iphone 6 s 64 gb fiyat sıfır / iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın Türkiye çıkış tarihi ve fiyatları - Teknoloji Haberleri

Iphone 6 S 64 Gb Fiyat Sıfır

iphone 6 s 64 gb fiyat sıfır

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın Türkiye çıkış tarihi ve fiyatları

Apple'ın yeni telefon modelleri iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın Türkiye çıkış tarihleri ve satış fiyatları nihayet belli oldu.

Apple'ın resmi Türkiye sayfasında yer alan bilgiler, iPhone 6s ve 6s Plus'ın 16 EKim Cuma tarihi itibarıyla ülkemizde satışa sunulacağını gösteriyor.

Fiyatlara gelecek olursak

Apple'dan gelen resmi bilgiler neticesinde cihazları modelleri ve hafıza miktarlarına göre fiyatları şöyle sıralanıyor:

iPhone 6s 16 GB modeli için 3, TL

iPhone 6s 64 GB modeli için 3, TL

iPhone 6s GB modeli için 3, TL önerilen perakende satış fiyatları.

-

iPhone 6s Plus 16 GB modeli için 3, TL

iPhone 6s Plus 64 GB modeli için 3, TL

iPhone 6s Plus GB modeli için 4, TL önerilen perakende satış fiyatları.

Çıkış tarihi ve fiyatlar hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

Mahmut Saral

Apple Yenilenmiş iPhone 6s 64 GB Uzay Grisi Cep Telefonu (12 Ay Garantili) PIP6S64GB-M

Cep telefonları hayatın olmazsa olmaz parçaları arasında bulunur. Geniş ürün seçeneği içerisinden size uygun olan cep telefonunu seçerek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Farklı markalar ve çeşitler arasından doğru seçimi yapmak büyük önem taşır. Sahip olduğu donanımlar ve sunduğu imkanlarla iPhone, sıklıkla tercih edilen elektronik ürünler arasında yer alır. Her zaman kaliteli ve müşteri odaklı ürünler üretmesiyle büyük beğeni alan Apple yenilenmiş iPhone 6S 64 GB cep telefonu (12 ay garantili) sunduğu eşsiz özellikleriyle büyük ilgi toplar. Dayanıklılığı ve pratik kullanım imkanı onu diğer ürünlerden bir adım öteye taşır. Eşsiz arayüzü ve benzerlerinden farklı olarak sahip olduğu imkanlar ile her ihtiyaca uygun özellikler taşır. Uygun fiyatlarla kaliteli ve uzun ömürlü elektronik cihazlara sahip olmak isteyenler yenilenmiş iPhone ürünlerini değerlendirebilir.

  • Kullanışlı özellikler
  • Dayanıklı tasarım
  • 64 GB hafıza

Yenilikçi iPhone 6S 64 GB ve Sunduğu Eşsiz Özellikleri

Yenilikçi iPhone 6S 64 GB ve Sunduğu Eşsiz Özellikleri

Kullanım kolaylığına ve pratikliğe özen gösterilerek tasarlanan ve üretilen Apple telefonlar, aldığı olumlu değerlendirmelerle dikkat çeker. Yenilenmiş iPhone 6S 64 GB hak ettiğiniz gelişmiş ve yenilenmiş özelliklere kavuşmanızı sağlar. Özel geliştirilen kamerası size aradığınız performansı sunar. 12 MP arka kamera çözünürlüğü ile her anınızı yakalayabilir ve anılarınızı ölümsüz hale getirebilirsiniz. Ön kamerasının 5 MP çözünürlükte olması sayesinde ise başkasına ihtiyaç duymadan kendinizi dilediğiniz zaman çekebilirsiniz. Suya dayanıklı geliştirilen yapısı sayesinde her yerde güvenle kullanabilirsiniz. Sahip olduğu HD+ ekranı ile renkleri daha iyi görme şansını yakalayabilirsiniz. Tasarımında bulunan ideal ekran boyutu ile rahatlıkla küçük çantada ve cepte taşınabilir, bu sayede elden düşme ihtimali oldukça azalmış olur. Tüm bu özellikleriyle birçok farklı ihtiyaca cevap verebilen bu cihaza siz de sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı ve Yenilikçi Apple iPhone 6S Modelleri

Kullanışlı ve Yenilikçi Apple iPhone 6S Modelleri

Alacağınız ürünü değerlendirirken daha önceden onu deneyimleyen kişilerin yaptığı yorumlar, faydalı bir alışveriş sürecine sahip olmanızı sağlar. Alışveriş yapmadan önce alacağınız cihazdan emin olmak ve başkaları tarafından onaylandığını görmek size güven verir. İnternetten alışveriş yapmadan önce birçok farklı konuda endişe duyulur. Elektronik cihazların sağlam gelip gelmediği de büyük endişe duyulan konular arasındadır. Apple yenilenmiş iPhone 6S 64 GB cep telefonu (12 ay garantili) yorumları sayesinde alışverişinizi tamamlamadan önce yapılan değerlendirmeleri okuyabilir ve rahatlıkla bu ürüne sahip olabilirsiniz. Daha önceden kullanmış kişilerin yaptığı yorumlar sayesinde alım sürecinde yaşayacağınız tereddütler oldukça azalır. Bu sayede elektronik ürünler için de güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Müşterilerin verdiği puanlar ile daha sağlıklı ve verimli bir alışveriş deneyimi yaşama şansına sahip olabilirsiniz. Yorumlar sayesinde güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Yenilenmiş Apple iPhone 6S 64 GB Cep Telefonu Fiyatı

Yenilenmiş Apple iPhone 6S 64 GB Cep Telefonu Fiyatı

Yeni bir elektronik cihaz alırken en çok dikkat edilen noktalardan biri ürünün sahip olduğu özelliklerdir. Fakat bu özellikler dışında önemsenen diğer önemli etken ise fiyattır. Ürünün özellikleri ne kadar iyi olursa olsun sunulan fiyat karar verme aşamasında büyük etki yaratır. Apple yenilenmiş iPhone 6S 64 GB cep telefonu (12 ay garantili) fiyatı müşteri memnuniyeti ön planda tutularak belirlenir. Eşsiz özelliklerinin uygun fiyatlarla buluşması herkes tarafından beğeniyle karşılanır. Sunulan fiyat ve içerdiği özelliklerin bir araya gelmesi bu ürünü birçok müşteri için cazip hale getirir. Renk seçenekleri ve sunduğu imkanlarla birlikte memnuniyet yaratır. Sahip olduğu hafıza kapasitesi ve yenilenen özellikleri büyük ilgi toplar. Dayanıklı, uzun ömürlü ve kullanışlı telefon arayanların tercihi Apple ürünlerini avantajlı fiyatlarla Trendyol’dan inceleyebilir ve bu ürünlere kolayca sahip olabilirsiniz.

iPhone 6S ve 6S Plus'ın Türkiye satış tarihi ve fiyatları belli oldu

Apple'ın 9 Eylül'de yaptığı etkinlikte duyurduğu yeni iPhone 6S ve 6S Plus 25 Eylül tarihinde ilk etapta belirlenen ülkelerde satışa sunulmuştu. 9 Ekim tarihinden itibaren 40 ülkede daha satışa sunulacak olan yeni iPhone'ların Türkiye'de satışa çıkacağı tarih ise 16 Ekim Cuma olarak açıklandı.

Altın, gümüş, uzay grisi ve yeni roze altın metalik renk seçenekleriyle sunulacak olan iPhone 6S 16 GB modeli için TL, 64 GB modeli için TL ve GB modeli için TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. iPhone 6S Plus ise 16 GB modeli için TL, 64 GB modeli için TL ve GB modeli için TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacağı ve tüm fiyatlara KDV'nin dahil edildiği Apple Türkiye tarafından resmi olarak duyuruldu.

Şirket ayrıca yaptığı açıklamayla lansmandan yalnızca üç gün sonra 13 milyondan fazla yeni iPhone 6S ve iPhone 6S Plus sattığını da duyurdu. San Francisco'da etkinlik sırasında incelediğimiz iPhone 6S ve 6S Plus'ın yakından bakış videosunu aşağıdan izleyebilir, Apple iPhone 6S ve iPhone 6S Plus hakkında her şeyi buradan öğrenebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası