akköy evleri eskişehir / 71 Evler Kiralık Apart Otel Fiyatları ve İlanları - Zingat

Akköy Evleri Eskişehir

akköy evleri eskişehir

Akköy Evleri, Merkez, nerede, Otobüs ile nasıl gidilir?

Merkez şehrinde Akköy Evleri konumuna Toplu Taşıma

Merkez, Türkiye'deki Akköy Evleri adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Akköy Evleri adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Akköy Evleri adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

OtobüsS

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Akköy Evleri için yol tarifi alın.

Akköy Evleri adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Merkez konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Akköy Evleri için Otobüs fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Akköy Evleri adres: Merkez Eskişehir - Kütahya Yolu Km Sokağı

“Enerji, Koloğlu Holding'in hızla büyüdüğü bir sektör. Koloğlu Holding, enerji üretiminden dağıtımına, sektörün her alanında faaliyet gösteriyor. Akköy ile başlayan hidroelektrik santralleri yatırımlarımız artarak devam ediyor. Ülkemizin sadece akarsularından değil, güneşinden de enerji üretiyoruz. Ve çok sayıda şirketimizle tüm enerji kaynaklarının dağıtımında da söz sahibiyiz.”

28 Mayıs tarihinde özelleşen Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), iletim noktalarından aldığı elektriği son kullanıcılara dağıtmaktadır. Çalışma esasları Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından belirlenen AEDAŞ, hizmet verdiği Antalya, Isparta ve Burdur'daki yaklaşık 2,2 milyon aboneye kesintisiz ve yüksek kalitede elektrik dağıtımı görevini “Enerjimizle yanınızdayız” sloganı ile sürdürmektedir. AEDAŞ, inovasyona, hizmet kalitesine, müşteri ve çalışan memnuniyetine verdiği önemi, hayata geçirdiği projeler ve vizyoner bakış açısıyla desteklemektedir.

yılında kurulan Akköy Enerji, Türkiye'de özel teşebbüsün gerçekleştirmekte olduğu önemli enerji projelerinden olan Akköy I HES ile Akköy II HES projelerinin, 49 yıllık lisans süreleri içerisinde tesis edilmesini, işletmeye alınmasını ve lisans sürelerinin sonuna kadar işletilmesini üstlenmiştir. Akköy Enerji'nin ana ortağı, %97 ortaklık payı ile Koloğlu Holding A.Ş.'dir. Kolin İnşaat'ın 40 yıllık iş deneyimi, mühendislik birikimi, piyasa tecrübesi ve piyasalarda sağladığı güven, grup bünyesinde bulunan ve farklı sektörlerde faaliyet gösteren diğer şirketlerde olduğu gibi Akköy Enerji için de temel itici güç olmaktadır. Akköy Enerji'nin elektrik piyasasında aynı alanda faaliyet gösteren diğer şirketlere nazaran sahip olduğu en önemli avantajları, Kolin'in yetkin ve deneyimli kadroları, iş tecrübesi ve birikimi, mali ve teknik imkanları sayesinde düşük maliyetli ancak verimli tesisler kurabilmesi ve işletebilmesidir.

AKKÖY I HES
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde Harşit Çayı üzerinde inşa edilen Akköy I Barajı ve Hidroelektrik Santrali, 54 m. yüksekliğinde silindirle sıkıştırılmış beton (RCC) gövdeye, 12,5 km uzunluğunda enerji tüneline ve içinde 3 adet 34,5 MW (toplam ,5 MW) gücünde düşey eksenli Francis tipi türbin bulunan bir enerji santraline sahiptir. Akköy I HES'in iki ünitesi 18 Eylül , bir ünitesi de 26 Kasım tarihinden itibaren ticari anlamda üretim faaliyetine başlamıştır.

AKKÖY II HES
Akköy II HES Projesi kapsamında, Aladereçam, Gökçebel ve Yaşmaklı barajları yer almaktadır. Akköy I HES'in hemen yanında inşa edilen Akköy II HES tesisinde enerji üretimi; enerji tüneli ile denge bacasına, oradan da cebri boru vasıtasıyla m hidrolik düşü elde ederek (Türkiye'deki en yüksek düşü) Akköy II Hidroelektrik Santraline yönlendirilerek yapılmaktadır. 
Proje kapsamındaki Aladereçam Barajı, Gümüşhane ili Karaovacık Deresi üzerinde m talveg kotunda yer almakta olup, barajın toplam su tutma kapasitesi 13, milyon m3 olarak hesaplanmıştır. Aladereçam Barajı rezervuarında toplanacak su bir enerji tüneli, denge bacası ve cebri boru vasıtası ile 7,56 MW kurulu gücündeki Aladereçam HES'e yönlendiriliyor ve Aladereçam HES'de türbinlenen su santral çıkışında Gökçebel Barajı rezervuarına dökülmektedir. Gökçebel Barajı, Gelavara Deresi üzerinde, m kret kotunda ön yüzü beton kaplamalı m yüksekliğinde, kaya dolgu tipinde inşa edilmiştir. Bu baraj, bir iletim tüneli ile Yaşmaklı Barajı rezervuarına bağlanmaktadır. Barajın toplam su tutma kapasitesi 94, milyon m3 olarak hesaplanmıştır. Yaşmaklı Barajı, Gavraz Deresi üzerinde, m kret kotunda m yüksekliğinde, beton ağırlık tipinde inşa edilmiştir. Baraj gövdesi beton hacmi m3'tür. Barajın toplam su tutma kapasitesi 19, milyon m3 olarak hesaplanmıştır. Akköy II HES Projesi, m hidrolik düşü yüksekliği ile Türkiye'de birinci sırada ve dünyada ilk 10'un içerisinde yer almaktadır. Santral iki adet ,79 MW (toplam ,57 MW) gücünde düşey eksenli Pelton tipi türbinle çalışan ve iki adet MVA gücünde senkron jeneratörle tamamlanmıştır. Akköy II HES'in bir ünitesi 7 Haziran , bir ünitesi de 5 Temmuz tarihinden itibaren ticari anlamda üretim faaliyetine başlamıştır.

YALNIZARDIÇ HES
Antalya ili, Alanya ilçesi Gevne Çayı'nda inşa edilen Yalnızardıç Barajı HES ile mansabında yer alan regülatörünün toplam kurulu gücü 42,32 MWm olup öngörülen ortalama yıllık üretim miktarı kWh'tır. Yalnızardıç Barajı ve Hidroelektrik Santrali, 97 m. yüksekliğinde silindirle sıkıştırılmış beton (RCC) gövdeye, m. uzunluğunda enerji tüneline ve içinde 2 adet 16,25 MW (toplam 32,50 MW) kurulu gücünde düşey eksenli Françis tipi türbin bulunan enerji santrali yanısıra barajdan mansaba bırakılan cansuyu çıkışına yerleştirilen 0,54 MW kurulu gücünde enerji santraline sahiptir. Baraj kret kotu m. ve talveg kotu metredir. Baraj gövdesi beton hacmi m3 ve toplam su tutma kapasitesi ,5 milyon m3 olarak hesaplanmıştır. Yalnızardıç Barajı ve HES'te birinci ünite Mart , ikinci ünite Nisan ve üçüncü ünite Mayıs tarihinden itibaren ticari üretime başlanılmıştır. Yalnızardıç Barajının mansabında yer almakta olan regülatörün kret kotu ,10 metre ve talveg kotu metredir. İletim uzunluğu metre olup metresi tüneldir. Santral Binasında 3 adet 1,45 MW ve 1 adet 4,93 MW kurulu gücünde olmak üzere toplam 4 adet yatay Françis türbin bulunmaktadır (Toplam Kurulu Güç 9,28 MW). Eylül tarihinden itibaren ticari üretime başlanılmıştır.

AKKÖY I CANSUYU HES
Akköy I Barajı’nın mansabında yer almaktadır. 04 Ocak 'de ticari anlamda üretime başlamıştır. Kurulu gücü 0,52 MWm olup öngörülen ortalama yıllık üretim miktarı kWh'tır.

yılından bu yana İstanbul ve çevresine elektrik enerjisi sağlayan Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), özelleştirme süreci kapsamında yılında hizmet vermeye başladı. Yıllık 27 milyar kWh elektrik dağıtımı yapılan ve önemli bir finans, ticaret ve sanayi merkezi olan İstanbul'un Avrupa yakasında, her geçen gün artan elektrik ihtiyacını kaliteli, verimli ve kesintisiz bir şekilde karşılayabilmek için şebeke iyileştirme ve tesis kurma alanlarında yatırımlarını sürdürmektedir. İstanbul'un Avrupa Yakası, 5,2 milyona yakın abonesi ve Türkiye elektrik kullanımındaki büyük payı ile ülkemizin en yüksek elektrik tüketimi gerçekleştiren bölgesidir.

CK Enerji Akdeniz Elektrik, 28 Mayıs tarihinden itibaren “Her an sizinle” sloganıyla Akdeniz bölgesinde perakende elektrik satış şirketi olarak faaliyetlerine başlamıştır. Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsayan Akdeniz bölgesinde 1,8 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veren CK Enerji Akdeniz Elektrik, görevli tedarik şirketi olarak Türkiye'deki tüm serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yolu ile serbest olmayan tüketicilere ise Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından verilen lisans doğrultusunda görevli olduğu illerde (Antalya, Burdur, İsparta) ulusal tarifeden perakende elektrik satışı yapmaktadır.

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, İstanbul'un Avrupa yakasında Türkiye genelinin yüzde 10'una denk gelen yaklaşık 4,5 milyon aboneye 'görevli tedarik şirketi' sıfatıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından onaylanan perakende satış tarifeleri üzerinden hizmet veriyor. Şirket ayrıca bölge sınırlaması olmaksızın serbest tüketici niteliğine sahip tüketicilerle ikili anlaşma yaparak indirimli tarife ve fayda kampanyalarıyla elektrik enerjisi satışı da yapabiliyor. Eski dönem fatura tahsilat noktalarını kurumsal dönüşümle birlikte Müşteri İşlem Merkezleri'ne (MİM) çeviren CK Enerji Boğaziçi Elektrik, bu dönüşümün başladığı yılının Mart ayından itibaren her üç günde bir işlem merkezi açılışına imza atıp kendi sektöründen bağımsız olarak “kapsama alanı en hızlı büyüyen perakende firmaları” arasına da girdi. 'e yakın MİM noktası ile Türkiye'nin en yaygın enerji perakende kanalına sahip olan CK Enerji Boğaziçi Elektrik, perakende elektrik satışı ve sonrasındaki faaliyetlerinde daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla devamlı çalışarak değişim ve dönüşümünü sürdürüyor.

Kolin ve Cengiz Holding bünyesinde hizmet veren perakende elektrik satış lisansına sahip CK Enerji Çamlıbel Elektrik, bin müşterisine perakende elektrik satış hizmeti vermektedir. Son kullanıcıya enerjiyi en verimli şekilde ve en uygun fiyata ulaştırmak hedefi ile faaliyetlerini sürdüren CK Enerji Çamlıbel Elektrik, kendi görev bölgesinde bulunan son kaynak müşterileri ile serbest tüketicilere ve Türkiye'nin her yerindeki serbest tüketicilere enerji satışı yapmaktadır. CK Enerji Çamlıbel Elektrik, elektrik satışı yaptığı tüm müşterilerine kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye'nin her bölgesinde elektrik tüketicilerine hizmet veren CK Enerji Yatırım Ortaklığı, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği çerçevesinde yılında aldığı "Elektrik Tedarik Lisansı" ile elektrik enerjisinin ikili anlaşmalar yoluyla alım-satımı, son kaynak tedariki kapsamındaki ve dier serbest tüketicilere ülke çapında perakende satışı faaliyetlerini yürütüyor.

CK GÜNEŞ ENERJİ
  ÜRETİM TİC. VE SATIŞ A.Ş.

CK Güneş , enerji üretimine yılı itibari ile başlamış olup, Antalya, Isparta, Burdur, Sivas ve Tokat illerinde toplam 43,5 MWp GES kurulu gücüne sahiptir. Santrallerimizde en son teknoloji kullanılmıştır. İklim koşullarına en iyi uyum sağlayan ince film güneş modülleri ve tesislerin sürekliliğini maksimum seviyede tutmak için merkezi inverter tercih edilmiştir. Tesislerimiz 7/24 tam otomasyon sistemleri ile takip edilip izlenmektedir. yılında 70 milyon kWh üretim gerçekleşmiştir.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), 31 Ağustos tarihinde özelleşerek hizmetlerine başlamıştır. Çalışma esasları Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından belirlenen ÇEDAŞ, iletim noktalarından aldığı elektriği son kullanıcılara dağıtmaktadır. Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde km2 alanda,1 milyondan fazla aboneye, 2,5 milyar kWh elektrik dağıtımı yapan ÇEDAŞ kaliteli hizmet anlayışını benimsemektedir.

yılında BOTAŞ tarafından doğalgaz dağıtımı yapmak amacıyla kurulan ESGAZ yılında özelleştirilmiş ve Kolin İnşaat bünyesine katılmıştır. Özelleştirilmesinden sonra, yönetim ve hizmetlerde standartlar belirlenerek kurumsal yapı oluşturulmuş, müşteri odaklı yönetime geçilerek doğalgazın hızlı bir şekilde yaygınlaştırılması sağlanmıştır. Türkiye'nin ilk doğalgaz dağıtım şirketlerinden biri olan ESGAZ, Eskişehir'de 15 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık doğalgaz abonesine ulaşmıştır. ESGAZ, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Eskişehir'e ekonomik, verimli, konforlu, çevreci, temiz bir yakıt olan doğalgazı sunarken faaliyetlerini Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) mevzuatlarına uygun bir şekilde yürütmektedir. Eskişehir'de yılı sonu itibarıyla BBS aboneye doğalgaz dağıtım hizmeti sunan yıllık milyon m3’lük gaz hacmi ile km şebeke ağı üzerinden abonelerine kesintisiz ve güvenli hizmet vermeye devam etmektedir. ESGAZ doğalgaz abonelerine daha hızlı, çağdaş ve konforlu bir hizmet sunabilmek adına bilişimsel, teknolojik ve doğalgaz altyapı yatırımlarına devam etmektedir. Tecrübeli ve yetkin kadrosuyla lisans alanı içerisinde yer alan abonelerinin ev ve iş yerlerinde konforunu artırmak üzere güvenli, ekonomik ve sürekli doğalgaz arzını sağlamaktır.

Nüfus artışı ve sanayileşmeye bağlı olarak artan enerji ihtiyacının karşılanmasında alternatif bir enerji kaynağı olan doğalgazın, şehirlerde gittikçe yoğunlaşan hava kirliliğine bir çözüm bulmak amacıyla 'lerde kullanımına başlanmıştır. Enerji talebindeki artışa paralel olarak sahip olduğu avantajlar nedeniyle kullanım oranı ve kullanım alanları giderek artan doğalgaz, ülkemize ilk olarak yılında ithal edilmiştir. ETKİ Liman tarafından İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çakmaklı Köyü, Kızılburun Mevkii'nde, yüksek güvenlik standartlarına uygun Yüzen Sıvılaştırılmış Doğal Gaz Depolama ve Gazlaştırma Terminali inşası tamamlanarak, "Gemilerle İthal Edilen Sıvılaştırılmış Doğalgazın, Yüzen Depolama ve Gazlaştırma Ünitesi (FSRU) ismi verilen gemiler ile yeniden gazlaştırılarak ulusal gaz hattına iletimi amacıyla 6 ay gibi rekor bir sürede inşaatı tamamlanarak, yılı Aralık ayında devreye alınmıştır. Terminal, doğalgaz tüketiminde yaşanan mevsimsel dalgalanmaların karşılanmasında kritik bir rol üstlenmekte, özellikle pik tüketim zamanlarında Terminal’den sisteme azami miktarda gaz sevkiyatı yapılarak sistem basınç profilinin korunması ve doğalgaz arz güvenliğinin sağlanması hedeflenmektedir. İhtiyaç duyulduğunda boru hatlarına bağımlı olmadan, farklı kaynaklardan gaz tedarikine olanak sağlanmakta, depolama ve gazlaştırma kapasitelerine uygun olarak ulusal doğalgaz sistemine ilave arz imkânı oluşturulmaktadır. ETKİ Yüzen LNG Terminali sayesinde farklı arz kaynaklarından doğalgaz ithalatına imkân tanınmış, pik tüketim günlerinde sisteme günlük ve saatlik ilave arz esnekliği sağlanmış, ulusal doğalgaz iletim şebekesini kesintisiz besleme imkânı doğmuş, hem konut ve sanayi tüketiminde hem de elektrik sektöründe arz güvenliğine katkıda bulunulmuştur.

Hidro-Gen Enerji İthalat İhracat Dağıtım ve Ticaret A.Ş. (Hidro-Gen) Koloğlu Holding Grubunun bir iştiraki olup yılında kurulmuştur. Manisa İli, Soma İlçesinde 2x MWe kurulu güce sahip “Soma Kolin Termik Santrali”, Hidro-Gen tarafından hayata geçirilerek yılında ticari faaliyetine başlamıştır. Soma Kolin Termik Santrali Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının öncülük ettiği “Milli Enerji” politikası çerçevesinde, ülkemizin milli serveti olan linyitte 2. büyük rezerve sahip Soma bölgesindeki kaynakları en verimli şekilde kullanarak enerjiye çevirme projelerinin içinde en önde gelenidir.

Bu proje ile yıllık 4,7 milyon ton linyit ekonomimize elektrik enerjisi olarak kazandırılacak, buradan üretilecek enerji ile yıllık yaklaşık milyon ABD doları  karşılığı doğalgaz ithalatı ve bağımlılığı azaltılacaktır. Soma Kolin Termik Santrali işletmeye alındığı tarihten itibaren 30 yıl süre ile Koloğlu Holding grubu tarafından işletilecektir. 30 yıllık işletme döneminde milyon ton kömür elektrik üretimi için kullanılacaktır. Deniş II, Kozluören, Türkpiyale açık maden sahaları ile Evciler kapalı maden sahasını kullanacak olan Soma Kolin Termik Santrali maden sahalarının oluşturulması, şalt sahası ve enerji nakil hatları, kül depolama sahası, maden ve kül depolama sahaları ile santral arasındaki boru tipi konveyör hatları, 2 adet gölet 1 adet regülatör ve iletim hatlarından oluşan su temin sistemiyle birlikte toplam tutarı 1,1 milyar ABD doları yatırım tutarı ile hayata geçirilmiştir. Soma Kolin Termik Santrali yapımı uluslararası mühendislik çalışmasının bir örneğidir.  Proje Türk, Çinli, Finlandiyalı ve Alman Mühendislerin ortak çalışmasının ürünüdür. EPSC Yüklenicisi Çinli “Harbin Electric International” projenin en başından santralin devreye alınması ve ticari üretime başlamasına kadarki tüm süreçleri yürütmüştür. 

Yöredeki linyit kalitesi ve özelliklerinin dikkate alınarak yüksek kül, sülfür ve nem içeriği ile düşük kalorili yakıtın en yüksek verimlilik (brüt 46,15%) ile yanmasını sağlayacan Dolaşımlı Akışkan Yatak (Circulated Fluidized Bed) teknolojisinin kullanıldığı santralde, bu tipteki kazanlarda üstün kalite ve teknolojisi ile pazarda lider konumda bulunan Sumitomo Foster Wheeler’ın buhaar kazanı, de-sülfürizasyon ve partikül toplama sistemleri kullanılmıştır. Santralde kullanılan Dolaşımlı Akışkan Yatak kazanlar, Dünya’da bu türdeki en büyük kapasitedeki ilk 10 kazan arasında yer almaktadır. Soma Kolin Termik Santrali’nde, Siemens AG tarafından mühendislik ve üretimi Almanya’da gerçekleştirilmiş olan 2 adet SST serisi MWe kapasitesinde yüksek verimli buhar türbin ve jeneratör setleri kullanılmıştır. 

Santralde kömür yakma teknolojisi olarak kullanılan “Akışkan Yatak Teknolojisi”, Türkiye kömürleri için çevreci, temiz, en uygun ve ileri kömür yakma teknolojisi olarak kabul görmektedir. Bu teknolojide yüksek yanma verimi elde edilmekte olup, yanma sonucu çevresel açıdan güvenli sınırların altında düşük kükürt dioksit ve düşük azot oksit emisyonları oluşmaktadır. Bu teknolojide, kazana kireçtaşı beslemek suretiyle kükürt dioksit, düşük ısılarda yüksek yanma verimi ile de azot oksit giderimi sağlanmaktadır. Baca gazı arıtma sistemlerinde de dünyadaki en son teknolojiler seçilmiş olup, ulaşılan emisyon değerleri  hem Türkiye’de yürürlükte olan emisyon sınırlarını hem de yürürlükte bulunan Avrupa normlarını (Industrial Emissions Directive /75/EU) karşılamaktadır. Ayrıca bu sistemler ile, Avrupa Birliği’nin önümüzdeki yıllarda olası aşağı çekeceği emisyon oranları dahi ek bir yatırım gereksinimi olmaksızın karşılanmış olacaktır. Soma Kolin Termik Santrali, yürürlükte olan çevre mevzuatı kapsamında tüm yükümlülüklerini tamamlayarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çevre İzin ve Lisans Belgesini almıştır.

İzmir Doğalgaz, İzmir ve Tire bölgelerinden oluşan dağıtım bölgesi sınırlarında, doğalgazın mahalli gaz boru hattı şebekesi ile dağıtımı ve nakli faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere tarihinde Dağıtım Lisansı almıştır. tarihinde Kurul Kararı ile Bergama, Ödemiş ve Kınık ilçeleri Dağıtım Lisansı alanına dahil edilmiştir. İzmir Doğalgaz olarak amacımız, İzmir ili ve ilçelerine en ileri teknolojiyi kullanarak ekonomik, çevreye duyarlı, konforlu bir ürün olan doğalgazı güvenli bir altyapı ve müşteri memnuniyeti sağlayarak sunmak, kaliteli ve hızlı bir hizmet anlayışıyla kullanımını sağlamak ve yaygınlaştırmaktır. Altyapı çalışmalarının başladığı Aralık ayından bugüne kadar toplam, bin metre çelik hat, 3 milyon bin metre polietilen ana hat, 1 milyon bin metre servis hattı döşenerek, bin adet servis kutusu imalatı gerçekleştirilmiştir. Nisan ayı itibariyle bin adet (ABA) abone sayısına ulaşılmıştır. 26 adet ise RMS-A istasyonu, adet bölge regülâtörü, adet müşteri istasyonu inşa edilerek işletmeye alınmıştır.

13 Temmuz 'da yapılan törenle İzmir'de konutlarda kullanılmaya başlanan doğalgaz günümüz itibariyle; Karşıyaka, Konak, Bornova, Bayraklı, Buca, Karabağlar, Gaziemir, Çi¤li, Narlıdere, Balçova, Aliağa, Torbalı, Kemalpaşa, Menemen, Tire, Menderes, Ödemiş, Kınık, Bayındır, Selçuk, Bergama, Güzelbahçe, Foça, Seferihisar ve Urla olmak üzere 25 ayrı bölgede İzmirlilerin kullanımına sunulmuştur. Konutların yanı sıra sanayi alanında yapılan yatırımlarla günümüz itibariyle 9 adet organize sanayi bölgesi ile büyük ve küçük ölçekli adet sanayi müşterisine sahip olan İzmir Doğalgaz, yılı sonu itibariyle dağıtım bölgesinde yaklaşık milyar metreküp doğalgaz arzı sağlamıştır.

İzmir Doğalgaz, İzmir'de faaliyete başlamasıyla birlikte bünyesindeki çalışanları, işbirliği içinde olduğu birçok altyapı firmaları, sayıları 'ü bulan iç tesisat firmalarının yanı sıra, üretici/pazarlama ve malzeme tedarikçi firmalarıyla birlikte binlerce kişiye istihdam yaratarak İzmir ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. ISO Kalite Yönetim Sistemi, ISO Çevre Yönetim Sistemi, ISO İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO İş Sürekliliği Yönetim Sistemi, ISO Enerji Yönetim Sistemi belgeleri başarıyla alınmıştır.

KOLEN Koloğlu Holding’in toptan elektrik ticaretinden, perakende abone tabanının oluşturulmasından, olası katma değerli servislerden sorumlu enerji şirketidir ve tüm Türkiye genelindeki abonelerine, potansiyel abonelerine hizmet vermektedir.

Abonelerinden iş ortaklarına, yatırımcısından çalışanlarına tüm paydaşlar için fayda yaratmayı kendine misyon edinmiş olan KOLEN’in diğer taraftan enerji sektöründe ortaya koyduğu faydalar ile varlığından memnun olunan, ürünün, hizmetin, çözümün öncelikle arandığı, yine öncelikli tercih edilip, teveccüh gösterilen, sürekli değişip, gelişen, topluma, çevreye duyarlı, güvenilir bir kurum, sektörün itibarlı markası olmak gibi bir de vizyonu vardır.

KOLENLİLER abonelerinin memnuniyetini, birincil hedefleri, kurumsal anlayışları olarak benimsemişlerdir. Bu memnuniyetin KOLEN ile temasa geçilen her mecrada en üst düzeyde kaliteyi yakalamakla ilgili olduğunun farkında olup, davranışlarını, tüm iş süreçlerini ona göre planlar, ona göre inisiyatif kullanır, kararlar alırlar. Yanı sıra KOLEN iç-müşteri memnuniyetini, takım ruhunu da önemser. Bu ruha destek verir, besler. KOLENLİLER birbirine bağlı, motive bir takım, ailedir.

Gerek tüketim hacmi, gerekse ciro olarak her sene büyüyen, abone sayısını artıran KOLEN’in yılında cirosu yine %40 büyümüştür. Abonelerine kWh’in üzerinde elektrik sağlamıştır. Özellikle ülke genelindeki yaygın, geniş organizasyonlara enerji tedarik etme, faturalama, tahsilat, satış sonrası hizmetler, abone memnuniyeti, yine gereksinime, isteğe, aboneye uyarlama (customization) benzer konularda önemli ölçekte tecrübe biriktirmiş, uzmanlaşmıştır.

İçinde bulunduğumuz aylarda penetrasyonu %70’leri aşan, uluslararası bir dondurma markası ile bu markayı satan bakkalın istifade edebileceği, #bakkalınasahipçık yaklaşımı ile bir kampanya başlatmıştır.
KOLEN’in bir süredir “KOLEN ENERJİ KAHRAMANLARI” başlığı ile okul öncesi eğitim kurumlarında, eğitim kurumlarımızın anaokullarındaki küçük hanım ve küçük beylere enerji tasarrufu eğitimleri vermekte olduğu bilinmektedir. yılında pandemi sebebiyle okullarda bizzat verilen bu eğitimler askıya alınsa da KOLEN aynı başlık ve içerik ile çizgi fimler çekmeye, üretmeye başlamıştır. Bu çizgi filmlere sosyal medyadan, sair elektronik ortamlardan, KOLEN’e ait e-platformalardan ulaşılabilir.

Kolin İnşaat'ın yüzde elli ortaklığı bulunan TKD Kuzey Enerji Üretim Anonim Şirketi bünyesinde, Gümüşhane ili Harşit Çayı üzerinde yer alan Torul Barajı ve HES, Kürtün Barajı ve HES ile Doğankent HES tesisleri bulunmaktadır. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Elektrik Üretim A.Ş.’ye (EÜAŞ) ait Torul-Kürtün ve Doğankent Hidroelektrik Santralleri tarafından kullanılan taşınmazların “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemi ile özelleştirilmesi amacıyla düzenlenen ihale sonucunda 29 Nisan yılında 49 yıl süreyle işletilmek üzere TKD Kuzey Enerji Üretim Anonim Şirketi'ne devredilmiştir. TKD Kuzey Enerji Üretim Anonim Şirketi bünyesinde yer alan santrallerden Torul HES ve Barajı, Gümüşhane ili Torul ilçesinde Harşit Çayı akışından faydalanarak elektrik üretmek üzere Ocak 'da faaliyetlerine başlamıştır. Yıllık GWh elektrik üretimi kapasitesine sahip olan santral 2 adet 51,6 MW'lık üniteden oluşmaktadır. Torul HES ve Barajı, TKD Kuzey Enerji Üretim Anonim Şirketi bünyesinde yer alan diğer bir santral olan Kürtün HES'in membasında yer almaktadır. Kürtün HES ve Barajı, Gümüşhane ili Kürtün ilçesinde Harşit Çayı akışından faydalanarak elektrik üretmek üzere 'te faaliyetlerine başlamıştır. 2 adet 42,5 MW'lık ünite ile toplam kurulu gücü 85 MW olan santral yıllık GWh elektrik üretimi kapasitesine sahiptir. Kürtün HES ve Barajı, Kolin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan diğer bir santral olan Akköy 1 HES'in membasında ve Torul HES'in mansabında yer almaktadır. Doğankent HES, Gümüşhane ili Doğankent ilçesinde Harşit Çayı ve Harşit Çayı'na mansaplanan Kavraz Deresi'nin akışından faydalanarak kurulmuştur. Yıllık GWh elektrik üretimi kapasitesine sahip olan santralin toplam kurulu gücü 74,5 MW'tır (4 adet 8,2 MW ve 1 adet 41,7 MW'lık ünite). Doğankent HES, Aslancık HES'in membasında ve Koloğlu Holding bünyesinde bulunan diğer santraller olan Akköy HES'lerin mansabında yer almaktadır. TKD Kuzey Enerji bünyesindeki bu santraller ile Koloğlu Holding'e ait Akköy-1 ve Akköy- 2 HES santralleri, Harşit çayının ana kol ve yan derelerini içeren bütünleşik havza optimizasyonu yaklaşımıyla yönetilmektedir.

Paylaş
  • Linkedin

ATATÜRK'Ü MİLLETİMİZİN YÜREĞİNDEN SİLEMEZLER

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Genç Akköy Sitesi’nde Mustafa Kemal Atatürk’ün büst açılışına katıldı. Başkan Ataç, “Ulu Önderimiz Atatürk’e olan bağlılık ve sevgi giderek büyüyor. O’nun izini milletimizin yüreğinden silemezler” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Aşağıkartal Mahallesi’nde bulunan Yeni Akköy Sitesi’nde düzenlenen Mustafa Kemal Atatürk’ün büst açılışına katıldı. Site yönetimi tarafından düzenlenen ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan törende Başkan Ataç, site sakini emekli Eskişehir Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü ve komşuları ile bir araya geldi.

“Açtığı yolda yürümeye devam edeceğiz”

Burada bir konuşma yapan Başkan Ataç, “Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, en büyük değerlerimizden biridir. Bugün yaşadığımız bu vatanı, özgürlüklerimizi, egemenliğimizi, kısacası birçok şeyi kendisine borçluyuz. Ulu Önderimiz Atatürk’e olan bağlılık ve sevgi giderek büyüyor. O’nun izini milletimizin yüreğinden silemezler. Öte yandan Atamıza saldıranlar, kendisi ile kavga etmeye çalışanlar, acizce bir çaba içinde. Onların bilmedikleri bir şey var; Mustafa Kemal Atatürk’e ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, zarar veremezler. Tam aksine, farkında bile değiller ama Atatürk’e olan sevgiyi daha da artırıyorlar. Biz de O’nun açtığı yolda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“Çocuklarımızı Atatürk’ün izinde yetiştiriyoruz”

Emekli Eskişehir Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü ise konuşmasında, “Komşularımız ve site yönetimimiz ile birlikte, sitemizin girişine güzel bir Atatürk büstünün çok yakışacağına karar verdik. Birlikte güzel bir kaide hazırladık ve büst için de Ahmet Başkanımızdan yardım rica ettik. Kendisi de seve seve yardımcı olacağını ifade ederek bu güzel büstü bizlere ulaştırdı. Gerçekten de çok yakıştı, bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizler, çocuklarımızı Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yetiştiriyoruz. Sitemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü, site sakini çocuklar gerçekleştirdi. Çocuklar, kendileri ile birlikte Onuncu Yıl Marşı’nı da söyleyen Başkan Ataç’a büst için teşekkür etti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası