buderus gb 042 oda termostatı / Buderus Yoğuşmalı Kombi Logamax plus GB

Buderus Gb 042 Oda Termostatı

buderus gb 042 oda termostatı

Buderus GB için oda sensörü

  • Er
    6 Mesaj
    Konu Sahibi
    Yeni taşındığımız evde kurulu GB model Buderus kombi var. Herhangi bir oda sens&#;r&#; yok. &#;zerinden yapılan ısı ayarı mod&#;lasyon sağlamıyor bir oda termostatı alırsanız yaklaşık %30 tasarruf edersiniz demişti , servis elemanı.
    &#;alışan olduğumuz i&#;in g&#;nd&#;z evde kimse yok , haftalık programı olan ve kombiyi mod&#;lasyonlu &#;alıştırabilecek tek termostat RC35 . Ama fiyatı TL civarında , halbu ki Bosch daha ucuz kumandalara sahip ve bir modeli ( Bosch_ZWB C ) tamamıyla GB ile aynı.
    Servis ile konuştuğumda Bosch ile Buderus aynı olmasına rağmen Bosch'un panelinin Buderus'u &#;alıştıracağını ama , mod&#;lasyon yaptıramıyacağını s&#;yledi. Aslında RC35 daha b&#;y&#;k sistemler i&#;in d&#;ş&#;n&#;lm&#;ş , &#;ok &#;zelliği olan bir cihaz , size i&#;in l&#;ks funduszeue.infoında Buderus i&#;in bir ka&#; ay i&#;inde yeni modeller &#;ıkacağını s&#;yledi (Ekim ayında).Başka bir yetkili servis, "&#;ıkacağını duymadım" dedi. Kararsız kaldım , beklesem mi , RC35 i&#;in paraya kıysam mı?
    Aramızda Bosch ve Buderusu iyi tanıyan &#;yeler varsa &#;nerisini almak isterim.

    Saygılar,







  • Yüzbaşı
    Mesaj
    2 yildir gb kullaniyorum, cihazla birlikte rc10 oda termostati veriliyordu ama ben kablolu oldugu icin goruntu acisindan ht kablosuz oda termostati aldim. Cihaz modulasyon yaptirmiyor sadece ac kapa calisiyor. simdiye kadar bir sorun yasamadim, Bende zamaninda sizin gibi dusunmustum ama bu fiyata degecegini sanmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    arkadaşlar burası kombi b&#;l&#;m&#;m, klima b&#;l&#;m&#; Alah i&#;in ilgili b&#;l&#;me a&#;ın konuyu, nerde ise tablet b&#;l&#;m&#;ne a&#;acaksınız
  • Er
    6 Mesaj
    Konu Sahibi
    Tostmania , baktım burası kombi ve ısıtma b&#;l&#;m&#; , yani daha uygun b&#;l&#;m yok.
  • Er
    6 Mesaj
    Konu Sahibi
    aslanx1 &#;nerin i&#;in sağol, şu an oda i&#;i termostat yok , cihazın &#;zerindeki ayardan idare ediyorum. HT almaktansa prizli timer kullansam ne farkı olur , istediğin zaman a&#;ıp kapatabilirsin en azından. Benim istediğim haftalık programı olsun ve modulasyon yapsın.
  • yeni mesaja gitYeni mesaj
    Bilgi ikonYeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme

Benzer içerikler

Buderus

Soğuk kış aylarında sizi mutlu eden şeylerden biri de musluğun sıcak kısmını açtığınızda sıcak suyun hızlı gelmesi ve sıcak bir evin sizi karşılaması olur. Alman teknolojisi ile üretilmiş olan Buderus kombi uzun süre dayanıklı performansı sayesinde evinizde size eşlik eder. Teknolojik özellikleri ile birlikte yaz kış fark etmeksizin konforunuz için üretilir. Şık tasarımı, ergonomik yapısı, tasarruflu olması, sessiz çalışması gibi özellikleri ile tam donanımlıdır. Buderus iklimlendirme cihazları konforunuz, kolay kullanımınız, estetik kaygılarınız ve bütçeniz göz önüne alınarak üretilir. Dış yapısında kullanılan çeşitli malzemeler ve iç kısmında olan dayanıklı mekanik parçaları sayesinde uzun süre evinizi sıcak tutma görevini üstlenir. Çeşitli modellerinin birbirine entegrasyonu sayesinde uyumlu çalışır. Bu sayede evinizden, ofisinizden, iş yerinizden uzaktayken de rahatlıkla kontrol sağlayabilirsiniz. Kombinin yanı sıra ekleyebileceğiniz Buderus cihazları bulunur. Buderus oda termostatı bunlardan birisidir. İşten eve dönerken uzaktan erişim ve ürünlerin birbirleri ile uyumlu çalışması sayesinde evinizin sıcaklığını orada olmadan da Buderus termostat sayesinde ayarlayabilirsiniz. Termostat sayesinde evde olsanız dahi kombinin yanına kadar gidip sıcaklık açma kapama gibi fonksiyonları ayarlamaya gerek kalmaz. Yanma sürecinde ısının büyük bir bölümü atık gazlar ile dışarı atılır. Yoğuşma teknolojisi, bu ısının atılmasına izin vermez ve daha yüksek enerji kazancı ile %’ün üzerinde verim elde edilir. Bu sayede doğayı da koruyabilirsiniz.

Farklı İhtiyaçlarınız İçin Buderus Ürünleri

Farklı İhtiyaçlarınız İçin Buderus Ürünleri

Evinizin ısınması, sıcak su gereksinimi gibi ihtiyaçlarınızı karşılarken almanız gereken birçok eşya vardır. Bu ihtiyaçları karşılayabileceğiniz birçok Buderus ürünü ve modeli bulunur. Buderus kazan ile sıcak su musluğunu çevirdiğiniz zaman daha hızlı bir şekilde sıcak su ulaşır. Ek olarak musluklardan gelen su her zaman yüksek basınç ile tazyikli gelir. Kazan sistemi büyük aileler veya büyük evler için idealdir. Birkaç çıkıştan gelen su taleplerini karşılayabilir ve bu da cihazı daha geniş aileler için ideal hale getirir. Kombinin en büyük ve önemli parçalarından biri olan Buderus eşanjör ise dayanıklı malzemelerden üretilir. Bu şekilde uzun ömürlü olması hedeflenir. Eşanjörün görevi brülörden aldığı sıcaklık ile musluğa ve tesisata giden suyu ısıtmak olur. Bu görevini pompa sayesinde sağlar. Böylece sıcak su her zaman hazırda bekler. Kombi ve sıcak su denildiği zaman akla ilk gelen soru işaretlerinden biri ise verimliliktir. Buderus 30 kW değerindeki ürünler sayesinde hem verimlidir hem de elektrik faturalarından büyük oranda tasarruf etmenizi sağlar. Evinize, iş yerinize alacağınız Buderus şofben ile birlikte daire içinde ihtiyacınız olan sıcak suyu karşılayabilirsiniz. Şebeke suyuna bağlanan bu cihaz sıcak su ihtiyacınızı kısa sürede karşılamak amacı ile kullanılır. Elektrik, doğalgaz ve LPG ile çalışarak sıcak suyu kısa sürede musluklara gönderen bir üründür. Buderus radyatör ile birlikte ise evinizin, ofisinizin güvenle ısınmasını sağlayabilirsiniz. Çok yer kaplamayan ve çeşitli ebatlara sahip olan tasarımı sayesinde her odada şık bir şekilde yerini alır. Döküm ve panel türleri sayesinde sizin için en uygun seçimi yapmanız çok kolaydır. Kombilerde dış havaya bağlı çalışabilen uyumlu modülasyonlu oda kumandası sayesinde A+ enerji etiketi bulunur. Çok düşük olan ses seviyesi ve kompakt boyutları ile cihazın dar alanlarda da kolaylıkla montajı yapılabilir. Kolay kullanımı sayesinde her yaştan müşteriye rahatlıkla bir kullanım sağlar. Cihazlarınızı oda termostatları ile birlikte de kullanabilirsiniz. Termostatlarda bulunan haftalık programlama gibi kodlama sistemi sayesinde sürekli sıcaklık ayarlamak zorunda kalmayarak hem zamandan hem de efordan kazanabilirsiniz.

Buderus Marka İklimlendirme Ürünleri ve Özellikleri

Buderus Marka İklimlendirme Ürünleri ve Özellikleri

Buderus iklimlendirme ürünleri imal edilirken konforunuz, beklentileriniz, yaşam standartlarınız, mutluluğunuz ve en önemlilerinden birisi olan bütçeniz de düşünülür. Ürünlerin teknik özellikleri de tüm beklentilerinizi karşılayacak şekildedir ve hem konforunuz hem de yüksek performans için geliştirilir. Uzaktan erişim ile modülasyonlu oda termostatı sayesinde yerinizden kalkmanıza gerek olmadan uzaktan kontrol yardımıyla odanızın sıcaklığını konforlu bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Kombi ile uyumlu çalışma sayesinde yakıt tasarrufu edebilirsiniz. Yapısında bulunan çalıştırma modları ile size uygun olan sistemde kullanarak bütçenize destek de olabilirsiniz. Buderus yoğuşmalı kombilerde ise seçim yapacağınız ürüne bağlı olarak kendi bünyesinde bulunan çeşitli modlar sayesinde istediğiniz çalışma prensibini ayarlayıp kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünlerin içerisinde Buderus fan motoru bulunmasına rağmen çok düşük olan ses seviyesi ve kompakt boyutları sayesinde cihazın dar alanlarda da kolaylıkla montajı yapılır. Üretiminde kullanılan malzemeleri sayesinde donmaya karşı bir yapısı bulunur. Seçim yapacağınız ürüne bağlı olarak değişiklik gösteren kombi modellerinde kendi bünyesinde bulunan LCD ekranı sayesinde hata kodlarını görebilir, duruma göre Buderus Türkiye ile iletişime geçebilirsiniz. Gelişmiş teknolojileri seven ve konforundan ödün vermek istemeyen müşterilerin tercih ettiği markalar arasında olan Buderus’u siz de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Rahat bir şekilde bulunabilen Buderus yedek parçaları sayesinde yaşamış olduğunuz sorun hızlı bir şekilde giderilir. Ürünlerin birbirleri ile uyumlu çalışması ise en önemli konulardan birisidir. Sıcak havanın tahliyesi için gerekli olan ürünlerden birisi de baca uzatması ve baca dirsekleridir. Bu ürünler sayesinde sıcak hava doğaya herhangi bir zarar vermeden dışarıya tahliye eder. Trendyol üzerinde bu markaya ait cihazları güvenle satın alabileceğiniz gibi ihtiyacınız olan tüm yedek parça veya ekipmanları da temin edebilirsiniz.

Kampanyalı ve Avantajlı Buderus Fiyatları

Kampanyalı ve Avantajlı Buderus Fiyatları

Kış aylarında musluğu açtığınızda sıcak suyun hemen akması ya da dışarıda hava çok soğukken eve geldiğinizde sıcak bir ortama girmek beklediğiniz bir konfordur. İşinizden eve dönerken evinizin sıcaklığını istediğiniz konuma getirebilmek avantajlı teknolojilerden biridir. Şık tasarımlı ürünler güncel teknolojiye uyum sağlayan sistemleri ile öncelikli tercihleriniz arasında olabilir. Ürünlerin birbirleriyle uyumlu çalışması ile şık görüntüsü evinizin her kısmında devam eder. Seçeceğiniz Buderus ürün modelleri ile birlikte soğuk kış aylarında faturalardan önemli oranda tasarruf etmeniz mümkün hale gelebilir. Ürün fiyatlandırması yapılırken göz önüne alınan tüm bu özellikler Buderus ürünlerine daha kolay erişim sağlayabilmeniz için belirlenir. Teknolojiye uyum sağlaması, ürünlerin birbirlerine entegrasyonu, uzun kullanım ömrü, dayanıklı materyallerden yapılan parçaları, şık tasarımı gibi özellikler sonucunda Buderus fiyatları ortaya çıkar. Tüm maliyet giderleri hesaplandıktan sonra bütçe dostu rakamlarla sunulan ürünler müşteriler tarafından memnuniyetle karşılanır. Modellerin uzun ömürlü yapısı sayesinde sıcak, mutlu, huzurlu ortamınız her zaman sürer. Seçeceğiniz Buderus ürünleri farklı renk, kapasite, enerji tüketimi gibi alternatifleri ile değişkenlik gösterir. İster iş yerinizde ister evinizde ihtiyacınız olan ürünleri şık tasarım ve yüksek performans avantajı ile satın alabilirsiniz. Bir kombiden veya oda termostat ürün grubundan beklentiniz olan her türlü ihtiyacınızı Buderus marka modellerle karşılayabilirsiniz. Teknolojik olması ile gerekli yakıt tasarrufunu yapar. Yoğuşma teknolojisi ile çok yüksek verim ve çok düşük gaz tüketimi sayesinde beklediğiniz tasarruf oranlarını yakalayabilirsiniz. Seçim yapacağınız Buderus ürünleri ile her zaman konforlu hissedebilirsiniz. Birbirleri ile uyumlu ve dayanıklı Buderus modellerini Trendyol güvencesi ile istediğiniz her zaman ve her yerden temin edebilirsiniz. Aklınıza takılan sorular için her ürüne yapılan müşteri yorumlarını inceleyerek aradığınız yanıtları bulabilirsiniz.

Yakıt fiyatları her gün artarken ekonomi için konforunuzdan vazgeçmeyin. Hem ekonomik ısıtma hem yüksek sıcak su konforu arıyorsanız Logamax plus GB tam size göre!

Üstelik, düşük gaz basınçlarında ve düşük voltajda bile sorunsuz çalışması sayesinde sizi asla soğukta bırakmaz. Siz de, Logamax plus GB ile yoğuşma teknolojisinin sıcaklığını evinize taşıyın.

  • Yoğuşma teknolojisi ile çok yüksek verim ve daha düşük gaz tüketimi (Verim %)
  • Tam emniyet sistemi ile güvenli işletim
  • Kalorifer suyuna, kullanım sıcak suyuna ve oda sıcaklığına göre üç tam modülasyon
  • Arttırılmış daha konforlu sıcak su kapasitesi
  • Dijital ön panel ile 12 arıza tespiti
  • Alimünyum-Silisyum eşanjör
  • Tuş kilidi ile kontrol dışı fonksiyon değişikliğinin önüne geçme
  • Düşük ses seviyesi
  • Bağlantı kiti sayesinde güneş enerjisi kollektörü ile kullanabilme (solar kit ile)
  • Programlanabilir kumanda ve dış hava sensörü kullanabilme (opsiyonel)
  • Kablosuz kumanda kullanabilme
  • Kablolu oda termostatı ile uzaktan kumanda imkânı
  • Hermetik ve bacalı kullanıma uygun

Ürün Broşürü

Kullanma Kılavuzu

Oda Kumandaları

Konfor ve Ekonomi Evinizde: 3 Yıl Garantili Buderus Oda Termostatları

Oda termostatı nedir ve ne işe yarar?
Dışarıdaki hava değişimine bağlı olarak ortam soğumaya başladığında, kombinizin devreye girerek sıcaklığı istenilen düzeyde tutmasını sağlar. Böylece siz keyifli anlara odaklanırken, kombi oda termostatı size alışık olduğunuz sıcaklıkta bir ortamı sunmaya devam eder. Aile bütçeniz için de önemli bir destek olmayı hedefleyen Buderus kombi oda termostatı sayesinde, %20'ye varan doğalgaz tasarrufu da sağlayabilirsiniz. Kombi termostatı, kombinizin ihtiyacınız olduğu anda devreye girmesini sağlayarak, doğalgazınızı verimli kullanmanız için programlanır.

Yakınınızdaki Yetkili Bayiler

Size yakın yetkili bir bayi mi arıyorsunuz? Yetkili Bayiler sayfasından hızlıca bulabilirsiniz.

Oda Termostatı Nedir? Nasıl kullanılmalıdır?

Buderus Kombi oda termostatı, ortam sıcaklığını kullanıcının ayarladığı derecede sabit tutmak için kombiyi ortamın ihtiyacı kadar optimum sürede ve/veya kapasitede çalıştıran, bu sayede konforun yanı sıra %20’ye varan doğalgaz tasarrufu sağlayan bir cihazdır.

Tasarrufun En Kolay Yolu Buderus Oda Termostatından Geçiyor

Değişen hava koşulları ile birlikte evin sıcaklığını ayarlamanız her zaman kolay olmayabiliyor. Bu ayarlamalar için kombinin derecesini değiştirirken yakıt kaybı yaşanabiliyor ve bu durum faturanıza yansıyabiliyor. Bunları dert etmemeniz için Buderus’ta tüm bu ayarları sizin için en doğru şekilde yapan bir sistem bulunuyor: Oda termostatı! Oda kumandası da denilen oda termostadı, yaşam alanınız için belirlediğiniz sıcaklığı sabit tutmaya yarıyor. Çevresel koşullara göre kombinizin kullandığı enerjiyi arttırıp azaltan oda termostatı, bu sayede doğalgaz ve elektrik tasarrufu yapmanızı sağlıyor. Buderus termostat bütçenize katkıda bulunduğu gibi, enerji tüketimini azaltarak doğayı da korumanıza yardımcı oluyor.

Oda Termostatı Olmadan Kombi Kullanımı

Kombi oda termostatı kullanılmayan kombiler, cihaz üzerindeki ayar düğmesi ile ayarlanan tesisat gidiş suyu sıcaklığını referans alarak çalışır. Ortamdaki ısı ihtiyacı ancak tesisat suyunun soğuması ile anlaşılabildiği için kombi üzerinden yapılan sıcaklık ayarı ne kadar düşük veya ideal seviyede olursa olsun, fark edilmeden ve istenmeyen şekilde ev yavaş yavaş ısınmaya devam edebilir. Konutlardaki ısıtma ihtiyacı dış hava sıcaklığından doğrudan etkilenmektedir. Sabah saatlerinde düşük olan dış hava sıcaklığı öğlen saatlerinde yükselmekte, ilerleyen saatlerde yeniden düşmektedir. Benzer şekilde mevsimler arasında da her gün için değişik sıcaklıklar söz konusu olmaktadır. Dış hava sıcaklığındaki bu sürekli değişimi takip ederek kombi yani radyatör suyu sıcaklığını sürekli ayarlamak kullanıcı açısından mümkün olmamaktadır. Evinizin sıcaklığını ayarlarken göz önünde bulundurulması gereken en önemli noktalardan biri de dış kaynaklı (güneş ışığı vb.) ısı kazanımlarıdır.

Oda Termostatı Çeşitleri Nelerdir?

Kombi termostatları temelde kombiyi kontrol etme prensibine göre iki grupta ele alınabilir: On/off (aç-kapa) oda termostatı ve modülasyonlu oda termostatı.

  • On/Off oda termostatları oda sıcaklığını takip etmekte ve ayarlanan sıcaklığa ulaşıldığında kombiyi durdurmaktadır.
  • Modülasyonlu oda termostatı, oda sıcaklığına bakarak sadece kombinize aç-kapa sinyali vermezler. Oda sıcaklığı yükseldikçe kombi kapasitesini ve kombi/tesisat su sıcaklığını azaltıp, oda sıcaklığı düşmeye başladığında kombi tesisat su sıcaklığını yükseltirler

Dijital termostatlar, ekranları olan termostatlardır. Buderus On/Off oda termostatı hariç tüm termostatlarımız dijital termostattır.

Modülasyonlu oda termostatı kendi içerisinde kablolu oda termostatı, kablosuz termostat, akıllı (wifi) termostat ve dış hava sıcaklığına bağlı çalışabilen oda termostatı olarak ayrılırken on/off oda termostları ise sadece kablolu oda termostatı ve kablosuz termostat olarak ikiye ayrılmaktadır.

Oda termostatları nereye monte edilmelidir?

Doğru ve verimli ısınma için oda termostatının takıldığı alan çok önemlidir. Kombi kumandası en çok kullanılan ya da sıcaklık kontrolü yapılmak istenen mekana takılır ve buraya referans oda denir. Diğer odaların sıcaklıkları bu mekanın sıcaklığına göre ayarlanmaktadır. Konfor şartı kişiden kişiye değişmekle beraber, doğalgaz tasarrufu için ideal oda sıcaklığı 21°C olup; Oturma odalarının °C, yatak odalarının °C arasında ayarlanması tavsiye edilir. Termostat ünitesinin montajı yapılmadan, ilgili kombi kumandası ünitesinin kılavuzunda yazan uygun montaj yeri bilgilerine mutlaka dikkat edilmelidir. Ayrıca, kombi oda termostatı üniteleri, nemli ve ıslak ortamlara monte edilmemelidir. Kombi termostatı, dış cephe ile irtibatı olmayan, belirli yükseklikte ve uzaklıkta monte edilmelidir. Oda termostatınızın montajı direkt pencere yanına ve radyatör yakınına yapılmamalıdır ve Buderus’ un yetkili servisleri tarafından gerçekleştirilmelidir.

Buderus kombi termostat özellikleri nelerdir? Ne işe yarar?

  • Konfor modu: Konfor ayar değerinin (20 ºC) kalıcı seçimidir(24 h). Konfor sıcaklığı hiçbir zaman programına bağlı kalmaksızın devam ettirilmek istendiğinde bu mod seçilebilir.
  • Donma Koruma modu: Donma koruma arka planda devamlı çalışarak donmaya karşı koruma sağlar. Fonkiyon aktif olduğunda, ekranda ikonu görülür. Donma koruma fonksiyonu oda sıcaklığı 5 ºC ye düşerse, ısıtma çıkışını otomatik olarak aktive eder.
  • Otomatik Zamanlayıcı modu: Konfor, Ekonomi çalışma modlarının zamanlayıcı ayarlama ayarına göre otomatik olarak değiştirilebilmesidir.
  • Tatil modu: Evde bulunulmadığı süre boyunca termostatın sabit bir sıcaklık değerinde çalışması sağlanabilir.
  • Günlük ve Haftalık Zaman Programlama: Haftanın 7 günü için ayrı ayrı ya da hafta içi ve hafta sonu için zaman programlama yapılabilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası