güçlü türkiye için ben davarım / Ünlülerden 'Güçlü bir Türkiye için ben de varım' çağrısı

Güçlü Türkiye Için Ben Davarım

güçlü türkiye için ben davarım

Şanışer&#;den Murat Boz&#;a &#;referandum&#; mesajı: Güçlü bir Türkiye için

DUVAR - &#;ark&#;c&#; Murat Boz, sosyal medya hesab&#;ndan elektrik ve do&#;algaza gelen zamlara tepki gösterdi. Boz, "Ak&#;l almaz yükseklikteki zamlar nefes ald&#;rmaz oldu" dedi.

Instagram hesab&#;ndan pe&#; pe&#;e payla&#;&#;mlar yapan Murat Boz, ilk olarak “Zamlar geri als&#;n” yazan bir gönderiyi hikâyesine ekledi. Daha sonra yeni bir payla&#;&#;m daha yapan Boz,  “Hayat pahal&#;l&#;&#;&#; üstüne elektri&#;e ve do&#;al gaza gelen bu ak&#;l almaz yükseklikteki zamlar nefes ald&#;rmaz oldu insanlara” ifadelerini kulland&#;.

Susamam projesiyle dikkat çeken rap sanatç&#;s&#; &#;an&#;&#;er, Boz'un payla&#;&#;m&#;n&#; al&#;nt&#;layarak, "Murat mesaj&#;n&#; ald&#;m, güçlü bir Türkiye için ben de zamlar geri al&#;ns&#;n diyorum" sözleriyle ele&#;tirdi. 

MURAT BOZ 'BEN DE VARIM' DEM&#;&#;T&#;

Boz, referandumunda R&#;dvan Dilmen'in ba&#;latt&#;&#;&#; kampanyaya destek vermi&#; ve AK Parti ve MHP için ça&#;r&#;da bulunmu&#;tu. 

O dönem Çin'in Beijing Guoan tak&#;m&#;n&#;n formas&#;n&#; giyen Burak Y&#;lmaz'&#;n, "Arda karde&#;im ça&#;r&#;n&#; ald&#;m. Güçlü bir Türkiye için ben de var&#;m. Murat Boz karde&#;im sen de var m&#;s&#;n?" videosuna yan&#;t veren &#;ark&#;c&#;, "Burak selam, ça&#;r&#;n&#; ald&#;m. Güçlü bir Türkiye için ben de var&#;m. Abdülkadir sen de var m&#;s&#;n?" demi&#;ti. (HABER MERKEZ&#;)

Murat mesaj&#;n&#; ald&#;m, güçlü bir Türkiye için ben de zamlar geri al&#;ns&#;n diyorum. funduszeue.info

— &#;an&#;&#;er (@sarppalaur) February 9,

 

 

&#;nl&#; isimlerden 'G&#;&#;l&#; bir T&#;rkiye i&#;in EVET' kampanyası

İSTANBUL

Anayasa değişikliğine dair nisan ayında yapılacak referandum için, "Güçlü bir Türkiye için EVET" kampanyası başlatıldı.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, "Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım." ifadelerini kullandı.

Dilmen, videosunun sonunda A Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Arda Turan'a da "Sevgili Arda sen de var mısın?" sorusunu yöneltti.

Arda Turan

Kariyerini Barcelona'da sürdüren Arda da çektiği videoda "Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim?" diyerek Burak Yılmaz'a da kampanyaya dahil olma çağrısında bulundu.

Burak Yılmaz

Çin'in Beijing Guoan takımının formasını giyen Burak Yılmaz da bu çağrıyı geciktirmeden, "Arda kardeşim çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Murat Boz kardeşim sen de var mısın?" videosuyla yanıtladı.

Murat Boz

Ünlü şarkıcı Murat Boz ise "Burak selam, çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Abdülkadir sen de var mısın?" videosunun paylaşarak, arkadaşına çağrı yaptı.

Kampanya, ünlü isimlerin katılımıyla devam ediyor.

Muhabir: Hilmi Sever

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

güçlü bir türkiye için ben de varım

bu özelliği kullanmak için reklamsız üyeliğe sahip olmanız gerekmektedir. mobil uygulamamızı indirerek reklamsız aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

  • 'yetmez ama evet'çi davulların hala çocukları. allah topunuzun belasını versin.
  • kandıracak adam bulamayınca kendilerini kandırırlar troller merak etmeyelim. sonuçta ülkenin hali malum ve troller kadar salak kimseler bulmak zor ve insan ancak kendisinden daha aptalını kandırabilir. sinir edip, sizi kışkırtmak istiyorlar. ancak bir maaş için kendi geleceklerini yakıyorlar. sakin olmak önemli o yüzden bariz troll başlıklarına yazıp da şişirmeyelim, şikayet edin ve geçin. gülünç bir kampanya ve aklı ziyadesiyle zayıf insanların gerçeklik algısını bozmaya yönelik iğrenç bir saldırı olarak okuduğum, garip ve bir o kadar da akıl zayıflığı neticesinde ortaya çıkan başlıktır.
  • güçlü türkiyeye bak asgari ücret bugün dolar lan.

    amerikada saatlik ücret 15 dolar.

    alın götünüze sokun güçlü türkiye'nizi.

ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.

siyaset

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası