eski kazaktan bere / Eski Kazaktan Bere Atkı Yapımı / Eskiyi Değerlendirme – Örgütube – Örgü Videoları

Eski Kazaktan Bere

eski kazaktan bere

Eskiyen Kazaklardan Bere Yapımı

Beyaz Begonvil’den bu pratik bere tarifini, blogda görmek için tıklayın. 

Kazağımızın en alt köşesinden şapka biçiminde bir parçayı keselim.

Ardından şapkamız sade olmasın diye ona baklava deseni yapalım.Yine elimizde kalan kumaş parçalarından kare biçiminde iki parça keselim ve bu parçaları baklava dilimi şeklinde şapkamızın ön yüzüne dikelim.

Son olarakta şapkamızın kenar köşelerini tersten dikelim.

Basit bir yöntemle eskiyen kazağımızdan bir şapka elde ettik.

Posted by hobium on 10 Kasım 2014

Kazaktan Bere Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım

Kış geliyor ve eminim yakında yazlıkları kaldıracak ve kışlıkları çıkartacaksınız. Ama kışlıkları çıkarttığınızda bu kazak çok eski niye atmak yerine kaldırmışım ki demeyin. Çünkü o beğenmediğiniz ya da modasının geçtiğini düşündüğünüz kazaktan bakın biz neler yapacağız.

Gerekli Malzemeler
Eski bir kazak, düğme, lastik, makas, iğne, iplik, tebeşir ve kalınca bir ip daha.

Kazaktan Bere Yapımı

kazaktan bere 2Eğer evde bir tane bere varsa bu aşamada rahat edebilirsiniz eğer yok ise bere ölçünüzü almanız gerekiyor. Bunun için kalınca olan ipi kafanızın çevresine dolayın, ölçün ve kesin.

kazaktan bere 3Daha sonra başka bir ipi de yukarıda görüldüğü üzere kafanızın hemen alnınızın üzerinden kulak hizanıza kadar dolayın, ölçün ve kesin.

kazaktan bere 4Sonrasında bereyi ya da ölçüm iplerini kazağın ters tarafına koyarak tebeşir ile ölçüsünü alın.

kazaktan bere 5Ölçüm işlemi tamamlandıktan sonra bere kalıbını kazaktan keserek çıkartın.

kazaktan bere 6Eğer isterseniz berenin ön tarafına herhangi bir süs dikebilirsiniz. Eğer süs için evde bir şey yok diyorsanız o zaman kendin yap köşemize bir göz atıp evde hemen nasıl bir süs hazırlayabilirsiniz bir inceleyin.

kazaktan bere 7Berenizin ters taraflarını birleştirin ve iğne ile iplik yardımı ile ya da dikiş makinesinde dikin.

kazaktan bere 8Bereniz artık hazırdır. Fakat kazağın diğer kısımları ile ne yapmamız gerek bu kadarını atmayalım kazağın geri kalan kısmını da değerlendirelim diyorsanız haklısınız. Hadi o zaman devam edelin.

kazaktan bere 9Kazağın kol kısımlarını keserek isterseniz botun altına bacaklarınıza geçirebilirsiniz.

kazaktan bere 10Ben çizme giymem diyorsanız şık bir elbise ile birlikte toplukla ayakkabıda da bu kolları kullanabilirsiniz.

kazaktan bere 11Ya da kol kısmına küçük bir delik açarak ellerinizde parmaksız eldiven olarak kullanabilirsiniz.

kazaktan bere 12Veya kalan kazak kısımlarından evde kahve tutacağı hazırlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken online kahve tutacağı taslağını taratmanız ve çıktısını alıp kazak üzerinde kalıbını çıkartıp kesmeniz.

kazaktan bere 13Sonrasında şık bir düğme ve lastiği her iki tarafına da geçirerek kahve tutacağınızı hazırlayabilirsiniz.

İngilizce Video İle Anlatım

Tweetle

berekazaktan berekazaktan bere nasıl hazırlanırkazaktan bere nasıl yapılırkazaktan dizlikkazaktan kahve tutacağı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası