şehir nasıl yapılır minecraft / Minecraft'ta tek başına üç yılda bir şehir tasarlamış

Şehir Nasıl Yapılır Minecraft

şehir nasıl yapılır minecraft

City maps for MCPE

Bu uygulama hakkında

MCPETo için Kent haritaları, ana kenti olsun, aşağıdaki resimde görüldüğü gibi köprü bulabilirsiniz. Sadece içeride doğacaktır evin dışında bulunuyor. funduszeue.info Craft City ana bölümden almak için köprüden New York'tan onların ilham şey götürdüğünü Minecraft PE için bir yaratım haritasıdır. Binaların çoğu gerçekten harika sokak sanatı ve onlar bu kadar büyük bir alanı kapsayacak başardı ama yine de ilginç modern ve güzel tutmak olağanüstü bir başarı olduğunu gerçeğini sahip bulunmaktadır.

Minecraft için Silverhills şehir haritası inşaat modunda yapılır.
Aynı zamanda bu modda, oyun oyuncu kaynaklarının sürekli toplanması için gerek olduğunu dikkati çekiyor
düşman ve su (boğma) ve yükseklikten hiçbir ölüm tehditlerine karşı savunma (büyük bir yükseklikten düştü eğer kırmayın).

Minecraft PE için en iyi harita ve macera, hayatta kalma, Parkour, moda ve mini oyunları dahil diğer alemlere bir demet koleksiyonumuzu görmek için emin olun

RESMİ OLMAYAN ÜRÜN MINECRAFT. DEĞİL Mojang ONAYLI veya Mojang bağlı.

Güncellenme tarihi

15 Oca

Bu Minecraft şehir haritası, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki şehirlerden esinlenerek yapıldı ve haritanın yapımı toplamda 3 yıl sürdü. İnanılmaz derecede ayrıntı içeren harita, birçok Minecraft hayranını da şoke etti.

Minecraft Şehir Haritası Anlayışını Değiştiren Harita

Aşağıda yer alan ekran görüntüsünün Cities: Skylines'tan bir ekran görüntüsü olduğunu düşünebilirsiniz ama aşağıda gördüğünüz harita çoğu oyuncunun zannettiğinin aksine bir Minecraft oyuncusu tarafından yapılan şehir haritasının yalnızca bir bölümünden alınmış ekran görüntüsü.

Haritanın yapımcısının inanması güç ayrıntılara yer verdiği bu projenin yapım aşaması, onun yaklaşık olarak 3 yılını aldı. Haritanın yapımcısı ayrıca haritayı oyun içerisinde gezmek isteyen kişilere de ücretsiz bir indirme bağlantısı sunuyor. "the_balazs" isimli kullanıcının paylaştığı haritayı Planet Minecraft'taki sayfasından indirebilirsiniz.

Balazs, haritanın açıklama kısmında şehrin New York ile Chicago'ya dayandığını ancak binalarının çoğunun hayal gücüne dayanarak inşa edildiğini söylüyor. Şehir, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Doğu Kıyısı'nda bulunan büyük bir metropolü içeriyor. Haritanın yapımcısı, Tranton'un New York ve Los Angeles'tan sonra ABD'nin üçüncü büyük şehri olduğunu belirtiyor ve Philadelphia'ya oldukça yakın olduğunu ifade ediyor.

Haritanın yapımcısı Balazs, haritası ile ilgili Reddit'te yaptığı açıklamada, "İnanması belki de oldukça zor ama ben (bu haritayı) kendi başıma inşa ettim ve neredeyse üç yılımı aldı" sözlerini kullandı. Balazs, haritanın World Edit modu kullanarak oluşturulduğunu ancak bunun dışında haritada görülebilecek her şeyin elle oluşturulduğunu söyledi.

Minecraft'ta tasarlanan haritayı daha ayrıntılı olarak görüntülemek isterseniz yukarıdaki indirme bağlantısına tıklayabilir ve haritanın galerisinde şehre dair daha fazla gözlem yapabilirsiniz.

Son birkaç yılın en çok oynanan video oyunlarından Minecraft'ta yapılan haritaları ve onlara verilen emeği görmezden gelmek mümkün değil. Siz bütün bu haritalarla ilgili neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Siz de Minecraft'ta bu haritaya benzer haritalar geliştirmek istiyor ancak oyunu indirmekle zaman kaybetmek istemiyorsanız oyunu web tarayıcınız üzerinden de oynayabilirsiniz. Minecraft'ı ücretsiz olarak tarayıcı üzerinden oynamak için neler yapılması gerektiğini öğrenmek için tarayıcı üzerinden ücretsiz Minecraft oynama makalemizi de inceleyebilirsiniz.

Minecraft'ta tek başına üç yılda bir şehir tasarlamış

Bazen oyuncuların azimlerine mi şaşırsak, sabırlarına mı bilemiyoruz. Minecraft oyununda tam üç yıl boyunca inşa ettiği şehrini bugün yayınlanan Reddit kullanıcısı the_balazs, soruyu yanıtlıyor. "Bu Cities Skylines değil" başlığıyla yayınladığı ekran görüntüsü, Minecraft üzerinden kendi inşa ettiği şehri gösteriyor. New York ve Chicago arasında olan hayali bir şehir "Tranton" tam üç yılda yapılmış. Render kalitesini biraz artırmak için Chunky ve diğer işler için World Edit eklentilerinden başka bir şey kullanmadığını söylüyor.

Minecraft "Tranton" şehrini tek başında üç yılda yapmış

Reddit üzerinde ekran görüntüsünü paylaşan the_balazs, yapımının ne kadar sürdüğü yönünde gelen sorulara cevap verdi. "Belki sizin için inanması zor gelebilir ancak tek başıma neredeyse 3 yılda yaptım." Aynı yorumların altına şehri bilgisayarlarına indiren bazı kullanıcılar, farklı noktalara değinmiş. Kullandığı "world edit" eklentisi sayesinde binaları kopyalayıp yapıştırabildiği için şehirde çok fazla "çoğaltılmış bina" olduğunu söylüyorlar. Yine başka kullanıcılar tarafından gelen sorulara bu reddit gönderisi üzerinden yanıt veriyor. Haritanın bitip bitmediği sorulduğunda, henüz bitmediğini, üzerinde çalıştığını ancak yine de PlanetMinecraft'a yüklediğini söylüyor.

Minecraft'ta tek başına üç yılda bir şehir tasarlamış

Oyunlarda bir yapı inşa etmenin aşırı zevkli olduğu zamanları hatırladınız mı? Minecraft'ın çıkmasıyla birlikte oyuncuların yaratıcılıklarını dünyalarına yansıtmaları ve birbirleriyle paylaşmaları kolaylaştı. Tabi Minecraft ile birlikte o günden bu zamana kadar birçok yapı inşa edebildiğimiz oyunla karşılaştık. Fakat bunların hiçbiri Minecraft'taki özgürlük duygusunu hissettirememişti. İşte bugün elimizde yeni bir oyun var.

 Aşağıdaki ekran görüntüsü Steam topluluğundan alınmıştır.

Minecraft'ta tek başına üç yılda bir şehir tasarlamış

Resmen Minecraft'ın dünya genelinde popüler olma formülünü alarak, kendi dokunuşlarıyla baştan tasarlayan bir oyun; Valheim. İnsanlar yıllar sonra ilk kez bir oyunda, dünyada bulunan ikonik yapıların taklitlerini yapmaya yeniden başladı. Bunun yanı sıra özgün, kendi tasarımları olan yapıları da görmek mümkün. İnşa sisteminin özgürlüğü ve oyuncuların sınırsız hayal gücü birleşince, ortaya görmekten çok hoşlanacağınız ekran görüntüleri çıkmaya başladı. Eğer Valheim hakkında pek bir şey bilmiyorsanız, sizin için önerebileceğimiz birkaç yazımız elbette var.

İlginizi çekebilir:
Valheim İnceleme (Erken Erişim) - Bu oyunun sırrı ne?
Valheim hileleri ve bütün konsol komutları
Valheim World Generator nedir? Nasıl kullanılır?
Valheim lag sorunu geliştirici tarafından açıklandı

Minecraft'ta tek başına üç yılda bir şehir tasarlamış

Muhtemelen keşifte modoları Minecraft kendini buna adayan başka bir kullanıcıyla tanıştınız. Böylece siz de onun bu hedeflere ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz. Öte yandan, istediğiniz, olabildiğince gerçekçi görünen bir şehir yapmaksa, büyük imkanlarınız olduğunu bilmelisiniz. Ancak, her şey hayal gücünüze bağlı olacaktır.

Bu nedenle, bilmek içinde bir şehir nasıl yapılır MinecraftBeklenen sonuçları elde etmek için doğru uygulanması gereken bazı yönlerin dikkate alınmasını gerektirir. Nasıl bir şehir yaratabileceğinizi bilmek istiyorsanız, dikkatli olmalısınız! Peki, bu yazıda bunu yapmanın doğru yolunu basit bir şekilde açıklayacağız. Başlayalım!

Tüm Pixelmon Komutlarıya da düğmeye tıklayın

DONTRUKO

ÜCRETSİZ PARALAR

içinde bir şehir nasıl yapılır Minecraft

içinde bir şehir nasıl yapılır Minecraft? - Dikkate alınması gereken hususlar

ÜCRETSİZ PARALAR

Herhangi bir inşaat yapmak söz konusu olduğunda, her şey, dünya içinde inanılmaz yapılar yapabilmek için sahip olduğunuz yaratıcı kapasiteye bağlı olacaktır. Minecraft. Bu ana yön, istenen şey olduğunda vurgulanır. içinde bir şehir yapmak Minecraft.

içinde olduğunuzu unutmayın. simülasyon platformu. Ek olarak, geniş dünyasında, daha iyi yönlendirme için haritaların kullanılması önerilir. Bununla birlikte, bu imkansız olduğu anlamına gelmez, ancak bunu başarmak için ihtiyacınız olacağını bildiğiniz her öğe ve nesne ile doğru tanımlanmış bir temaya sahip olmaya çalışmalısınız.

Bu şekilde bir şehir yapmak sizin için daha kolay bir şey olacak. Bu sayede süreç içerisinde kafanız karışan veya bu durumda inşaat sırasında ne yapacağınızı bilemediğiniz bir son zihninizde şekillenmiş olacaktır. Uyumlu bir program kullanmanız gerektiğini de göz önünde bulundurmalısınız. Minecraft, olduğu gibi WorldEdit veya WorldPainter. Bunlar, inşaat için zemin hazırlamanıza yardımcı olmak içindir.

Bir şehir yapmak için unsurlar Minecraft

ÜCRETSİZ PARALAR

1. Oda sistemi

Bir şehri oluşturan gerçekten temel bir şey, Ev inşa etme. Bunların diğerlerinin yanı sıra evlerden, rezidanslardan, apartmanlardan, otellerden gidebileceğini unutmayın. Konum, düzen ve tasarım size kalmış olacaktır.

2. Ulaşım sistemi

Bir şehir inşa ederken geçiş için alan çok önemlidir. Bu faktör, asfalt yollar, kaldırımlar veya toprak yollar gibi öğeleri içerir. İçinde Minecraft olasılığı komut kodlarını kullan belirli nesneleri başka tasarımlara dönüştürebilmek. Bu durumda, yaratmayı tamamlamak için araba ve otobüs yaratma imkanı.

3. Elektrik ve su sistemi

Bu not edilmelidir sular bir drenaj kanalı ile oluşturulabilir, deniz trafik kanalı ve hatta seyir teknelerinin inip kalkabileceği bir rıhtım. Bu tür etkinlikler arkadaşlarla paylaşılabilir, böylece görev daha kolay, daha eğlenceli hale gelir ve sonuç daha hızlı alınır. Gerçek şehriniz bittiğinde, ona daha fazla hayat vermek için köylüleri de dahil edebilirsiniz.

Kategoriler Minecraft

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası