film indirme Siteleri

Film indirme Sitesi Ücretsiz

Film indirme programları kullanarak aşağıdaki platformlardan bedava dizi ve film indirebilirsiniz. Ayrıca ülkemizde bazı film izleme sitelerine dns kullanmadan giriş yapılabiliyor. Bu sitelere giriş yaparak İDM gibi programları kullanarak Film indirebilirsiniz. Film indirme sitelerini ücretsiz kullanmak için aşağıdaki platformları kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Internet Download Manager programını kullanarak dilediğiniz siteden video indirebilirsiniz.

  • YouTube
  • Internet Archive
  • Classic Cinema Online
  • Open Culture
  • Retrovision
  • Le CiNéMa Club
  • Crackle
  • MoviesFoundOnline
  • PopcornFlix
  • IMDb TV

Yukarıdaki internet siteleri ve platformları kullanarak film indirebilirsiniz. Fakat aradığınız türden filmleri bu sitelerde istediğiniz filmi bulamazsanız aşağıdaki yöntemleri uygulamanızı isteriz.

Film indirme Sitesi

Film indirme sitesi olarak aşağıdaki internet sitelerini de kullanabilirsiniz. Bu sitelerden program kullanarak ya da programsız bir şekilde film indirme siteleri üzerinden dizi ve film indirebilirsiniz. Film indirme sitesi olarak aşağıdaki platformları da kullanabilirsiniz.

  • Netflix
  • PuhuTv
  • Blutv
  • Amazon Prime Video
  • Diğer Film izleme Siteleri
  • Diğer Dizi izleme Siteleri

Bilgisayarınızdan Internet Download Manager kullanarak dilediğiniz videoyu dilediğiniz internet sitesinden kullanabilirsiniz. Internet Download Manager programını indirebilir ya da Chrome eklentisini kullanarak film izleme sitelerinden film indirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Telefondan Film indirme

Android telefonlardan ya da tabletlerden film indirmek çok daha kolaydır. Çoğu zaman Android telefonlardan bütün siteleri Film indirme Sitesi olarak kullanabilirsiniz. Çünkü android cihazlar barındırdığı yazılım sayesinde videoları da adeta bir fotoğraf gibi indirmenize olanak sağlamaktadır.

Telefondan Film indirme Nasıl Yapılır?

  • İndirmek istediğiniz filmi açın.
  • Filmi açtıktan sonra filmi oynatmak için başlatma butonuna dokunun.
  • Film başladığında videonun üzerine basılı tutarak Videoyu Kaydet seçeneğinin gelmesini bekleyin.
  • Bu seçenek geldiğinde parmağınızı kaldırarak Videoyu Kaydet seçeneğini kullanıp indirebilirsiniz.

Internet Download Manager ile Film indirme

Internet Download Manager uygulaması kullanarak film indirmek mümkündür. Bu program sadece bilgisayarlarda kullanılabilir. İsterseniz programı indirebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz Chrome eklentisi olarak kurup dilediğiniz Videoyu birkaç dakika içerisinde indirebilirsiniz. Ancak uzun süreli videolar ve yüksek kaliteli video indirirken süre uzayabilir. Internet Download Manager film nasıl indirilir bilmiyorsanız aşağıdaki adımları sırası ile izleyin.

  • Internet Download Manager programını indirin ya da Google Chrome eklentisini Chrome&#;a kurun.
  • Ardından indirmek istediğiniz filmi internetten bulun.
  • Bulduğunuz filmi başlatın.
  • Filmi başlattığınızda Video çerçevesinin hemen üstünde ya da ekranın herhangi bir yerinde Video indirme seçeneği gelecektir.
  • Bu seçeneğe tıkladığınızda Videoyu indirme kalitesini seçip Devam et butonuna tıklayarak filmi indirmeye başlayabilirsiniz.

Film indikten sonra isterseniz USB kablo vasıtasıyla telefonunuza yükleyip mobil cihazınızdan da filmi izleyebilirsiniz. İdm ile indirilen videolar mp4 olarak indirilmektedir. Mp4 video türünü bilgisayarlar ve bütün telefonlar desteklemektedir.

Bilgisayardan Telefona Film Atma

Bilgisayardan telefona film atma nasıl yapılır? Iphone ve Samsung cihazlar için bilgisayardan telefona film yüklemek mümkündür. Öncelikle yukarıdaki yöntemleri kullanarak bilgisayarınıza indirdiğiniz filmi telefona atmak için bir bağlantı kablosuna ihtiyaç vardır. Bu kabloyu kullanarak telefon ve bilgisayar arasında bir bağlantı yolu oluşturmanız gerekir. Daha sonrasında yapmanız gerekenler ise;

  • USB Kablosu kullanarak telefonu bilgisayara bağlayın.
  • Ardından Windows arama kısmına Bu Bilgisayar yazıp Bilgisayarım menüsünü açın.
  • Açılan ekranda Cihazlar ve Sürücüler başlığı altında telefonunuzu görörsünüz.
  • Buradan telefonunuzun klasörüne giriş yapın.
  • Ardından bilgisayarınızda bulunan filmi bu klasöre sürükleyerek ya da kopyalayarak taşıyın.
  • Taşıma işlemi gerçekleştikten sonra ilgili filmi telefondan da izlemek mümkündür.

Film indirme sitesi ile alakalı aklınıza takılanları yorum kısmından yazabilirsiniz. Ayrıca bu listeye eklemek istediğiniz film indirme siteleri varsa bunları da yine yorum formundan yazıp listeye eklenmesini isteyebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası